Giova2015

Registered Users
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  14
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Profile Information

 • Gender
  Female

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Crida καταρχάς ψυχραιμία! Όπως είπε και η Αρτεμις γράψε μας λίγο το ιστορικό σου, την ηλικία σου και το γιατρό σου! Πρέπει να δεις ένα ένα τα θέματα και να μην κάνεις προσπάθειες στον αέρα!
 2. Κορίτσι μου λυπάμαι πολύ για ότι σου συνέβη! Μη χάνεις το κουράγιο σου και ψάξε το όσο μπορείς. Αφού έγινε και δεύτερη φορά πιθανότατα δεν πρόκειται για τυχαία γεγονότα. Πλέον υπάρχει μια τεράστια γκάμα γενετικών εξετάσεων που μπορείτε να κάνετε αν έχετε και την οικονομική δυνατότητα για να εξαντλήσετε αυτά που γνωρίζει η επιστήμη. Ζήτα και δεύτερη άποψη από γενετιστή.
 3. Δεν είναι απαραίτητο να χάσεις τον κύκλο. Υπάρχουν εργαστήρια που βγάζουν αποτέλεσμα πολύ γρήγορα ακόμη κ σε μια μέρα οπότε η εμβρυομεταφορά γίνεται την 6η ημέρα. Να τα συζητήσεις όλα αυτά με τους γιατρούς κ τους εμβρυολόγους για να ξέρεις όλες τις δυνατότητες κ να επιλέξεις τη διαδικασία που σου ταιριάζει.
 4. Μέχρι πριν λίγα χρόνια ήξερα ότι το Χωρέμειο δεν κάνει προεμφυτευτικό για χρωμοσώματα. Δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι τελευταία! Γενικά τα μεγάλα εργαστήρια κάνουν καλή δουλειά, δε νομίζω ότι χρειάζεται να ανησυχείς γι αυτό. Συνήθως τα κέντρα εξωσωματικής συνεργάζονται με συγκεκριμένα εργαστήρια. Θεωρώ λοιπόν καλύτερα να καταλήξεις σε κέντρο πρώτα κ να σου πουν εκείνοι για τους συνεργάτες τους.
 5. Nansy κορίτσι μου για τι προεμφυτευτικό ενδιαφέρεσαι; Για κάποιο νόσημα συγκεκριμένο ή για τα χρωμοσώματα του εμβρύου;
 6. Κι εμένα μου είχαν πει στις 14 ημέρες χοριακή μετά από μεταφορά βλαστοκύστεων! Στις 11 ημέρες δεν άντεξα και την έκανα! Με δίδυμα ήταν ήδη στο 1000 η τιμή! Κάθε περίπτωση είναι διαφορετική βέβαια! Να την επαναλάβεις οπωσδήποτε! Θα περιμένουμε νέα σου!
 7. Καλημέρα Κατερίνα! Έχουν περάσει 11 μέρες από τη μεταφορά της βλαστοκύστης! Αν κάνεις κ τώρα χοριακή θα δείξει! Καλή τύχη σου εύχομαι!
 8. Bianka σε ποιό χρωμόσωμα είναι η αναστροφή; Αν κάποιο έμβρυο φέρει την αναστροφή όπως ο σύζυγός σου ο προεμφυτευτικός δεν θα το δει. Αν τυχόν δημιουργηθεί κάποια ανισορροπία γενετικού υλικού τότε θα βρεθεί. Συνήθως οι αναστροφέσ δεν δημιουργούν πρόβλημα πάντως.
 9. Το κόστος εξαρτάται από τον αριθμό των εμβρύων που ελέγχονται και είναι μεγαλούτσικα! Το σημαντικό είναι να υπάρχει λόγος για να γίνει.
 10. Καλησπέρα! Και με τις δύο μεθόδους που ανέφερες ελέγχονται όλα τα χρωμοσώματα του εμβρύου! Είναι πολύ καλές και οι δύο μέθοδοι και κατά τη γνώμη μου δεν χρειάζεται να σε απασχολεί ποιά θα χρησιμοποιηθεί αλλά το αν θες κ αν αξίζει να κάνεις προεμφυτευτικό!
 11. Τι θέλεις να ρωτήσεις κοπέλα μου μήπως μπορούμε να βοηθήσουμε.
 12. Το είπα κ πιο πάνω αλλά θα το ξαναπώ! Ο έλεγχος της πιο συχνής μετάλλαξης μόνο δεν καλύπτει το ζευγάρι για την πιθανότητα απόκτησης ενός παιδιού με Κυστική Ίνωση.
 13. Κορίτσια δε γνωρίζω κάτι για το καινούργιο ΦΕΚ! Αυτό που μπορώ να σας πω με βεβαιότητα είναι ότι ο ΠΛΗΡΗΣ έλεγχος του γονιδίου στον ένα τουλάχιστον από το ζευγάρι είναι απαραίτητος! Η Κυστική Ίνωση είναι πολύ σοβαρή κ συχνή νόσος κ πολλές φορές οι γιατροί υποτιμούν τις πιθανότητες!
 14. Γλυκιά μου για όλες εμάς που παλέψαμε πολύ για να αποκτήσουμε τα παιδιά μας είναι πολύ σκληρό κ άδικο να λες ότι υπάρχει λόγος που δεν μας δόθηκε απλόχερα το δώρο της μητρότητας! Θα συμφωνήσω ότι το να προσπαθήσεις με δικά σου ωάρια είναι άδικος κόπος! Στην ηλικία που είσαι ακόμη κ χωρίς την πωα θα ήταν παρα μα πάρα πολύ δύσκολο! Δώσε χρόνο στον εαυτό σου να αποδεχτεί την ιδέα της δωρεάς ωαρίων κ πιστεύω πως δε θα το μετανιώσεις! Τη στιγμή που θα πάρεις το μωρό σου στα χέρια σου θα τα ξεχάσεις όλα!