Vila

Μέλη
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  418
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

1 ακόλουθος

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

1.152 εμφανίσεις προφίλ
 1. Καλημέρα κορίτσια! Κλείσαμε 2 χρόνια προσπάθειας, κάναμε ως τώρα όλα τα βήματα.. τέστ ωορρηξίας, παρακολούθηση ωορρηξίας με υπέρηχο, 3 φορές πρόκληση με κλομιφαινη, πολλές εξετάσεις και φτάσαμε τώρα στο σημείο να σκεφτόμαστε πως το επόμενο βήμα είναι η σπερματεγχυση. Χθές αδιαθετησα οπότε αύριο ξεκινάω τα σερπαφαρ (3χαπια την ημέρα) και αναλόγως πως θα πάει η πρόκληση θα αποφασίσουμε αν θα κάνουμε την σπερματεγχυση. Σάλπιγγες έχουμε ανοιχτές και σπέρμα 120εκ ανά ml με φυσιολογικές μορφές 4% Πιστεύετε αξίζει να δοκιμάσουμε ή είναι πολύ χαμηλή η μορφολογία? Ο γιατρός επιμένει πως είναι πολύ καλό το σπέρμα. Επίσης θέλω να ρωτήσω κορίτσια από Θεσσαλονίκη σε πιο κέντρο κάνατε σπερματεγχυση και αν μείνατε ευχαριστημένοι και τι να προσέξω. Και μια τελευταία ερώτηση.. πήγατε εκεί με το γιατρό που σας παρακολουθεί ή το κέντρο είχε δικό του γιατρό? Μας είπε ο γιατρός μας πως θα έρθει να κάνει αυτός τη διαδικασία αλλά θέλει έξτρα 100 ευρώ αμοιβή και δεν ξέρω αν έτσι γίνεται παντού.
 2. Γεια σου Αλινακι μου! Πρώτα απ' όλα να σου πω περαστικά και από δω και πέρα μόνο ευχάριστα! Έλειπα καιρό από εδώ και τώρα είδα λίγο και τα δικά σου νέα. Εγώ ξεκίνησα κλομιφαινη και περιμένω .. θα δείξει! Βάνα μου να σου ζήσει!!!!! Να είναι γερή και τυχερή! Να τα χαίρεσαι και τα δύο τα παιδάκια σου! Συγχαρητήρια κορίτσι! Εύχομαι να έχεις μια όμορφη εγκυμοσύνη!
 3. Εύχομαι ένα μεγαααλο νούμερο στη χοριακη σου!! ❤
 4. Καλά είμαι γλυκουλα μου!!! Είδα τα νέα σου και χάρηκα απίστευτα! Σου εύχομαι μια υπέροχη εγκυμοσύνη και με το καλό να κρατήσεις αγκαλίτσα το μωράκι σου!!
 5. Γεια σας κοριτσάκια μου!!! Χάρηκα πολύ που μαζεύτηκε το παλιό παρεάκι και είπα να επανέλθω κι εγώ! Συγχαρητήρια στις νέες εγγυουλες και καλή επιτυχία στις προσπάθειες μας οι υπόλοιπες! @zina7777 μου αναμονή κατά πάσα πιθανότητα 11/06
 6. Γεια σας κορίτσια!!! Πως είστε? Ήθελα μια γνώμη να μου δώσετε όσες έχετε την εμπειρία. Ο γιατρός μου μου έδωσε κλομιφαινη να ξεκινήσω σε αυτόν τον κύκλο, όσες πήρατε κλομιφαινη είχατε κάνει νωρίτερα σαλπιγγογραφια?
 7. Μακάρι κορίτσι μου!!! Στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου! ❤
 8. Σε ευχαριστώ, με βοήθησες αρκετά!! Εμένα ο κύκλος μου 32-36 ημέρες συνήθως. Μου έδωσε γκλουκοφαζ για τον ίδιο λόγο με εσένα, πολυκυστικη μορφή στη μία ωοθήκη και λίγο τσιμπιμενες οι τιμές στην καμπύλη σακχάρου και για να μικρύνει ο κύκλος μου. Παίρνω 1000 μγ την ημέρα, μισό χάπι το μεσημέρι και μισό το βράδυ.
 9. Γεια σου Μπέτυ μου! Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!! Αν θέλεις πες μου τι κύκλο είχες πρίν ξεκινήσεις? Και πόσο καιρό προσπαθούσατε? Εμείς έχουμε σχεδόν 16 μήνες τώρα που προσπαθούμε και έχω 2 μήνες που παίρνω και γκλουκοφαζ. Μου είπε ο γιατρός να πάρω τα clomiphane citrate στον επόμενο κύκλο 5 έως 9 ημέρα. Ένα χάπι κάθε μέρα. Ανησυχώ λίγο για παρενέργειες και για το αν με καθοδηγεί σωστά ο γιατρός.
 10. Στον επόμενο κύκλο μου πρόκειται να ξεκινήσω κλομιφαινη για πρόκληση ωορρηξίας και χρειάζομαι εμπειρίες από κορίτσια που το έχουν περάσει αλλά και συμπαράσταση από κάποιες που αυτό τον καιρό βρίσκονται σε αυτή τη διαδικασία! Είχατε παρενέργειες? Πριν ξεκινήσετε κάνατε σαλπιγγογραφια?
 11. Πολύ καλά θα κάνεις κορίτσι μου και θα ξεκινήσεις γυμναστικουλα γιατί εκτός από τη διαφορά που θα δείς στο σώμα σου θα σε βοηθήσει πολύ και στην ψυχολογία σου! Εγώ στους 16 μήνες προσπάθειας έχω ξεκινήσει 4 φορές γυμναστήριο και το έχω παρατηρήσει γιατί υπήρξαν στιγμές που ήμουν τόσο πεσμένη ψυχολογικά που δεν είχα καθόλου διάθεση να πάω. Αύριο είπα θα πάω και θα ξεκινήσω και πάλι με κάτι χαλαρό και βλέπουμε! Τα γκλουκοφαζ μου φέρνουν κάποιες φορές ναυτία και άλλες φούσκωμα. Νομίζω πως έχει να κάνει με το τι έχω φάει. Είχα δύο μέρες την προηγούμενη εβδομάδα που ένιωθα πολύ έντονο ανακάτεμα στο στομάχι. Ο άντρας μου μου έλεγε αν δεν ήξερα ότι είσαι αδιαθετη θα έλεγα ότι σίγουρα είσαι έγκυος! Κάνουμε πρόβα του λέω με τα χάπια αυτά, ετοιμάσου! Χαχαχα
 12. Πιστεύω πως και το χάπι αλλά και το γυμναστήριο θα σε βοηθήσουν πολύ να χάσεις λίγα κιλακια. Κι εγώ σκεφτόμουν να ξεκινήσω πάλι αύριο γυμναστήριο αλλά είμαι στις γόνιμες τώρα και το σκέφτομαι... Μακάρι το στήθος να σε πονάει από άλλο λόγο και να μην αδιαθετησεις! Αλλά και αν αδιαθετησεις σίγουρα ο επόμενος κύκλος θα είναι καλύτερος λόγο χαπιού! Θα δείς θα σε βοηθήσουν πολύ!
 13. Από τον πρώτο μήνα κιόλας βελτιώθηκε πολύ!! Από 35 που ήταν πήγε στίς 29 μέρες! Τώρα περιμένω να δω σε αυτόν τον κύκλο πως θα τα πάω. Από κιλά εσύ πώς είσαι? Εγώ 72 κιλά με 1,74 ύψος. Είπες ότι έχασες 5 κιλά έτσι? Προσπαθώ κι εγώ σαν πρώτο στόχο να κατέβω στά 68- 70 που ήμουν και παλαιότερα. Έχασα 2 κιλά από τότε που πήρα το χάπι γιατί προσέχω κιόλας τη ζάχαρη.
 14. @noni90 θύμησε μου λιγάκι τι δοσολογία σου έχει δώσει από γκλουκοφαζ? Εγώ παίρνω ένα 1000αρι την ημέρα, μισό το μεσημέρι και μισό το βράδυ. Τα ξεκίνησα περίπου πριν 2 μήνες, στην αρχή δεν είχα ενοχλήσεις αλλά τώρα τελευταία πολύ ανακάτεμα στο στομάχι.. εσύ πόσο καιρό τα παίρνεις?