Bloumblou

Μέλη
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  780
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

1 ακόλουθος

About Bloumblou

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

651 εμφανίσεις προφίλ
 1. Με 40.066 και δεν θα ακούσει? (40χιλιαδες )
 2. Περιμένω τα νέα σου!!! Οοολα καλά θα πάνε!
 3. Bloumblou

  Μπερδεμένη

  Όχι δυστυχώς δεν έχω...εμένα δεν είχε θετική έκβαση είχε μείνει σταθερή η χοριακη μου και μετά από μια εβδομάδα σχεδόν έπεσε!!
 4. Bloumblou

  Μπερδεμένη

  Σε καταλαβαίνω απόλυτα γιατί το έζησα και εγώ!! Να δούμε και αύριο τι θα δείξει!!
 5. Bloumblou

  Μπερδεμένη

  Μίλησε και με τον γιατρό σου μηπως σου δώσει προγεστερόνη!! Μπορεί να εξελιχθεί και καλά ποτέ δεν ξέρουμε!! Αύριο που θα κάνεις την χοριακη ελπίζω να δεις διπλασιασμο και το αίμα να μην σημαίνει βιοχημική!!! Αλλά και αυτό να είναι μην στεναχωριέσαι το θετικό είναι ότι γίνεται η σύλληψη !!
 6. Bloumblou

  Μπερδεμένη

  Καλησπέρα κορίτσι μου!! Το τεστ βγήκε αρνητικό γιατί η χοριακη δεν ήταν τόσο μεγάλη σκέψου ότι την ανιχνεύουν από 25 και πάνω!!! Εχεις θετική χοριακη χαμηλη αλλά αν έχεις αίμα μάλλον πρόκειται για βιοχημική αποβολή!! Έχεις μιλήσει με τον γιατρό σου?
 7. Ναι αμε, μπορεί να είναι λίγο μικρότερο την επόμενη φορά που θα πας θα ακούσεις καρδούλα!! Εύχομαι να σου πάνε όλα καλά να έχεις μια τελειομηνη εγκυμοσύνη χωρίς προβλήματα!!!
 8. Γεια σου κοριτσάκι!! Μάλλον θα είδε όλα πολύ καλά γι'αυτό σου τα άλλαξε!! Ακόμη καλύτερα για εσένα!!! Αλλά όποτε θέλεις μπορείς να ξεκινήσεις σιγά σιγά προσπάθειες!!
 9. Ναι το μέρα παρά μέρα το συστήνουν σε άτομα που έχουν θέμα με το σπέρμα αλλιώς βούρ κάθε μέρα!!! Εγώ θα σου πρότεινα να μην πάρεις τεστ και να συνεχίσεις με τον γιατρό σου!! Αφου δεν επιβαρύνεσαι και οικονομικά είναι το καλύτερο!! Βλέπει ακριβώς αν θα σκάσει πόσο είναι αν θα είναι καλή κλπ κλπ!! Συνεχισε με τον γιατρό σου καλύτερα!!!
 10. Δεν γνωρίζω κάτι σε αυτό το θέμα αλλά καλύτερα να το πεις στον γιατρό σου ότι έχεις αυτή την αμφιβολία να σου εξηγήσει πιο καλά τους λόγους που το κάνει...η μπορείτε να το δοκιμάσετε και αυτό αυτή τη φορά αν είναι σύμφωνος!!! Καλή επιτυχία για αύριο!!
 11. Bloumblou

  Σχέση με τα πεθερικα μας!!!?

  Ναι ο γλυκούλης μου δόξα το θεό!!! Τους βάζει στην θέση τους όλους!! Το κακο με αυτούς είναι ότι δεν λένε να βγάλουν το σκασμο εφόσον τους λέει ο γιος τους ότι μας ενοχλούν!!!
 12. Bloumblou

  Σχέση με τα πεθερικα μας!!!?

  Αααααχχχχ μεγάλο αγκάθι!!!
 13. Bloumblou

  Σχέση με τα πεθερικα μας!!!?

  Ωρε μάνα μου!! Αυτά τα παράπονα εεελεος...!! Εν τω μεταξύ εμένα τους πήραν οι γονείς μου σε γιορτές να έρθουν μαζί μας στο σπίτι των γονέων μου και της απάντησαν ότι δεν θέλουν γιατί θέλουν να είναι οικογενειακα εκεί πήρα ανάποδες ...να προσβάλουν έτσι τους γονείς μου ωωωρε τι έγινε!! Σιχτιρ με δαυτες!! Το ιδανικό θα ήταν να μένουμε τοοοοσο μα τοοοοοσοοοο μακριά από αυτές αχ!!
 14. Bloumblou

  Σχέση με τα πεθερικα μας!!!?

  Πω πω έλεος..!! Αχ ναι μένει από κάτω η γλυκιά μου!!! Καλά αυτό με το φαγητό κι εμένα είχε ένα διάστημα που έφερνε το μεσσημερι ένα πιάτο φαγητό εεεελεος!! Ο πεθερός δεν ασχολείται δοοοξα το θεό!! Πες στον πεθερό την επόμενη φορά αυτή που σε έβαλε να τα πεις να έρθει η ίδια να μου τα πει χοχοχοχο!! Τραγικές καταστάσεις..!!
 15. Bloumblou

  Σχέση με τα πεθερικα μας!!!?

  Ωω ρε φίλε ....πόσο ψυχοφθόρο μπορεί να είναι όταν μένουμε τοοοοσο κοντά με τις πεθερές μας!!! Εμένα η γλυκιά μου μου έφερε αγιασμο!! Γιατί λέει ο κόσμος είναι πολύ κακος!!! Τι να της πω πιες τον εσύ καλύτερα μήπως δούμε άσπρη μέρα? Ευτυχώς που ο άντρας σου είναι το μέρος σου και καταλαβαινει ότι αυτά που κάνουν οι γονείς του είναι λάθος....σκέψου να είχες κανέναν μαμακια να ήταν κάτω από τα φουστάνια της και να έλεγε ότι πει η μαμάκα!! Ανατριχιασα!!