Jump to content
➔ Parents.org.gr

ΚατεριναΣκ

Μέλη
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  1.985
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

1 ακόλουθος

Profile Information

 • Gender
  Female

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

2.535 εμφανίσεις προφίλ

ΚατεριναΣκ's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 1. Κατάλαβα. Άρα είχες πάνω από 60με 70 μέρες ε? Τι να πω. Δεν περίμενα τόσο πολύ να καθυστερεί. Στο πρώτο μωρό που θήλαζα δεν είχα τόσο μεγάλο διάστημα χωρίς όταν ήρθε. Είχε αργήσει να έρθει η πρώτη περίοδος ήταν στους 11 μήνες.
 2. Καλησπέρα σας. Θα ήθελα να σας ρωτήσω μετά από γέννα όσες θηλάζατε όταν σας ήρθε η πρώτη περίοδος μετά από πόσες μέρες σας ήρθε η δεύτερη ? Μου ήρθε η πρώτη περίοδος στους 7 μήνες μετά την γέννα και τωρα έχω κλείσει 50 μέρες χωρίς περίοδο.δεν ξέρω τι παίζει. Πριν την πρώτη μου εγκυμοσύνη είχα μια φορά 45 μέρες κύκλο ενώ γενικά είχα περίπου 35 μέρες και είχα μύκητες και μου είχαν πεί γι'αυτό είχε καθυστέρησει η περίοδος. Δεν ξέρω αν μπορεί να ισχύει κάτι τέτοιο. Και αν είναι πάλι αυτό. Ή αν είναι φυσιολογική τόσο μεγάλη απόσταση να έχει τόσες μέρες απόσταση η πρώτη με την δεύτερη λόγο θηλασμου.
 3. Και εμένα ο παιδίατρος στην μικρή μου είχε πει να δώσω απευθείας από την βρύση. Το ίδιο θα μου πει και τώρα γιατί έχω τον ίδιο. Και εγώ δεν ξέρω το θεωρώ υπερβολικό. Δεν είμαι υπέρ της απόλυτης αποστείρωσης. Καλό είναι να μαθαίνει δε κάποια μικρόβια για να ενισχύσει έτσι και το ανοσοποιητικό..
 4. @Thaliamp πω πω πως είναι το μωρό???? Πήρε τον παιδίατρο??? Σου είπε συμβουλές. Κι εμένα είχε πέσει η μικρή από το κρεβάτι κάπου 4 μηνών θυμάμαι και τον είχα πάρει με είχε ρωτήσει από τι ύψος είχε πέσει γιατί από ένα ύψος και μετά καλό ει άι έστω προληπτικά να πάει να το δει στο νοσοκομείο. Αλλά εμένα ήταν πιο κάτω από το όριο.. δεν θυμάμαι πόσο και απλά μου είπε να τον παρακολουθώ για λίγες ώρες και να τον τσιγκλαω άμα κοιμάται να δω αν αντιδρά ή αν κάνει εμετό. Fofi μου και εμείς ξεκινήσαμε και τα 3 μαζί και τα κακά του κάποιες φορές είναι πολύ σκληρά μπαλιτσες. Αλλά μου είπε αυτόν τον μήνα να μην προσθέσω άλλο φρούτο ακόμα.. με τα λαχανικά πως τα πήγατε?? Εμένα σήμερα τσιριζε σαν τέλος στο φαγητό. Πολύ κλάμα.
 5. Αχ και εμένα τον τελευταίο μην πήρε μόνο 150γρ.. 4 μηνών ήταν 6,400 και τώρα 5 μηνών 6,550.. ξεκινήσαμε τώρα τις στερεές και θα δούμε. Αλλά ο γιατρός δεν ανησυχεί. Έπρεπε πολύ στην αρχή.. αλλά δεν είναι άσχημα τα 6 και κιλά 4 με 5 μηνών. Κάπου εκεί είναι το φυσιολογικό.
 6. Σε ευχαριστώ κορίτσι.. ναι αμέ προλαβαίνω.ο χρόνος είναι ανάλογα τις παραγγελίες. Που έχω. Αλλά δεν αργούν. Τέλεια!!!! Α σας τα βάζει όλα τον ίδιο μήνα ε? Εμείς πήγαμε την Πέμπτη στον παιδίατρο και ξεκινήσαμε απευθείας με φρουτοκρεμα και σε μια βδομαδα θα προσθέσω και χορτοσουπα. Είχε πλάκα ο μικρός όταν δοκίμασε.. την βγάζει με την γλώσσα του έξω την φρουτοκρεμα άντε καλή αρχή και σε εσάς Εμένα η μεγάλη άργησε να μπουσουλισει. Ήταν κάπου 8 -9 μηνών αλλά περπάτησε μετά σχετικά γρηορα 11,5
 7. Ναι μόνη μου. Σε ευχαριστώ πολύασε ούτε εγώ ξέρω πως προλαβαίνω ξενυχτάω αρκετά. Δουλεύω βράδυ που κοιμούνται τα παιδιά και την ημέρα οπότε βρω ευκαιρία. Αλλά μου αρέσει πολύ αυτό που κάνω και το κάνω με αγάπη. Είναι ζωηρουλης ο μικρος ε ? Θύμισε μου θηλάζεις? Πόσες ώρες δηλαδή σου κοιμάται σερί τα βράδυα??
 8. Μπράβο τα πάνε μια χαρά... Εγώ από Σεπτέμβριο θα στείλω την μεγάλη παιδικό γιατί θα είναι 3,5 καλό θα της κάνει... Πω πω σήμερα ο μικρός κοιμήθηκε πάλι 9 ωρες σερί το βράδυ https://m.facebook.com/Hats-For-All-103825628236264/?ref=bookmarks καλα δεν το είπα γι'αυτό.. αν θέλετε όμως κάνετε λαικ για να το δουν και άλλη έτσι..
 9. Κατάλαβα .. άσε έχουν και περίπου την ίδια διαφορα εμάς επομένως μπορούμε να καταλάβουμε η μία την αλλη.. Εμένα είχε λίγο θέμα με τα τσίσα το βράδυ της έφευγαν στον ύπνο τής όταν γεννήθηκε το μικρός βξεκινησε. Τώρα συμβαινει σπάνια. Πάντως του δείχνεις πολύ αγάπη και τον φροντιζει δεν έχει βγάλει ζήλια σε αυτόν μόνο σε μένα που σας είχα πει.. αλλά έχει και κάτι ξεσπάσματα και περίεργες συμπεριφορές αλλά αυτό πιστεύω είναι στον χαρακτήρα τής. Εσένα πως τα πάνε?? Αλλά πραγματικά βλέπω ότι το δεύτερο μωρό μεγαλώνει λίγο στον αυτόματο... Δεν καταλαβαίνω ποτέ παίρνανε οι μήνες και δεν τον χαίρομαι όσο θέλω φαντάσου. Σε ευχαριστώ. Είπα να ξεκινήσω κάτι από το σπίτι θα δω αν θα πετύχει.. φτιάχνω σκουφάκια πλεκτά για μωράκια και για μαμά κόρη.. τέτοια διαφορά. Έχω κάνει και σελίδα στο Facebook και Instagram και προσπαθώ να την αναπτύξω παράλληλα.. Εμείς το Σάββατο θα γίνουμε 5 μηνών. Τόσο είχα ξεκινήσει και στην μικρή.. ανυπομονώ την Πέμπτη να ξεκινήσουμε φρουτακια... Εσύ πως τα πάς? Το μωράκι σού???
 10. Κορίτσια τι κάνετε??? Πως τα πάτε με τα μωράκια σάς??? Έχω να μπω κάτι μήνεςελπιζω να μου είστε όλες καλά. Εγώ εδώ προσπαθώ με την μεγάλη τον μικρό. Στις 21 του μήνα που θα πάμε παιδίατρο θα αρχίσουμε την φρουτοκρεμα..θηλάζω ακόμα αποκληστικα.. έχω ξεκινήσει και κάνω μια δουλειά από το σπίτι θέλω να δω πως θα πάει.. και γενικά η μέρα μου ειναι φουλ. Κοιμάται στις 2 κάθε βράδυ και ξυπνάω 8.. αλλά με ξυπνήματα μέσα στο βράδυ. Να δω πότε θα ξεκουραστώ λίγο.. εσείς? Πείτε μου τα νέα σάς..
 11. Ναι 5,5 είχαμε ξεκινήσει και εμείς κατευθείαν με φρούτα όχι ρυζαλευρο. Μου είπε όσα θηλάζουν συνήθως τους δίνουν κατευθείαν φρούτα.. εμείς σε 12 μέρες κλείνουμε 2 μήνες.. ποτε πέρασαν δεν έχω πάρει χαμπάρι αλήθεια... Αχ και εγώ πολλές φορές θέλω να πάει η μικρή να μείνει για λίγο στην γιαγιά αλλά είμαι σίγουρη ότι όταν το κάνω για αρκετές μέρες δεν θα μπορώ το θέλουμε το τρέξιμο μας τελικά... Πω πω και είστε και 4 μηνών και ;κιμά σου κοιμάται 3ωρα ε?? Υπομονή.. και ο μεγάλος έτσι έκανε???
 12. Μέχρι να πάει 40 ημερών ξύπναγε το βράδυ ανά 2 ώρες.. τώρα αρχίζει και μου κάνει κάτι 3ωρα 4ωρα και 5 ώρα πιο σπάνια τα 5ωρα.. αλλά τουλάχιστον κοιμάμαι παραπάνω. Επίσης δεν μου κοιμάται με τίποτα ανάσκελα. Τον ανακτεβει το πολύ γάλα που πίνει του έρχεται αναγουλα δεν ξέρω κάτι τον ενοχλεί έτσι και μόλις τον έβαλα μπρούμυτα ξαφνικά ηρεμεί και κοιμάται αρκετα... Ααα τέλεια.. αφού σου κάνει εννοείται να παραμείνεις στην παιδίατρο που σου είπε η γιατρός σού.. εμένα αυτή που μου είχε συστήσει η γιατρός μου δεν μου έκανε καθόλου.
 13. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τις συμβουλές. Προσπαθώ και εγώ να ασχολουμε όσο μπορώ μαζί της. Είναι δύσκολη και αυτή η ηλικία των 2.. έχω διαβάσει πολλά άρθρα για γενικές συμπεριφορές για τα ξεσπάσματα κτλ που έχουν έτσι και αλλιώς σε αυτή τη ηλικία και με το μωρό τώρα ήρθε και έδεσε. Με στεναχωρεί λίγο που μου δείχνει ότι δεν με θέλει αλλά ξέρω ότι είναι αντίδραση και θα περάσει.. Εμένα ετυχως δεν ξυπνάει το βράδυ άμα κλαίει το μωρό. Και είναι απέναντι τα δωμάτια κοντά αλλά άμα κοιμηθεί αυτή δεν ξυπνάει εύκολα... Πω πω και μετά όταν ξυπνάει πας να την κοιμήσει πάλι?? Εσένα έκανε το αντίθετο ε? Κόλλησε πάνω σου.. Αχ δεν θέλω να της βάλω πάνα δεν ξέρω γιατί το θεωρώ πισωγυρισμα.. δεν ξέρω γιατί το βλέπω έτσι.. βεβαια υπάρχουν τώρα σιγά σιγά νύχτες συνεχόμενες που σηκώνεται και μας το λέει ότι θέλει τσίσα. Δηλαδή μέσα στη βδομάδα θα κάνει κάνα 2 φορές στο κρεβάτι. Ένα διάστημα έκανε κάθε νύχτα και 2 φορές μπορεί να τύχαινε. Εσείς σε λίγο ξεκινάτε στέρεες τροφές ε?? Κάνα μήνα και?? Άντε άντε.. μήπως ηρεμήσεις λίγο.. εμένα δεν με κουράζει τόσο ο θηλασμός σαν θηλασμός πιο πολύ το ότι δεν κοιμάμαι καλά. Είμαι πολύ του ύπνου και ξαφνικά υπήρχαν μέρες που κοιμόμουν 4 ώρες μόνο το 24 ωρο.. @Thaliamp πως τα πάς κορίτσι? Εσένα τώρα που πίνει μόνο ξένο πόσες ώρες σου κοιμάται συνεχόμενα το βράδυ? Με παιδίατρο τι έκανες τελικά??
 14. Κορίτσια τι κάνετε? Το ξέρω χάθηκα. Αλλά ξέρω μπορείτε να καταλάβετε όσες έχετε και άλλο παιδάκι. Τρέχω όλη μέρα να προλάβω τα πάντα. Η μεγάλη μου είναι 2,5 και γενικά είναι πολύ ζωηρή όλο κάτι κάνει και πολλές φορές λόγο αϋπνίας κτλ της φωνάζω και στεναχωριέμαι.. έχει βγάλει ζήλεια και ένα η μικρή αλλά όχι προς το μωρό το μωρό το φιλάει το χαϊδεύει το ψάχνει λέει που είναι ο φουλης μου άμα δεν τον δει στο καρότσι κτλ. Έχει βγάλει άρνηση προς τα εμενα. και θέλει μόνο τον μπαμπα τής. Δεν θέλει να την βάλω εγώ για ύπνο να της πω τραγουδάκια τίποτα... 3επισης ξεκίνησε να κάνει τσίσα στο κρεβάτι ενώ δεν έκανε. τα κάνουν και τα δικά σάς??? Με τον θηλασμό εμείς τα πάνε καλά. Ξυπνάει το βράδυ βεβαια ανά 2 με 3 ώρες αλλά ξέρω ότι είναι φυσιολογικό αυτό. Σε λίγο καιρό θα φτιάξει. Θέλει πολύ υπομονή ο θηλασμός. Πημηαγμε και παιδίατρο την προηγούμενη Παρασκευή που 40σαμε όλα καλά. Πήρε 1.600 από την γεννήσει του. Και μου βγάζει και πολύ γάλα κάνει εμετούς είναι λαίμαργος πολύ.
×
×
 • Δημιουργία νέου...