ΚατεριναΣκ

Μέλη
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  1.976
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

1 ακόλουθος

Profile Information

 • Gender
  Female

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

1.972 εμφανίσεις προφίλ
 1. Κορίτσια τι κάνετε??? Πως τα πάτε με τα μωράκια σάς??? Έχω να μπω κάτι μήνεςελπιζω να μου είστε όλες καλά. Εγώ εδώ προσπαθώ με την μεγάλη τον μικρό. Στις 21 του μήνα που θα πάμε παιδίατρο θα αρχίσουμε την φρουτοκρεμα..θηλάζω ακόμα αποκληστικα.. έχω ξεκινήσει και κάνω μια δουλειά από το σπίτι θέλω να δω πως θα πάει.. και γενικά η μέρα μου ειναι φουλ. Κοιμάται στις 2 κάθε βράδυ και ξυπνάω 8.. αλλά με ξυπνήματα μέσα στο βράδυ. Να δω πότε θα ξεκουραστώ λίγο.. εσείς? Πείτε μου τα νέα σάς..
 2. Ναι 5,5 είχαμε ξεκινήσει και εμείς κατευθείαν με φρούτα όχι ρυζαλευρο. Μου είπε όσα θηλάζουν συνήθως τους δίνουν κατευθείαν φρούτα.. εμείς σε 12 μέρες κλείνουμε 2 μήνες.. ποτε πέρασαν δεν έχω πάρει χαμπάρι αλήθεια... Αχ και εγώ πολλές φορές θέλω να πάει η μικρή να μείνει για λίγο στην γιαγιά αλλά είμαι σίγουρη ότι όταν το κάνω για αρκετές μέρες δεν θα μπορώ το θέλουμε το τρέξιμο μας τελικά... Πω πω και είστε και 4 μηνών και ;κιμά σου κοιμάται 3ωρα ε?? Υπομονή.. και ο μεγάλος έτσι έκανε???
 3. Μέχρι να πάει 40 ημερών ξύπναγε το βράδυ ανά 2 ώρες.. τώρα αρχίζει και μου κάνει κάτι 3ωρα 4ωρα και 5 ώρα πιο σπάνια τα 5ωρα.. αλλά τουλάχιστον κοιμάμαι παραπάνω. Επίσης δεν μου κοιμάται με τίποτα ανάσκελα. Τον ανακτεβει το πολύ γάλα που πίνει του έρχεται αναγουλα δεν ξέρω κάτι τον ενοχλεί έτσι και μόλις τον έβαλα μπρούμυτα ξαφνικά ηρεμεί και κοιμάται αρκετα... Ααα τέλεια.. αφού σου κάνει εννοείται να παραμείνεις στην παιδίατρο που σου είπε η γιατρός σού.. εμένα αυτή που μου είχε συστήσει η γιατρός μου δεν μου έκανε καθόλου.
 4. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τις συμβουλές. Προσπαθώ και εγώ να ασχολουμε όσο μπορώ μαζί της. Είναι δύσκολη και αυτή η ηλικία των 2.. έχω διαβάσει πολλά άρθρα για γενικές συμπεριφορές για τα ξεσπάσματα κτλ που έχουν έτσι και αλλιώς σε αυτή τη ηλικία και με το μωρό τώρα ήρθε και έδεσε. Με στεναχωρεί λίγο που μου δείχνει ότι δεν με θέλει αλλά ξέρω ότι είναι αντίδραση και θα περάσει.. Εμένα ετυχως δεν ξυπνάει το βράδυ άμα κλαίει το μωρό. Και είναι απέναντι τα δωμάτια κοντά αλλά άμα κοιμηθεί αυτή δεν ξυπνάει εύκολα... Πω πω και μετά όταν ξυπνάει πας να την κοιμήσει πάλι?? Εσένα έκανε το αντίθετο ε? Κόλλησε πάνω σου.. Αχ δεν θέλω να της βάλω πάνα δεν ξέρω γιατί το θεωρώ πισωγυρισμα.. δεν ξέρω γιατί το βλέπω έτσι.. βεβαια υπάρχουν τώρα σιγά σιγά νύχτες συνεχόμενες που σηκώνεται και μας το λέει ότι θέλει τσίσα. Δηλαδή μέσα στη βδομάδα θα κάνει κάνα 2 φορές στο κρεβάτι. Ένα διάστημα έκανε κάθε νύχτα και 2 φορές μπορεί να τύχαινε. Εσείς σε λίγο ξεκινάτε στέρεες τροφές ε?? Κάνα μήνα και?? Άντε άντε.. μήπως ηρεμήσεις λίγο.. εμένα δεν με κουράζει τόσο ο θηλασμός σαν θηλασμός πιο πολύ το ότι δεν κοιμάμαι καλά. Είμαι πολύ του ύπνου και ξαφνικά υπήρχαν μέρες που κοιμόμουν 4 ώρες μόνο το 24 ωρο.. @Thaliamp πως τα πάς κορίτσι? Εσένα τώρα που πίνει μόνο ξένο πόσες ώρες σου κοιμάται συνεχόμενα το βράδυ? Με παιδίατρο τι έκανες τελικά??
 5. Κορίτσια τι κάνετε? Το ξέρω χάθηκα. Αλλά ξέρω μπορείτε να καταλάβετε όσες έχετε και άλλο παιδάκι. Τρέχω όλη μέρα να προλάβω τα πάντα. Η μεγάλη μου είναι 2,5 και γενικά είναι πολύ ζωηρή όλο κάτι κάνει και πολλές φορές λόγο αϋπνίας κτλ της φωνάζω και στεναχωριέμαι.. έχει βγάλει ζήλεια και ένα η μικρή αλλά όχι προς το μωρό το μωρό το φιλάει το χαϊδεύει το ψάχνει λέει που είναι ο φουλης μου άμα δεν τον δει στο καρότσι κτλ. Έχει βγάλει άρνηση προς τα εμενα. και θέλει μόνο τον μπαμπα τής. Δεν θέλει να την βάλω εγώ για ύπνο να της πω τραγουδάκια τίποτα... 3επισης ξεκίνησε να κάνει τσίσα στο κρεβάτι ενώ δεν έκανε. τα κάνουν και τα δικά σάς??? Με τον θηλασμό εμείς τα πάνε καλά. Ξυπνάει το βράδυ βεβαια ανά 2 με 3 ώρες αλλά ξέρω ότι είναι φυσιολογικό αυτό. Σε λίγο καιρό θα φτιάξει. Θέλει πολύ υπομονή ο θηλασμός. Πημηαγμε και παιδίατρο την προηγούμενη Παρασκευή που 40σαμε όλα καλά. Πήρε 1.600 από την γεννήσει του. Και μου βγάζει και πολύ γάλα κάνει εμετούς είναι λαίμαργος πολύ.
 6. @Christine. S και εγώ επίσης όπως σου είπαν τα κορίτσια δεν έδωσα καθόλου ξένο γάλα. Τον είχανε και εμένα προληπτικά για 3 βράδυα στην μονάδα για να τον παρακολουθούν και επειδή με ρώτησαν αν θέλω να θηλάσω αποκληστικα κι τους είπα ναι κατέβαινα τα 3 24 ώρα κάτω στην μονάδα ανά 3 ώρες να θηλάσω. Το μόνο που μου είχαν πει και εμένα επειδή το ζάχαρο του έπεφτε αν πέσει κάτω από ένα όριο μπορει να χρειαστεί να δώσουν ξένο. Τους είπα ότι αν θα πρέπει να δώσουν θέλω πρώτα να με ενημερώσουν και θα τους έλεγα εγώ το οκ ή όχι. Μου είπε αυτή προσπάθησε να θηλάζει όσο μπορείς για να ανέβει το ζάχαρο και τελικά δεν χρειάστηκε.. Και στην μικρή μου με αποκληστικο θηλασμό η είχε πάρει τον πρώτο μήνα 1300... Θα τα καταφέρεις είμαι σίγουρη..βάζε το μωρό στο στήθος όσο ζητάει και θα επανέλθει η παραγωγή που πρέπει..
 7. @Thaliamp να ξέρεις ότι είναι όλα φυσιολογικά αυτά που νιώθεις. Στην κόρη μου την 2η μέρα προς 3η στο νοσοκομείου με έπιασε μια κρίση βασικά δεν μπορούσα να σταματήσω να κλαίω. Μου είπαν εκεί η μαίες ότι είναι φυσιολογικό να νιώθω έτσι όπως ένιωθα γιατί πέφτουν απότομα οι ορμόνες και σε πιάνει κάτι περίεργο. Έβαζα θυμάμαι την μικρή στο στήθος που μου είχε κάνει και εμένα πληγές μέχρι και αίμα έβγαζε και έκλαιγα μαζί με το μωρό που πεινούσε μέχρι να κάνει τα πρώτα πιπιλησμαγα και μετά πέρναγε ο πόνος. Ένα 10 ήμερο μου είχε πει η μαία μπορείς να αντέξεις?? Και μετά θα είναι μια χαρα. Και έτσι ήταν.. από ότι βλέπω πολλές κοπέλες περνάμε αυτή την φάση τις πρώτες μέρες και ειδικά όταν τα ζεις αυτά πρώτη φορά. Τώρα στην δεύτερη γέννα ήξερα τι με περιμένει... Και πόνεσαν πάλι οι θηλές μου αλλά τουλάχιστον δεν πρόλαβε να μου τις πληγώσει τόσο γιατί ήξερα και έβαλα την αλοιφή που μου είχαν πει. Αυτή που σου έχουν πεί τα κορίτσια πιο πάνω.καμια σχέση αυτή τη φορά με την πρώτη πιστεύω επειδή είχα προετοιμαστεί ψυχολογικά. Επίσης έβγαζα λίγο γάλα μετά από κάθε θηλασμό με τα δάχτυλα μου και το άπλωμα πάνω στις θηλές και μόλις γύρισα σπίτι μου είχε πεί η μαία να μην φοράω τίποτα από πάνω γιατί επουλώνονται πιο γρήγορα οι πληγές άμα έρχεται σε επαφή με αέρα το σημείο αυτό.
 8. Εγώ γέννησα στις 23 /8.. τότε τουλάχιστον όταν έμπαινες να γεννήσεις σου έκαναν το τέστ στη εισαγωγή. Δεν πληρώνεις τίποτα. Αλλά τώρα κάτι άκουσα ότι τους τελείωσαν τα τεστ δεν ξέρω. πάρε τηλέφωνο στο νοσοκομείο να ρωτήσεις τι ισχύει τώρα γιατί αλλάζουν συνέχεια τα πράγματα και τώρα ειδικά με την αύξηση δεν ξέρω τι γίνετε...Ο άντρας μου δεν μπορούσε να μπει στον τοκετό αλλά στο δωμάτιο κανονικα τον άφηναν. Απλά παντού μάσκα. Επίσης πήρε γραπτή άδεια από την γιατρό μου η μαμά μου να μπορούν να αλλάζουν με τον άντρα μου. Τεστ δεν τους κάνανε..
 9. Έλα ντε αυτό σκέφτομαι... Χαχαχα βαμπιρακια μας βλέπωοπως ειπες χαχαχα Α την πας σχολείο? Πόσο είναι? Τουλάχιστον έτσι έχεις κάποιες ώρες με το μωρό και άμα κάνεις ότι πρέπει φαγητό πχ κανένα πλυντήριο δεν προλαβαίνεις μετά να κοιμηθείς λίγο? Εμένα είναι 2,5 δεν την έστειλα παιδικό με όλα αυτά γιατί είναι πολύ μικρό το μωρό και φοβάμαι. Του χρόνου θα την στείλω που θα είναι 3,5... Αλλά θέλει και αυτή την προσοχή της να παίξουμε όταν κοιμάται ο μικρός. Και πρέπει να κάνω και του τα σπιτιού μαγείρεμα κτλ.. άσε.. εμένα ο άντρας μου δουλεύει φεύγει από τις 5:30 και γυρνάει 5 με 6 το απόγευμα. Και μετά θέλει να ξαπλώσει λίγο να ξεκουραστεί. Άμα του ζητήσω βέβαια να κάτσει λίγο με τον μικρό να κάνω ένα μπάνιο κάτι βοηθάει όσο μπορεί αλλά είναι και αυτός κουρασμένος και τον καταλαβαίνω και έτσι δεν έχω βοήθεια πολύ. Αχ αγάπη εμας είναι κοντά και τα δύο παιδάκια μας.. τα πρώτα έχουν ένα μήνα ακριβώς διάφορα και τα μικρά 3 μήνες.. σε καταλαβαίνω απόλυτα πως είναι.. ακόμα δεν έχετε βρεί ρυθμούς εσείς ε?? Πω πω πόσους μήνες ξενύχτι έχω μπροστά μου?? και εγώ θηλάζω αποκληστικο άρα όπως θυμάμαι και από την μικρή που πάλι θήλαζα έχω να κάνω ακόμα 2 ώρα πολλα ξυπνήματα... Να φανταστώ δεν τον έχεις στείλει παιδικό ε? Του χρόνου και εσύ???
 10. Πω πω ισχύει.. με το δεύτερο το βλέπω και εγώ τώρα είναι πολύ πιο δύσκολα τα πράγματα.. εμένα δεν συγχρονίζονται με τίποτα.. την ώρα που κοιμάται η μεγάλη για μεσημεριανό ο μικρός ξυπνάει και έτσι εκεί που λέω θα ξαπλώσω λίγο όταν κοιμηθεί τίποτα αυτός εκεί ανοιχτό το μάτι.. και έτσι μενει μόνο το βράδυ από 2 ώρες σπάστες.. πραγματικά απολαύστε τις 3 μέρες μέσα στο νοσοκομείο όσο μπορείτε.. Κορίτσι με το καλό.. περιμένουμε νέα.. όλα θα πάνε τέλεια
 11. Να σου ζησει κορίτσι μου. Όλα πήγαν τέλεια.εκανες πολλές ώρες στις ωδίνες?? Βγήκε όμως εύκολα από ότι λες το κοριτσάκι σου. Μπράβο .πως τα πάτε? είστε αγκαλίτσα συνέχεια να φανταστώ??
 12. Ααα τέλεια... Άρα κοντεβουμε... Για να είχες και λίγο διαστολή δεν νομίζω να πάει μέχρι την Τρίτη. Εγώ στο πρώτο είχα διαστολή το πρωί της Τρίτης 1,5 το βράδυ την Τρίτη 2 και το πρωί την Πέμπτη 2,5 και τότε με βάλανε στις οδύνες ενώ πονάκια είχα από την Δευτέρα το βράδυ γι'αυτό είχα διαστολή 1,5 το πρωί. Τώρα στη δεύτερη προχώρησε πολύ πιο γρήγορα.. Με το καλό!!! Θα περιμένουμε νέα σού. Ελπίζω να βγει γρήγορα γρήγορα το μωράκι Ε δεν νομίζω να πετρώσει τώρα... Πάντως να το κοιτάς για να το προλάβεις... 3 φορές σου έβγαλε γάλα ε? Άσε με αγχωνει και εμένα όταν βγάζει έτσι γάλα.. πίνει από ότι έχω καταλάβει παραπάνω από ότι πρέπει και μετά το βγάζει... Ειναι φαγανας... Καλό είναι μετά από καθε γεύμα ή και στο ενδιάμεσο να τον βάζεις να ρευτεί...
 13. Αχ κορίτσια εγώ το ευχαριστήθηκα πολύ τώρα που ήμουνα σε μονοκλινο και μόνη μου είχα την ησυχία μου ούτε συγγενής ούτε τίποτα. Οπότε μπορούσα κοιμόμουν ήμουνα άνετα κατέβαινα μόνο ανά 3 ώρες να ταιζω τον μικρό γιατί ήταν στην μονάδα προληπτικά, χωρίς σουτιέν μόνο με το νυχτικό γιατί στην πρώτη με τις επισκέψεις έπρεπε να το φοράω συνέχεια.γενικα ήταν πολύ πιο άνετα τα πράγματα.
 14. Κι@Athenaa μην σε αγχωνει το πέτρωμα. Συνήθως πετρώνει κάπου την 3η με 4η μέρα όπου αρχίζει και κατεβαίνει το κανονικό γάλα. Εμένα μου ξεκίνησε και αυτή τη φορά το πέτρωμα απλά το αντιμετώπισα γρήγορα γιατί ήξερα από την πρώτη. Έκανα ζεστό ντους και μασάζ. Έβαλα ζεστές κομπρεσες και έβαζα κατευθείαν το μωρό πάνω στο στήθος και την ώρα που έπινε έκανα μασάζ με φορά προς την θηλή για να φύγουν τα πετρώματα και τα γρουμπαλακια.. και την επόμενη μέρα ήμουν καλύτερα. Στις θηλες και εγώ έβαζα την κρέμα λαλονινης και με βοήθησε.. Εμένα χθες είχε κοιλόπονο ο καημένος δεν ηρεμούσε χθεε το βράδυ με τίποτα για 2 ώρες. Έκανε κακά του μετά ξανά κλάμα και τον έβαζα στο στήθος ηρεμούσε μετά ξανα.. και μου έκανε εμετό έβγαλε αρκετό γάλα από το στρώμα και την μύτη. Μετά ήθελε να ξανά φάει τον έβαλα και ηρέμησε και κοιμηθήκαμε έτσι στις 2 το βράδυ...