Καντι

Registered Users
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  1.239
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

2 ακόλουθοι

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

1.957 εμφανίσεις προφίλ
 1. Πήγαινε πρώτα σε εναν καλο γιατρο να σου ξεσκονίσει την μήτρα και ανάλογα με τα ευρήματα αποφασίζεις τι θα κανεις με τα έμβρυα.
 2. Ειναι σίγουρα σε θεωρητικό επίπεδο η συζήτηση. Αν αυριο μου έλεγαν παμε για ετ και οτι μια γυναίκα θα κυοφορεί το παιδί μου σίγουρα θα αισθανόμουν ανεπαρκής. Οι ισορροπίες πολυ δύσκολο να κρατηθούν, γιατι ο ανδρας μου θα δείχνει αγάπη και ευγνωσυνη σε μια αλλη γυναίκα. Αν πάλι αυριο το πρωί μου έλεγαν υπάρχει μωρο νεογέννητο θα το ηθελα χωρις δεύτερη σκέψη, ανεξαρτήτως dna.
 3. Το ξερω αν ειχαμε τα χρηματα θα το συζητούσα άμεσα.
 4. Κάτσε να πείσω τον δικο μου πρώτα! Φυσικα και την σκέφτομαι αλλα δεν μπορώ να κανω κατι αν δεν μου πει το οκ.
 5. Εγω δεν εχω θεμα με τους ελέγχους. Ναι μπορει ενα παιδί να το πει αυτο, αλλα θεωρω οτι αν το μεγαλώσεις με αγάπη δεν θα το εννοεί ακομα κι αν το ξεστομίσει.
 6. Λες και το εχουμε σίγουρο οτι θα μας δώσουν...
 7. Κι εγω εδώ και χρόνια παρακαλάω να κάνουμε αίτηση και θεωρεί οτι θα ανοίξουμε τον ασκό του αιολου.
 8. Εντάξει να τύχει μια φορα. Τρεις ομως ξεφεύγει λιγο απο το τυχαίο.
 9. Δημητρουλα μου αυτα που σου ειπε η @anoulious βαλτα κάτω και καντα με την σειρά. Εκεί ειναι το θεμα σου ειμαι σιγουρη. @Mary H δεν νομιζω οτι έχουν θεμα τα ωάρια , ουτε το σπερμα, η μήτρα θελει ψάξιμο. Εμενα κοριτσια χτες ο δικος μου μου ειπε οτι αν ξέραμε ολα αυτο που θα περνούσαμε θα πηγαίναμε με παρένθετη απο την αρχη που ειχαμε στην άκρη τα χρηματα που τελικα φάγαμε στις εξωςωματικες. Πολυ μου κακοφάνηκε. Του απάντησα οτι σε καμια περιπτωση δεν θα το καναμε αυτο απο την αρχη.
 10. Αγάπη μου πέτυχες!!! Εξαιρετικά!!! Χίλια μπραβο! Οι κόποι η ταλαιπωρία και και τα πάνω κάτω σε δικαίωσαν! Μπορει να ειναι και δυο....
 11. Όχι ρε κορίτσι εννοω όχι τα κλασσικά πακέτα. Χα χα χα
 12. Ο Αναγνωςτου ειναι πολυ γνωστός και κανει πιο εξωτικά πακέτα εξετάσεων , πας και εχεις μίνιμουμ 500 ευρώ στην τσέπη.
 13. Ειναι πέντε τα έμβρυα επομενως μιλάμε για δυο ετ. Το κανω για οικονομικούς λόγους. Ετσι οπως ειναι το σύστημα του κέντρου που βρίσκομαι αυτο με συμφέρει να κανω. Επισης εμενα δεν μου λείπουν οι ετ 7 εχω κανει το θεμα μου ειναι να φτιάξω οσο γινεται την υποδεκτικοτητα της μήτρας. Δεν εχω πολλές αλλα δεν σκάω κι ολας!
 14. 9 εχω κανει απο το 2015 στο σύνολο και οι πέντε έγιναν το 2019. 5 εχω. Με το καλο κορίτσι μου να εμφυτευτουν τα εμβρυακια σου!
 15. Τον Ιούνιο ηταν η τελευταια που εκανα. Δεν την λες και συνεχόμενη.