ΚατεριναΣκ

Μέλη
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  1.929
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

1 ακόλουθος

Profile Information

 • Gender
  Female

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

1.471 εμφανίσεις προφίλ
 1. @Mpimpikos να σου ζήσει το μωράκι σού. Το δεύτερο ε? Ήταν πιο εύκολη η γέννα δηλαδή? Και εγώ τώρα είμαι έγκυος στο δεύτερο. Και είχα εύκολη πρώτη γέννα. 4 ώρες και 20 λεπτά χωρίς επισκληριδιο. Μακάρι αυτή να είναι ακόμα πιο σύντομη. Πως τα πας με το μωράκι και τον θηλασμό. Ήθελα νά σε ρωτήσω τώρα στο Έλενα εκτός το ότι δεν επιτρέπουν μέσα στον τοκετό να μπει λ σύζυγος. Ο συνοδός στο δωμάτιο πρέπει να είναι μόνιμα το ίδιο άτομο. Πχ ο άνδρας μας ή άμα φύγει μπορεί να έρθει η μαμά μου να κάτσει κάποιες ώρες? Ένα άτομο κάθε φορά εννοώ. Απλά αν επιτρέπεται να αλλάζουν οι συνοδοί...
 2. @Fofi29 διάβασα τα νέα σου. Πως είσαι κορίτσι? Έχεις ακόμα πετρώματα ε? Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί σου είπε για αποβολή τώρα πια έχεις περάσει στο το επικίνδυνο πρώτο τρίμηνο. Θα πάνε όλα καλά απλά προσπάθησε να ξεκουράζεσαι... Εγώ κορίτσια έχω πάρει 1,5 κιλό. Καλά είναι αδύνατη γενικά και δεν παίρνω κιλά. Στην μικρή μου είχα πάρει σε όλη την εγκυμοσύνη 12κιλα και όταν γέννησα τα έχασα αμέσως και έχασα και άλλα. Αχ κορίτσια μην σκέφτεσαι από τώρα τον τοκετό. Έχουμε ακόμα.. πάντως εγώ δεν έκανα επισκληρίδιο στην πρώτη γέννα ήταν επιλογή μου και επίσης ούτε τώρα θέλω να κάνω. Θέλω να το ζήσω πάλι.
 3. Χαχαχαχα πες του από αυτόν καθορίζεται το φύλο... Καλά θα δεις όταν γεννήσεις θα γεννηθεί και ένας έρωτας μεγάλος μεταξύ τους..και δεν θα το σκέφτεται τόσο.. και εμένα αγόρι ήθελε αλλά τώρα είναι τρελός με την κόρη τού... Καλα αγάπη... Μωρέ ξέρεις τι ανά ημέρα στο άλλο σπίτι που κάνουμε την ανακαίνιση έχουμε αυλή και δεν θα είχα θέμα.. εδώ που μένω τώρα για τους μήνες αυτούς μέχρι να τελειώσει είναι κουζινο σαλόνι ένα δωμάτιο και το μπάνιο. Δεν έχει ούτε αυλή ούτε έστω ένα μικρό μπαλκόνι. Ένα παράθυρο μόνο που βλέπει δρόμο. Άρα καταλαβαίνεις.. η μικρή πάει και κάθεται η καημένη στο παράθυρο και παιζει με παιχνίδια και άμα βγούμε λίγο βόλτα με το ποδήλατο έτσι εδώ στη γειτονιά για περπάτημα κάθε φορά κλαίει όταν είναι να μπούμε στο σπίτι. Δεν το θέλει καθόλου.. άστα.. Εσύ πως τα πας?? Η εγκυμοσύνη σου?? Σε λίγο πλησιάζει και το Doppler ε???
 4. Κορίτσια σας διάβασα τώρα.. είχα να μπω καιρό.. πως μου είστε..?? Συγχαρητήρια σε όλες για τις αυχενικής σάς. Όλα καλά.. οι περισσότερες μάλλον κοριτσάκια έχετε ε?? Εμένα μου είχε πει 90% αγοράκι. Τώρα θα πάω την άλλη βδομάδα δεν ξέρω αν θα μπορούμε να δούμε σίγουρα.. Πως τα πάτε τώρα με όλα αυτά που συμβαίνουν?? Έμας μάλλον θα μείνει η ανακαίνιση στην μέση δυστυχώς...η μικρή μου γκρινιάζει που είμαστε συνέχεια σπίτι δεν κρατάς εύκολα ένα παιδί 24 μηνών στο σπίτι. Κορίτσια για πείτε λίγο να τα έχουμε μαζεμένα ποτέ σας είπαν σίγουρα ΠΗΤ στην αυχενική και το φύλο αν το ξέρετε??
 5. Όλα καλά κορίτσια με την αυχενική. Όλες οι μετρήσεις καλές.. τώρα νομίζω πως μπορώ να ηρεμήσω.... 9/9 η ΠΗΤ όπως υπολόγιζα....
 6. Κορίτσι μου πρώτον συγχαρητήρια για την αυχενική που πήγαν όλα καλά. Έχω να γράψω καιρό Ηρεμήσες καθόλου το ότι πάνε όλα καλά τουλάχιστον? Όσο αφορά τώρα τον άντρα σου στα είπαν τα κορίτσια όλα. Κοίτα μπορεί να του ήρθε απότομο λίγο αλλά ήξερε ότι οι πιθανότητες είναι 50 50. Θα δεις θα του περάσει και μετά θα είναι αχορηστος από την κόρη τού. Και με ένα κ άνδρας μου αγόρι ήθελε το πρώτο και εγώ.. και όταν γεννήθηκε η μικρή είναι ο έρωτας τού. Η σχέση που έχουν δεν υπάρχει. Και από την μεριά της μικρής υπάρχει αδυναμία στον μπαμπά. Όσο για τους άλλους σε παρακαλώ μην δίνεις σημασία. Θα ακούσεις πολλά να σε νοιάζει μόνο η οικογένεια σού!!!! Ααα για το φύλο που είπες γίνεται συνήθως το αντίθετο. Εμένα μου είχαν πει αγόρι την 16η βδομάδα και στην β επιπέδου μου είπαν ότι είναι κορίτσι... Γιατί μπορεί να μπερδεύουν με τον ομφάλιο λώρο. Άμα το έχει δει σωστά και σου πει κορίτσι συνήθως δεν γίνονται πολλά λάθη. Αλλά άμα σου πει αγόρι μπορεί να έχει μπερδευτεί με τον ομφάλιο και να είναι τελικά κορίτσι. Εμένα είχε η μικρή αρκετά φουσκωτό πιπι και ακόμα έτσι είναι γι'αυτό μπερδεύτηκε. Εγώ σήμερα το απόγευμα έχω την αυχενική.... Και το ΣΚ αυτό θα κάνουμε την μετακόμιση και ξεκινάνε την ανακαίνιση.... Κορίτσια μου από την στιγμή που είναι καφε δεν είναι κάτι ανισυχιτικο. Θα σας το είπε και κ γιατρός σας. Απλά θέλει ξεκούραση.. να μου προσέχετε..
 7. @Fofi29 όλα καλά θα πάνε κορίτσι μου. Θα περιμένουμε νέα σου. Μην μας ξεχάσεις... Και εγώ θα πάω την Παρασκευή για την αυχενική. Κορίτσια εγώ τρέχω συνέχεια κάνουμε μετακόμιση γιατί από βδομάδα ξεκινάμε την ανακαίνιση στο σπίτι και γίνεται ένας χαμός. . Προσπαθώ και σας διαβάζω αλλά δεν μπορώ να συμμετέχω πολύ τουλάχιστον αυτό το διάστημα μέχρι να μπούμε στο άλλο σπίτι. Διάβασα ότι υποχωρούν σε πολλές τα συμπτώματα.. μπράβο χαίρομαι πολύ.
 8. Αχ βρε κορίτσι μου πόσο σε καταλαβαίνω και εγώ πριν 7 μήνες ακριβώς τι ίδιο είχαμε πάθει. Εγώ την είχα ακούσει στις 7 βδομάδες και μετά από 2 βδομάδες όταν πήγα δεν την ακούσαμε ξανα. Είχε σταματήσει φαντάσου μια βδομάδα πριν το καταλάβανε από τις μετρήσεις και εγώ δεν κατάλαβα τίποτα απολύτως. Είχα κάνει και εμετό την προηγούμενη μου είπε η γιατρός επειδή ήταν ακόμα υψηλή η χοριακη. Καταλαβαίνω πως νιώθεις και θέλει λίγο τον χρόνο του. Εγώ είχα κλάψει πολύ ξέσπασα τις 2 πρώτες μέρες μετά ήμουνα καλύτερα. Πως μου είστε κορίτσια? Χάνομαι το ξέρω αλλά έχω να τρέξω για πάρα πολλά αυτό το διάστημα.. σε 9 μέρες έχω αυχενική.. ανυπομωνω .
 9. Εγώ γέννησα στο Αττικό το πρώτο και η γιατρός μου δεν ζήτησε ποτέ τίποτα και ήταν εκεί στην γέννα. Φέτος έφυγε από το Αττικό και πηγε στο Έλενα και εννοείται ότι την ακολούθησα. Πήγα για έναν υπέρηχο μόνο. Γιατί τους 2 πρώτους τους πρόλαβα στο Αττικό. Θέλω να ρωτήσω οποία ξέρει η αίθουσες τοκετού πως είναι? Είναι σε νορμάλ κατάσταση? Γιατί εκεί στον πρώτο στους υπερήχους που περνάς απέξω από τη αίθουσα τοκετών είδα ότι απέξω ούτε καρέκλες έχει να κάτσεις κι καθοντουσαν κάποιοι κάτω και περίμεναν.
 10. @Efakiefaki 3/9 @Fofi29 8/9 @ΚατεριναΣκ 9/9 @didi2 12/9 @nairobi  22/9 @Thaliamp 22/9 @Dinakim 25/2 @Foteini 25. 25/2 @ada32 26/9 @Renez 28/9 Αγάπη άσε πόλη δύσκολο αυτό με τα γλυκά. Και δεν είναι μόνο τα γλυκά ειναι και οι υδατάνθρακες.... Εύχομαι να βγει τέλεια η καμπύλη σού.. Μου είπε η διατροφολόγος που μίλησα σήμερα μπορώ μια φορά στο τοοοοσσσοοο να φάω 2 με 3 κουταλιές κανονικά από το γλυκό και να αποφύγω όλα τα υποκατάστατα ζάχαρης...
 11. Καλημέρα κορίτσια... Τι μου κάνετε? Παρασκευή σήμερα... εγώ δεν ξέρω αν έχω πάρει δεν εχω ζυγιστεί αλλά δεν θα έχω πάρει γιατί κάνω την διατροφή για τον διαβήτη κύησης. Αχ βρε κορίτσια πόσο θέλω να φάω ένα γλυκό. Ένα ντόνατς.
 12. @Fofi29 8/9 @ΚατεριναΣκ 9/9 @didi2 12/9 @nairobi  22/9 @Thaliamp 22/9 @Dinakim 25/2 @ada32 26/9 @Renez 28/9 Τέλεια... Ααα και εμένα αν πάνε όλα καλά την ίδια διάφορα θα έχουν 2,5 χρόνια.. πως ήταν όταν γεννήθηκε το δεύτερο με το πρώτο? Ήταν συνεννοήσιμο βοηθούσε?
 13. Καλώς ήρθες στην παρέα μας!!!! Με το καλό το 3ο σου παιδάκι.. να σου ζήσουν.. πόσο είναι τα 2? Και εγώ έχω μια κορούλα 22 μηνών. Κορίτσι μου τώρα το είδα!!! Λυπάμαι πάρα πολύ ότι και να σου πούμε ειναι λίγα. Καταλαβαίνω πως νιώθεις γιατί και εγώ είχα αποβολή πριν 6 μήνες. Θέλει δύναμη και να μην το βάλεις κάτω. Θα έρθει το μωράκι θα δείς!
 14. Εγώ θα πάω στην Σίμου. Δεν τον ξέρω. Και σε αυτή που θα πάω εγώ πρώτη φορά θα πάω. Στην μικρή τον αυχενική την είχα κάνει στο δημόσιο.
 15. Εγώ θα ήθελα αγοράκι γιατί έχω κοριτσάκι το ιδανικό θα ήταν ένα και ένα. Αλλά πραγματικά και κορίτσι να είναι δεν θα με πειράξει.. υγεία να έχουνε πάνω από όλα . Αχ μπράβο κορίτσι άρα έχουμε 3 αυχενικής κοντά.. 25/2 η Fofi 28/2 εγώ και 3/3 εσύ... Τέλεια!!!! Να έχουμε όλες καλα αποτελέσματα. Εμένα μου έκλεισε την αυχενική 12 βδομάδων και 2 ημερών. Και στην μικρή μου την είχα κάνει 12 βδομάδων ακριβώς ... Ωχ αλήθεια??? Καλέ πως γίνεται αυτό σπάνιο στις μέρες μας να μην έχουν δει μέχρι να γεννήσεις τι είναι.. εμένα στην μικρή μου μέχρι την β επιπέδου αγόρι μου είπαν αλλά στη β επιπέδου μου είπαν ότι είναι κορίτσι τελικά....πω πω φαντάζομαι όταν γέννησες και στο είπαν έμεινες ε? @Foteini 25 και @Dinakim εδώ είναι η ομαδουλα μας