advertorial_notice_172.gif 
 @@@@@@@   Νέo Advertorial   @@@@@@@

Με αγορά Inglesina Trilogy System Quattro, δώρο το μουσικό ριλάξ LOUNGE
Το γνωστό σύστημα της Inglesina υπάρχει σε δύο εκδόσεις: με καρότσι/σκελετό Trilogy ή City.
Εκμεταλλευτείτε την προσφορά του Μαρτίου, Πανελλαδικά,στα καταστήματα που έχουν τα προιόντα Inglesina!
Πατήστε εδώ για περισσότερες πληροφορίες & να δείτε ακριβώς τα καταστήματα που είναι κοντά σας ! 
   


Διαφημίσεις

BEBOULI

Μέλη
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  20
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

 1. Κορίτσια συγχαρητήρια για τα τέλεια νούμερα και σε δυο βδομάδες να ακούσετε τον πιο ωραίο ήχο της ζωή σας αυτό από τις καρδούλες τον μωρό σας. Ευχομαι τέλειο μήνες εγκυμοσύνες.
 2. Καλημέρα σας. Miss εύχομαι από δω και πέρα να πάρει μια μεγάλη άνοδο η χοριακη σου. Καλή επιτυχία στα κορίτσια που περιμένουν. Εγώ απολαμβάνω τις τελευταίες μέρες από Δευτέρα στη δουλειά Eleni νομίζω μπορείς να με καταλάβεις.
 3. Πόπο αυτήν την εβδομάδα θα περιμένουμε πολλές χοριακες. Damian καλοστεργιοτα όσο για την κοιλιτσα βάλε βιτάμ. Έτσι μου είχαν πει από το κέντρο για τις μελανιές. Εγώ από Δευτέρα ξεκινάω ξανά δουλειά μετά από 10 μήνες που είχα άδεια!!!!
 4. Προτού κάνουμε την προεμφυτευτική είχαμε κάνει σχεδόν όλες τις εξετάσεις και δεν βρίσκαμε τίποτα και από το κέντρο μου το πρότειναν. Το κόστος για τα 8 έμβρυα ήταν 2400. Σου εύχομαι πολύ γρήγορα να αποκτήσεις και συ το δικό σου θαυματακι-α
 5. Στη πτώση εξωσωματική κάναμε 12 βλαστοκυστες μέσα σε 5 έμβρυο μεταφορές μεταφέραμε τις 10 χωρίς κανένα αποτέλεσμα. Κάναμε δεύτερη εξωσωματική αποτέλεσμα 8 βλαστοκυστες και τις στείλαμε για προεμφυτευτική Μόνο δυο ήταν υγειής όπου τις μεταφέραμε και προέκυψε Ο πρίγκιπας μου.
 6. Σ ευχαριστώ παρά πολύ. Από τη θυμάμαι και συ περιμένεις αποτελέσματα και σένα μια μεγαληηηηηη χοριακη
 7. Όχι είμαι καινούργια στο forum με της έκτη φορά απέκτησα ένα αγοράκι που είναι τώρα 9 μηνων. Σου εύχομαι αυτή να είναι η τελευταία σου φορά και να δεις μια μεγαληηηηηηηη χοριακη.
 8. Καλησπέρα.Θα ήθελα να σας ευχηθώ ολεσ κορίτσια με μια τεράστια χοριακη. Μέχρι να τελειώσει το 2017 να ακούμε ΜΟΝΟ θετικά αποτελέσματα.Εμένα όταν με είχαν πάρει τηλέφωνο νόμιζα πως βουίζουν τα αυτιά μου και πως δεν άκουσα καλά!!!!!
 9. Μου είπε πως είναι αιματική ( κάπως έτσι). 2,5 θεωρείται μεγάλη; ανχωθηκα λιγακι
 10. Καλησπέρα. Έχω ένα αγοράκι 9 μηνών που το αποκτήσαμε μετά από πολλά χρόνια προσπαθειών. Και τώρα προσπαθούμε για το δεύτερο απτή στιγμή που μας έδωσε το πράσινο φως ο γιατρός είναι πολύ αισιόδοξος πως τώρα θα πιάσουμε πιο γρήγορα. Σήμερα πήγα να κάνω τεστ παπ και υπέρηχο και μου βρήκε κύστη 2,5cm μου είπε να πάω να με ξανά δει στη δεύτερη μέρα περιόδου μου αν δεν εξαφανιστεί να μου δώσει αντισυλληπτικά . Δεν ξανά είχα. Είχε κάποια κοπέλα κύστη και να τις εξαφανίστηκε;
 11. Καλησπέρα έχω και γω ένα αγοράκι γεννημένο 29 Δεκέμβριο. Στις 16/8 βγάλαμε το πρώτο δοντάκι. Ακόμα τρώμε αλεσμένα γιατι φοβάμαι και γω αλλά πνίγεται με το παραμικρό. Όσο για το σκαρφάλωμα δεν καθόμαστε ήσυχη καθόλου. Τι ποσότητες τρώνε τα μωράκια σας; και ποσά κιλά είναι;
 12. Και τώρα πως προχωράτε; γίνεται κάποια θεραπεία για να διορθωθεί;
 13. Ε νομίζω πως αυτή η εξέταση γίνεται μετά από αποβολές η όπως την κάναμε εμείς για επανειλλημένες αρνητικές εξωσωματικές. Αλλά γίνεται και από τους δυο
 14. Καλησπέρα ungry girl. Νομίζω το ανχος δεν φεύγει απτή στιγμή που περνάει ο καιρος και δεν έρχεται. αυτό που θα σου πω εγώ απλά κάνε υπομονή και πιστέψεμε θα το πετύχετε. Βρες έναν γιατρό να τον εμπιστευτείς και να σε καθοδηγήσει. Στο λέω εγώ που μετά από έξι χρόνια τρεις σπερματεγχυσεις δυο α κύκλους εξωσωματικής και έξι έμβρυο μεταφορές έχω τώρα το θαυματακι μου. Και το πρόβλημα ο σύζυγος είχε λίγο χάλια σπερμα. Τώρα για το δεύτερο λέω πως θα το πιάσουμε φυσιολογικά.
 15. Καλησπέρα κορίτσια. Ποσό σας ζηλεύω πέρσι τέτοιο καιρό ήμουν και γω στη θέση σας και μου λείπει πολύ όλο αυτό. Γέννησα 29/12. με το καλό να έρθουν τα μωράκια σας.