Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Όλες οι δραστηριότητες

  1. Σήμερα
  2. Fiona33

    Μανούλες Νοεμβρίου 2024

    Καλημέρα σε όλες - αυτό το site που κράτησε συντροφιά όλα τα χρόνια που προσπαθούσαμε για μωράκι και πέρσι τον Ιανουαριο μετά από την πρώτη μας εξωσωματική καταφέραμε κ αποκτήσαμε τα διδυμάκια μας που τώρα είναι 7 μηνών — η χαρά μεγάλη , δεν κουραζόμαστε τόσο γιατί το θέλαμε τόσα χρόνια και όλα μα μοιάζουν υπεροχα και βέβαια είναι ήρεμα σχετικά μωρακια — την Κυριακή ανακαλύψαμε ότι είμαι πάλι έγκυος με μια φορά - δεν πιστεύαμε ότι θα πιάσουμε ποτέ μωρό απλά κάνοντας το φυσιολογικό σεξ δλδ αλλά έγινε κ έγινε εύκολα και τώρα είμαστε σοκαρισμένοι -εγώ πιο πολύ, ο άντρας μου ψύχραιμος και σίγουρος.Εχω λίγη βοήθεια αλλά με τρία μωρά που θα είναι σαν τρίδυμα θα χρειαστώ ομάδα βοήθειας όχι λίγη απλά.Ο γιατρός μου είπε ότι έβλεπε και ενα ακόμη σάκο αλλα όχι καθαρά και την Δευτέρα θα το σιγουρέψουμε.Αυτό βέβαια δεν το φαντάζομαι καν να έχω ξανά δίδυμα κ με φυσικό τρόπο —όποτε κορίτσια έχω πελαγώσει -θέλω να χαρώ τα μωρά από την μια που τόσο περίμενα να έρθουν -επισησ θεωρώ ότι το νέο μωράκι μου το χρωστούσε ο Θεουλης για τα τόσα χρόνια θλίψης και στεναχωριας -οπωσ και οικονομικά είναι οριακά τα πράγματα.Βρισκοναι σε αδιέξοδο -δεν ξέρω να χαρώ η να κλαψω Η κάθε συμβουλή σας σαν παρατηρητές της ιστορίας μου θα είναι μια βοήθεια για να χαλαρώσω λίγο κ να δω τι θα κάνω .. Νοέμβριο λογικά θα γεννήσω κ τα διδυμάκια θα είναι 13 μηνών.
  3. Χθές
  4. Lila ki

    Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

    Σε ευχαριστω πάρε πολύ !!!! Να είσαι καλα να σας πάνε και εσάς όλα δεξιά ! Να δεις θετική χοριακη σου εύχομαι !!!! Δεν έμεινε πολύ !!!!! Άσε από φόβο άλλο τίποτα αλλά θα πάνε όλα καλα !
  5. Kiddo

    Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

    Όταν λες αυτόματη αποβολή;; Σταματούσαν οι καρδούλες τους; Αν είναι έτσι τότε συνήθως είναι στο έμβρυο.. Γνωστή αιματολογο;; Της Αθήνας ή της Θεσσαλονίκης;! Γιατί εμένα "λάθος" βγάλανε δύο διαφορετικοί γιατροί την γνωστή αιματολογο της Αθήνας, το χειρότερο είναι ότι τη ξέρουν προσωπικά και οι ίδιες οι γιατροί που πήγα και απορούσαν πως της "ξέφυγε"! Προσωπικά έχασα την εμπιστοσύνη μου και επειδή μου έδωσε οδηγίες ανάλογες δεν πήρα ούτε τη κορτιζόνη ούτε το salospir τότε που μου έδινε ο εξωσωματικος(όχι ότι θα με κάλυπταν αλλά έστω αυτό..!).. εγώ πλέον δεν πάω πουθενά χωρίς δεύτερη γνώμη και ας είναι 50-60€ πχ πεταμένα λεφτά.. παρεπιπτόντως αν υπάρχει αυτοάνοσο (όπως στη περίπτωση μου) η κορτιζόνη που δίνουν στην εξωσωματική δεν αρκεί πχ..! Τα φάρμακα που δίνουν στην εξωσωματική μπορεί να καλύπτουν ως ένα βαθμό αλλά αν υπάρχει συγκεκριμένο πρόβλημα πρέπει να υπάρχει ανάλογη τροποποίηση του πρωτοκόλλου με εξατομικευμένη αγωγή με βάση τις ανάγκες του οργανισμού για να μπορέσει να στηρίξει μια κύηση! Το ότι έχετε έτοιμες βλαστοκυστες είναι καλό και έχεις δίκιο σε αυτή τη φάση δώρον αδωρον να ελέγξετε το σπέρμα.. αυτά βέβαια τα ελέγχουμε εξαρχής!! Εννοείτε κλασικά δεν δίνουν καμία σημασία και ευθύνη στο σπέρμα και στον άντρα αλλά το ότι είναι 33 δεν μου λέει απολύτως τίποτα!! Το οξειδωτικό στρες, ο κατακερματισμός, τα μικρόβια κτλ επηρεάζουν είτε είσαι 23 είτε 63!! Φυσικά όσο μεγαλώνει ο άντρας φθίνει και η γονιμότητα του όπως ακριβώς και στη γυναίκα αλλά αυτά που σου αναφέρω σχετίζονται με το τρόπο ζωής, τη διατροφή τις συνθήκες εργασίας και τόσα τόσα ακόμα!! Πχ ο υψηλός κατακερματισμός κατηγορείται για αποβολές..! Όταν λοιπόν φεύγει από τη μέση ο παράγοντας "ποιότητα" ωαρίων όλα τα υπόλοιπα πρέπει να ξεψαχνιζονται!! Πόσο μάλλον όταν αυτή η προσπάθεια κοστίζει 5.000 πάνω κάτω..!! Δεν ευθυνεστε εσείς φυσικά πουθενά σε αυτό.. όπως και όλα τα ζευγάρια που προχωρούν σε εξωσωματική με δωρεά ή χωρίς, εμπιστεύονται τους γιατρούς να τους κατευθύνουν ανάλογα.. δυστυχώς δύσκολα βλέπουμε να συμβαίνει αυτό.. Καταλαβαίνω ότι έχεις συγκεκριμένη ενδοκρινολόγο που εμπιστεύεσαι λόγο του θυρεοειδή αλλά χρειαζόμαστε ενδοκρινολόγο αναπαραγωγής που να έχει εξειδίκευση στις ορμόνες αυτές.. δεν γνωρίζω τη γιατρό σου ούτε αμφισβητώ τις γνώσεις της επί του θέματος, απλά να το ψάξεις για να είσαι σίγουρη... Κυρίως το ζάχαρο κατηγορείται για αποβολές οπότε εκεί θα εστιαζα και στις βιταμίνες, αν είναι καλυμμένος ο οργανισμός σου όπως βιταμίνη D, B12, φολικό κτλ κτλ.. Τέλος εγώ θα έκανα ένα ακόμα ραντεβού με έναν δεύτερο εξωσωματικο ίσα για να πάρω μια δεύτερη γνώμη ως προς το τρόπο προσέγγισης και τι θα είχε να προτείνει από εξετάσεις κτλ.. άσχετα με το αν θα προχωρούσα με τον γιατρό που ήδη έχω ή όχι.. απλά για να δω τι άλλο μπορεί να ακούσω.. Ελπίζω να βοήθησα λίγο..
  6. Vxatz

    Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

    @Kiddoσε ευχαριστω για την απάντηση σου. Έχω πάει στην γνωστή αιματολόγο έχω την μετάλλαξη Leiden αλλά δεν σχετίζεται με αποβολές, παρόλα αυτά έπαιρνα αντιπηπτικη αγωγή και κορτιζόνη για καταστολή αν κ δεν βρέθηκε αυτοάνοσο. Έχω θυρεοειδέκτομη όποτε παίρνω καθημερινά t4 και με παρακολουθεί ενδοκρινολόγος χρονια. Όλες οι κυήσεις ήταν αυτόματη αποβολη, σε καμία δεν ειχα αιμορραγία. Όσον αφορά το σπερμα επέμενα παρά πολυ να το ελέγξουμε πριν την γονιμοποίηση αλλά ο γιατρός και οι εμβρυολογοι επέμεναν ότι είναι πολυ καλό διοτι γονιμοποιουσε σχεδόν όλα τα ωάρια που έγιναν βλαστοκυστες άριστες. Ο σύζυγος 33 ετών. Για να καταλάβεις από τα 12 ωάρια της δότριας τα 9 ήταν ώριμα και τα 7 έγιναν βλαστοκυστες. Όπως κ να έχει δυστυχως δεν μπορώ να κάνω κάτι όσον αφορά το σπερμα γιατί έχω έμβρυα στην κατάψυξη. Έκανα απόξεση την προηγούμενη εβδομάδα κ το στείλαμε για έλεγχο για να έχουμε μια απάντηση από εκεί θα εξαρτηθούν πολλα. Έχω κάνει υστεροσκοπηση και ήταν καθαρή. Ο γιατρος μου δεν πιστεύει στο μικρωβιωμα της μήτρας θεωρεί πως είναι σε ερευνητικό στάδιο και δεν το προτείνει , θεωρει πεταμένα λεφτά και χάσιμο χρόνου. Εννοειτε πως δεν με κάλυψαν οι απαντήσεις του και δεν πιστεύω ότι ήταν τυχαίο γεγονός. Όταν μια κατάσταση επαναλαμβάνεται υπάρχει κάποιο πρόβλημα.
  7. Όχι μην αγχώνεσαι δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση χαχα! Κοίτα μετά αφού το αισθανθείς θα αγχώνεσαι για τη συχνότητα των κινήσεων. Γενικά το άγχος δεν φεύγει ποτέ απλά μαθαίνεις να ζεις με αυτό και να το κοντρολάρεις με τον καιρό.
  8. Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Ποιός θα μου το έλεγε ότι θα ανησυχώ για το οτιδήποτε γύρω απο την εγκυμοσύνη. Σκεφτόμουν μέχρι και μήπως έσκασα το μωρό γιατί μια μέρα γύρισα στον ύπνο μου μπρούμυτα. Χαχα
  9. Blue Velvet

    Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

    Δεν έκανα άλλο,την Παρασκευή έχω τη χοριακη,οπότε ο,τι είναι να γίνει,θα γίνει.Κραταω μικρό καλάθι,φοβάμαι το αποτέλεσμα της εξέτασης..
  10. Είναι λογικές αυτές οι ανησυχίες σου! Και εγώ τις ίδιες είχα μέχρι να αρχίσει να κλωτσαει το μωρό και να το καταλαβαίνω. Το ότι δεν σε πονάει το στήθος σου δεν σημαίνει τίποτα απολύτως. Τα συμπτώματα υποχωρούν κάποια στιγμή. Από τη στιγμή που δεν έχεις πόνους και αιμορραγία δεν υπάρχει λόγος για να πιστεύεις ότι κάτι δεν πάει καλά. Ξέρω ότι δεν είναι εύκολο και επειδή θα σου πω να μην αγχώνεσαι θα σταματήσεις να αγχώνεσαι απλά θα σου πω ότι όλες λίγο πολύ αυτές τις σκέψεις κάνουμε. Θα κάνεις υπομονή μέχρι να κάνεις τον επόμενο υπέρηχο και να δεις ότι όλα είναι καλά!
  11. Καλησπέρα! Ξέρω πώς το θέμα μου είναι λίγο χαζό αλλά είναι η πρώτη μου εγκυμοσύνη και έχω πάρα πολύ άγχος. Είμαι στην 15-16 εβδομάδα ανάμεσα, μέσα Απριλίου έκανα τον τελευταίο συχνό υπέρηχο και τώρα έχω ξανά υπέρηχο μετά το Πάσχα. Σε γενικές γραμμές ούτε το πρώτο τρίμηνο είχα κάποιο σύμπτωμα εγκυμοσύνης πέραν απο πόνο στο στήθος. Τώρα όμως δεν έχω ούτε αυτό πλέον. Πώς θα ξέρω ότι η εγκυμοσύνη πάει καλά και το μωρό είναι εντάξει μέχρι να αρχίσει να κλωτσάει; Τον γιατρό δεν τον ξανά ενοχλώ στο τέλος θα του πω να γεννήσω μαζί του και θα πει ευχαριστώ δεν θα πάρω. Χαχα Όσες έχετε ξαναπεράσει την διαδικασία και μπορείτε να απαντήσετε ή οσες είστε στην ίδια κατάσταση καλοδεχούμενη κάθε απάντηση.
  12. Katiamaxiking

    Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

    Ευχαριστούμε!!! Με μια μεγάλη χοριακή σου ευχομαι!!και εγω στην πρώτη εξωσωματική με θετικη χοριακή δεν είχα κανένα σύμπτωμα!
  13. Lila ki

    Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

    Δεν έχω ιδέα θεωρώ είναι από τα φάρμακα πως και οι συναισθηματικές μεταπτώσεις ίσως είναι από αυτό … εσυ έκανες άλλο τεστ ; Όλα να πάνε καλα !!!! Να είστε έτοιμοι για την εξωσωματική !
  14. Να πάνε όλα καλά και ας είναι και με καισαρική 🙏🏻💕 εν τω μεταξύ σήμερα πήγα και στον γιατρό στο νοσοκομείο που θα γεννήσω και μου είπε το ίδιο για τον πλακούντα και ότι είναι μεγαλύτερος από ότι θα έπρεπε για τις εβδομάδες μου αυτό σημαίνει ότι γεραζει;;; Δεν καπνίζω και δεν πίνω... Κάπνιζα πριν την εγκυμοσύνη...
  15. Katiamaxiking

    Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

    Κορίτσια βρήκαμε μάλλον τον λόγο του κακού σπέρματος. το 2021 είχε κάνει καλλιέργεια σπέρματος και είχε βγει στείρα από μικρόβια και τώρα που την επανέλαβε βγήκαν 2 μικρόβια. οπότε ξεκίνησε αντιβίωση και θα πάμε λίγο παραπίσω την εξωσωματική. μας ειπε ο μικροβιολόγος οτι αυτα τα μικρόβια δεν εντοπίζοται-εμφανίζονται πάντα.
  16. Blue Velvet

    Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

    Λογικη τη βρίσκω την αντίδραση σου,δεν περνάμε και λίγα για να κάνουμε ένα παιδάκι.Δεν ξέρω που οφείλονται οι πόνοι σου,πάντως υπάρχει περίπτωση να είναι εμφύτευσης ☺️
  17. Annouada

    Τιμές χοριακής

    Καλησπέρα, εγώ με δυο μέρες καθυστέρηση ειχα χοριακη 12. Τώρα ειμαι σχεδόν 8 εβδομάδων. Πήγα πριν λίγες μέρες στο γιατρό και είδαμε το μωρό!
  18. Lila ki

    Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

    Ναι ενώ δεν είχα έχω τώρα το απόγευμα πόνους δ ξέρω εάν είναι κοιλιά μέση η πόδια .. δ ξέρω ενώ ήμουν πολύ καλα σήμερα ξέφυγα κ βλέπω παντού φαντάσματα .. δηλαδή ακόμα κ εμένα την ίδια κούρασα
  19. Blue Velvet

    Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

    Εγώ πάντως τα πονακια στην κοιλιά τα εχω για καλό,ίσως είναι πόνος εμφύτευσης και τραβιουνται οι σύνδεσμοι της μήτρας
  20. Σας ευχαριστώ πολύ και τις 2 για την απαντήσεις σας, με βοήθησαν πολυ. Καλή επιτυχία σε όλες όσες επιθυμούν ένα μωράκι,εύχομαι τα καλύτερα
  21. Lila ki

    Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

    Αχ Λινά ενθαρρυντικά τα λόγια σου … με ηρέμησε η τοποθέτηση σου αλλά αυτές οι μέρες δεν περνάνε με τίποτα τώρα ηρεμώ μετά ξεκινάει πάλι το παραλήρημα …
  22. linaa

    Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

    Αυτά έτσι Κ αλλιώς είναι απτά φάρμακα που περιγράφεις. Τοσο νωρίς το μόνο σύμπτωμα που θα μπορούσες να έχεις είναι πόνοι περιοδου. Όλα τα άλλα δεν γίνετε να υπάρχουν τόσο νωρίς. Οπότε μην σε ανχωνει που δεν τα νιώθεις απλά ο οργανισμός ισορροπεί κάποιες στιγμές από τα φάρμακα συνιθιζει δηλαδή. Συμπτώματα εγκυμοσύνης θα νιώσεις αφού η χοριακη έχει φτάσει πάνω από 500
  23. Faith13

    Εξωσωματική στο νοσοκομείο Ιωαννίνων

    Κορίτσι μου τι κανεις; Την έκανες την εμβρυομεταφορα; 🙏
  24. Lila ki

    Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

    Κορίτσια κάποια στιγμή με τράβηξαν οι ωοθήκες μ και επι τόπου ξεπρηστηκε το στήθος μ το βάρος που ένιωθα χαμηλά έφυγε ο πόνος στην ουρα σταματησε … μακάρι να ήταν ιδέα μου αλλά δεν έχω πολλές ελπίδες .
  25. Kiddo

    Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

    Καλησπέρα και λυπάμαι πάρα πολύ για την απώλεια που βίωσες.. ξέρω πόσο πιο σκληρό είναι όταν έχεις επενδύσει τόσο κόπο και χρήμα.. Δεν ξέρω τι είναι αυτό το "όλα" από τα οποία ήσουν καλυμμένη και τι εξετάσεις έχετε κάνει.. εγώ θα σου πρότεινα να ξεσκονίσετε το σπέρμα πρώτον, να ελέγξετε το περιβάλλον της μήτρας για κανά μικρόβιο ή ενδομητριτιδα πχ (ngs & υστεροσκοπηση δηλαδή) και μετά να πάρεις μια δεύτερη γνώμη από αιματολογο ενδοκρινολόγο και ίσως επίσκεψη σε ρευματολόγο.. Σε εμένα πχ μετά την παλινδρομη βρέθηκε μικρόβιο και 0% γαλακτοβακιλοι (οπότε αντιβίωση και προβιοτικα!) και εν συνεχεία πήρα δεύτερη γνώμη από αιματολογο όπου στις ίδιες εξετάσεις που δεν έβλεπε τίποτα η πρώτη αιματολογος η δεύτερη είδε υποψία αυτοανοσου όπου και με προέτρεψε σε ρευματολόγο.. πήγα και σε ρευματολόγο κύησης λοιπόν όπου επιβεβαιώθηκε αυτοάνοσο χωρίς να καταφέρουμε ακόμα βέβαια να βρούμε τι ακριβώς έχω αλλά είμαι σε προληπτική αγωγή καταστολής του ανοσοποιητικού πριν την επόμενη ετ για καλό και για κακό γιατί αυτά "ξυπνάνε" στη κύηση.. Αλλά να ξεσκονίσετε το σπέρμα!! Μη το αφήσετε! Αν δεν το έχετε κάνει ήδη δηλαδή γιατί δεν μας λες και πολλά, έχουμε δει πολλούς γιατρούς να λένε "έλα μωρέ μια χαρά είναι το σπέρμα" και "όλα θα φτιάξουν με τη δωρεά ή στο εργαστήριο.." Τέλος θα σε ρωταγα για τις παλινδρομες.. σταμάτησε το έμβρυο να αναπτύσσεται ή ήταν με αιμορραγίες;; Σε ρωτάω γιατί συνήθως αν σταματάει το έμβρυο μάλλον κάτι υπάρχει στο ίδιο το έμβρυο (που μπορεί να προκύψει από το σπέρμα ή το ωάριο).. αν είναι με αιμορραγίες πιθανόν είναι κάτι οργανικό σε εσένα (πχ μήτρα, αιματολογικό κτλ) δεν στο ρωτάω για να μου το απαντήσεις αλλά για να έχεις και εσύ μια υποψία ως προς το που πρέπει να κινηθείς ανάλογα.. Και πάλι λυπάμαι πολύ για την απώλεια σας..
  26. Vxatz

    Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

    Κορίτσια καλησπέρα. Πριν 1 βδομάδα ειχα παλλινδρομη κυηση απο δωρεά ωάριων η πρώτη μου. Πριν ειχα αλλες 2 με δικά μου ωαρια. Όλες οι παλλινδρομες την ίδια βδομάδα μεταξύ 6-7 βδομάδα. Στείλαμε το έμβρυο για έλεγχο και περιμένω τα αποτελέσματα. Ο γιατρός θεωρεί τυχαίο γεγονός γιατί απο όλα ήμουν καλυμμένη. Εμένα παρόλα αυτά δεν με καλύπτει η απάντηση του. Τι εξετάσεις μου προτείνετε να κάνω; Πήγα σε αιματολόγο, σε ενδοκρινολόγο.
  27. Εγώ την εξωσωματική μου την έκανα στον Λαϊνά. Εαν και ήταν αρκετά τυπικός και τον είδα ουσιαστικά 2 φορές (είχα συνεχή επικοινωνία με τις μαίες βέβαια, και το εμβρυολογικό), η όλη διαδικασία μας πήγε πολύ καλά, και είχαμε επιτυχία και στις βλαστοκύστες, και σε εγκυμοσύνη (με την 1η). Παρόλα αυτά να δεις κέντρα,και να πας σε όποιο σου κάνει το κλικ.
  1. Φόρτωση περισσότερων
×
×
  • Δημιουργία νέου...