Τσιτσινα

Μέλη
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  32
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Greece

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

915 εμφανίσεις προφίλ
 1. Καλησπέρα και καλή χρονιά με υγεία και πολλά χαμόγελα! Δύσκολος συνδιασμός.... Ζώγια ή Ζώλγα ίσως. Νομίζω το Ζώγια είναι πιο εύηχο.
 2. Πάντα σας σκεφτόμαστε! Χάρηκα τόσο που είστε καλά! Όλα θα ξεπεραστούν με το κατάλληλο θεραπευτικό πλαίσιο, να τον χαίρεσαι!
 3. Τρίτη και τυχερή! Σε ευχαριστώ για τις ευχές σου και πιστεύω πως σύντομα θα μοιραστείς μαζί μας τα όμορφα νέα !
 4. Καλησπέρα, διάβασα την ανάρτησή σου και μου έκανε τρομερή εντύπωση οι ομοιότητες στο ιατρικό προφίλ μας. Απευθύνθηκα το καλοκαίρι του 2016 σε κέντρο εξωσωματικής, αφού προσπαθούσαμε συστηματικά για χρόνια χωρίς καμία επιτυχία. Είχα στα χέρια μου αποτελέσματα της αμη 2,1 όμως την είχα κάνει αρκετό καιρό πριν. Ηλικιακά ήμουν 33 με ύψος 1.60 και 46 κιλά. Έκανα βραχυ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές και η δόση της gonal ήταν 300. Πήραμε 8 ωάρια, προχώρησαν τα 4 σε βλαστοκύστες, έκανα μεταφορά των 2 και απέκτησα το γιο μου. Τα άλλα 2τα έχω καταψύξει. Σου εύχομαι καλή επιτυχία, όλα να πάνε καλά!
 5. Καλησπέρα,έχουν κάνει κατά καιρούς την εμφάνισή τους έρευνες που συγχέουν το φυλλικο οξύ (σε μεγάλη συγκέντρωση) με τον αυτισμό παιδικής ηλικίας, η δική μου άποψη,λόγω δουλειάς (ειδική παιδαγωγός) είναι πως το θέμα είναι πολυπαραγοντικό. Καταλαβαίνω τις ανησυχίες σου γιατί τις είχα κι εγώ,όμως έγινα μαμά μέσω εξωσωματικής και ευτυχώς όλα πήγαν καλά. Πάρε τα συμπληρώματά σου,γέμισε τις αποθήκες σου γιατί θα χρειαστεί! Επίσης αν και καθυστερημένα, σχετικά με την τιμή της tsh που είχε γίνει λόγος πριν λίγες ημέρες αλλά δε πρόλαβα να τοποθετηθώ, ο ενδοκρινολογος μου σε συνδυασμό με τον εξωσωματικό ήθελαν τιμή περίπου 1,2. Προχώρησα σε διέγερση με αυτή την τιμή. Εύχομαι από καρδιάς,σε όλα τα κορίτσια καλή δύναμη! Τα καλύτερα έρχονται!
 6. Καλή χρονιά και καλή επιτυχία! Όλα να πάνε καλά εύχομαι!
 7. Καλή σου μέρα,το αποτέλεσμα στο έστειλαν γραπτώς ή μέσω τηλεφώνου; κάποιες φορές γίνονται παρανοήσεις, εύχομαι να συμβαίνει αυτό!
 8. Να το ελέγξετε άμεσα καλή μου και θα σου πρότεινα να κάνετε έναν ενδελεχή έλεγχο σε νοσοκομείο. Ίσως όλα αυτά τα συμπτώματα να προετοιμάζουν μία κρίση επιληψίας. Μη χάνεις στιγμή,εύχομαι όλα να είναι καλά!
 9. Μπράβο! Όλα καλά να πάνε! Κι άλλαξε μικροβιολογικό, χθες!
 10. Κορίτσι μου γλυκό, πάντα σε διαβάζω και πάντα βουρκώνω...δεν έχω λόγια. Όμως ειλικρινά μέσα μου πιστεύω πως ο αγώνας σου σύντομα θα δικαιωθεί. Η ζωή σου έδειξε το σκληρότερό της πρόσωπο, σου χρωστάει. Να είσαι πάντα υγιής και να σκέφτεσαι πως τα καλύτερα έρχονται! Να χαίρεσαι το παιδάκι σου!
 11. Καλημέρα! Χάρηκα τόσο πολύ που όλα είναι υπέροχα με την αυχενική, τα καλύτερα έρχονται....με δαντέλες,τούλια και κραγιόν! Πες στο μπαμπά πως μέχρι και ρόλεϊ θα του φορέσει...
 12. Καλημέρα σε όλες τις κυρίες! Είχα κάνει καμπύλη ζαχάρου το πρώτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης μου,χωρίς να υπάρχει οικογενειακό ιστορικό,όμως ξεκίνησα λιποβαρής την εγκυμοσύνη μου και μέσα στο πρώτο τρίμηνο πήρα απότομα κάποια κιλά,γεγονός που θορύβησε το γυναικολόγο μου και πρότεινε να το διερευνήσουμε. Να σημειώσω πως δεν έκανα τη μεγάλη καμπύλη που πραγματοποιείται αργότερα, έκανα αυτή της μίας ώρας. Κάτι που με βοήθησε και τις δύο φορές που την έκανα ήταν πως διέλυσα τη σκόνη σε παγωμένο νερό και την ήπια με καλαμάκι. Συντροφιά και με ένα όμορφο βιβλίο, πέρασε γρήγορα η ώρα καθώς απαγορεύεται το περπάτημα μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία των λήψεων.
 13. Λυπάμαι πολύ για την εμπειρία σου, να κοιτάς μπροστά, τα καλύτερα έρχονται αυτό να σκέφτεσαι! Η καθεμιά μας για να επιλέξει αυτό το δρόμο, που είναι εξαιρετικά δύσκολος, περνά από διάφορα στάδια. Ο κάθε γιατρός μπορεί για κάποια να είναι ο καλύτερος και για άλλη ο χειρότερος, τοποθετήσεις κάνουμε όλες μας. Προσωπικά τον εκτίμησα γιατί ήταν άμεσος και περιεκτικός χωρίς να είναι απρόσιτος. Προτιμώ ο γιατρός να είναι γιατρός και να μιλά χωρίς περιστροφές, δουλειά του είναι να θέτει όλες τις παραμέτρους, η επιλογή του καθένα είναι προσωπική.
 14. Μάιο 2016 ξεκίνησα, τον Ιούλιο είδα θετική χοριακή. Λυπάμαι αν είχες άσχημη εμπειρία, είχα γράψει και παλαιότερα πως όταν αποφάσισα να κάνω εξωσωματική λυτρώθηκα πραγματικά και είναι μια περίοδος της ζωής μου που έχω όμορφες αναμνήσεις. Και ο ίδιος ήταν κύριος, χωρίς φανφάρες και μεγαλοστομίες αλλά και οι μαίες του ήταν ευγενέστατες και γλυκές.
 15. Καλημέρα, είχα συνεργαστεί μαζί του και απέκτησα το γιο μου με την πρώτη προσπάθεια. Μόνο καλά λόγια έχω να πω,τόσο για τον ίδιο όσο και για το επιτελείο του. Επίσης εξαιρετική είναι και η εμβρυολόγος του.