Τσιτσινα

Μέλη
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  10
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Greece

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Η ανάγκη είναι τεράστια για βοήθεια και η οικογένειά του στέκεται αξιοπρεπεστατα, στον τιτάνιο αυτο αγώνα. Κάθε ενίσχυση φέρνει αυτό το πλασματακι πιο κοντά στο στόχο του.
 2. Καλησπέρα, μη το κάνεις αυτό στον εαυτό σου. Ο στόχος σου είναι ιερός και πάνω από όλα.Θωρακισε τον εαυτό σου και δώσε στο θαυματακι σου την ευκαιρία του. Όσες το έχουμε περάσει ξέρουμε τον αγώνα. Είναι μία στιγμή δική σου,εστίασε σε αυτό. Ό,τι κι αν αποφασίσεις θα γίνει σε δεύτερο χρόνο.
 3. Είχα κάνει την έρευνά μου λόγω δουλειάς και κατέληξα εκεί. Είναι οργανωμένο Κέντρο με εξαιρετικό επιτελείο. Έκανα όλες τις απαραίτητες εξετάσεις εκεί και με καθοδήγησαν σωστά σε κάθε βήμα. Ήμουν τυχερή και είχα αποτέλεσμα με την πρώτη προσπάθεια. Κάνε την έρευνά σου κι εσύ, κάθε γιατρός είναι θέμα χημείας, προσωπικά εκτίμησα πως ο γιατρός είναι χαμηλών τόνων και "μιλά" με τη δουλειά του.
 4. Σε ευχαριστώ πολύ! Ο Αθανασίου είναι ο εξωσωματικος μου στο Κέντρο Εξωσωματικής Αθηνών. Εξαιρετικός άνθρωπος και γιατρός.
 5. Καλησπέρα, απευθύνθηκα στο Κέντρο Εξωσωματικής Αθηνών, έμεινα έγκυος με την πρώτη προσπάθεια και ο μικρός μου αυτή τη στιγμή κοιμάται δίπλα μου. Όλα πήγαν εξαιρετικά καλά, έμεινα πολύ ευχαριστημένη από όλους και τους ευγνωμονώ καθημερινά. Σου εύχομαι καλή επιτυχία!
 6. Πολλά φάρμακα λόγω εξωσωματικής αλλά και αντιβίωση κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης λόγω έρπη ζωστήρα,εξαιρετικά σπάνιο....ο μικρός μου είναι μια χαρά.να σκέφτεσαι θετικά και να προσέχεις τον εαυτό σου.Όλα θα πάνε καλά!
 7. Μπράβο σας κορίτσι μου! Με το καλό να πάτε στο σπιτάκι σας κι εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε το καλύτερο για το παιδάκι σου. Στείλε μας το iban όποτε μπορείς.Περιμένουμε νέα σας!
 8. Τι υπέροχα νέα! Ισχύει όσα αναφερουν παραπάνω τα κορίτσια,είναι σύνηθες φαινόμενο στα προωρακια και είναι κάτι το οποίο ξεπερνιέται. Ο μικρός μου δε γεννήθηκε πρόωρος αλλά το γνωρίζω λόγω δουλειάς. Η μαγνητική είναι καθαρή κι αυτό είναι σπουδαίο.να ρωτήσεις τους γιατρούς για την αντιεπιληπτικη αγωγή,πολλές φορές και αυτή προκαλεί υπερτονια ή υποτονια. Ελπίζω σύντομα να γυρίσετε σπίτι σας. Τα φιλιά και την αγάπη μας στο μικρό μαχητή!
 9. Χάρηκα πραγματικά με τα νέα σας,σύντομα θα γυρίσετε στο σπίτι σας!Σχετικά με τις λογοθεραπειες και τις εργοθεραπειες είναι μία ενίσχυση για πολλά παιδάκια και κυρίως για τα προωρακια τα οποία μέσω των θεραπειών κατακτούν αναπτυξιακά στάδια τα οποία δε πρόλαβαν λόγω της γέννησης τους.Αυτά θα έρθουν σε δεύτερο χρόνο, να συμβουλευτεις έναν καλό αναπτυξιολογο, και μη ξεχνάς ένα βήμα τη φορά. Τα καλύτερα έρχονται!
 10. Καλή επιτυχία μέσα από την καρδιά μου,προσευχόμαστε κι αναμένουμε τα καλά νέα! Σας στέλνουμε όλη τη θετική ενέργεια μας! Όλα θα πάνε καλά!