Μαριλίνα

Registered Users
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  926
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Καλημέρα. Παρακολουθώ κι εγώ το θέμα από την αρχή σιωπηλά. Το δίλημμα εννοείται και είναι μεγάλο, αλλά, αν το θέμα για τον Σταύρακα είναι ουσιαστικά το γεγονός ότι δεν δέχονται πίσω το παιδί, μήπως ΑΥΤΟ είναι ένα θέμα που πρέπει να πάρει δημοσιότητα; Μήπως με τη δημοσιότητα λυθεί;; Πιστεύω να γίνει ότι καλύτερο για το μωράκι σου!! Όλοι μαζί θα αποφασίσετε το καλύτερο για αυτόν. Τα αποτελέσματα της μαγνητικής τα πήρατε;;
 2. Μαριλίνα

  Cafe Ιούλιος 2010

  Καλημερούδια!!! Τι κάνετε, κορίτσια;; σας πεθύμησα!! Φιλιώ μου, αν δεν έχεις εσύ τρέξιμο με τρία πιτσιρίκια, ποιος θα έχει;; και η μπουμπού παιδικό, ε;; πως το έχει πάρει;; Αγγελική μου, μου πέσανε τα μαλλιά από αυτά που άκουσα... τι δασκάλες υπάρχουν, γαμώτι μου;; ευτυχώς που τα περάσατε αυτά και το παιδάκι είναι μία χαρά τώρα προσαρμοσμένος. Θυμάμαι που μου έλεγαν για τον γιο μου: "είναι ζωηρός, όπως είναι όλα τα αγόρια". Αυτό θυμήθηκα όταν το διάβασα. Κάποιες φορές που ξέφευγε, μου μιλούσε η δασκάλα και τον "μάζευα" σε συνεργασία μαζί της. Κι εσείς ολοήμερο να υποθέσω;; Η μεγάλη τι τάξη πάει;; Εμένα η μικρή με το γνωστικό κομμάτι τα πάει πολύ καλά, έχει αρχίσει και διαβάζει και της αρέσει πολύ, δανειστήκαμε βιβλία από τη βιβλιοθήκη, πήραμε βιβλία κλπ!!! Δεν έχει προσαρμοστεί ακόμα με παρέες, αυτό βλέπω. Μία μέρα παίζει, άλλη δεν παίζει. Η δασκάλα μας είναι, ευτυχώς, φανταστική σε αυτό το κομμάτι και την βοηθάει να προσαρμοστεί, να τη βάλει σε παρέες κλπ. Προσπαθώ κι εγώ, αλλά δεν έχουμε πολλές ελεύθερες ώρες είναι η αλήθεια. Εμένα, το αντίθετο άκρο: της έκανα αιτήσεις σε διάφορα για να έχουμε εναλλακτικές και ήρθαν και κούμπωσαν όλα και τα θέλει όλα... Κάνει 7 εξωσχολικές δραστηριότητες (τις 6 μία φορά την εβδομάδα και τζούντο 2). Τα έχουμε δει όλα στο τρέξιμο, αλλά τις αρέσουν όλες και δεν θέλει να τις αφήσει. Τρεχάτε ποδαράκια μου!!!!! Εγώ είμαι και στο Σύλλογο Γονέων και στο Δ.Σ. του Σκακιστικού Ομίλου και έχουμε και εκεί τρέξιμο!!! Α, ξεκίνησα και φωτογραφία φέτος!!! Πάμε σε κάνα παιδότοπο, καλέ, να τα πούμε καμία μέρα!!!!! Φιλάκια!!!
 3. Πες μας περισσότερες λεπτομέρειες για το πως το έφτιαξες;;; Μιλάμε είναι τέλειο και θέλω να το φτιάξω!!! Τα σπιτάκια τα αγόρασες ή τα έφτιαξες;; από τι υλικό;;
 4. Καλημέρα!! Ξεκινήσαμε εννοείται κι εμείς!! Δεν έχει προσαρμοστεί ακόμα καλά η μικρή μου, γιατί δεν έχει κανένα παιδάκι από το σχολείο της. Σιγά σιγά, όμως, νομίζω ότι ξεθαρρεύει και παίζει με τα παιδάκια!! Άρχισε και το ολοήμερο. Η δασκάλα μας έχει την εξής φήμη: Είναι πολύ καλή σαν άνθρωπος και με τα παιδιά, αλλά δεν τα προχωράει πολύ γρήγορα, δεν δίνει πολύ σημασία σε τόνους, ορθογραφικά κλπ και δεν βάζει πολλά για το σπίτι. Οι δικές σας;; Φτιάχνουμε και το απογευματινό πρόγραμμα. Ενώ δοκίμασε ακροβατική, πέρυσι έκανε μπαλέτο και κολυμβητήριο, φέτος κατέληξε στο... τζούντο!!! Δοκίμασε χθες και ξετρελάθηκε!! Μάλλον εκεί θα πάμε, λοιπόν!!
 5. Καλημέρα σας!! Γυρίσαμε και εμείς από διακοπές. Γεια σου Αγγελική!!! Πρωτάκια τα καρκινάκια μας πια!! Η μικρή μετράει τις μέρες για να ξεκινήσει το σχολείο. Μακάρι να δείξει τόσο ζήλο και στο διάβασμα... Από πέρυσι είχε πολλές δραστηριότητες και τώρα θέλει να τις διατηρήσει όλες. Ξέρω πως δεν γίνεται. Θα κάνει σίγουρα κολυμβητήριο, αγγλικά, ζωγραφική. Ζητάει επίσης μουσική, σκάκι και μπαλέτο... Σκάκι είναι Σαββατοκύριακα, θα το βολέψουμε, μουσική θα δούμε, το μπαλέτο μας ζορίζει πολύ, γιατί το ζητάει επίμονα (έκανε μέσα στο σχολείο της πέρυσι) και ξέρω πως δεν θα μας βγει το πρόγραμμα. (Μέσα στο καλοκαίρι ζήταγε επίσης ρυθμική, τζούντο... δε θυμάμαι τι άλλο και ήταν σίγουρη πως θα προλάβαινε...) :roll: Για κάποια, λοιπόν, θα περιμένω να ξεκινήσουμε, να δω πως κυλάει ο Σεπτέμβρης, τι θα κάνει στο ολοήμερο κλπ και μετά θα αποφασίσουμε!! Το πολύ πολύ, όπως είπε και η Αγγελική, ότι δεν μας βγει το παρατάει. Θέλω, απλά, να αποφύγω δραστηριότητες με έξτρα διάβασμα (τα αγγλικά θα είναι προφορικά, έκανε και στο νηπιαγωγείο και δεν θέλω να τη σταματήσω) και να αποφύγω την πολύ τηλεόραση... Πήγαμε κι εμείς για τσάντα. Τη διάλεξε μόνη της, ήταν λίγο πιο μικρή από ότι την ήθελα, αλλά της έκανα το χατήρι (αφού τσέκαρα χώρους και μέτρησα) για να μην την απογοητεύσω. Πήραμε και τσαντάκι φαγητού για το ολοήμερο και κασετίνα. Όσον αφορά τα βιβλία, είναι ανάλογα τη δασκάλα: στον γιο μου τα περισσότερα τα άφηναν σχολείο και είχαν δύο της γλώσσας, 4-5 τετράδια και το μπλοκ ζωγραφικής μαζί. Κι εγώ για 12 Αυγούστου άκουσα ότι θα ξεκινήσουν τα σχολεία. Εδώ θα ήμαστε να τα λέμε!! Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού!!
 6. Κι ο δικός μου δεν είχε, γιατί ήταν από ιδιωτικό νηπιαγωγείο και πήγε στον δημόσιο παιδικό. Είχε μόνο έναν γνωστό, ο οποίος ήταν και στο άλλο τμήμα. Εγκλιματίστηκε μέσα σε μία περίπου εβδομάδα και, φυσικά, δεν έχει κανένα πρόβλημα. Μη σου πω πιο μεγάλο πρόβλημα είχε να εγκλιματιστεί η μαμά () που υπολόγιζα παλιά ιδιωτικό σχολείο κλπ. Η μικρή μου δεν θα έχει φίλες, αλλά θα έχει κάποιους γνωστούς. Και, φυσικά, έχει το πλεονέκτημα ότι γνωρίζει τον χώρο του σχολείου κλπ γιατί πηγαίναμε για τον αδελφό της!!! Θα μείνει ολοήμερο, θα τον παίρνεις;; Ο μικρός είναι κανονικό προνήπιο ή παιδικό σταθμό;;
 7. Καλημέρα!! Εμένα ξεκινάει η μικρή μου την Α΄δημοτικού το Σεπτέμβρη. Έχω πάρει το "βάπτισμα" με τον μεγάλο μου, που φέτος θα πάει Δ΄Δημοτικού, αλλά συνεχίζω να έχω τις ανησυχίες μου για την μικρούλα μου!!! Εδώ θα ήμαστε να τα λέμε!!
 8. Μαριλίνα

  Cafe Ιούλιος 2010

  Ευχαριστώ, Αγγελική μου, αν και καθυστερημένα... Τα κεράκια της τα έσβησε πρωί σε παιδότοπο με όλους σχεδόν τους συμμαθητές της. Συγκινήθηκα αφάνταστα, γιατί ήταν 4 χρόνια σε αυτό το σχολείο και από Σεπτέμβρη θα πάει σε άλλο που δεν θα έχει μαζί κανένα παιδάκι μάλλον... Ξέρει κάποια, επειδή πάει ήδη ο μεγάλος τρία χρόνια, αλλά δεν είναι το ίδιο. Συνολικά 7 χρόνια πήγαιναν και τα δύο σε αυτόν τον παιδικό, είναι συγκινητικό ότι και να πεις... Σήμερα έρχεται και ο μεγάλος από κατασκήνωση και κατεβαίνουμε εξοχικό. Εγώ θα γυρίσω Κυριακή - Τετάρτη και μετά θα πάω για καμιά 10αριά μέρες!! Φιλάκια!!!
 9. Μαριλίνα

  Cafe Ιούλιος 2010

  Καλημερούδια!! Η Αιμιλία είχε προχθές την μεγάλη παράσταση του νηπιαγωγείου και την "αποφοίτηση" (κλάμααααα...) και την Τετάρτη έχει μία παράσταση στα αγγλικά. Οπότε δεν έχουμε ξεμπερδέψει ακόμα!! Πως είναι ο πιτσιρίκος και η μεγάλη;; Αχ, τι ωραία τα μπανάκια!!! Εμείς έχουμε κάνει λίγα μπάνια. Πήγαμε 1-2 φορές στο εξοχικό, και άλλε δύο στις νεροτσουλήθρες που είναι κοντά στην κατασκήνωση που είναι ο γιος μου. Θα είμαι κι εγώ αρκετό καιρό χωρίς παιδιά το καλοκαίρι, οπότε επιβάλλεται το καφεδάκι να το καταφέρουμε!!
 10. Μαριλίνα

  Cafe Ιούλιος 2010

  Καλημερούδια!!! Χαθήκαμε τελείως!! Τι κάνετε;; Ετοιμαζόμαστε για το Δημοτικό σιγά σιγά, ε;; Μπήκε ο μήνας μας, τα γενέθλια των μωρών μας!!! Καλό μήνα!!!!!!!!!
 11. καλημέρα. Κι εμείς τη νταντά μας την είχαμε βρει από τη φαρμακοποιό της γειτονιάς. Θα συμφωνήσω με την προλαλήσασα: πες το οπουδήποτε: στο φαρμακείο, στον χασάπη, στο μίνι μάρκετ. Τέτοιους καιρούς όλοι έχουν γνωστούς. Και ακόμα καλύτερο να είναι γειτόνισσα, είναι πολύ περισσότερο εμπιστοσύνης.
 12. Μαριλίνα

  Cafe Ιούλιος 2010

  Καλημερούδια!!! Αγγελική μου, χρόνια σου πολλά!!! Να σε χαίρονται και να σε χαιρόμαστε!!!!! :razz: Φιλλιόπι μου, μπράβο στο αγοράκι σου. Α, μωρέ, είναι μικρούλης ακόμα!!! Καλέ στρώσατε;;; Εμείς πάντα στρώνουμε τέλος Νοέμβρη...
 13. Μαριλίνα

  Cafe Ιούλιος 2010

  Καλημερούδια!! Πω, πω, Φιλιόπι μου!!! Πίκρα να έχεις άλλαγμα μέσα στο βράδυ... και μάλιστα δύο φορές;; Λες να είναι πισογύρισμα λόγω κοιλίτσας;; μπορεί, τι να κάνει και αυτό το μικρούλι... Εγώ, να χτυπήσω ξύλο, να φτύσω κόρφο κλπ, μέχρι πέρισυ μπορεί να είχε "ατυχηματάκι" στο κρεβάτι. Πλέον, δεν έχουμε πρόβλημα. Εάν πιει γάλα το βράδυ ή οτιδήποτε υγρό, απλά φροντίζω να πάει τουαλέτα πριν ξαπλώσει. Γιατί και τότε είχα διαπιστώσει ότι είχε συμβεί εάν είχε πιει και δεν είχε πάει ή εάν ήταν τελείως πτώμα, συνήθως μετά από ξενύχτια. Κατά τα άλλα, δεν έχουμε, ευτυχώς, κανένα πρόβλημα!! Δεν οδηγώ, όχι. Το κολυμβητήριο το έχει αναλάβει η μητέρα μου. Τα υπόλοιπα είναι δικά μας (εμένα και του μπαμπά!!) αλλά φροντίζω να είναι όλα σε απόσταση που μπορούμε να πάμε ποδαράτο!! Εσύ, έχεις και πιο μικρό παιδάκι (και έρχεται και το τρίτο ζουζούνι!!!) και είσαι και έγκυος.... πόσα να αντέξεις;; Φιλούρες!!!
 14. Μαριλίνα

  Cafe Ιούλιος 2010

  καλημερούδια!!! Μπράβο σας κορίτσια για το ξεαράχνιασμα!!! Ναι, νηπιάκια τα παιδάκια μας, αλλά, να σας πω την αλήθεια, επειδή η δικιά μου συνεχίζει νήπιο στον παιδικό σταθμό που ήταν, δεν νιώθω μεγάλη διαφορά. Μόνο το γεγονός ότι είναι η τελευταία της χρονιά στο σταθμό. Κι εμάς στις 27/10 κάνανε παρέλαση, αλλά κεκλεισμένων των θυρών!!! Είχε και ποίημα!!! Φιλλιόπι μου, μπράβο σου για το νινάκι σας!!! Ηρωίδα με τόσο μικρά παιδάκια και ένα στην κοιλίτσα να τα πηγαίνεις και κολυμβητήριο κλπ. Κι εμένα θέλει δραστηριότητες ίδιες με τον μεγάλο, αλλά έχει και τις δικές της!! Αγγελική μου, το καταχάρηκε το αντράκι σου που το πήγε η μαμά!! Εμένα τα πηγαίνει ο άντρας μου κάθε πρωί και εγώ τα παίρνω!!! Μάλλον προτιμούν τον μπαμπά, γιατί με τη μαμά τις λίγες φορές που τα πηγαίνει δεν έχει τηλεόραση κλπ!! Από ψέματα κι εμάς λένε τα συνήθη: ποιος το έφαγε; όχι εγώ και κάτι τέτοια. Πλάθει ιστορίες, αλλά για να παίξουμε κλπ, όχι για να τις πει ως αλήθειες. Εννοείται δεν λαμβάνω ως ψέματα τα "δεν είμαι εδώ" κρυμμένα κάτω από το πάπλωμα για παιχνίδι!!! Από δραστηριότητες τη μικρή φέτος την έχω τσακίσει!!! Φουλ πρόγραμμα, αφ' ενός για να μη βλέπει διαρκώς τηλεόραση, αφ' ετέρου για να αποφασίσει τι προτιμάει του χρόνου που αρχίζει η πρώτη τάξη, μιας και δεν θα μπορεί να τα κάνει όλα!! Λοιπόν: μέσα στο σταθμό κάνει αγγλικά, μπαλέτο και στίβο. Εκτός σταθμού πηγαίνει: κολυμβητήριο, σκάκι, μουσική προπαιδεία και από σήμερα αρχίζουμε και ζωγραφική!! Φουλ πρόγραμμα, αλλά της αρέσουν όλα, δεν κουράζεται (παραδόξως...) και κοιμάται λιγότερες ώρες ακόμα και από τον αδελφό της, που είναι 8,5 ετών. Το μεσημεριανό ύπνο τον έχει κόψει σχεδόν τελείως. Στο σχολείο δεν κοιμάται, αλλά δεν τον έχει και ανάγκη και στο σπίτι σπάνια ακόμα και τα Σαββατοκύριακα. Φιλάκια!!! Χάρηκα που είδα νεάκια σας!!
 15. Μαριλίνα

  Cafe Ιούλιος 2010

  Αχ, μπράβο, Φιλλιόπι μου!!! Ελπίζω αυτή να είναι και η τελευταία σας μετακόμιση!!! Ωραία εκπληξούλα το καινούριο νινάκι σας!!! Πες μας νέα και από το Τινάκι. Αλήθεια, πως την παλεύετε τώρα με κλειστούς παιδικούς; Αγγελική μου, εμείς φεύγουμε Σάββατο για χωριό και γυρνάμε την άλλη Δευτέρα, στις 17. (Και τότε αν είσαι, μια χαρά θα με βολέψει για καφέ!!! Τώρα έχω αρχίσει και στριμώχνομαι...) :rolleyes: 18-22 θα είμαστε μόνοι με τον άντρα μου και έχω σκοπό να τον στριμώξω να κάνουμε εκκαθάριση στα δύσκολα σημεία. Έχω ήδη αρχίσει στα πιο εύκολα. Πρέπει να πετάξω το μισό σπίτι, για να μπορέσω να φτιάξω το υπόλοιπο... Εάν γυρίζετε από τον κάτω δρόμο, (Αμφιλοχία, Αντίρριο) περάστε από το χωριό για καφέ!!!!!