Diana.

Μέλη
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  171
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

335 εμφανίσεις προφίλ
 1. Μαρίνα ηρεμούν γιατί ακούνε την καρδιά μας! Και πιάνονται κι όλη μέρα ανάσκελα κ στο πλάι! Μάζευε της λίγο τα πόδια στο στήθος να δεις αν ανακουφίζεται!!!
 2. Ρε κορίτσια πότε σταματάει το αίμα!!!;;; Σιχάθηκα πια!!!
 3. Άσπα τα σπυράκια είναι νεογνική ακμή κ θα περάσει μόνο του! Υπάρχουν κ κρέμες αλλά δε χρειάζεται να ασχοληθείς! Έχει να κάνει με τις ορμόνες μας που τους μεταφέραμε στην κοιλιά.. Εγώ δίνω πιπίλα από τη δεύτερη μέρα,πέρα από τις πρώτες φορές που δεν ήξερε τι να την κάνει,μετά την κράτησε κανονικά! Και κανένα πρόβλημα δεν είχα με το θηλασμό!
 4. @Farmakotriftena σύγχυση δεν έχει πάθει,όχι! Χαρά στην υπομονή σας κορίτσια! Εγώ τον έχω στο στήθος το πολύ μισή ώρα κι αν δω ότι πεινάει,μπουκάλι κατευθείαν! Τι χάπι έχεις παρει; Κορίνα να σου ζήσει!
 5. Τι ωραία μωρέ! Πόσο είναι η μικρη; Εμένα τον θέλει αλλά είναι λίγο άγαρμπη και τα φοβάμαι κ τα 2 μαζί!
 6. Μια χαρα ο μπέμπης σου! Απλά το έχω πάρει πολύ χαλαρά! Η κόρη τι λέει? Τα κρατάς εσυ κ τα δυο;
 7. @Farmakotriftena εγώ δίνω ξένο 2 φορές τη μέρα αν το δω να πεινάει κι άλλο αφού έχει φάει στήθος! Και σήμερα που ήρθε η παιδίατρος αποδείχθηκε ότι μια χαρά κάνω! Παίρνει τη μέρα 30γρ. Φαντάσου να μην έδινα κι αυτό το ξένο πόσο θα έπαιρνε! Τίποτα! Νηστικό θα τον είχα! Γενικά δεν έχω και κανένα πάθος με το θηλασμό! Όσο έχω γάλα θα του δίνω! Χωρίς άγχος! Χθες το απόγευμα θηλάζε ανά μια ώρα! Με στραγγισε! Μετά του έδωσα ξένο και ηρεμησαμε όλοι!
 8. Ναι! Και στο δεύτερο έδωσα και συμπλήρωμα χωρίς δεύτερη σκέψη! Και πιο ήσυχη είμαι ότι παίρνει τα απαραίτητα και πιο ξεκούραστη! Άσε που τον δεύτερο τον βάζω στο στήθος χωρίς ανγχη! Απλά το μόνο που θέλει είναι να το βάζεις στο στήθος όσο πιο συχνά για να μην κοπεί η παραγωγή!
 9. @Farmakotriftena σχετικά καλά το πήρε η μικρή αλλά δεν την πολυαφηνω μαζί του γιατί φοβάμαι μην κάνει καμία απότομη κίνηση από τη χαρά της! Όσες έχετε κι άλλο παιδάκι πώς την παλευετε; Εμένα βοηθάει πολύ η μητέρα μου.... Μαρίνα να μας στέλνεις νέα όποτε μπορείς! Πανεπιστημιακό εισαι;
 10. Κορίτσι μη στεναχωριέσαι καθόλου! Αυτά είχα πάθει στο πρωτο και παρόλα κατάφερα και τη θηλασα 14 μήνες! Απλά πριν δώσεις συμπλήρωμα δώσε πρώτα στήθος για να μη σου κοπεί το γάλα! @chrimai να σου ζήσει! Μαρίνα κράτα γερά,τώρα έφτασες στο τέλος!
 11. @KarMar84 πλησιάζουν οι μέρες!! Γεννήθηκε 8/6 2830! Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές κορίτσια!
 12. Κορίτσια γέννησα κι εγώ!!! Με έπιασαν πόνοι Πέμπτη βράδυ,περιμενα μεχρι το πρωι να δω τι γινεται και ευτυχώς πρόλαβα και πήγα!!! Δεν πίστευα ότι γεννούσα! Ευτυχώς όλα καλά και σήμερα γύρισα σπίτι με το υπέροχο αγοράκι μου! Από θηλασμό καλά πάμε αλλά δίνω κ λίγο ξένο για να είμαι και πιο σίγουρη!!
 13. @Farmakotriftena το έχω πάρει απόφαση!! Άσε μην τρομαξουμε και τις υπόλοιπες! Γι αυτό δε βιάζομαι να γεννήσω! Αν είναι και ο γιος σαν την κόρη προβλέπεται πολύ ζόρι!
 14. Θα στρώσει μωρέ....! Κουράγιο όλες οι μανούλες με τα ξενύχτια! Στο δίμηνο θα είστε μια χαρά!