Vaso86

Μέλη
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  59
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Καλή επιτυχία με το καλο!!!
 2. Καλησπέρα κορίτσια μου όμορφα. Έχω πολύ καιρό να γράψω και δεν σας κρυβω ότι από εσάς αντλησα δυναμη. Θα ήθελα να σας πω τα νέα μας. Λοιπόν βρίσκομαι στη 17η εβδομάδα και περιμένουμε διδυμακια. Ευτυχώς η 1η μας φορά ήταν Και η τυχερή αν και υπήρχαν πολλές ενδείξεις για να ξεκινούσαμε μετά τις διακοπές.τελικα όλα καλα δόξα το Θεό. Θέλω να σας στείλω μωρουδοσκονη πολλή πολλή όπως έστειλαν και σε εμένα και τελικά έπιασε τοπο! Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τη στήριξη σας.αν μπορώ να βοηθησω κάπως είμαι εδώ!!!
 3. Κορίτσια μου Μου είπαν για χοριακή την τριτη(πρώτα ο Θεος)αν πήγαινα πιο νωρίς Πότε θα μου προτείνατε? Η ετ εγινε την Παρασκευή εγώ το αργότερο θα αδιαθεσουσα φυσιολογικά την τριτη. Τι θα κάνατε εσείς,Πότε θα πηγαίνατε?
 4. Ευχαριστω πολύ αγάπη μου!!!Τι να κάνω πως να τα βοηθήσω????
 5. Κορίτσια μου ελπίζω να είστε όλες Καλά. Λοιπόν 4 γονιμοποιήθηκαν. Το 1 ήταν 10 κυττάρων,Το αλλό 8 και τα Αλλά δύο ήταν 6 κυττάρων αλλά είπαν ότι είχαν μεγαλύτερο κατακερματισμό. Την Παρασκευή κάναμε εμβρυομεταφορα 3ής μερας τα δύο των 8 και 10 κυττάρων αντίστοιχα . Τα αλλά δύο λογικά αύριο θα μας ενημερώσουν εαν εξελίχθηκαν σε βλαστοκυστες για να τα καταψυξουμε.
 6. Καλημέρα λογικά Ναι. Αν καταφέρει να περάσει τον καθετήρα Γιατί στο τεστ δεν κατάφερε να τον περάσει.
 7. Πέρασαν 8 ημέρες Ε?κοντεύεις με το καλό να έχεις μια τεράστια χοριακή! Πρώτη σου φορά?
 8. Είπαν ότι τσίμπησαν 8 και πήραν τελικά 5. Αύριο θα ξέρουμε μου είπαν. Αναμονή....
 9. Δεν ξέρω να σου πω την αλήθεια. Στον άντρα μου είπε ότι ήταν από τι1 δυσκολότερες αλλά εκείνος από το φόβο του δεν ρώτησε.ευχαριστω πάρα πολύ. Εσύ @Jeryσε τι φάση βρισκεσαι?
 10. Όλα καλά δεν πόνεσα ελάχιστα πονακια έχω τώρα σαν περιόδου. Ευτυχώς έπεσα ξέρη και δεν κατάλαβα τίποτα. Ο γιατρός μου λέει ο άντρας μου βγήκε και του είπε από τις πολύ δύσκολες ωοληψιες που έχει κάνει. 5 ΠΗΡΑΝ ΤΕΛΙΚΑ.
 11. 1000 συγγνώμη Δεν το θυμόμουν. Το καλό πράγμα αργεί να γίνει.και εμείς αν δεν τα καταφέρουμε τώρα για Σεπτέμβρη Πάμε! Ουφ παλι καλα Γιατί και εγώ δεν μπορώ να λείψω ιδιαίτερα από τη δουλειά.
 12. Ναι μέθη θα κάνω. Μετα Γιατί σου λένε να καθίσεις 3 ημέρες?θεώρησα από τον πονο Πηγαίνεις με φυσικούς?σε όλες μας να πάνε καλά!!!
 13. Κορίτσια μου αυριο ωοληψια. Πονάει?ήδη ο έρπης άρχισε να εμφανίζεται στο πάνω χείλος.
 14. Πόσο υποστήριξη νιώθω οταν σας γράφω κ μιλάμε.καταλαβαινομαστε μεταξύ μας! Μεγάλο κουράγιο η αλληλοστηριξη μας!
 15. Καλησπέρα κορίτσια. Τρίτη πάμε για ωοληψια.θα τα έπαιρναν Δευτέρα αλλά τους αφήνουν λίγο χρόνο είπαν Μηπως μεγαλώσει και κανένα άλλο.5 ήταν μεγάλα.ξερω ότι δεν έχει σημασία ο αριθμός αλλά η ποιότητα.άλλα Μηπως είναι λιγα? 9 ημέρες ενέσεις.σημερα τελευταία μέρα και το βραδυ ovitrelle.