Nina94

Μέλη
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  226
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Σε βρήκα αλλά δεν με αφήνει να σε κάνω add μόνο να σ στείλω μήνυμα!
 2. Εγώ είμαι στο φβ Αντωνία Πέσιου και δεν εχω φωτό νυφούλα... χαχαχα! Οποία θέλει ας με κάνει !
 3. Θέλω θέλω αλλά δεν εχω ιδέα πως γίνεται! Καμία να μπορεί να φτιάξει την ομάδα;;
 4. Αυτό μου λέει κ η μαμά μ... μην τρελενεσαι είναι στη φύση μας να γεννάμε... κανεις δεν λέει ότι δεν θα πονέσεις καθόλου αλλά όλα αντεχονται και μόλις δεις το μωρό σου όλα γίνονται παρελθόν! Δεν νομίζω και οι γιατροί μας να είναι τόσο κακοί πια να θέλουν να μας ξεκάνουν...αυτοί τη δουλειά τους,εμείς τη δίκη μας για να πάρουμε αγκαλιά τα μωράκια μας!
 5. Καλημερα σε όλες! Αχ ναι να το κάνουμε αυτό με το φβ... μια οικογένεια έχουμε γίνει πια! Εγω έκανα τη μέγιστη χαζομάρα χθες βράδυ να βάλω να δω στο YouTube να βλέπω βίντεο που κάποιες λένε τις εμπειριες τους από τις γέννες τους... τι το ήθελα! Με έπιασε ένα άγχος τρελό...3 με βρήκε για να κοιμηθώ.... Αν το σκέφτεστε ΜΗΝ το κάνετε για κανένα λόγο...
 6. Αυτό με τον πρόωρο τοκετό το σκέφτομαι κι εγώ...βλακείες είναι μας πιάνει το άγχος σιγά σιγά γιαυτο... όλα καλά θα πάνε! Εγω δεν εχω ετοιμάσει ούτε τα πράγματα του μωρού ούτε βαλίτσα! Από βδομάδα λέω να αρχίσω σιγά σιγά!
 7. Αυτό κι εγώ το σκέφτομαι...κάθε φορά λέω να τον πάρω να μην τον πάρω... δεν θέλω να γίνομαι κ σπαστικια να βλέπει τον αριθμό μ και να βρίζει χαχαχα
 8. Κορίτσια κάθε ποτε πηγαίνετε στον γιατρό σας από τον 8ο και μετά; 1 φορά το μήνα πάλι ή πιο συχνά;
 9. Εγώ δεν παίρνω τόσα πολλά... εκτός από τα 6 μαγνήσια που παίρνω τη μέρα δεν εχω πολλά πολλά! Αντε ένα κουράγιο να κάνουμε όλες μαζί κορίτσια...1 ή 2 μήνες έμειναν ακόμα θα το παλέψουμε μαζί!
 10. Άντε ωραία μακάρι να μείνει έτσι ο μπουμπουκος!
 11. Χαχαχα φυσικά κ το αξίζεις γτ μετά θα ξεκινήσει το πραγματικό τρέξιμο με τόσους άντρες! Η λεκάνη μ πονάει κ μένα αλλά είναι για καλό ανοίγουν τα Κόκκαλα μπας κ γεννήσουμε ευκολότερα! Εμενα ο μπέμπης χθες που τον είδαμε έχει γυρίσει ήδη με το κεφάλι προς τα κάτω γιαυτο τρώω τόσες κλωτσιές στα πλευρά...! Παίζει να μείνει έτσι ή μπορεί να ξανά αλλάξει θέση μέχρι τον 9ο;;
 12. Είμαι στην 32η εβδομάδα... μου είπε πως λόγω περιδεσης πρέπει να προσέχω πολύ γτ βάρυνε το μωρό κ τα ραμματα πρέπει να κρατήσουν έστω μέχρι να μπω στον μήνα μ! Υπάρχουν πιθανότητες να σπάσουν τα νερά μ νωρίτερα αλλά δεν το βάζουμε αυτό στο μυαλό μας... θα ξαπλώνω όσο μπορώ να περάσει ένα μήνας να είμαστε ενταξει!
 13. Κορίτσια μου τι κάνετε; Εγώ σήμερα είχα ραντεβού είδα τον μπέμπη μ...είναι 1817 κιλά και όλα καλά μου είπε ο γιατρός δόξα το θεο! Απλά πρέπει να προσέχω πιο πολύ από δω κ πέρα να μπω έστω στον μήνα μ γιατί εχω και την περιδεση εγώ μην σπάσουν τα νερά μου νωρίτερα!
 14. Λογικά θα εννοούν το χαρτί για την άδεια κύησης (56 μερες πριν την ΠΗΤ)...δεν είναι ανάγκη η βεβαίωση να είναι από γιατρό του ικα μπορεί να είναι κ από τον γιατρό σου αν είναι συμβεβλημένος με τον εοπυ!
 15. Γνωστή μου που είχε μου έλεγε ότι έβαζε όλα τα φορμάκια και τα ρουχαλάκια του μωρού κ έβγαιναν μια χαρά ! Αυτή τα σιδέρωνε γιατί τα ήθελε πιο αποστειρωμένα όλα αλλά μ είχε πει πως έβγαιναν πολύ καλά! Προσωπική εμπειρία δεν εχω απλά σ μεταφέρω τι εχω ακούσει!