OMG1976

Μέλη
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  86
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Καθημερινά γίνονται εξωσωματικές με σύμφωνο συμβίωσης και συμβολαιογραφικές πράξεις για ανύπαντρα ζευγάρια. Πες στους φίλους σου να ρωτήσουν και θα δουν ότι ισχύει. Στο λέω με βεβαιότητα.
 2. Η κοπέλα είναι έγκυος και μακάρι να εξελιχθούν όλα καλά. Δεν ξέρω εάν για παρακολουθηςη πηγαίνει στον Σφακ. Εγώ για την εξέταση του νικά δεν έχω άποψη γιατί δεν μου την πρότεινε κανένας γιατρος. Μπορούν όμως νομίζω εάν θέλουν να εμφανιστούν και να μιλήσουν για την εμπειρία τους κοπέλες που έκαναν θεραπεία και μετά έμειναν έγκυες. Νομίζω θα είχε ενδιαφέρον, ώστε να μάθουμε τι τελικά ισχύει.
 3. Έλεος κορίτσι. Έχουμε δημοκρατία και ελευθερία και η κάθε κοπέλα μπορεί να εκφράζει την γνώμη της. Σε κάποια σημεία είσαι πικρόχολη. Δεν είναι όλες υποχρεωμένες να ασπάζονται την άποψη σου σε όλα. Η διαφορά σου με τις άλλες κοπέλες ξέρεις ποια είναι; Είναι ότι οι άλλες λένε απλά την γνώμη τους ενώ εσυ όταν λες κάτι αγωνίας εάν θα υπάρξει αποδοχή και θαυμασμός. Χαλάρωσε λίγο. Υπάρχει ζωή και εκτός forum και είναι όμορφη με η χωρίς παιδί. Δεν βοηθάς πάντα με όσα λες. Να θυμάσαι ότι ο ημιμαθής άνθρωπος είναι συχνά πιο επικίνδυνος από τον αμαθή. Βαρέθηκα να διαβάζω για τον Τζέφ. Μας τα είπες πολλές φορές. Οκ κουραστήκαμε. Δεν θα τον θεοποιησουμε κιολασ. Ο Θεός είναι ένας, είναι εκεί ψιλά και είναι αυτός που πολλές φορές διαψεύδει όλα τα προγνωστικά των γιατρών. Τέλος όσο αφορά τον γιατρό της κουμπαράς σου ο οποίος είναι ο ΣΦακ. θα σου πω το τελευταίο περιστατικό που έμαθα. Κοπέλα σ’ αυτόν έκανε τρεις αποτυχημένες εμβρυομεταφορες. Της πρότεινε εξέταση Νικά, η οποία έδειξε Φούλ φλεγμονή. Της είπε ότι αυτή είναι η αιτία των αποτυχιών και έπρεπε άμεσα να ξεκινήσει εκχυσεις και φυσικό κύκλο. Η κοπέλα δέχτηκε και περίμενε να έρθει η περίοδος για να ξεκινήσει. Τελικά δεν ξεκίνησε και ξέρεις γιατί; Η περίοδος δεν ήρθε γιατί ο Θεός (εννοώ τον Θεό και όχι τον Σφακ) της έστειλε μια θετικότατη χοριακη με φυσική σύλληψη. Ναι είναι έγκυος αυτή η κοπέλα που σύμφωνα με τον Σφακ δεν θα πετύχαινε ποτέ εάν δεν θεράπευε την φλεγμονή. Τέλος ως μεγαλύτερη θα σου πω ότι οι γυναίκες 40+ είμαστε μια κατηγορία τελείως διαφορετική από την δίκη σου. Τίποτα δεν είναι με το μέρος μας. Παρακαλάμε τον Θεό να βοηθήσει γιατί οι γιατροί όσο μεγαλώνουμε τόσο λιγότερα πράγματα μπορούν να κάνουν για εμάς σ’αυτο το θέμα. Μακάρι όλες να καταλάβουν ότι δεν πρέπει να ασχολούμαστε όλη μέρα με την εξωσωματική. Σύμφωνα με ψυχολόγους αυτό μπορεί να δημιουργήσει ψυχολογικά θέματα και να οδηγήσει και σε ρήξη το ζευγάρι. Μακάρι να έρθουν παιδιά σε όλες, και θα αντιγράψω κάποια και θα πω ότι εάν στο τέλος δεν έρθει παιδί, αυτό δεν θα είναι το τέλος.
 4. Μπράβο αγάπη. Με το καλό και η εμβρυομεταφορα. Καλή επιτυχία!!!!!!!!!Συντομα γονείς!!!!!!!!!
 5. Από αυτά που γράφεις καταλαβαίνω ότι κάθε μια σας έχει επί του ακινήτου ποσοστό 1/3 πλήρους κυριότητας. Για να υπάρξει ενοικίαση, πώληση η δωρεά της πλήρους κυριότητας (δηλ ποσοστού 100/100) θα πρέπει να συμφωνήσετε και να υπογράψετε και οι τρεις. Εάν δεν συμφωνεισ με τους συνιδιοκτήτες δεν είσαι υποχρεωμένη εάν μεταβιβαστούν τα 2/3 να μεταβιβάσεις και εσυ το δικό σου 1/3. Στις περιπτώσεις έξ αδιαιρέτου ακινήτων είναι λίγο δύσκολο να συμφωνούν όλοι οι ιδιοκτήτες για την εκμετάλλευση ακινήτου. Εγώ αν αγόραζα ακίνητο δεν θα έπαιρνα ποτέ ποσοστό και να ξέρω ότι το υπόλοιπο ανήκει σε άλλον. Δεν έχετε σκεφτεί το ενδεχόμενο πώλησης και να μοιράστηκε τα χρήματα;
 6. Το ξέρω ότι δεν είσαι σε αυτόν. Μου έκανε δοκιμαστικό πριν την εμβρυομεταφορα και είπε ότι είμαι εύκολη περίπτωση. Το έχω σκεφτεί και γω ότι εάν είχα αρνητική χοριακη θα νόμιζα ότι με ξεγέλασε. Το αστείο ήταν ότι ενώ τα έβαλε χωρίς υπέρηχο μου είπε ότι κάθισαν πολύ ωραία. Και νομίζω ότι δεν έχω διαβάσει άλλη κοπέλα να πει ότι έκανε εμβρυομεταφορα χωρίς υπέρηχο.
 7. Ένα ταξιδάκι στην Ελλάδα θα ήταν πολύ ωραίο. Ελλάδα, καλοκαίρι, ήλιος, ταβερνάκια και βολτίτσες. Τι κανείς εσυ κοριτσάκι; Ποτέ πας με το καλό για εμβρυομεταφορα;
 8. Αν θες πες μας ποιον γιατρό νεότερο εννοείς γιατί μπορεί να ξέρω να σου πω. Είχα μείνει πολλούς μήνες εκεί και ξέρω πολλά. Όσο μπορούμε φεύγουμε από Αθήνα. Λατρευουμε την θάλασσα. Η Μύκονος είναι το αγαπημένο μας νησί. Τώρα κάνω εικόνα ποσό τέλειο θα ήταν να βρισκόμασταν κάποια στιγμή όλες μαζί έγκυες. Θεϊκό! Θα άρχιζαν και τα συμπεθέρια.
 9. Δυστυχώς εγώ δεν θα μπορέσω να έρθω στην πρώτη μας συνάντηση εάν γίνει τις επόμενες μέρες. Καθημερινές δουλεύω και γυρίζω σπίτι κατά τις 7. Επίσης αυτήν την Παρασκευή φεύγουμε για Μύκονο για 3ήμερο και το άλλο ΣΚ θα πάω επαρχία για να ψηφίσω. Πραγματικά θέλω πολύ να σας γνωρίσω όλες και υπόσχομαι στην δεύτερη συνάντηση να είμαι μαζί σας. Το μεγάλο όνομα της κλινικής που είσαι ο οποιοσ ήταν τυπικά ο γιατρος μου, μου είχε κάνει δυο φορές ωοληψια. Την μια από αυτές τον κούνησε το πιτσιρίκι που είχε μέσα για βοηθό με αποτέλεσμα να χάσουμε και το ωάριο να με χτυπήσει με την βελόνα και να πεθάνω στους πόνους. Και το χειρότερο όταν έφυγα κάποια στιγμή άρχισαν να τρέχουν αίματα μέχρι τις πατούσες μου. Το μόνο στο οποίο τον έχω παραδεχτεί ως γιατρό είναι η εμβρυομεταφορα. Δεν ήπια νερό, και την έκανε χωρίς χρήση υπερήχου σε δευτερόλεπτα και χωρίς να καταλάβω τίποτα. Άσχετο εάν κατέληξε βιοχημική.
 10. Μπράβο για την απόφαση σου να χαρίσεις φάρμακα η να τα παραδώσεις σε κοινωνικό φαρμακείο για να διατεθούν από εκεί δωρεάν. Ελπίζω να πάνε σε κάποια κοπέλα που να έχει πραγματική ανάγκη και να πάρει το γούρι σου και να μείνει αμέσως έγκυος. Εγώ με μεγάλη λύπη διαπίστωσα ότι όταν χαρίζονται φάρμακα σε forum δεν πάνε πάντα σε κοπέλες που δεν θα μπορούσαν να τα αγοράσουν. Αυτές τις μέρες διάβασα κοπέλα (όχι σε αυτό το forum) να ζητάει 3 κουτιά ενέσεις. Η ίδια κοπέλα κάπου αναφέρει ότι μένει σε δικό της σπίτι, δουλεύει και αυτή και ο άνδρας της, θα είναι η πρώτη της προσπάθεια και αφήνει το υπονοούμενο ότι βαριέται να μαζέψει χαρτιά και εξετάσεις για να περάσει από επιτροπή για να πάρει φάρμακα. Το χειρότερο είναι ότι πολλές έχουν προσφερθεί να βοηθήσουν. Τι να πω.... Μερικοί άνθρωποι είναι απίστευτοι. Άντε να πεις σε αυτή την κοπέλα τι έχουν περάσει κάποιες και να το καταλάβει. Τέλος πάντων. Και πάλι κορίτσι μου συγχαρητήρια για την κίνηση σου και μακάρι να τα πάρει οποια έχει την μεγαλύτερη ανάγκη. Σου εύχομαι να σε βοηθήσει η Παναγία να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσύνη!!!!!!!
 11. Κοριτσάκι μου καλή επιτυχία. Με το καλό να τα υποδεχτείς και σε εννιά μήνες να έχουμε τα ευχάριστα. Το αξίζεις!!!!! Και ναι ήρθε η ώρα να γίνεις μανούλα!!!!!Μετα από τόσες δυσκολίες η ζωή σου χρωστάει μια τεράστια χαρά.
 12. Μεγάλωσε λίγο απότομα. Μάλλον βιάζεται το μπεμπέ σου. Να είσαι αισιόδοξη. Η οιστραδιολη σου ήταν πολύ καλή. Θα περιμένω νέα σου γιατί ξέρω τι άγχος και κούραση έχουν οι φκ.