Παλιές Αγγελίες παιδαγωγών/ιδιαιτέρων
Κλειδωμένη ενότητα: Αγγελίες κλειστές για σχολιασμό. Εδώ βρίσκονται παλιές αγγελίες που απομακρύνθηκαν απο την ενότητα "αναζητώ θέση εργασίας". Παρακαλούμε δημοσιεύετε αγγελίες σχετικά με το παιδί στην αντίστοιχη ενότητα στο Parents.gr http://parentscafe.gr/forum/forumdisplay.php?f=201 Η ύπαρξη διπλών ενοτήτων μπερδεύει τους αναγνώστες και κάνει την εύρεση της δικής σας αγγελίας πιό δύσκολη. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.
143 θέματα σε αυτή την ενότητα
-
- 8 απαντήσεις
- 67,5k εμφανίσεις
Κορίτσια, ως υπ.διδακτωρ οικονομικών με πολυετη διδακτική εμπειρία παραδίδω μαθήματα πολιτικής οικονομίας για τις εξετάσεις της ΕΣΔΔ.Παραδίδεται διδακτικό υλικό (σημειώσεις, τεστ, λίστα θεμάτων σχολής από το 1985) Επίσης αναλαμβάνω εκπονήσεις εργασίων για φοιτητές οικονομικών τμημάτων ΑΕΙ,ΤΕΙ,ΕΑΠ επικοινωνία και μέσω πμ
Last reply by xeniachr, -
Διαφημίσεις
-
- 0 απαντήσεις
- 23,3k εμφανίσεις
Φιλόλογος - Παιδαγωγός, απόφοιτη του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, με ειδίκευση στην παιδοψυχολογία και επαρκείς γνώσεις στις μαθησιακές δυσκολίες καθώς επίσης και 3ετή πείρα στα ιδιαίτερα μαθήματα, παραδίδει μαθήματα σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Α' Λυκείου. Δημοτικό: Όλα τα μαθήματα και αγγλικά πρώτων τάξεων, Γυμνάσιο και Λύκειο: Όλα τα φιλολογικά (Αρχαία, Έκθεση, Ιστορία, Λογοτεχνία, Νεοελληνική Γλώσσα). Αναλαμβάνονται κυρίως περιοχές Αιγάλεω, Περιστέρι, Κορυδαλλός, Νίκαια, Καλλιθέα, Α. Βαρβάρα, Χαϊδάρι αλλά και άλλες κατόπιν συνεννοήσεως. Αναλαμβάνονται και παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες. Τιμές πολύ προσιτές και προσφορές που σχετίζονται με τις συνολικές μέρες δι…
Last reply by ΗρώΑργυρώ, -
- 0 απαντήσεις
- 22,8k εμφανίσεις
Καλησπέρα σας μανούλες, ονομάζομαι Πασχαλίνα, είμαι 22 χρόνων και Νηπιαγωγός, απόφοιτη ΑΕΙ και θα ήταν χαρά μου να συνεργαζόμασταν. Διαθέτω ευγένεια, συνέπεια, υπομονή, ομαδικό πνεύμα, δημιουργικότητα, ευχάριστη προσωπικότητα,αλλά και όρεξη για καθετί καινούριο. Έχω συμμετάσχει και παρακολουθήσει σε συνέδρια αλλά και σε ημερίδες- διημερίδες Πανεπιστημίων διαφόρων θεμάτων που σχετίζονται με τα παιδιά. Είμαι οργανωτική, επικοινωνιακή, υπομονετική και επίμονη. Και το κυριότερο από όλα; Λατρεύω τα παιδιά. Περιοχή αναζήτησης η Θεσσαλονίκη. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου στο email: [email protected] και στο τηλ. 6975594401. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
Last reply by Πασχαλίνα Τ., -
- 0 απαντήσεις
- 22,8k εμφανίσεις
Γειά σας! Ονόμαζομαι Ανθή, είμαι απόφοιτη της Αγγλικής Φιλολογίας και έχω 7 χρόνια εμπειρίας σε παιδιά όλων των επιπέδων.Αναλαμβάνω ιδιαίτερα μαθήματα αγγλικών στις εξής περιοχές: Άγιος Δημήτριος, Δάφνη, Άλιμος, Ζωγράφου, Ιλλίσια, Παγκράτι και κοντινές περιοχές. Τιμές προσιτές. Τηλέφωνο επικοινωνίας :697 98 98 751
Last reply by @anthi, -
- 0 απαντήσεις
- 23,7k εμφανίσεις
Παραδίδω μαθήματα αγγλικών για ολα τα επίπεδα στην Πατρα!!!οποια κοπελα ενδιαφέρεται ας επικοινωνήσει μαζι μου!!!! [email protected]
Last reply by Leda Leda, -
- 2 απαντήσεις
- 25,2k εμφανίσεις
Ονομαζομαι Λία και ειμαι 27 ετών. Ειμαι αποφοιτος παιδαγωγικου τμηματος ιδιωτικης σχολης,αγαπαω πολυ τα παιδια και χαιρομαι ιδαιτερα να περναω ωρες μαζι τους!! αναλαμβανω λοιπον,την βραδυνη φυλαξη παιδιων 2 φορες την εβδομαδα (σαβ/κυριακο) η και παρασκευη,οταν οι γονεις θελουν να βγουνε. ασχολουμαι με τη φυλαξη αλλα και τη μελετη παιδιων απο το 2007..συστασεις διαθεσιμες εφοσον μου ζητηθουν! οποιος ενδιαφερεται ας μου στειλει π.μ και εγω θα επικοινωνησω! ευχαριστω πολυ
Last reply by ΛΙΑΚΙ27, -
- 2 απαντήσεις
- 26,5k εμφανίσεις
Καλησπέρα! Είμαι καθηγήτρια αγγλικών, απόφοιτη παν/μίου Αθηνών, με πενταετή φροντιστηριακή εμπειρία. Αναλαμβάνω την παράδοση ιδιαιτέρων μαθημάτων σε μεμονωμένους μαθητές ή ολιγομελή γκρουπ ( 2- 3 ατόμων). - Προετοιμασία για πτυχία γλωσσομάθειας όλων των επιπέδων -Σχολίκή προετοιμασία -Pre-junior, junior, senior and advanced classes Περιοχές : Νότια Προάστια Αθήνας Πλήρες Βιογραφικό διαθέσιμο εάν ζητηθεί. Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις θα χαρώ να επικοινωνήσετε μαζί μου μέσω π.μ. Ευχαριστώ!
Last reply by maria23, -
Παραδίδω κατ'οίκον μαθήματα βιολογίας σε όλες τις τάξεις σε πολύ συμφέρουσες τιμές!!!Έχω πολλά χρόνια εμπειρίας στην εκπαίδευση.Είμαι και μητέρα οπότε ξέρω και αγάπω να συναναστρέφομαι με παιδιά.
Last reply by φωφικο, -
- 2 απαντήσεις
- 25,5k εμφανίσεις
Άριστη απόφοιτος του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης Ιωαννίνων παραδίδει μαθήματα σε μαθητές δημοτικού στα Ιωάννινα. Αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου τη μελέτη παιδιών δημοτικού.Προσφέρεται και φύλαξη παιδιών. Τιμή:7 ευρώ/ώρα συζητήσιμη. e-mail:[email protected] Τηλ: 6979867049
Last reply by teacher23, -
- 7 απαντήσεις
- 29,5k εμφανίσεις
Ειμαι διπλωματουχος Μηχανολογος Μηχανικος του Α.Π.Θ. και εχω επισης φοιτησει στο Τμημα Μαθηματικων της Σχολης Θετικων Επιστημων. Τα τελευταια 5 χρονια παραδιδω ιδιαιτερα μαθηματα μαθηματικων σε μαθητες δημοτικου,γυμνασιου και λυκειου με συνεπεια,μεταδοτικοτητα και αποτελεσματικοτητα. Τιμες πολυ προσιτες. θα χαρω πολυ να βοηθησω και τα δικα σας παιδια να αγαπησουν τα μαθηματικα! Eπικοινωνειστε μαζι μου στο 6972127973(cosmote)
Last reply by math-art, -
- 0 απαντήσεις
- 25,4k εμφανίσεις
Είμαι Αρχιτέκτονας Μηχανικός και αναλαμβάνω μελέτες άδειες - τακτοποιήσεις αυθαιρεσιών και ανακαινίσεις. Επιπλέον μετά από τη σχετική εκπαίδευση είμαι μέλος του Μητρώου Μόνιμων Ενεργειακών Επιθεωρητών και εκδίδω ενεργειακά πιστοποιητικά (απαραίτητα για ενοικοίαση - πώληση ακινήτου ή ένταξη στο πρόγραμμα 'Εξοικονομώ κατ οίκον' Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου για κάθε απορία ή για να συζήτήσουμε ιδέες και λύσεις για το χώρο σας. email : energy.crt(at)gmail.com η με προσωπικό μήνυμα εδώ
Last reply by stallitsa, -
- 0 απαντήσεις
- 25,8k εμφανίσεις
Φιλολογος αποφοιτος του Πανεπιστημιου Αθηνων πραδιδει μαθηματα σε παιδια δημοτικου-γυμνασιου-λυκειου στις περιοχες Μανδρας Μαγουλας Ελευσινας. Οι τιμες ειναι ιδιαιτερα προσιτες. Προνομιακες τιμες σε αδερφια. Προνομιακες τιμες σε γκρουπ 2-4 μαθητων. Δωρεαν σημειωσεις.Το πρωτο μαθημα ειναι δωρεαν. τηλ επικοινωνιας 6944558527 email: [email protected]
Last reply by αναστασια@κ, -
- 1 απάντηση
- 26,2k εμφανίσεις
Βρεφονηπιοκομος με 20χρονη εμπειρια σε παιδικο σταθμο αναλαμβανει πρωινη φυλαξη παιδιου στο χωρο του.
Last reply by angie1971, -
- 31 απαντήσεις
- 33,5k εμφανίσεις
Γεια σας! Είμαι πτυχιούχος γαλλικής φιλολογίας Αθηνών και παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα για όλα τα επίπεδα καθώς επίσης και για τα μαθήματα του σχολείου!Να αναφέρω ότι ασχολούμαι αρκετά χρόνια με τα παιδιά και την εκπαίδευσή τους και τα και λατρεύω!!! Περιοχές: βόρεια προάστια καθώς επίσης περισσός, πευκάκια, ν. ιωνία και γύρω!Για άμεση επικοινωνία, παρακαλώ όπως αποστείλετε προσωπικό μνμ!Ευχαριστώ πολύ!
Last reply by Angelaki, -
- 0 απαντήσεις
- 25,4k εμφανίσεις
Καλησπέρας σας! Είμαι Tελειόφοιτη Φοιτήτρια Κλασικής Φιλολογίας, έχω δουλέψει με αρκετά παιδιά όλων των τάξεων! Αναλαμβάνω την μελέτη μαθητών δημοτικού, γυμνασίου και λυκείου. Εχω πραγματοποιήσει 2μηνη πρακτική άσκηση σε σχολείο, Εχω παρακολουθήσει σεμινάρια απο τα Πανεπιστήμια Harvard, Edinburgh, Stanford. Γνωρίζω Αγγλικά, Ισπανικά, Ιταλικά και έχω λάβει αρκετά βραβεία και υποτροφίες ως επιπράβευση της δουλειάς μου! Στα μαθήματα παρέχονται δωρεάν βιβλία και σημειώσεις ασκήσεων! Είμαι πλήρως οργανωμένη και έχω τρελή αγάπη για τα παιδιά! Για οποιαδήποτε πληροφορία μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου! Περιοχές Κέντρο Αθήνας και γύρω!
Last reply by AmandaM, -
- 8 απαντήσεις
- 26,8k εμφανίσεις
ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ, ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΜΕ ΠΟΛΥΕΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ: -ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΜΕΛΕΤΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ : -ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΕ ΜΑΘΗΤΕΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ/ ΛΥΚΕΙΟΥ. * ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΓΚΡΟΥΠ 2-3 ΑΤΟΜΩΝ. ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ. ΣΥΧΝΕΣ ΕΠΑΝΑΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ ΕΜΠΕΔΩΣΗ ΤΗΣ ΥΛΗΣ. ΤΙΜΕΣ ΠΡΟΣΙΤΕΣ. ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ( ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟ, ΦΡΕΑΤΤΥΔΑ, ΚΑΛΛΙΠΟΛΗ, ΚΕΝΤΡΟ). ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ : 6 9 8 2 2 8 2 9 0 8. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΠΜ. ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!
Last reply by filologospeiraias, -
- 0 απαντήσεις
- 25,4k εμφανίσεις
Καθηγήτρια Χημείας αναλαμβάνει το διάβασμα μαθητών δημοτικού γυμνασίου λυκείου στα μαθηματικά φυσική χημεία σε περιοχές πλησίον της Αρτέμιδας Αττικής(ραφήνα , νεα μακρη, πικέρμι , σπάτα κλπ). Οι τιμές είναι προσιτές .Για οποιαδήποτε ερώτηση στείλτε μου πμ.Στους μαθητές δημοτικού εννοείται ότι αναλαμβάνω το πλήρες διαβασμά τους.
Last reply by scorpina75, -
- 0 απαντήσεις
- 25,7k εμφανίσεις
Απόφοιτη ΑΠΘ με εμπειρία, αναλαμβάνει καθημερινή προετοιμασία μαθητών Δημοτικού. Επίσης, παραδίδει φιλολογικά σε μαθητές Γυμνασίου-Λυκείου κι αναλαμβάνει μελέτη φοιτητών σε συγκεκριμένα μαθήματα. Δωρεάν σημειώσεις. Τιμές προσιτές. (Δυνατότητα για εξ αποστάσεως διδασκαλία).
Last reply by Kathigit, -
- 0 απαντήσεις
- 25,4k εμφανίσεις
Καθηγήτρια Μαθηματικών,απόφοιτη του Πανεπιστημίου Κρήτης,παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα στον Πειραιά και τις γύρω περιοχές. Από 7?/ώρα. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6 9 7 6 1 0 2 5 7 5
Last reply by Υπαπαντή Πιττά, -
- 3 απαντήσεις
- 26,7k εμφανίσεις
Είμαι απόφοιτη του παιδαγωγικού τμήματος του Καποδοστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με πολυετή πείρα στη δημιουργική απασχόληση νηπίων και μελέτη παιδιών δημοτικού, καθώς και πολυετή προυπηρεσία σε σχολεία. Είμαι επίσης μητέρα ενός παιδιού 13 μηνών και αναλάμβάνω τη δημιουργική απασχόληση παιδιών ή τη μελέτη μαθημάτων παιδιών δημοτικού. Περιοχή: Βόρεια προάστεια
Last reply by angiemm, -
- 2 απαντήσεις
- 29k εμφανίσεις
Γειάς σας! Με λένε Γιάννα, είμαι 24 ετών και νηπιαγωγός. Ενδιαφέρομαι για φύλαξη και δημιουργική απασχόληση παιδιών από 2,5 ετών και πάνω στο ηράκλειο κρήτης. Έχω εμπειρία, έχω εργαστεί σε κέντρο δημιουργικής απασχόλησης και για 4 χρόνια έχω απασχολήσει παιδιά βρεφικής, νηπιακής ηλικίας και δημοτικού σχολείου. Όποια μανούλα ενδιαφέρεται να μου στείλει προσωπικό μνμ ή να μου στείλει μνμ στο e-mail: [email protected].
Last reply by Γιάννα Κ., -
- 0 απαντήσεις
- 25,6k εμφανίσεις
Απόφοιτη Παιδαγωγικών με Ειδικές Ανάγκες,με προυπηρεσία σε Δημοτικό Σχολείο ως παράλληλη στήριξη,εξάμηνο σεμινάριο Βρεφονηπιοκομίας,με όρεξη και αγάπη για τα παιδιά,αναλαμβάνει την φροντίδα και δημιουργική απασχόληση παιδιών διαφόρων ηλικιών. Mail: [email protected]
Last reply by Νανσυ.00, -
- 2 απαντήσεις
- 28,9k εμφανίσεις
Απόφοιτη φιλοσοφίας-παιδαγωγικής-ψυχολογίας(τμήμα προγρ.ψυχολ.)Πανεπιστημίου Αθηνών με εμπειρία και εξειδίκευση στις αναπτυξιακές διαταραχές παιδιών και εφήβων αναλαμβάνει την αποκατάσταση μαθησιακών δυσκολιών-δυσλεξίας σε παιδιά όλων των ηλικιών καθώς και τη βοήθεια στη μελέτη παιδιών ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ και ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ με τη χρήση ειδικών στρατηγικών μάθησης. τιμές προσιτές προνομιακές τιμές σε αδέλφια και σε γκρούπ 2-3 μαθητών Πληροφορίες: 6977231569 Περιοχή : ΡΟΔΟΣ
Last reply by maria_rodos, -
παιδαγωγος
από fairyviki- 0 απαντήσεις
- 25,6k εμφανίσεις
Ελληνίδα 30 ετών υγιής(με εξετάσεις).Με εμπειρία & συστάσεις αναλαμβάνει υπεύθυνα την δημιουργική απασχόληση-φροντίδα-καθαριότητα βρεφών & μικρών παιδιών. [email protected]
Last reply by fairyviki, -
- 1 απάντηση
- 25,7k εμφανίσεις
νεος ,αποφοιτος αριστοτελειου πανεπιστημιου θεολογιας, με μεταπτυχιακη ειδικευση στην ελληνικη γραμματεια, παραδιδει μαθηματα αρχαιων ιστοριας και εκθεσης σε μαθητες γυμνασιου λυκειου στη θεσσαλονικη . τιμες προσιτες
Last reply by ΓΕΩΡΓΙΑΤΕΓΓ, -
- 0 απαντήσεις
- 25,8k εμφανίσεις
Γεια σας!Ειμαι πτυχιουχος πανεπιστημιου (+μαστερ) με διδακτικη εμπειρια και μεγαλη αγαπη στα παιδια!!! Αναλαμβανω την μελετη του παιδιου σας σε ολα τα μαθηματα του δημοτικου, αλλά και την προετοιμασια του στα αγγλικα (ειτε πτυχιο ειτε για το σχολειο) και τα γαλλικα. Τιμη: 5 ευρω την ωρα ΠΑΤΡΑ και γυρω περιοχες
Last reply by @Ρεα, -
- 0 απαντήσεις
- 25,7k εμφανίσεις
αμεση επιτυχια, καθε επιπεδο, βελτιωση προφορικου χρονια στο χωρο, τιμη προσιτη για αγγλικα/γαλλικα απο καθηγητρια μεταφραστρια στα ν.προαστια 6982043190
Last reply by georgiats./, -
- 4 απαντήσεις
- 28k εμφανίσεις
είμαι απόφοιτη φπψ(τμήμα ψυχολογίας) με εξειδίκευση στην ειδική αγωγή .αναλαμβάνω υπεύθυνα τη μελέτη παιδιών δημοτικού καθώς και παιδιών με μαθησιακές δυσκολίες- δυσλεξία,διάσπαση προσοχής.παρέχεται εξατομικευμένο πρόγραμμα προσαρμοσμένο στις ανάγκες του κάθε παιδιού.αναλαμβάνω επίσης τη δημιουργική απασχόληση παιδιών προσχολικής και σχολικής ηλικίας,διαθέτοντας πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό με ποικίλλες δραστηριότητες για άμεση επικοινωνία 6942030707 σας ευχαριστώ
Last reply by mar_xr, -
- 5 απαντήσεις
- 27k εμφανίσεις
Καλημέρα! Είμαι μαθηματικός, απόφοιτη του Πανεπιστημίου της Αθήνας και έχω πολυετή εμπειρία σε ιδιαίτερα, αλλά και σε φροντιστήρια. Παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές γυμνασίου και λυκείου. Επίσης αναλαμβάνω τη μελέτη μαθητών δημοτικού. Οι περιοχές που μπορώ να εξυπηρετήσω είναι Νίκαια, Κορυδαλλός, Κερατσίνι. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να μου στείλετε προσωπικό μήνυμα εδώ ή στο mail: sky_in_agora(at)yahoo.gr Ευχαριστώ!
Last reply by Ηλιαχτίδα29, -
- 0 απαντήσεις
- 26,2k εμφανίσεις
Αναλαμβάνω την φύλαξη βρέφους ή νήπιου στο σπίτι σας ή ακόμη και στο δικό μου σπίτι! Για 8ωρη απασχόληση των παιδιών και τιμή πολύ πολύ προσιτή!!!!!!!!!!!!! Έχω αντίστοιχες σπουδές και μπορείτε να μου στείλετε pm για επικοινωνία. Βρίσκομαι στην Κομοτηνή!
Last reply by marilyn1,
-
Προτεινόμενα Θέματα
-
- 4.515 απαντήσεις
- 640.134 εμφανίσεις
-
- 11.145 απαντήσεις
- 2.082.079 εμφανίσεις
-
- 447 απαντήσεις
- 198.564 εμφανίσεις