Τουτουνι

Μέλη
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  3.442
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Όλα όσα δημοσίευσε η/ο Τουτουνι

 1. είμαστε κλεισμένοι μέσα! Και να θέλαμε δεν μπορούμε να ξεμυτησουμε! Από χθες το βράδυ δεν λέει να σταματήσει τη βροχή!
 2. Ναι με την πρώτη σε αυτό το γιατρό!!! Είχα πέσει σε ένα που με κορόιδεψε 5000 για 4 βλαστοκυστες εκ των οποίων οι 1 μόνο ήταν αριστη...οι άλλες για κλάματα...η ταρζανιτσα με έσωσε! Μου είπε για το γιατρό της του είπε το ιστορικό μου και τώρα είμαι στην τελευταία βδομάδα του 4ου και με το καλό την επόμενη θα μπω στον 5ο!
 3. Κορίτσια καλημέρα!!! Εδώ στην Κεφαλονιά με την κακοκαιρία γίνεται χαμός!!! Εδώ που είμαι εγώ ακόμα και το σπίτι των σκύλων που είναι φτιαγμένο με χοντρά ξύλα και λαμαρίνες ξυλωσε..φυσικά τα σκυλιά μου τα εχω μέσα στο σπίτι...αλλά βρε και φυσάει από χθες!!! Χαμός!
 4. Όλα.μαζι!!! Αλλά και η ταρζανιτσα που έχουμε τον ίδιο γιατρό 12 βλαστοκυστες πήρε!! Για δύο μη το συζητάς είναι πολυ λίγες...είναι κοροϊδία...5000 για δύο βλαστοκυστες?? Μη κάνεις το λάθος που έκανα κι εγώ την πρώτη φορά!
 5. Ναι....κι εγώ το έχω ακούσει για το bio oil!!! Προς.το παρόν πάντως δεν βάζω κάτι! Και στο στήθος ξέρω εγώ, γιατί και το στήθος μεγαλώνει!!!!
 6. Είναι καλά τα τουτουνακια και ζεστά και ασφαλή στην κοιλίτσα της μανουλας τους!!
 7. Έχω την εντύπωση ότι είναι κοροϊδία! Εμένα ο γιατρός μου μου έδωσε 13 βλαστοκυστες! Εντάξει είμαι στις εξαιρέσεις. Συνήθως δίνουν 4-6
 8. Ούτε κι εγώ έχω βάλει ακόμα κάτι...αλλά έχω ακούσει για το αμυγδαλελαιο!
 9. Λοιπόν κορίτσια μου όπως καταλαβαίνετε μου βάλατε την ιδέα ( και καλά κάνατε) και ρώτησα το γιατρό! Λοιπόν στις 5 Οκτώβρη τα μωράκια μου θα είναι 20 εβδομάδων και επειδή είναι δύο και θα είναι μεγάλα και στρημωγμενα όλα θα φαίνονται μια χαρά!!
 10. Όχι καλέ, ο γιατρός μου μου το είπε!!! Του έστειλα μνμ και περιμένω να μου πει...αλλά αν λέει τότε, εγώ τότε θα πάω!!!
 11. Δεν ξέρω αλλά πόσο μεγάλη διαφορά να κάνουν 4 μέρες; (Μετά απ' 4 μέρες θα είμαι ακριβώς 20)!
 12. Εγώ κορίτσια δεν θέλω να είμαι συγκρατημένη!!! Πρώτα ο Θεός κι η Παναγίτσα να Πάνε όλα καλά και με τη β επιπέδου και ότι αντέχει η τσέπη μου θα το πάρω!!! Λαχταρούσαν τόσα χρόνια να φτάσω εδώ που είμαι τώρα!!! Και τώρα είμαι...ε, θα κανω ότι περνάει απ' το χέρι μου να το ζήσω!!! Εγω είμαι νωρίς ακόμα...θα είμαι 19+3 όταν πάω για τη β επιπέδου, αλλά επειδή είναι διδυμακια και τα κιλά μου το επιτρέπουν, θα φανεί!!!
 13. Κι εμένα ο άντρας μου ανυπομονει πολύ να τα άδεια να κουνιούνται και όλο με ρωτάει...κουνιούνται καθόλου???
 14. Μπράβο κορίτσι μου με το καλό!!! Εγώ την επόμενη βδομάδα!!!!!
 15. Αμήν Παναγία μου!!! Όλα θα πάνε υπέροχα!!!! Ακριβώς αυτό πιστεύω κι εγώ!!!!
 16. Κορίτσια κλείσαμε.β επιπέδου για 5 Οκτωβρίου!!!!!
 17. Εγώ νομίζω πως αύριο μπαίνεις! Κι εγώ π.χ σε μια βδομάδα μπαίνω!
 18. Εμένα στην αυχενική δεν μπήκε μέσα!!! Φαντάζομαι ούτε στη β επιπέδου.. Εγώ όπως τα μετράω ο 5ος ξεκινάει 18+1!
 19. Εγώ είμαι αδυνατουλα, ο ένας πλακούντας είναι μπροστά ο άλλος πίσω αλλά είναι νωρίς!!!!
 20. Εγώ συμφωνώ απόλυτα!!! Θα αρχίσω να παίρνω μετά τη β επιπέδου και δωμάτιο κτλ αρχή 7ου... Βασικά τα πήρατε σχεδόν όλα!!!! Και πολύ καλά κάνατε!!!! Εμείς είμαστε μαζί!!! Ούτε κι εγώ τα έχω νιώσει...είναι νωρίς όμως ακόμη! Λογικά μέσα στον 5ο!!
 21. Ίσως για κάποιες να είναι, για μένα όμως είναι η πιο αγχωτική!!!! Αχ κορίτσια εγώ τον βραστηρα τον θεωρώ απαραίτητο ειδικά αν δεν θηλάζεις!!! Έχω βρει με 50 ε της κικκο
 22. Α, ωραία!!!! Μια χαρά είμαστε!!!!! Αχ πότε θα ηρεμήσουμε....
 23. Μια μερουλα έμεινε θα κάνω υπομονή!
 24. Αύριο έχω πάλι υπέρηχο και μετά θα κλείσουμε τη β επιπέδου! Λογικά θα ηρεμήσω!!