Sofoulis

Μέλη
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  2.171
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Όλα όσα δημοσίευσε η/ο Sofoulis

 1. Λυπάμαι πολύ!!! Πάμε δυνατά για την επόμενη φορά!!!
 2. Γενικά ο Μαστρ. Μας είπε ψέματα ότι τα ωάρια μου είναι καλά μόνο και μόνο για να κάνω και μια διέγερση μαζί του...οπότε τα δανικά είναι μονόδρομος για μένα!!! Απ' όλα όσα μου είχε πει ο Καραγ...ήταν το μόνο σωστο! Τώρα θα πάμε με άλλο γιατρό...τη Δευτέρα έχω ραντεβού μαζί του!!!
 3. Μπράβο Μαιρουλα μου με.το καλό!!!!!!
 4. Αχ τι καλά!!!!! Πότε πάμε για αυχενική?
 5. Έχω ραντεβού τη Δευτέρα με έναν αλλο γιατρό γιατί ο Μαστρ... Μας βγήκε μουφα! Να πάνε όλα καλά και θα σας πω!!! Τι κάνουν τα μωράκια???
 6. Ε, καλά τώρα!!!! Είχα έμπνευση!!! Χαχαχχαχααα Καλή επιτυχία!!! Με το καλό να γονιμοποιηθούν και να προχωρήσουν!!!
 7. Καλημέρα!!! Όλα θα πανε τέλεια, να σκέφτεσαι θετικά!!!!! Είμαστε εδώ για ότι θελήσεις!!!
 8. Να σου πω την αλήθεια κι εγώ. Δεν το περίμενα να.μας μιλήσει έτσι... Και φυσικά να μας πει αυτά τα πράγματα...πραγματικα πάθαμε σόκ! Χαχαχχαχααα μα, θα του άξιζε! Δεν ξέρω, εγώ πιστεύω ότι προσπάθησε να μας αποθαρρύνει για να πάμε σε διέγερση...γιατί είπε ότι στη διέγερση θα μας κάνει καλύτερη τιμή γιατι μπορεί!
 9. Μου είπε 2 άριστες βλαστοκυστες .... Και ότι μείνει...δεν υπάρχει περίπτωση να συνεχίσω μαζί του! 5000 για δύο άριστες βλαστοκυστες και ότι μείνει....προσέξτε λόγια γιατρού αυτά και όταν του είπαμε αν μπορεί να κάνει κάτι καλύτερο μας είπε τι να σας κοχω...ένα πεντακοσαρικο, δεν βγαίνω...
 10. Εμένα στην προσπάθεια με το εξωμήτριο μου έδωσαν...
 11. Κορίτσια ανακοίνωση...συζητήσαμε με τον άντρα μου( τώρα είμαστε στο.καραβι και γυρίζουμε πίσω...) Και αποφασίσαμε να πάμε με δανικά αλλά όχι στο Μαστρομηνα..γιατί τα λεφτά που μας ζήτησε είναι πολλά και τα έμβρυα πολύ λίγα! Το που θα πάμε θα σας το σε λίγες μόνο μερουλες...
 12. Ευχαριστώ πολυ=μαρουλακι μου!!! Μακάρι Μαιρι μου!!!! 3 μήνες αναμονής μας είπε!!!
 13. Μαορουλα μου ακριβώς γι αυτους τους λόγους θα προχωρήσουμε με δανικά! Μεθαύριο θα βγουν και οι εξετάσεις για το σπέρμα του Νίκου και θα το πούμε επίσημα στο γιατρό!!
 14. Λοιπόν κορίτσια! Είδε την Αμη και είπε ότι είναι πολύ καλή, είδε τις προηγούμενες προσπάθειες και είπε ότι τελικά δεν ειμαι φτωχη ανταποκρίτρια και ότι οι δώσεις του Καραγιάννιδη ήταν πολύ πολύ μικρές! Με το Νικόλα.μου σκεφτήκαμε όμως να πάμε με δανικά γιατί μας δίνει πιθανότητες επιτυχίας πάνω απο70%. Να σας πω την αλήθεια δεν θέλω να μπω πάλι στην διαδικασία της διέγερσης! Τι λέτε? Θα σου στείλω πμ για τα λεφτά γιατί δεν ξέρω αν κάνει να το πω δημόσια!
 15. Λοιπόν κορίτσια μου, ο Μαστρομηνας μου είπε ότι δεν βλέπει πρόβλημα στα ωάρια μου και είναι της άποψης να προχωρήσουμε σε άλλη μια προσπάθεια με τα δικά μου! Έχω καταμπερδευτει!!!! Βοήθεια!
 16. Κοριτσια έφτασε η μέρα για το ραντεβού με το γιατρό!! Είμαι έξω και περιμένω!!!!! Άντε και καλές ειδήσεις να έχουμε!!! Στείλτε μου τη θετική σας ενέργεια!!!!
 17. Λοιπόν, έχω ένα blog και πολύ σύντομα θα θίξουμε δημόσια αυτό το θέμα με τη βοήθεια της μπουκιτσας!!! ( Να κάνει ο καθένας ότι μπορεί απ' το δικό του μετερίζι!!!)
 18. Ειλικρινά δεν έχω λόγια!!! Φυσικά και συμφωνώ απόλυτα σε αυτά που λες!!! Σου αξίζει από μεριάς μου ένα τεράστιο μπράβο για ότι πέρασες και τελικά ξεπέρασες! Είσαι πολύ δυνατός άνθρωπος και είναι σίγουρη ότι είσαι μια υπέροχη μανουλα που δινεις και θα δίνεις στα παιδάκια σου όλη την αγάπη που στερήθηκες!!!!
 19. Να τον βάλεις σε καραντίνα...κι εσύ όσο μπορείς πιο μακριά...ο γιατρός τι λέει?
 20. Τη Δευτέρα έχω το ραντεβού!!!!! Θα σας πω εντυπώσεις!!!
 21. Καλησπέρα κορίτσια μου τι κανετε? Μαιρουλα τι κάνουν τα μωράκια σου?
 22. Καλησπέρα και συγνώμη που πετάγομαι, αλλά εγώ στη θέση σας θα έφτιαχνα το σπέρμα! Εμείς κάναμε σπερμοδιαγραμμα το 2016 και ήταν πολύ καλό και Παρ όλο αυτά τη Δευτέρα έχουμε ραντεβού με το γιατρό για δανικά και για εξετάσεις σπέρματος...