Βαλια Ασλαματζιδη

Μέλη
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  75
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Κ εγώ στο γαία θα γεννήσω. Πότε δεν με έχει αφήσει η Παναγία. Φοβάμαι όμως. Ότι είναι να γίνει θα γίνει, το ξέρω αλλά φοβάμαι.
 2. Να μην φοβάμαι δλδ ε; σε ποιο νοσοκομείο γέννησες;
 3. Οι αιματωσεις είναι τέλειες. Στο κεφαλάκι της, η τροφοδοσία στον πλακούντα. Είναι άψογα. Κ αναρωτιέμαι, αφού η τροφοδοσία του από τον πλακούντα είναι άριστη πως γίνεται να μην πήρε βάρος; αν τελικά δεν πήρε. Γιατί υπάρχει κ απόκλιση στα μηχανήματα. Δηλαδή ναι μεν είναι γερασμένος ο πλακούντας αλλά μπορεί κ τροφοδοτεί το μωρό τέλεια; αυτό δεν έχω καταλάβει. Κ όμως θα μου πει να μην ανυσηχω κ να του έχω εμπιστοσύνη κ δεν θα πάω. Ξέρω το κάνει από καλό αλλά κ εγώ φοβάμαι.
 4. Το θέμα είναι πως ο γενετιστής με καθυσηχασε. Ο γυναικολόγος είχε άλλη γνώμη. Ναι μεν δεν τρελαινομαστε αλλά πρέπει να το δούμε. Με απασχολεί το γεγονός ότι 10 μέρες κ είναι στάσιμο; έστω κ αν έχουν απόκλιση τα μηχανήματα πόσο πια; Τον ρώτησα τον γιατρό μου αν χρειαστεί να με δει πριν πάω πάλι για ντομπλερ κ μου λέει δεν χρειάζεται. Πόσο να επιμείνω πια; του το πα δύο φορές. Έχω κάνει κ τις ενέσεις κορτιζόνης από την 30η εβδομάδα.
 5. Κορίτσια μου καλημέρα σας... Ειμαι στην 33η κ 1 εβδομάδα, εχθές πήγα για ντομπλερ κ μου βρήκαν το έμβρυο 1817 γραμμάρια, τόσο μου το είχε βρει κ ο γυναικολόγος μου πριν 10 μέρες, να σημειώσω πήγα σε γενετιστή για το ντομπλερ. Μου είπε να μην ανησυχώ για το βάρος γιατί τα μηχανήματα έχουν απόκλιση 200 γραμμάρια. Το μωρό έχει κατέβει πάρα πολύ χαμηλά, με το κεφάλι κ το αμνιακό υγρό είναι στα κατώτερα φυσιολογικά. Ο πλακούντας είναι 2 προς 3. Σε δύο εβδομάδες θα επαναλάβω το ντομπλερ. Είναι καμιά μανούλα με παρόμοια εμπειρία; φοβάμαι αρκετά.
 6. Εγώ είχα κομπλέ αιματοκρίτη στο 39 φαντάσου, κ κατά την 10η εβδομάδα με ξεκίνησε ο γιατρός με το σίδηρο. Τώρα είμαι 6 μηνών κ ο αιματοκρίτη έχεις πέσει στο 36. Δεν ξέρω αν παίρνω πολλά η όχι πάω βάση του γιατρού μου.
 7. Κορίτσια μου καλά κ όμορφα καλησπέρα. Είμαι στην 21η εβδομάδα εγκυμοσύνης κ έχω πρόβλημα με τα δοντάκια μου. Ένας ξεφνικος πόνος σε τραπεζίτη κ μόλις τον κοίταξα ήταν μαύρος. Περιμένω να πάω στον οδοντίατρο, υποψιάζεται τα χάπια σιδήρου που παίρνω, τα τζινοτραντιφερον.παιρνω 4 την ημέρα. Έχει καμία σας ανάλογη εμπειρία;
 8. Αχ ψυχή μουυ όλα να πάνε κατευχην κ να την έχεις γρήγορα στην αγκαλιά σου. Γερή να ναι είναι.
 9. Διακρίνω μια επίθεση κ δεν υπάρχει λόγος. Έκανα μια ερώτηση γιατί εγώ δεν ξέρω. Το ότι ακολουθώ τις οδηγίες του γιατρού είναι κάτι φυσιολογικό. Κ όπως σου είπα δεύτερη γνώμη δεν μπορώ να πάρω για τον λόγο του ότι δεν μπορώ να σηκωθώ από το κρεβάτι. Λυπάμαι πάρα πολύ για την απώλεια σου κ σε ευχαριστώ που μου σχολίασες. Καλή συνέχεια. Το μωρό σου πως είναι τώρα; όλα καλά; πρόωρα γιατί γέννησες;
 10. Δεν το έχω πάρει αψηφιστα, ακολουθώ αυτά που μου είπε ο γιατρός. Δεν μου είπε να μετρήσω καμία πίεση. Μου είπε πλήρης κατά κλήση κ Ουτροζεσταν κ αν δω αίμα περιόδου τότε να επικοινωνήσω μαζί του. Λυπάμαι πολύ για το μωράκι σου, πραγματικά. Κ δεύτερη γνώμη πως να πάρω; δεν μπορώ να σηκωθώ καν από το κρεβάτι.
 11. Η πίεση είναι μια χαρά, δεν την έχω μετρήσει να σου πω αλλά δεν αισθάνομαι κάτι. Ναι, στο κεντρο μου είπε ότι έχει γίνει η αποκόλληση. Γιατί λέει αν ήταν άκρη δεν θα ταν τόσο σοβαρό. Αλλά εγώ αίμα δεν έχω. Ούτε πόνους. Κ πάνω το χαρτί γράφει μικρή αποκόλληση. Σωπα ρε συ. Το μωρό πως είναι τώρα; πως κ γέννησες πρωορα; Η πίεση είναι μια χαρά, δεν την έχω μετρήσει να σου πω αλλά δεν αισθάνομαι κάτι. Ναι, στο κεντρο μου είπε ότι έχει γίνει η αποκόλληση. Γιατί λέει αν ήταν άκρη δεν θα ταν τόσο σοβαρό. Αλλά εγώ αίμα δεν έχω. Ούτε πόνους. Κ πάνω το χαρτί γράφει μικρή αποκόλληση. 
 12. Πω πω εσύ ήσουν σε χειρότερη φάση ρε συ. Τώρα είναι όλα καλά;
 13. Αυτό δεν ήξερα, κολλάει ο πλακούντας; κ αν ναι; πως το ξέρουμε; δεν τα γνωρίζω καλά γιατί τον ρωτούσα κ μου είπε πως κάνε αυτά που σου λέω κ όλα θα πάνε καλά. Με αποτέλεσμα να έχω απορίες κ να μην ξέρω. Α παίρνω κ Ουτροζεσταν. 1 πρωί 1 βράδυ.
 14. Κορίτσι μου όμορφο. Διανύω την 15η εβδομάδα κύησης. Στην αρχή αυτής της εβδομάδας το πρωί είδα σκούρα καφέ υγρά περιόδου. Πήρα τον γιατρό μου, πήγα, με είδε, το έμβρυο μας είναι πολύ καλά με 154 χτύπους αλλά έχω μια κεντρική μικρή αποκόλληση πλακούντα. Καθολη την διάρκεια της ημέρας είχα πολύ λίγα καφέ κ αυτό σαν βλεννες. Δεν ξανά είδα καφέ όμως εδώ κ 3 μέρες. Μόνο κάθε πρωί που σηκωνομουν λίγο ροζ ίσα ίσα. Κ από σήμερα δεν έχω καθόλου. Τίποτα. Ούτε τα ροζ το πρωί. Μου είπε ξάπλα στο κρεβάτι μέχρι να πάω για β επιπέδου δηλαδή 4 Σεπτέμβρη. Εφόσον δεν βλέπω αίμα κλπ τι σημαίνει; ότι έχει ξανακολλησει ο πλακούντας; ότι προσπαθεί να κολλήσει; δεν γνωρίζω καθολου
 15. Κορίτσια μου καλά κ όμορφα ποια ξέρει για αποκόλληση πλακούντα να την ρωτήσω κάτι;