admin

Administrators_converted
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  678
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

3 ακόλουθοι

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Καλησπερα κορίτσια...

  Νέα στην παρέα κ γω.χθες έκανα την πρώτη μου εμβρυομεταφορα με μια μέτρια βλαστοκυστη. Συνολικά είχα 3 ωάρια, το ένα έσπασε και το δεύτερο δεν προχώρησε..το 3ο και τυχερός το πάλεψε πάρα πολύ. εκεί που μας είχαν απογοητεύσει ότι δεν θα προχωρούσαμε σε εμβρυομεταφορα, τελικά διπλασιάστηκε και έκριναν να το παλέψουμε κ να προχωρήσουμε χθες στην 5η του ημέρα. 

  Τώρα στην αγωνία κ γω αλλά έχω πόνο από χθες..σήμερα λίγο καλύτερα αλλά κ πάλι νιώθω ενόχληση. είναι φυσιολογικό;

 2. Καλησπέρα σας,ονομάζομαι Χαρά και θα ήθελα να σας ρωτήσω αν κάποια έχει κάνει εξωσωματική γονιμοποίηση στο πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης, θα περιμένω. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!

 3. Είμαστε χαρούμενοι που τελείωσε η αναβάθμιση. Αυτό είναι ένα τεστ μήνυμα.

 4. Σκουφάκι Κολύμβησης - Διαβάστε πριν το αγοράσετε! Κυκλοφορούν 2 ειδών σκουφάκια κολύμβησης. Στην φωτογραφία θα δείτε αριστερά με σιλικόνη και δεξιά ένα με ύφανση από συνθετικό ελαστικό ύφασμα. Πριν αγοράσετε σκουφάκι, ζητήστε να δοκιμάσετε από κάποιο συμμαθητή/συμμαθήτρια, ποιό σκουφάκι σας ταιριάζει καλύτερα σε υλικό, μέγεθος ή κατασκευάστρια εταιρεία - Να γιατί : Μικρά παιδιά (2 ετών) για τα οποία το υφασμάτινο σκουφάκι ίσως είναι μεγάλο/χαλαρό, ίσως βολεύονται περισσότερο με σκουφάκι σιλικόνης έτσι ώστε αυτό να μην φεύγει εύκολα, όμως μεγαλύτερα παιδιά από 3 ετών δεν θα βολευτούν και τόσο. Αποτρεπτικοί παράγοντες για το σκουφάκι σιλικόνης: δεν τεντώνει εύκολα οπότε εάν το κεφάλι του παιδιού σας είναι μεγαλύτερο θα δυσκολευτείτε, ενώ παράλληλα δεν είναι εύκολη η εύρεση διαφορετικών μεγεθών. δεν είναι καθόλου βολικό όταν το παιδάκι έχει μακριά μαλλιά, καθώς κάθε κούνημα της σιλικόνης για να χωρέσουν όλες οι τούφες, τραβάει τα μαλλιά με αποτέλεσμα συνεχή γκρίνια κάθε φορά πριν φορέσει το παιδί το σκουφάκι του. Ίσως για μεγαλύτερα παιδιά άνω των 7-8 ετών που μπορούν μόνα τους να τα βάλουν να είναι πιο εύκολα και σταθερά, όμως είναι απαραίτητη αρκετή δύναμη και επιδεξιότητα. Για τις μικρότερες ηλικίες, το συνηθισμένο σκουφάκι ίσως είναι το πιό ιδανικό, καθώς κάνει πιο εύκολη την διαδικασία την στιγμή που το παιδί ακόμα βρίσκεται σε στάδιο προσαρμογής στην δραστηριότητα της κολύμβησης και ο γονέας επιθυμεί να μην υπάρχουν επιπλέον δυσκολίες σε αυτή τη διαδικασία.
 5. admin

  Nέες δημοσιεύσεις

  Γειά σας λογικά έχει λυθεί τώρα. Το πρόβλημα δημιούργησε μια νέα υπηρεσία που δεν επιτρέπει τα μηνύματα spam την οποία ενεργοποιήσαμε δοκιμαστικά - αλλά εξαιτίας του ότι έλειπε η τελευταία ακριβώς έκδοση του λειτουργικού, δεν λειτούργησε σωστά και μάλιστα δεν επέτρεψε σε αρκετούς χρήστες να εγγεγραφούν καθώς μετά από αναζήτηση όπως είδαμε από τις 14/4 όλες οι προσπάθειες για εγγραφή μπλοκαρίστηκαν, κάτι που επιλύουμε τώρα σε συνεργασία με την τεχνική υποστήριξη της εταιρείας InvisionPower. Ευχαριστούμε
 6. Update 18/4/17: Χρειάστηκε εξαιτίας νέων δεδομένων σε θέματα κωδικοποίησης να επαναληφθούν περισσότερες φορές κάποια από τα βήματα της αναβάθμισης, έτσι ώστε να διασφαλιστεί 100% η ορθότητα της μεταφοράς/αναβάθμισης. Αυτό οδήγησε σε καθυστέρηση της προγραμματισμένης έναρξης, καθώς κάθε βήμα διαρκεί περισσότερες από 6 ώρες (όταν ολοκληρώνεται χωρίς διακοπές ή μηνύματα διορθώσεων, τα οποία καθυστερούν ακόμα περισσότερο κάτι που επίσης ήταν ένας παράγοντας καθυστέρησης). Ανάμεσα σε κάθε βήμα είναι απαραίτητος ο έλεγχος ότι η διαδικασία ολοκληρώθηκε σωστά. Η διαδικασία όμως βρίσκεται σε τελικό στάδιο - απλώς εξαιτίας των νέων αυτών παραγόντων δεν είναι εύκολη η ακριβής πρόβλεψη της ημέρας/ώρας που θα ανέβει το νέο φόρουμ. Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση και την αναμονή σας.
 7. Αγαπητά μέλη, η αναβάθμιση του parents.org.gr ακόμα δεν έχει τελειώσει! Παρότι έχει ξαναγίνει η διαδικασία από τους τεχνικούς στα πλαίσια της κανονικής προετοιμασίας μιας αναβάθμισης, κάποιες αλλαγές του νέου λειτουργικού καθυστέρησαν τα διάφορα βήματα που ήταν απαραίτητα για την αναβάθμιση. Η διαδικασία βρίσκεται σε τελικό στάδιο αλλά δεν είναι ακόμα σίγουρο εάν θα τελειώσει σήμερα, καθώς η ολοκλήρωση των τελευταίων βημάτων έχει διαρκέσει περισσότερο χρόνο από τον αναμενόμενο. Αυτή τη στιγμή το φόρουμ της ΕΕΕΓ (www.parents.org.gr) βρίσκεται σε READ ONLY mode δηλαδή είναι εφικτή η ανάγνωση όλων των θεμάτων αλλά όχι η δημοσίευση/αποστολή πμ.
 8. admin

  Nέες δημοσιεύσεις

  Μάλλον έχει πάντως να κάνει με την επικείμενη αναβάθμιση που έχει προγραμματιστεί και εδώ γιατί είδαμε ότι και στην δική μας ρύθμιση μας δείχνει τετάρτη.
 9. admin

  Nέες δημοσιεύσεις

  γειά σας @GEOELI, ευχαριστούμε για την ειδοποίηση, θα ελέγξουμε τι χρειάζεται. Θα γίνει και εδώ μια αναβάθμιση του συστήματος που ήδη έχει νέες version, οπότε σίγουρα ότι είναι θα φτιαχτεί σύντομα. Θα ήταν χρήσιμο να δούμε και από άλλους χρήστες εάν βλέπουν το ίδιο πρόβλημα.
 10. Αναβάθμιση του Parents.org.gr Forum ! θα μείνει κλειστό από αύριο 13.4 ! Αγαπητά μέλη, θα ξεκινήσει αύριο η αναβάθμιση του parents.org.gr η οποία αναμένεται να διαρκέσει 3 x 24 ωρα περίπου , όπου η ιστοσελίδα θα βρίσκεται εκτός λειτουργίας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την υπομονή σας!
 11. @*ζουζουνα*!!! Εντάξει βρήκαμε το λάθος δεν ήταν κάτι φοβερό. Κάτι έλειπε απλώς, το διορθώσαμε/προσθέσαμε. δείτε εδώ. Απλώς έλειπαν οι παρενθέσεις πριν και μετά τον σύνδεσμο.
 12. Οδηγίες τοποθέτησης ticker - τι κωδικό πρέπει να βάλετε; Πoιός είναι ο σωστός κωδικός για τίκερ ; παράδειγμα σωστού κωδικού τίκερ [url=https://lilypie.com][img=https://lbdm.lilypie.com/Uqj6p3.png][/url] Όταν βρεθείτε στην ιστοσελίδα από την οποία θα πάρετε το τίκερ επιλέξτε τις εξής δυνατότητες a ) FORUMS + b ) bb code, ubbcode, pseudohtml Επιλέγετε Forums (τρίτη ταμπέλα) και μετά την επιλογή PseudoHTML. UBBCode and BB Code [ url=https://lilypie.com ][ img ] https :// lb1m.lilypie.com/wX0kp3. png [/img] [/url] ΠΡΟΣΟΧΗ ΧΩΡΙΣ ΚΕΝΑ. Εδώ τα τοποθετήσαμε απλώς για να φαίνεται περίπου ο κωδικός. Ο σωστός κωδικός φαίνεται στην εικόνα και είναι πάντα χωρίς κανένα κενό.
 13. Γειά σας @*ζουζουνα*!!! κάτι πρέπει να έχετε κάνει λάθος στην επικόλληση του ειδικού κωδικού. Τα κανονικά τίκερ εμφανίζονται απευθείας - στα άλλα μέλη εμφανίζονται κανονικά και δεν φαίνεται να υπάρχει πρόβλημα με το προφίλ σας - απλώς δοκιμάστε να ξαναπάρετε τον κωδικό από την ιστοσελίδα που πήρατε το τικερ. ευχαριστούμε!
 14. Γειά σας τοποθετήσαμε εδώ οδηγίες πως να επανενεργοποιήσετε τις υπογραφές
 15. Ενεργοποίηση υπογραφών, εάν κατά λάθος προηγουμένως έχουν απενεργοποιηθεί Επιλέγετε επάνω δεξιά την Ρυθμίσεις Λογαριασμού και πατάτε εκεί που γράφει εμφάνιση υπογραφών : όταν είναι γκρί, δεν εμφανίζονται όταν είναι πράσινο, τότε εμφανίζονται.