OMG1976

Μέλη
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  102
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Καλή επιτυχία και να πάνε όλα τέλεια. Εγώ είχα ξεκινήσει υπερήχους και ορμονολογικές εξετάσεις από την έβδομη μέρα και έκανα ωοληψια το ωάριο του μήνα 12η μέρα. Την ίδια μέρα ξεκίνησα και φάρμακα και έκανα εμβρυομεταφορα τα κατεψυγμένα μετά από 6 μέρες. Το ωάριο του μήνα που είχα πάρει δεν είχε γονιμοποιηθεί. Είχα αρχικά θετική χοριακη αλλά στην συνέχεια έπεσε. Όσον αφορά το εάν θα βάλεις όλα τα έμβρυα σου, ξέρω ότι είναι δύσκολη απόφαση, καθώς στις ηλικίες μας οι βλαστοκυστες είναι πολύτιμες και μαζεύονται πολύ δύσκολα. Ο δικός μου γιατρος θέλει να μπαίνουν τουλάχιστον τρία έμβρυα για να αυξάνονται οι πιθανότητες θετικού αποτελέσματος. Ο,τι και αν αποφασίσεις ευχομαι να πάνε όλα καλά. Αυτό το διάστημα ετοιμάζομαι και γω για νέα προσπάθεια.
 2. Μπράβο Καντι!!! Χίλιες ευχές για καλή εγκυμοσύνη, υγειεστατα μωράκια και ευτυχισμένη οικογένεια. Απόλαυσε την κάθε στιγμή. Εύχομαι στο εξής να έχετε στο σπίτι σας πάντα χαρές!!!
 3. ΜΠΡΑΒΟ!!!!!! Εύχομαι πολλά δυνατά εμβρυακια.❤️❤️❤️❤️
 4. Όσον αφορά τουλάχιστον τα χειρουργεία του γενεσις έχω να πω μόνο τα καλύτερα. Είναι πολύ οργανωμένα και γίνεται εξαιρετική δουλειά. Εγώ είχα πολύποδα και ένα πολύ μεγάλο ινομυωμα σε δύσκολη θέση και όλα πήγαν τέλεια. Τις επόμενες μέρες είχα αρκετους πόνους αλλά μου το είχε πει ο Παντος ότι έτσι συμβαίνει. Θα σου πω ότι εγώ που κάποτε όταν είχα περίοδο κουλουριαζομουν από τους πόνους και έβγαζα πλήγματα, πλέον πονάω ελάχιστα και το αίμα βγαίνει πολύ πιο καθαρό. Μακάρι να ήξερα και να είχα κάνει από παλιότερα λαπαροσκόπηση. Αν δεν σε χειρουργήσει ο ίδιος θα το κάνει ο Συρκος ο οποίος είναι εξαιρετικός χειρουργός και κάνει κάθε μέρα συνέχεια χειρουργεία. Εάν κριθεί απαραίτητο θα κανείς και μια διανυκτέρευση. Στο δωμάτιο που με είχαν κάθε λίγο ερχόταν και καποιοσ γιατρος η νοσηλευτής να με δει. Στα χειρουργεία λειτουργούν όλα οργανωμένα και άψογα. Ούτε αναμονές στην γραμματεία, ούτε πανικός από κόσμο. Μερικές μέρες μετά πας και κόβεις τα ράμματα και σου κάνει υπέρηχο ο Παντος για να δει εάν όλα είναι Οκ. Επίσης εάν είσαι μικρή και όλα είναι καλά, σύμφωνα με τους γιατρούς αυξάνονται οι πιθανότητες φυσικής σύλληψης μετά την λαπαροσκόπηση. Αυτή ήταν η δίκη μου εμπειρία. Όπου και αν κανείς την επέμβαση σου εύχομαι καλή επιτυχία και ο,τι καλύτερο. Δεν υπάρχει λογος να φοβάσαι. Να εχεις καλή χρόνια και να σκέφτεσαι ότι τα καλύτερα έρχονται!!!!
 5. Τι θα ήθελες να μάθεις; Έχω κάνει εγώ λαπαροσκόπηση εκεί.
 6. Νομίζω ότι δίπλα στα λεμφοκύτταρα αναφέρουν και μια τιμή μέσα σε παρένθεση. Εάν η τιμή στην παρένθεση είναι εντός οριων νομίζω ότι όλα είναι οκ. Εννοείται βέβαια ότι πρέπει να ρωτήσεις τον γιατρό σου. Σε μένα όταν είχε συμβεί κάτι αντίστοιχο ήταν από ίωση που είχα περάσει. Είχα τα λεμφοκύτταρα εκτός Ορίων αλλά την τιμή στην παρένθεση εντός.
 7. Ακριβώς όπως τα λες είναι. Εγώ έχω πάει και στην Τσεκούρα και έχω και δικό μου αιματολόγο. Ο γυναικολόγος εξωσωματικής κάνει την εξωσωματική, αλλά η δόση αντιπηκτικών πρέπει να καθορίζεται από τον αιματολόγο βάσει συγκεκριμένων εξετάσεων. Οταν μου είπε ο γιατρος εξωσωματικησ ότι πρέπει να κανω ινοχεπ και του είπα ότι έχω αιματολόγο, μου είπε ότι θα μιλήσει μαζί του και θα ακολουθήσουμε τις οδηγίες του αιματολόγου.
 8. Επειδή ο Σφακ έχει πάντα μια δικαιολογία για να την πετάει σε περίπτωση αποτυχίας, εγώ θα έλεγα σε μερικές μέρες να πάει ο άντρας σου και σε ένα άλλο κέντρο να κάνει ένα σπερμοδιαγραμμα. Έτσι θα μπορέσετε να συγκρίνετε δυο πρόσφατα σπερμοδιαγραμματα. Μήπως γενικά κάτι δεν έκανε σωστά στην περίπτωση σου; Απ’ όσα έχω διαβάσει εδώ μέσα, όσες πήγατε στον Σφακ μιλάτε για έναν εξαιρετικό άνθρωπο αλλά δεν βλέπω μεγάλο ποσοστό επιτυχιών σε όσες δοκίμασαν με δικά τους ωάρια. Δικαιολογίες για κακή ποιότητα ωαρίων, για κακό σπερμα, για φλεγμονή Νικά κλπ κλπ. Για τα δανεικά δεν ξέρω εάν έχει επιτυχίες και δεν θα πω κάτι. Μήπως γνωρίζεις γιατί για δανεικά πάει στο Ιακεντρο και όχι στο Γενεσις; Περίεργο δεν είναι;
 9. Στο παρελθόν είχες ανοίξει ένα θέμα στο οποίο έλεγες ότι ο σύντροφος σου από τον οποίο ήσουν έγκυος ήταν ένας άνθρωπος απόλυτος, αυταρχικός που έκανε κουμάντο ακόμα και στο εάν θα θηλάσεις, ότι έβριζε, ότι σε απειλούσε ότι θα σου πάρει το μωρό και ότι είχε σηκώσει ακόμα και χέρι να σε χτυπήσει. Το θέμα σου έκλεινε με την απόφαση σου να επισκεφτείς κάποιον ‘ειδικο’. Τώρα έρχεσαι ανοίγεις νέο θέμα και μας λες ότι εχεις μια χαρούμενη οικογένεια και σου δημιουργούν προβλήματα τα αδέλφια του άνδρα σου γιατί όπως αφήνεις να εννοηθεί ζηλεύουν εσένα και το παιδί σου. Δηλαδή θες να μας πεις ότι ο άντρας σου έπαθε μετάλλαξη και από .........:«να μην τον χαρακτηρίσω» έγινε ένας υπέροχος σύζυγος και ταυτόχρονα τα αδέλφια του έπαθαν μάλλον και αυτά άλλου είδους μετάλλαξη και σας δημιουργούν πρόβλημα επειδή σε ζηλεύουν. Πρώτον για να αλλάξει τόσο ο άντρας σου απαιτούνται πολλές συνεδρίες σε ψυχολόγο και μάλιστα με αμφίβολο αποτέλεσμα. Δεύτερον γιατί θεωρείς ότι όλοι σε ζηλεύουν και όχι απλά ότι δεν ασχολούνται μαζί σου γιατί ίσως τους είσαι αδιάφορη. Μην βλέπεις παντού εχθρούς. Προσπάθησε να είσαι καλά στο σπίτι σου και άσε τους άλλους να κοιτάξουν τις δικές τους οικογένειες. Ίσως τα πράγματα να μην είναι ακριβώς όπως τα περιγράφεις.
 10. Χρόνια πολλά σε σενα Δημητρούλα και σε οποια κορίτσια επίσης γιορτάζουν σήμερα. Μακάρι τέτοια μέρα το 2020 να ευχόμαστε χρόνια πολλά στις μανούλες Δήμητρες! Καλημέρα σε όλα τα μέλη του forum και καλό τριήμερο!!!!
 11. Τον Γενάρη θα κάνω μάλλον εμβρυομεταφορα. Αν δεν πετύχει τότε πάω η για δανεικά η για υιοθεσία. Η υιοθεσία με ενδιαφέρει ακόμα και αν κάνω παιδί με δικό μας έμβρυο. Είναι όμως πολύ δύσκολο καθώς είναι πολλοί αυτοί που θέλουν να υιοθετήσουν και λίγα τα παιδάκια. Μια μέρα ήμουν στο μαιευτήριο Έλενα και βλεποντας τόσες έγκυες γύρω μου μου ήρθε να φωνάξω μήπως κάποια θέλει να μου δώσει το παιδί που θα γεννήσει. Διάβαζα αυτά που έγραφες για παρένθετη. Και αυτό είναι δύσκολο καθώς χρειάζεται δικαστική απόφαση η οποία δίνεται μόνο σε συγκεκριμένες περιπτώσεις και το κόστος αν τα αναλάβει όλα το κέντρο φτάνει τις 30χιλ. Εσυ νομίζω ότι πλέον είσαι πολύ κοντά στην επιτυχία. Ζάλισε τον γιατρό σου για να είσαι σίγουρη ότι θα κάνει τα πάντα για σένα. Μην τον αφήνεις σε ησυχία. Φιλάκια.
 12. Δεν γράφω συχνά, αλλά διαβάζοντας όσα έχουν γραφτεί από χτες ήθελα και γω να πω δυο πράγματα. Μπαίνοντας στον δρόμο της εξωσωματικής πολλές θεωρούσαμε ότι θα ήταν εύκολα τα πράγματα, αλλά στην πορεία διαπιστώσαμε ότι είχαμε μπει σ’εναν λαβύρινθο γεμάτο πόνο, ενέσεις, αποτυχίες και απογοήτευση. Αυτό που για άλλες γυναίκες ήταν εύκολο η και τυχαίο περιστατικό για μας αποδείχτηκε εξαιρετικά δύσκολο. Σ’ αυτόν τον δύσκολο αγώνα οφείλουμε να παραμείνουμε όρθιες, δυνατές και ενωμένες με τους άνδρες μας. Σίγουρα θα υπάρξουν συγκρούσεις αλλά πρέπει να τις αντιμετωπίσουμε. Να θυμόμαστε ότι πάνω απ’ όλα είναι η σωματική και ψυχική υγεία του ζευγαριού. Ευτυχισμενες δεν μας κάνει η μήτρα μας. Ας δείξουμε κατανόηση ο ένας στον άλλο και ας ομορφύνουμε την καθημερινότητα μας. Ας φροντίσουμε όταν θα έρθουν τα παιδάκια μας να έρθουν σ’ ένα υγιές περιβάλλον που θα πλημμυρίζει από αγάπη. Μην ξεχνάμε ότι και οι άντρες μας υποφέρουν και μπορεί να έχουν κλάψει πολύ, αλλά όχι μπροστά μας. Η αρνητική στάση που έχουν κάποιες φορές ίσως να είναι η άμυνα τους. Πονάνε και αυτοί όταν μας βλέπουν να τρυπιωμαστε και να χαπακωνομαστε για την εξωσωματική. Ας δώσουμε αγάπη και ας πάρουμε αγάπη. Ας φροντίσουμε να περνάμε κάθε μέρα όμορφα και να φροντίζουμε τον εαυτό μας, γιατί ο εαυτος μας είναι το γαϊδουράκι που μας κουβαλάει. Αυτά από μένα. Καλή επιτυχία σε κάθε μια ξεχωριστά. Μακάρι να γεμίσουν όλες οι αγκαλιές με παιδιά και όλα τα σπίτια με ευτυχία.
 13. Προς όλα τα μέλη του forum και προς όλους τους επισκέπτες: Ο 18 μηνών Παναγιώτης Ραφαηλ ΓΛωσσιωτης πάσχει από νωτιαία μυική ατροφία τυπου I και πρέπει να μεταφερθεί ΑΜΕΣΑ στο εξωτερικό. Οι επόμενοι τέσσερις μήνες είναι κρίσιμοι. Στο internet μπορείτε να ενημερωθείτε για την περιπέτεια του και για τους λογαριασμούς στους οποίους μπορούμε να προσφέρουμε. Βοηθήστε όπως μπορείτε και ενημερώστε φίλους, γνωστούς, στην εργασία σας και όποιον γενικά θα μπορούσε να προσφέρει. Ο ΕΟΠΥ είπε όχι στην θεραπεία του παιδιού. Ας πούμε εμείς ΝΑΙ. Μην γυρίσουμε την πλάτη σ’ ένα παιδάκι.
 14. Μην αγχωνεσαι. Έχω κάνει πολλές φορές ωοληψια χωρίς μέθη. Ο πόνος είναι σαν κάποιος να σε τσιμπήσει λίγο δυνατά. Πονάς μόνο εκείνη την στιγμή και μετά όλα ΟΚ. Σου εύχομαι καλή επιτυχία και να γονιμοποιήσουν και τα δυο ωάρια σου! Μετά την ωοληψια ξεκουράζεσαι λίγο στο κρεβάτι και στην συνέχεια μπορείς να κανείς ότι κανείς και τις άλλες μέρες.Εαν τυχόν νιώσεις πόνο μέσα στην μέρα μπορείς να χρησιμοποιήσεις υπόθετο παυσίπονο. Δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεσαι και να φοβάσαι. Βέβαια να θυμάσαι ότι μπορείς να ζητήσεις και μέθη αν δεν θέλεις να νιώσεις καθόλου την διαδικασία.