BEBOULI

Μέλη
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  36
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Profile Information

 • Gender
  Female

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

928 εμφανίσεις προφίλ
 1. Όλα τα έμβρυα μου κατά τα λεγόμενα των έμβρυο λόγων ήταν τέλειες βλαστοκυστες που τελικά ποτέ δεν γινόταν η εμφύτευση.
 2. Καλησπέρα σας. Εμείς αποκτήσαμε τον γιο μας μετά από προεμφυτευτική. Πριν από αυτό είχαμε κάνει 6 έμβρυο μεταφορές σύνολο 12 έμβρυα και όλες η χοριακες 0. Η ηλικία μου τότε 30 μέχρι 33. Όλες οι εξετάσεις καθαρές καρυυοτυπος όλα καλά. Όταν στείλαμε 8 έμβρυα για προεμφυτευτική μόνο ένα δεν είχε χρωμόσωμα ( ο γιος μου) όλα τα αλλά είχαν δεν θυμάμαι τώρα ποιον αριθμό χρωμόσωμα τος που δεν μπορούσε να γινει ούτε καν η εμφύτευση του εμβρύου . Τα λέω όλα αυτά για την συζήτηση που είχατε πιο πάνω για τον προεμφυτευτική.
 3. Καλησπέρα. Πριν πέντε χρόνια έκανα τρεις σπερματεγχυνσεις αλλά δυστυχώς χωρίς αποτέλεσμα γιατί τότε το σπερμα του συζύγου είχε τα χάλια του. Με ποιον γιατρο θα την κάνετε? Τι θέμα έχετε?
 4. Καλησπέρα. Για να σας παρηγορήσω ο δικό μου 24 μηνων δεν έχει πιει γάλα από ενός ετους που σταμάτησε ο θηλασμός. Αυτό που με προβληματίζει πια γιατί στην αρχή στεναχωριομουν είναι το πρωί πρώτου παει στο παιδικο να έπινε για να μην πηγαίνει εντελώς νυστκος παρόλο που τρώνε εκεί πρωινό. Τρώει όμως πολύ τυρί κασέρι και κάθε μέρα ένα μπουκαλάκι κέφιρ
 5. Καλησπέρα. Εύχομαι μια μεγάλη χοριακη. Εγώ μετά τα από προεμφυτευτική είδα επιτέλους το θετικό αποτέλεσμα και σε λίγες μέρες ο πρίγκιπας μου κλείνει τα δυο.
 6. Καλησπέρα. Και εμείς δώσαμε βλαστοκύτταρα στο παπά Γεωργίου στη θεσσαλονικη. Όταν μπήκα στο μήνα μου πήγαμε και μας έδωσαν ένα κουτί που είχε μέσα και ένα χαρτί για τα στοιχεία σου από το νοσοκομείο και όταν γέννησα γιατί ήταν βράδυ το πήγε ο άντρας μου την επόμενη μέρα
 7. Καλησπέρα κορίτσια. Σήμερα αδιαθετησα. Λύστε μου μια απορία. Μετά από πόσες μέρες που βλέπεις θετικό τεστ ωορρηξία αδιαθέτης?
 8. @island1από τη θυμάμαι αύριο είναι η εμβρυομεταφορα. Σου εύχομαι καλή επιτυχία και σε δέκα μέρες να μας ανακοινώνεις την τριψήφιο χοριακη σου. Ποσά εμβρυακια θα μεταφέρετε?
 9. Και το καλύτερο ξέρετε πιο είναι? Αφού έχεις κάνει ένα παιδί μετα από τόσους κόπους ξεκινάνε να λένε και τι κάθεστε και δεν κάνετε ένα δεύτερο τώρα να έχουν και μικρή διαφορά. Καλά ο κόσμος δεν σταματά τα γίνεται περίεργος ποτέ.
 10. Καλησπέρα σας. Flo flo αυτό το μήνα μαζί θα ήμαστε και γω σήμερα είδα θετικό τεστ ωορρηξία. Εύχομαι να είναι ο τυχερό μας μήνας
 11. Είναι 18 μηνων. Και θελουμε πολύ να του χαρίσουμε ένα αδερφάκι. Σου εύχομαι αυτή τη φορά να μην δυσκολευτείς καθόλου.
 12. island1 με το καλό. Τέλεια που εχετε στη κατάψυξη έμβρυα. Εμείς δυστυχώς δεν μας έμεινε τίποτα για κρυοσυντήρηση. Πέρνει κάτι βιταμινουλες ο άντρας μου τώρα και ελπίζουμε να μας έρθει διαφορετικά του χρόνου σκεφτόμαστε και Μεις να μπούμε ξανά στη διαδικασία για αδερφάκι.
 13. Σου εύχομαι ολόψυχα να έχεις μια τεράστια χοριακη. και εμείς το γιο μας τον αποκτήσαμε από εξωσωματικη. Τώρα περιμένουμε μήπως μας έρθει ένα δεύτερο για μην μπούμε ξανά σ αυτήν την διαδικασία.
 14. Καλησπέρα σας. Να έρθω και γω στη παρέα σας. Εδώ και καμπόσο καιρό ήμαστε στη προσπάθεια για δεύτερο. Εύχομαι το19 να είναι πιο τυχερή η χρόνια και να γεμίσουν όλες οι κοιλίτσες
 15. Ευχαριστούμε πολύ. Για τα οκτώ έμβρυα ήταν από τη θυμάμαι 2400. Δεν έπρεπε κανονικά να είναι μέσα στη τιμή της εξωσωματικής και ο έλεγχος χωρίς να χρεώνουν παραπάνω.