Τσιτσινα

Μέλη
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  24
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Greece

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

457 εμφανίσεις προφίλ
 1. Μπράβο! Όλα καλά να πάνε! Κι άλλαξε μικροβιολογικό, χθες!
 2. Κορίτσι μου γλυκό, πάντα σε διαβάζω και πάντα βουρκώνω...δεν έχω λόγια. Όμως ειλικρινά μέσα μου πιστεύω πως ο αγώνας σου σύντομα θα δικαιωθεί. Η ζωή σου έδειξε το σκληρότερό της πρόσωπο, σου χρωστάει. Να είσαι πάντα υγιής και να σκέφτεσαι πως τα καλύτερα έρχονται! Να χαίρεσαι το παιδάκι σου!
 3. Καλημέρα! Χάρηκα τόσο πολύ που όλα είναι υπέροχα με την αυχενική, τα καλύτερα έρχονται....με δαντέλες,τούλια και κραγιόν! Πες στο μπαμπά πως μέχρι και ρόλεϊ θα του φορέσει...
 4. Καλημέρα σε όλες τις κυρίες! Είχα κάνει καμπύλη ζαχάρου το πρώτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης μου,χωρίς να υπάρχει οικογενειακό ιστορικό,όμως ξεκίνησα λιποβαρής την εγκυμοσύνη μου και μέσα στο πρώτο τρίμηνο πήρα απότομα κάποια κιλά,γεγονός που θορύβησε το γυναικολόγο μου και πρότεινε να το διερευνήσουμε. Να σημειώσω πως δεν έκανα τη μεγάλη καμπύλη που πραγματοποιείται αργότερα, έκανα αυτή της μίας ώρας. Κάτι που με βοήθησε και τις δύο φορές που την έκανα ήταν πως διέλυσα τη σκόνη σε παγωμένο νερό και την ήπια με καλαμάκι. Συντροφιά και με ένα όμορφο βιβλίο, πέρασε γρήγορα η ώρα καθώς απαγορεύεται το περπάτημα μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία των λήψεων.
 5. Λυπάμαι πολύ για την εμπειρία σου, να κοιτάς μπροστά, τα καλύτερα έρχονται αυτό να σκέφτεσαι! Η καθεμιά μας για να επιλέξει αυτό το δρόμο, που είναι εξαιρετικά δύσκολος, περνά από διάφορα στάδια. Ο κάθε γιατρός μπορεί για κάποια να είναι ο καλύτερος και για άλλη ο χειρότερος, τοποθετήσεις κάνουμε όλες μας. Προσωπικά τον εκτίμησα γιατί ήταν άμεσος και περιεκτικός χωρίς να είναι απρόσιτος. Προτιμώ ο γιατρός να είναι γιατρός και να μιλά χωρίς περιστροφές, δουλειά του είναι να θέτει όλες τις παραμέτρους, η επιλογή του καθένα είναι προσωπική.
 6. Μάιο 2016 ξεκίνησα, τον Ιούλιο είδα θετική χοριακή. Λυπάμαι αν είχες άσχημη εμπειρία, είχα γράψει και παλαιότερα πως όταν αποφάσισα να κάνω εξωσωματική λυτρώθηκα πραγματικά και είναι μια περίοδος της ζωής μου που έχω όμορφες αναμνήσεις. Και ο ίδιος ήταν κύριος, χωρίς φανφάρες και μεγαλοστομίες αλλά και οι μαίες του ήταν ευγενέστατες και γλυκές.
 7. Καλημέρα, είχα συνεργαστεί μαζί του και απέκτησα το γιο μου με την πρώτη προσπάθεια. Μόνο καλά λόγια έχω να πω,τόσο για τον ίδιο όσο και για το επιτελείο του. Επίσης εξαιρετική είναι και η εμβρυολόγος του.
 8. Με το καλό η προσπάθεια σου,να σκέφτεσαι θετικά! Ο καθένας μας διανύει μια πορεία και το ταξίδι είναι τις περισσότερες φορές δύσκολο αλλά μαγικό. Προσωπικά,όταν είχαν εξαντληθεί όλα τα περιθώρια για φυσιολογική σύλληψη και η εξωσωματική ήταν μονόδρομος,λυτρώθηκα.
 9. Δε νομίζω πως ισχύει κάτι τέτοιο. Για την ακρίβεια πρώτη φορά το ακούω και είμαι ειδική παιδαγωγός. Η ομάδα αίματός μου ΑΒ-, του συζύγου Ο+ και ο γιος μου γεννήθηκε Α+. Είχα κάνει μια ένεση περίπου στην 20η εβδομάδα κυήσεως,προληπτικά καθώς δε γνωρίζαμε ομάδα αίματος του παιδιού,κι ακόμα μια αμέσως σχεδόν μετά την καισαρική που επιβεβαιώθηκε η ομάδα του. Όλα αυτά γίνονται γιατί οι μανούλες με αρνητικό πρόσημο μπορεί κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης να αναπτύξουν αντισώματα και να καταπολεμήσουν το έμβρυο λόγω διαφορετικής ομάδας. Επίσης η δεύτερη ένεση ήταν απαραίτητη για να προφυλάξει το έμβρυο σε μια μελλοντική κύηση,όπου εκεί θα αναπτύσσονταν σίγουρα αντισώματα για να το καταπολεμήσουν. Για την ιστορία πάντως η βελόνα της συγκεκριμένης ένεσης είναι τεράστια, κι αν έχουμε κάνει ενέσεις λόγω εξωσωματικής! Να σκέφτεσαι θετικά!
 10. Συγχαρητήρια! Μας έκανες να χαρούμε και να χαμογελάσουμε! Ήρθε η στιγμή,να ζήσεις όλο το όμορφο ταξίδι που έπεται! Έχεις βοηθήσει,ουσιαστικά με τις συμβουλές σου πολλά κορίτσια εδώ και η ζωή είναι κάρμα! Να προσέχεις τον εαυτό σου πάνω από όλα!
 11. Τσιτσινα

  ΑΥΤΙΣΜΟΣ

  Σωστή η επισήμανση να αξιολογήσει το παιδί αναπτυξιολόγος,επίσης θα ήταν καλό να ελεγχθεί η ακοή της μικρούλας για να βεβαιωθούν πως ακούει σωστά. Ο παιδίατρος του παιδιού πώς έχει τοποθετηθεί; Πάντως εάν χρειάζεται παρέμβαση, η ηλικία της είναι ιδανική. Ίσως χρειάζεται λιγάκι να ξεμπλοκάρει.
 12. Έχω ένα αγοράκι 3 ετών, και έχω 2 βλαστοκυστες στην κατάψυξη,το σκέφτομαι έντονα να ξαναπροσπαθησω.Είμαι ειδική παιδαγωγός, και κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης μου εκτός απο μια τεράστια αποκόλληση που με καθήλωσε στο κρεβάτι για ενα μήνα,όταν επέστρεψα στη δουλειά μου εμφανίστηκε έρπης ζωστηρας,εξαιρετικά σπάνιο κι επώδυνο.το πάλεψα με ελάχιστη αντιβίωση γιατί ημουν τεσσάρων μηνών και οι επιπλοκές που εμφανίζονταν ήταν δραματικές...Όμως όλα πηγαν καλά!
 13. Καλησπέρα σε όλες,σας παρακολουθώ κι ας μην συμμετέχω,μανούλα μέσω εξωσωματικής κι εγώ και στην παρούσα φάση υπό σκέψη να βάλω τις 2 βλαστοκυστουλες που έχω. Θα ήθελα να τοποθετηθώ στο θέμα αυτισμού και Υπερκινητικοτητας που τέθηκε, λόγω δουλειάς η εμφάνισή τους δε σχετίζεται με τα προαναφερθέντα παυσίπονα,τα αίτια ειναι βαθύτερα και σχετίζονται με κληρονομικους παράγοντες. Αντιλαμβάνομαι την αγωνία και το άγχος,τα πέρασα και λόγω της δουλειάς μου οι φόβοι ήταν μεγάλοι...Όμως είναι ένα υπέροχο ταξίδι,κι εμείς που πασχίσαμε τόσο αξίζει να το ζήσουμε!
 14. Η ανάγκη είναι τεράστια για βοήθεια και η οικογένειά του στέκεται αξιοπρεπεστατα, στον τιτάνιο αυτο αγώνα. Κάθε ενίσχυση φέρνει αυτό το πλασματακι πιο κοντά στο στόχο του.