Love is in the air

Registered Users
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  24
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Love is in the air

  Καφέ εξωσωματικής

  Καλησπέρα σας. έγινε βιοχημική αποβολή και περιμένω αίμα. Είμαστε καλά. Αποφασίσαμε να σταματήσουμε κάθε προσπάθεια υποβοηθούμενη, συνειδητά. Αποφάσισα να συνεχίσω τη ζωή μου και να αποδεχτώ πως ίσως να μην κάνωουμε παιδιά. Είμαι ευτυχισμένη κι ευλογημένη που έχω αδέρφια μικρά, και πολλούς φίλους με λαχταριστά μωρά. Μεγάλωσα τρια παιδιά, κι ακόμα κι αν δεν ήταν δικά μου, ήταν ό,τι πιο όμορφο έχω βιώσει. ίσως να μπορούμε να ζούμε και χωρίς αυτά που δεν καταφέραμε, γιατί η ζωή έχει πολλές ομορφιές. Σας εύχομαι τα καλύτερα και δεν θα ξεχάσω ποτέ τη συντροφιά, σας, το κουράγιο που μου δώσατε και τα καλά σας λόγια.
 2. Love is in the air

  Καφέ εξωσωματικής

  Το είπα και φαίνεται να το πήρε ψύχραιμα. Θα δείξει. Προς το παρόν υπομονή μέχρι Δευτέρα. Αισθάνομαι πως σίγουρα κάτι δεν πάει καλ.α. Το μόνο ευχάριστο είναι ότι ξαναέμεινα έγκυος έστω και 5 χ΄ρονια μετά, έστω και με τέτοια κατάληξη. Από εδώ και πέρα απλά τίποτα. Θα δώσω το χρόνο που χρειάζεται ο εαυτός μου και θα με αφήσω να το αντιμετωπίσω όπως μου'ρθει. Δεν ξέρω να σου πω κάτι άλλο. Αισθάνομαι να παραπαίω. Είμαι έγκυος χωρίς να ξέρω αν θα είμαι μεθαύριο.
 3. Love is in the air

  Καφέ εξωσωματικής

  Δεν υπάρχουν ελπίδες πολλές πάντως. Είμαι άκρως ψύχραιμη αντίθετα με τη μάνα μου που έχει καταρρεύσει. Στον άντρα μου δεν το έχω πει ακόμα...
 4. Love is in the air

  Καφέ εξωσωματικής

  Μίλησα με το γιατρό. Μου είπε πως δεν είναι καλό σημάδι αυτό το 6. Θα ξανακάνω τη Δευτέρα και αν δεν έχει τριπλασιαστεί, πάμε για τέλος
 5. Love is in the air

  Καφέ εξωσωματικής

  με αρνητικό κάτω από 4 έχουμε 6. Κι έχω μπερδευτει απίστευτα. Είναι θετικό αλλά λίγο. Ο μικροβιολόγος που είναι και βιοπαθολόγος μου είπε να μην αγχωθώ απαραίτητα, γιατί ίσως τα φάρμακα επηρεάζουν και να μιλήσω με το γιατρό μου.
 6. Love is in the air

  Καφέ εξωσωματικής

  Κανονικά ήταν σήμερα αλλά θα πάμε αύριο λόγω απόστασης. Δυστυχώς οι ελπίδες εκμηδενίστηκαν. ήδη πέρασαν 14 μέρες + 5 μέρες βλαστοκύστες που είχαμε βάλει + ωοληψία=20 μέρες σήμερα. Κανένα τεστ δεν βγήκε θετικό και οι πόνοι περιόδου έγιναν πιο έντονοι. Στην προηγούμενη εγκυμοσύνη στις 12 μέρες τα τεστ είχαν χτυπήσει κόκκινο +. Αύριο απλά τυπικα θα το επιβεβαιώσουμε για να κλείσει.Το έχω πάρει πολύ ψύχραιμα, αντίθετα με τον άντρα και τη μάνα μου. ίσως γιατί έχω προετοιμαστεί εξαρχίς. ίσως επειδή ξέρω τον οργανισμό μου όπως κάθε γυναίκα ξέρει τον δικό της. Εύχομαι καλή επιτυχία από καρδιάς. Εμείς κάναμε τις προσπάθειές μας και έχουμε ήσυχη συνείδηση ότι κάναμε το μέγιστο. Από εδώ και πέρα κάποια πράγματα θα χρειαστεί να τα δούμε ρεαλιστικά.
 7. Love is in the air

  Καφέ εξωσωματικής

  Πολύ δύσκολη. Ακόμη πιο δύσκολο είναι να αποδεχτώ την αποτυχία, αφού δεν υπάρχει δυνατότητα άλλης προσπάθειας, οικονομικοί λόγοι. Λυπάμαι μόνο που είχα μια ευκαιρία κάποτε κι αυτή μου την πήρε πίσω η ζωη.
 8. Love is in the air

  Καφέ εξωσωματικής

  Έχεις δίκιο, όμως το ένστικτό μου ποτέ δεν με έβγαλε λάθος. Δυστυχώς βέβαια! ότι και να'ναι θα ξέρουμε σε 2 μέρες. Εύχομαι και σε σένα και σε όλες τα καλύτερα.
 9. Love is in the air

  Καφέ εξωσωματικής

  Καλημέρα, περιμένω την Παρασκευή. Για να να έιμαι ειλικρινης όσο περνάν οι μέρες πείθομαι πως δεν πετύχαμε. Δεν ξέρω γιατί, αλλά κάτι μου λέει πως δεν τα καταφέραμε. Τυπικά θα κάνω την εξέταση βέβαια. Τα τεστ σαφως και βγαίνουν αρνητικά, ακόμα κι αν είπαμε πως δεν τα εμπιστευόμαστε, το ένστικτό μου λέει πως τελικά δεν τα καταφέραμε
 10. Love is in the air

  Καφέ εξωσωματικής

  Μην το συζητάς! σήμερα κλείνουμε 1 εβδομάδα από τη μεταφορά και αγχώνομαι. Έκανα και τη γνωστή χαζομάρα να κάνω ένα τεστ το οποίον βγήκε αρνητικό βεβαίως-βεβαίως, κάνω αυτά που λέω στους άλλους να μην κάνουν! Υπομονή άλλη μια εβδομάδα
 11. Love is in the air

  Καφέ εξωσωματικής

  εύχομαι τα καλύτερα! Σας καλημερίζω. Εμείς εχθές εμφυτεύσαμε 2 πιτσιρίκια με βλαστοκύστες και τώρα είμαι στην ξάπλα. Σε 14 μέρες θα ξέρουμε
 12. Love is in the air

  Καφέ εξωσωματικής

  Εύχομαι τα καλύτερα και σε σένα. Τελικά όλα για εμάς είναι σε αυτή τη ζωή!
 13. Love is in the air

  Καφέ εξωσωματικής

  Έχεις δίκιο. Εδώ που τα λέμε το βάρος πέφτει σε εμάς στις διαδικασίες αυτές. Θέλει πολύ υπομονή με τους άντρες, γιατί νοιώθουν πως δεν είναι άντρες αν το θέμα προέρχεται από τους ίδιους. Οπότε θέλει πολύ υπομονή και κουβέντα. Εσύ ξέρεις πως να τον φέρεις στη σωστή γραμμή, γιατί εσύ τον ξέρεις καλύτερα. Πολλές φορές, η συζήτηση με κάποιον ειδικό ή έστω κάποιον κοντινό άνθρωπο βοηθά. Εμένα στην αρχή ο δικός μου έπεσε να πεθάνει γιατί το σπερμοδιάγραμμα έλεγε πως το σπέρμα δεν ζει πάνω από 12 ώρες και αρνείτο πεισματικά να κόψει κάτι δήθεν ακίνδυνα προιόντα για το γυμναστήριο. Με πολλή υπομονή και κουβέντα φτάσαμε στο δια ταύτα. Αν υπάρχει αγάπη, όλα αλλάζουν. Κι αν δεν αλλάζουν τότε σκεφτόμαστε διαφορετικά. ΄Εσύ μη χάνεις το κουράγιο σου και δώσε του με τρόπο να καταλάβει πως δεν τον θεωρείς υπεύθυνο, πως αυτά συμβαίνουν συχνά (βλέπε όλους εμάς εδώ) και πως υπάροχυν λύσεις για όλα. Κι όπωε είπε και η loralora, επιμονή και γερό στομάχι. Εμείς αύριο πάμε να δούμε αν είμαστε έτοιμοι για ωολήψία.
 14. Love is in the air

  Καφέ εξωσωματικής

  Καλημέρα. ό,τι και να γίνει να προσπαθήσεις να είσαι ήρεμη. Είμαι σε διαδικασία εξωσωματικης μετά από παλλίνδρομη κύηση πριν 4 χρόνια, όπου το έμβρυο έπαψε να αναπτύσσεται με αποτέλεσμα τα άκρα να είναι μισά. Ο γιατρός είπε πως ήταν τυχαίο. Αποδείχθηκε πως είχα μείνει έγκυος με ακινητοποιημένο το κωδωνικό σύστημα (αυτό πάνω από τις σάλπιγγες που τσακώνει το ωάριο να το βάλει στη σάλπιγγα). Με λίγα λόγια δεν υπήρχε περίπτωση να συμβεί κι όμως συνέβη. Προσπάθησε να είσαι ψύχραιμη και να έχεις έναν γιατρό που εμπιστεύεσαι. Στην περίπτωσ'η μου πολλοί έπεσαν πάνω μου για να αλλάξω γιατρό, όμως σήμερα είμαι εδώ και πάμε καλά, γιατί αυτός ο γιατρός βρήκε το πρόβ΄λημα και με καθοδηγεί βήμα - βήμα. Άρα ο γιατρός είναι βασικό. Δεύτερο βασικό το κέντρο εξωσωματικής που θα απευθυνθείς. όσο για το οικονομικό, ναι είναι μεγάλο θέμα και ειδικά αυτές τις μέρες. Εμείς δεν περάσαμε την επιτροπή γιατί ο σύζυγος ήταν κομπλέ κι εγώ μετά το χειρουγείο επίσης δεν είχα θέμα. όταν μιλάμε για περιπτώσεις ιδιαίτερες , ο μόνος τρόπος είναι η εξωσωματική και σε αυτές τις περιπτώσεις η επιτροπη δίνει το οκ. Οπότε οπλίσου με υπομονή, ψυχραιμία και προχώρα. Και κάτι βασικό, να είστε ενωμένοι με το σύζυγο και ποτέ να μην αφήσετε τίποτα να σας διαλύσει. ΄Προχώρα γερά και με πολύ δύναμη γιατί σήμερα όλα φτιάχνονται και όλα γίνονται.
 15. Love is in the air

  Καφέ εξωσωματικής

  ό,τι και να γίνει, διώξε το άγχος, είναι κακός σύμβουλος. Καλή επιτυχία. Σας καλησπερίζω εκ νέου. Μπήκαμε στη δεύτερη φάση με θυλακιοτροπίνες κτλ (αν τα λέω καλά). Την Παρασκευή πάμε στο κέντρο για τις πρώτες εξετάσεις, ώστε να δούμε αν μπαίνουμε στην τελική ευθεία. Ελπίζω όλα να πάνε καλά, και στέλνω σε όλες θετική ενέργεια.