Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Όλες οι δραστηριότητες

  1. Σήμερα
  2. Καλησπέρα! Από ότι καταλαβαίνω στην αρχή ήταν λίγο δύσκολα τα πράγματα αλλά τώρα είναι όλα εντάξει; Αυχενική δεν έχεις κάνει ακόμα;
  3. Καλησπέρα κορίτσια και εγώ είμαι στην 13η εβδομάδα κύησης μου.. ξεκίνησε λίγο δύσκολα γιατί ο γιατρός έβλεπε μόνο σάκο, με στέλνε για χοριακή απλά αυξανόταν από 14.000 πήγαινε στο 18.000( δεν του άρεσε), μετά δεν άρεσαν οι παλμοί του(122 στην 6η εβδομάδα). Με αποτέλεσμα να με αγχώσουν οι γιατρό άλλαξα κ πολλούς και θέλω κάθε 2 βδομάδες υπέρηχο..στο μαιευτήριο μου κάνουν παρατήρηση όταν πάω , μου λένε καμία άλλη δεν τα κάνει αυτά..και είμαι τρελή αγχώθηκα πολύ, φοβήθηκα ειδικά άμα το πρωί- μεσημέρι δεν είναι πρησμένο το στήθος μου σοκάρομαι... Μου λένε να πάω Αθήνα να ξεκουραστώ λίγο κ πάλι φοβάμαι αν θα ναι όλα καλά!!!! Τί να κάνω/???
  4. Kiddo

    Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

    Ναι οκ ξέρω την αιματολόγο.. θα έπαιρνα και άλλη γνώμη σίγουρα! Αλλά δεν μπορώ να βοηθήσω με γιατρούς στη βόρεια Ελλάδα.. Στο συγκεκριμένο "ερευνητή" δεν είχα την "τύχη" να πάω και ούτε θα πήγαινα προσωπικά!! Παρόλα αυτά τον ξέρω από φίλες μου εδώ μέσα.. Κάνε την έρευνα σου πολύ καλά πριν απευθυνθείς στον όποιο γιατρό.. ακόμα και στα φόρουμ μπορείς να ψάξεις με το όνομα του εκάστοτε γιατρού για τυχόν αναφορές στα ονόματα τους.. όλο και κάτι θα βρεις..!
  5. Blue Velvet

    Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

    Εγώ έκανα εμβρυομεταφορά την προηγούμενη Τετάρτη,βάλαμε ένα εμβρυακι.Ξεκινησα να κάνω τεστ από το Σάββατο η την Κυριακή αν θυμάμαι καλά και μέχρι την Τετάρτη το πρωί έβγαιναν αρνητικά (λογικό).Μετά έκανα αλλά δύο και βγήκαν θετικά,αύριο θα πάω για χοριακη.Αν θέλει να κάνει τεστ,καλό θα ήταν να περιμένει τουλάχιστον μία εβδομάδα από την εμβρυομεταφορά.Οι πόνοι στην κοιλιά και τη μέση είναι καλό σημαδι, τουλάχιστον για μένα,διότι και τις δύο φορές που ήμουν έγκυος,είχα τέτοιους πόνους.Αλλα κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός,δεν υπάρχουν στάνταρ συμπτώματα.Καποιες γυναίκες δεν είχαν καθόλου συμπτώματα και παρόλα αυτά πήραν θετική χοριακη.Σχετικα με τη σκόνη και τον καφέ,ασφαλώς και δεν επηρεάζουν το έμβρυο.Αν είναι να πιάσει,θα πιάσει.Σας εύχομαι μια μεγάλη χοριακη και σε λίγο καιρό να γεμίσει η αγκαλιά σας με μωράκια ❤️
  6. Vxatz

    Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

    @Kiddoμεσα στο μυαλό μου είσαι. Προς το παρόν περιμένω τις απαντήσεις από τον έλεγχο του εμβρύου και σε δεύτερο χρόνο θα μιλήσω και με άλλον γιατρό. Μου έχουν πει πολυ καλα λόγια για τον κ. Τσιλιβακο (στην Αθήνα) δεν είναι γυναικολόγος, είναι ερευνητής σε καθεξιν αποβολές και τον έχουν παινέψει. Τον έχεις ακουστά; Στο διαδίκτυο που έψαξα έχει καλό βιογραφικό. Η γνωστή αιματολόγος είναι της Θεσσαλονίκης γιατί είμαι από βόρεια Ελλάδα και δεν έχω την πολυτέλεια δυστυχως να κατεβαίνω Αθήνα.
  7. Katiamaxiking

    Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

    ο χρόνος είναι εναντίον μας αλλά υπάρχει χρόνος. και αν θέλετε να γίνετε γονείς, με κάποιο τρόπο θα τα καταφερετε! ευχομαι να μην ταλαιπωρηθείτε πολύ ακόμα και να γίνει σύντομα! μωρέ από άγχος άλλο τίποτα...όλοι μας έχουμε αναπόφευκτα!!! αλλά επειδή είναι πολύ δύσκολες αυτές οι διαδικασίες, βαθιά ανάσα και προχωράμε. κλάψτε, πάρτε το χρόνο σας και ανασυγκροτηθείτε! ας πουν και οι υπόλοιποι που έοχυν εμπειρία με τεστ και βάστοκύστες. εγω μέχρι τώρα πήγαινα μόνο για χοριακή.
  8. Bluee19

    Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

    Στην μικρογονιμοποιηση δεν βρίσκουν κάποιο καλό σπερματοζωάριο ;
  9. Άρα πιστεύεις ότι δεν θα υπάρξει θέμα με την σκόνη. Ούτε ότι εχτές έσκασε με το τέστ και έκλαιγε. Πρώτη φορά που σε εμβρυομεταφορα είχε 3 μέρες υπερβολικούς πόνους στην μέση ούτε να κάτσει ούτε να σηκωθεί και λέω μπασ και εγινε το θαύμα μας.Ναι το ξέρω με το άγχος έχεις δίκιο είναι για το μόνο θέμα που έχω άγχος λογικό όταν σου λένε οι γενετιστές ότι άμα κάνεις παιδί μέχρι τα 34 γιατί μετά είναι παθολογικό το σπέρμα τώρα είμαι 29 έχεις δίκιο συμφωνώ. Ελπίζω το τέστ να είναι λάθος και να δούμε την Κυριακή μια θετική χοριακη. Σε όλες σας το εύχομαι μέσα από την καρδιά μου αλήθεια
  10. mama16

    Εγκυμοσύνη

    Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω από ποια τιμή κ μετά βγαίνει το τεστ θετικό.. Πάντως αν θες κάνε κ αύριο το μεσημέρι ένα τεστ να δεις αν θα διπλασιαστεί.. Κ καλύτερα στο ίδιο μικροβιολογικό!
  11. Katiamaxiking

    Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

    Αρχικά ψυχραιμία!Αγχώθηκα και μόνο που διάβασα το μήνυμα. πραγματικά είναι πολύ συγκινητική η στάση σου προς τη γυναίκα σου που δεν θέλεις να ταλαιπωρηθεί αλλά με τόσο άγχος θα πάθεις τίποτα. Αν είναι τα μωρά να πιάσουν, τίποτα απο όλα αυτα δεν θα τα αποτρέψει. τώρα για το τεστ ίσως είναι λίγο νωρίς. κάνετε λίγο υπομονή και πηγαίνετε για χοριακή όταν σας είπε ο γιατρός. και έχετε και άλλες 3 βλαστοκύστες. μην απογοητευεσαι!ευχομαι μια θετικότατη χοριακή!!
  12. Κορίτσια πραγματικά θέλω την βοήθεια σας γιατί θα τρελαθώ. Με την γυναίκα μου που έχει Σπω (δεν κάνει ωορρηξία)πριν 4 χρόνια αποφασίσαμε στα 25 να θέλουμε παιδάκι η ιστορία μασ μεγάλη πέσαμε σε γιατρούς άστο καλύτερα που της έδινα φάρμακα για να κάνει ωορρηξία και αποτέλεσμα 0 μέχρι που λέω κάτι δεν πάει καλά. Μόνοι μασ το ψάξαμε με σαλπιγ.. διάφραγμα και πολύποδες. Αλλάζουμε γιατρό και κάνουμε υστεροσκοπηση . Για να μην λέω πολλά 3 φορές υστεροσκοπηση και μετά λέμε τελοσ πάμε εξωσωματική. Κάνουμε εξωσωματική πολλά ωοθυλάκια βλαστοκυστη καμία μόνο μοριδια. Αποτελέσμα μηδέν κάναμε τα πάντα από εξετάσεις βρέθηκα με μετάθεση χρωμοσώματος έχασα την γη κάτω από τα πόδια μου . Ξανά εξωσωματική πολλά ωοθυλάκια βλαστοκυστες 5 (3αριστες 2 μμμμ) βάλαμε την Παρασκευή τα δύο μωράκια μασ συναισθήματα πολλά άγχος φόβο για το πότε θα έρθει το παιδάκι μασ σπίτι. Έκανε την βλακεία η γυναίκα μου και έκανε τέστ εχτές το απόγευμα αρνητικό έσκασε έκλαιγε προσπαθούσα να την χαλαρώσω. Λογικό γυναίκα τα τραβάει όλα. Το άγχος μασ τώρα είναι ότι Παρασκευή έκανε εμβρυομεταφορα Κυριακή πρωί ήθελε καφέ δεν τησ χάλασα χατηρι με προσοχή σιγά σιγά λέτε να μην κάναμε καλά;;; Μετά εγώ θέλω να μην κάνει τίποτε να τα κάνω εγώ εκείνη σήμερα ήθελε να κάνει τον νεροχύτη λέτε να υπάρχει πρόβλημα;; Και το τελευταίο και σημαντικό την ημέρα με την σκόνη είχαμε κόσμο στην βεράντα και έκατσε 3 ώρες έξω και τώρα έχει βήχα αλλά προσπαθεί να μην έχει βήχα για να μην βλάψει τα μωράκια μασ λέτε η σκόνη να τησ έκανε κακό;; Κορίτσια χίλια συγνώμη απλά το άγχος χτυπάει κόκκινο θέλω να τα καταφέρει δεν θέλω να την βλέπω να τα τραβάει όλα αυτά. Εύχομαι σε όλες θετικές χοριακες.
  13. Katiamaxiking

    Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

    περιμένουμε τον ανδρολογο να μας παρει αλλα είχε πει οτι σε μερικούς δεν ανεβαίνουν τα επίπεδα παρόλο που παίρνουν συμπληρώματα. έχω αγωνία.. έχουμε πολυ κακή μορφολογία.
  14. Bluee19

    Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

    Από όσο έχω διαβάσει επηρεάζει την ποσότητα την κινητικότητα και την μορφολογία του σπέρματος και υπάρχουν βιταμίνες ψευδαργύρου που λογικά θα ανεβάσει τα επίπεδα !!
  15. SpiridoulaK

    Πάνα Βρακάκι

    Δεν ξέρω εμένα δε με βόλεψαν
  16. Katiamaxiking

    Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

    Βρέθηκε και έλλειψη ψευδαργύρου στο σπερμα. τι γνωρίζετε; πως επηρεάζει; φτιάχνει;;;
  17. Kiari

    Εγκυμοσύνη

    Καλησπέρα. Αν και ακόμη είναι πολύ νωρίς μου είπε ο γιατρός να πούμε οτιδήποτε εγώ εχω μερικές αμφιβολίες να πω την αλήθεια. Τι εννοώ; Την Δευτέρα 22/4 το απόγευμα έκανα ένα ψηφιακο cleablue και βγήκε (+ 1-2 ) Αυτά τα τεστ δεν ανιχνεύουν από 25 χοριακη και πάνω;; Την Τετάρτη 24/4 που έκανα χοριακη το μεσημέρι ήταν 29. Δεν είναι πολύ μικρή η αύξηση αυτή;
  18. Απόξεση συμφωνώ με τα κορίτσια !την προηγούμενη βδομάδα έκανα την δεύτερη μου απόξεση λογο παλινδρομης.. ταυτόχρονα μια φίλη πήρε τα χάπια ...καμία σχέση...υπέφερε πολλές μέρες ενώ εγώ από την επόμενη μέρα επανήλθα στην καθημερινότητα μου...έχω κάτι ελάχιστα καφέ αλλά μηδέν πόνο...τώρα το ψυχολογικό είναι μια άλλη ιστορία...
  19. Συμφωνώ με την Kiddo … έτσι έγινε κ στην δίκη μου περίπτωση … σε νιώθω απόλυτα ! Όλα να πάνε καλα !
  20. Καλημέρα !!! Λυπάμαι για την εξέλιξη της εγκυμοσύνης σου … θα σου πω καλύτερα να πας για απόξεση κατευθείαν !!! στην δίκη μου περίπτωση πριν τρεις μηνες πήρα χάπια cytotec για τρεις μέρες ,τρεις μέρες είχα τρελή αιμορραγία (δεν θα μπορείς να βγεις εκτός σπιτιού ) και μετά είχα και αίμα για δυο βδομαδες και δεν είχε αποβληθεί τελείως ο σάκος άρα έκανα και απόξεση !!!!
  21. Θα σου πρότεινα να πάρεις και μια δεύτερη γνώμη πριν προχωρήσεις γιατί και τα μηχανήματα των γιατρών διαφοροποιούνται.. θα επέλεγα προσωπικά ένα από τα μεγάλα ιδιωτικά μαιευτήρια που έχουν πολύ εξελιγμένα μηχανήματα.. και εφόσον επιβεβαιωθεί ότι δεν υπάρχει καρδιακή λειτουργία θα σου πρότεινα αποξεση.. τα χάπια πρώτον πονάνε περισσότερο.. κρατάει περισσότερες μέρες μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία για να αποβληθεί το έμβρυο και μπορεί πάλι να μην καθαρίσεις εντελώς και να χρειαστεί στο τέλος πάλι αποξεση.. με την αποξεση πας και τελειώνουν όλα την ίδια μέρα.. Λυπάμαι πολύ για όλο αυτό που περνάς.. καταλαβαίνω πως νοιώθεις και μακάρι να μην χρειαζόταν να το ζήσει καμία γυναίκα... P.S αν προχωρήσετε σε αποξεση θα σου πρότεινα να ζητήσεις να το στείλουν για έλεγχο χρωμοσώμικων ανωμαλιών.. αλλά επιβεβαίωσε πρώτα ότι δεν υπάρχει καρδιακή λειτουργία και σε άλλον γιατρό πριν προχωρήσεις σε οτιδήποτε..
  22. Καλημέρα, είμαι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση . Ενώ είχαμε φτάσει 8 εβδομάδες και όλα πήγαιναν ας πούμε αναμενόμενα , κ όπως επρπεε , δεν ακούσαμε καρδιά …. ο γιατρος μου είπε η χάπια η απόξεση …..μπορείτε να μου πείτε αν ξέρει κάποια ..τι είναι πιο επίπονο
  23. Καλημέρα σας, Χρειάζομαι άμεσα 1 gonal/puregon γιατι θα ξεκινήσω αμέσως μετά το Πάσχα! Σας ευχαριστώ, Καλό Πάσχα να έχουμε!
  24. Fiona33

    Μανούλες Νοεμβρίου 2024

    Καλημέρα σε όλες - αυτό το site που κράτησε συντροφιά όλα τα χρόνια που προσπαθούσαμε για μωράκι και πέρσι τον Ιανουαριο μετά από την πρώτη μας εξωσωματική καταφέραμε κ αποκτήσαμε τα διδυμάκια μας που τώρα είναι 7 μηνών — η χαρά μεγάλη , δεν κουραζόμαστε τόσο γιατί το θέλαμε τόσα χρόνια και όλα μα μοιάζουν υπεροχα και βέβαια είναι ήρεμα σχετικά μωρακια — την Κυριακή ανακαλύψαμε ότι είμαι πάλι έγκυος με μια φορά - δεν πιστεύαμε ότι θα πιάσουμε ποτέ μωρό απλά κάνοντας το φυσιολογικό σεξ δλδ αλλά έγινε κ έγινε εύκολα και τώρα είμαστε σοκαρισμένοι -εγώ πιο πολύ, ο άντρας μου ψύχραιμος και σίγουρος.Εχω λίγη βοήθεια αλλά με τρία μωρά που θα είναι σαν τρίδυμα θα χρειαστώ ομάδα βοήθειας όχι λίγη απλά.Ο γιατρός μου είπε ότι έβλεπε και ενα ακόμη σάκο αλλα όχι καθαρά και την Δευτέρα θα το σιγουρέψουμε.Αυτό βέβαια δεν το φαντάζομαι καν να έχω ξανά δίδυμα κ με φυσικό τρόπο —όποτε κορίτσια έχω πελαγώσει -θέλω να χαρώ τα μωρά από την μια που τόσο περίμενα να έρθουν -επισησ θεωρώ ότι το νέο μωράκι μου το χρωστούσε ο Θεουλης για τα τόσα χρόνια θλίψης και στεναχωριας -οπωσ και οικονομικά είναι οριακά τα πράγματα.Βρισκοναι σε αδιέξοδο -δεν ξέρω να χαρώ η να κλαψω Η κάθε συμβουλή σας σαν παρατηρητές της ιστορίας μου θα είναι μια βοήθεια για να χαλαρώσω λίγο κ να δω τι θα κάνω .. Νοέμβριο λογικά θα γεννήσω κ τα διδυμάκια θα είναι 13 μηνών.
  25. Χθές
  26. Lila ki

    Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

    Σε ευχαριστω πάρε πολύ !!!! Να είσαι καλα να σας πάνε και εσάς όλα δεξιά ! Να δεις θετική χοριακη σου εύχομαι !!!! Δεν έμεινε πολύ !!!!! Άσε από φόβο άλλο τίποτα αλλά θα πάνε όλα καλα !
  27. Kiddo

    Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

    Όταν λες αυτόματη αποβολή;; Σταματούσαν οι καρδούλες τους; Αν είναι έτσι τότε συνήθως είναι στο έμβρυο.. Γνωστή αιματολογο;; Της Αθήνας ή της Θεσσαλονίκης;! Γιατί εμένα "λάθος" βγάλανε δύο διαφορετικοί γιατροί την γνωστή αιματολογο της Αθήνας, το χειρότερο είναι ότι τη ξέρουν προσωπικά και οι ίδιες οι γιατροί που πήγα και απορούσαν πως της "ξέφυγε"! Προσωπικά έχασα την εμπιστοσύνη μου και επειδή μου έδωσε οδηγίες ανάλογες δεν πήρα ούτε τη κορτιζόνη ούτε το salospir τότε που μου έδινε ο εξωσωματικος(όχι ότι θα με κάλυπταν αλλά έστω αυτό..!).. εγώ πλέον δεν πάω πουθενά χωρίς δεύτερη γνώμη και ας είναι 50-60€ πχ πεταμένα λεφτά.. παρεπιπτόντως αν υπάρχει αυτοάνοσο (όπως στη περίπτωση μου) η κορτιζόνη που δίνουν στην εξωσωματική δεν αρκεί πχ..! Τα φάρμακα που δίνουν στην εξωσωματική μπορεί να καλύπτουν ως ένα βαθμό αλλά αν υπάρχει συγκεκριμένο πρόβλημα πρέπει να υπάρχει ανάλογη τροποποίηση του πρωτοκόλλου με εξατομικευμένη αγωγή με βάση τις ανάγκες του οργανισμού για να μπορέσει να στηρίξει μια κύηση! Το ότι έχετε έτοιμες βλαστοκυστες είναι καλό και έχεις δίκιο σε αυτή τη φάση δώρον αδωρον να ελέγξετε το σπέρμα.. αυτά βέβαια τα ελέγχουμε εξαρχής!! Εννοείτε κλασικά δεν δίνουν καμία σημασία και ευθύνη στο σπέρμα και στον άντρα αλλά το ότι είναι 33 δεν μου λέει απολύτως τίποτα!! Το οξειδωτικό στρες, ο κατακερματισμός, τα μικρόβια κτλ επηρεάζουν είτε είσαι 23 είτε 63!! Φυσικά όσο μεγαλώνει ο άντρας φθίνει και η γονιμότητα του όπως ακριβώς και στη γυναίκα αλλά αυτά που σου αναφέρω σχετίζονται με το τρόπο ζωής, τη διατροφή τις συνθήκες εργασίας και τόσα τόσα ακόμα!! Πχ ο υψηλός κατακερματισμός κατηγορείται για αποβολές..! Όταν λοιπόν φεύγει από τη μέση ο παράγοντας "ποιότητα" ωαρίων όλα τα υπόλοιπα πρέπει να ξεψαχνιζονται!! Πόσο μάλλον όταν αυτή η προσπάθεια κοστίζει 5.000 πάνω κάτω..!! Δεν ευθυνεστε εσείς φυσικά πουθενά σε αυτό.. όπως και όλα τα ζευγάρια που προχωρούν σε εξωσωματική με δωρεά ή χωρίς, εμπιστεύονται τους γιατρούς να τους κατευθύνουν ανάλογα.. δυστυχώς δύσκολα βλέπουμε να συμβαίνει αυτό.. Καταλαβαίνω ότι έχεις συγκεκριμένη ενδοκρινολόγο που εμπιστεύεσαι λόγο του θυρεοειδή αλλά χρειαζόμαστε ενδοκρινολόγο αναπαραγωγής που να έχει εξειδίκευση στις ορμόνες αυτές.. δεν γνωρίζω τη γιατρό σου ούτε αμφισβητώ τις γνώσεις της επί του θέματος, απλά να το ψάξεις για να είσαι σίγουρη... Κυρίως το ζάχαρο κατηγορείται για αποβολές οπότε εκεί θα εστιαζα και στις βιταμίνες, αν είναι καλυμμένος ο οργανισμός σου όπως βιταμίνη D, B12, φολικό κτλ κτλ.. Τέλος εγώ θα έκανα ένα ακόμα ραντεβού με έναν δεύτερο εξωσωματικο ίσα για να πάρω μια δεύτερη γνώμη ως προς το τρόπο προσέγγισης και τι θα είχε να προτείνει από εξετάσεις κτλ.. άσχετα με το αν θα προχωρούσα με τον γιατρό που ήδη έχω ή όχι.. απλά για να δω τι άλλο μπορεί να ακούσω.. Ελπίζω να βοήθησα λίγο..
  1. Φόρτωση περισσότερων
×
×
  • Δημιουργία νέου...