HopeLove

Μέλη
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  33
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Profile Information

 • Location
  Κύπρος

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

116 εμφανίσεις προφίλ
 1. Α έκανες στον ιδιο κύκλο την εμβρυομεταφορά? Εγώ και τις 2 φορές με παύση. και εννοείται πολύ καλύτερο για τον οργανισμό. Βέβαια ούτε αυτό με βοηθησε εμενα για τελειομηνη εγκυμοσυνη. Αλλά δεν είναι σημαντικό. δεν νομίζω οτι επηρεαζει τόσο. Δεν ανακαλυψατε δηλαδή ποιο ειναι η αιτία? .
 2. Αα εμένα καλή ΑΜΗ και καλές και οι υπόλοιπες εξετάσεις . Αυτή ήταν η 2η προσπάθεια μου και ακόμα περιμένουμε τα αποτελεσματα του καρυοτυπου εμβρυων. Εννοείται για να μπω στη 3η θα πρέπει να το ψαξω πιο πολύ. Και εμένα 5ΑΑ 3 εμβρυα που έβαλα ως τώρα. Εσύ σε ποια προσπάθεια?
 3. Ναι ακόμα να βγουν τα αποτελέσματα του καρυοτυπου εμβρυου. αλλά ειμαι σιγουρη οτι θα ειχαν χρωμοσωμικες ανωμαλίες και ανησυχώ τωρα μήπως ήταν μεγαλη μου ανοησία μου να τα πάρω. Πολλά ωάρια χανεις στην ποιότητα. Καλό να υπάρχει μετρο
 4. Να πω την αλήθεια δεν μου το συστησε ο γιατρός μου. Συζητησαμε πριν κανω την ΑΜΗ για αυτές. Και τις είχα πάρει ήδη. και λεω σιγά αφού βελτιωνουν ποιότητα ωαρίων ουσιαστικά. Που να ξερα? Εσύ είχες κάνει καποιες μετρήσεις πριν τις πάρεις ή όχι?
 5. Ναι και εγώ έπαιρνα τις DHEA. είχα καλή ΑΜΗ και μαζι με τις DHEA έκανα πολλά ωαρια μα πολλά. Και σκέφτομαι μηπως αυτό επηρέασε την ποιότητα των ωαρίων και ειχα παλινδρομη με δίδυμα. Ισως δεν συνισταται σε κοπελες με καλη αμη
 6. Κορίτσια ποια η διαφορά των DHEA λαι των fertilimax? Γιατί σε βοηθησαν οι DHEA στη περίπτωση σου Thia?
 7. Ναι αν και δεν ειμαι στην isis αλλά θα πάω οπως βλέπω γιατί στο τέλος το εμβρυολογικό εργαστήρι είναι αυτό που μετράει. Το κορυφαίο στην Κύπρο ξέρεις ποιο είναι? Ο προεμφυτευτικός έλεγχος σε οποιο κέντρο και να είσαι παίρνει 3 βδομάδες γιατί γίνεται απο το ινστιτούτο γενετικης της Κύπρου!!!Άρα δεν έχεις τη δυνατότητα να το κάνεις με αυτό τον τρόπο. Εσύ προφανώς οταν ήσουν στην isis απλά έκανες μεταφορά με κατεψυγμένα και αρα γινόταν από πριν ο προεμφυτευτικός σωστά και όσα ήταν καλά τα παγωναν. Σωστά? Οι τελευταίες βλαστοκύστες που εχω στην κατάψυξη είναι απο τον ίδιο κύκλο που έχω βάλει ήδη 3 εμβρυα και τα 3 με χρωμοσωμικες ανωμαλίες. Ήθελα να περάσουν τώρα απο προεμφυτευτικό αλλά δεν γίνεται Κύπρο. Γιατί είναι αυτό που αναφέρεις. Θα παγώνουν θα ξεπαγώνουν θα ξαναπαγωνουν και ξανα. Στην αρχή πάλι αφού δεν είχαν ενδείξεις δεν με παροτρυναν να τα στείλω. Πες μου αν έχεις κάνει κάτι άλλο στην isis που δεν γνωρίζω γιατί έχω πελαγώσει λίγο.
 8. Καντι να σε ρωτήσω κάτι :πώς γινεται ο προεμφυτευτικός σε παγωμένες βλαστοκύστες? Δηλαδή τις έχεις παγώσει καιρό τώρα? Και απλά τις ξεπαγωνεις και γίνεται ο προεμφυτευτικος σε πόσες μέρες και μετά στις βάζουν αμέσως? Συγγνώμη αν ρωταω αυτονόητα αλλά εδώ στην Κύπρο δεν το κάνουν καν και θέλω να δω πως πάει αυτή η διαδικασία.
 9. Κύπρο είμαι. Αλήθεια? Ποοοση δύναμη παίρνω αυτές τις μέρες διαβάζοντας σας. Δεν έχω λόγια. Mary είχες παλινδρομη εσυ?
 10. οχι δεν μας είπαν. Δεν είχαν ένδειξη λένε. Εσείς την κάνατε?
 11. Μιλάει με γρίφους. Καλά εμβρυα μπορεί να εμφυτευσουν ή να μην εμφυτευσουν καλά. Και αντίστοιχα το ιδιο στα ανωμαλα χρωμοσωμικα. Δεν ξέρω τελικά. Χωρίς καρυοτυπο και μια ανάλυση του κατακερματισμου του dna δεν θα ξέρουμε. Αλλά απο οσο εχω καταλάβει είναι όλα τύχη και εμείς πολύ άτυχοι. Βρε κορίτσια να ρωτήσω κάτι : υπάρχει αντίστοιχη ανάλυση για την ποιότητα των ωαρίων όπως υπάρχει για το σπέρμα η ανάλυση κατακερματισμου (dna fragmentation)? Κάτι που να δείχνει κάπως αξιοπιστα την ποιότητα του dna των ωαρίων? Όχι η AMH που καταδεικνύει ποσότητα.
 12. Ακόμα να βγει. Την προηγούμενη βδομάδα έγινε η αποξεση.
 13. Ναι. Ειλικρινά δεν θα καταλάβω ποτέ γιατί χρειάζεται να το περάσει μια κοπέλα αυτό που ουσιαστικά είναι ήδη μάνα. Δεν μας φτάνουν όσα περάσαμε. Αποβαλε το άγχος. Δεν σημαίνει οτι συμβαίνει σε όλες. Απολαύσε την εγκυμοσύνη σου!
 14. Ναι πρώτα το ενα και μετά το άλλο. Δεν πιστεύω να επηρεασε το ενα το άλλο. Στάλθηκαν για καρυοτυπο εμβρύου αν και πιστεύω οτι ηταν χρωμοσωμικα ανωμαλα και τα δύο. Τα υπολοιπα τα ειχα κανει ολα προληπτικά. Πρέπει σίγουρα να πάμε για καρυοτυπο ζεύγους. Ναι απλά προσπαθησε να είσαι χαλαρή. Ημουν πολύ αγχωμενη αν και μετά την καρδούλα ηρέμησα αλλα δεν ξέρω δεν κανει να σκεφτομαστε αρνητικά. Ολα θα πανε καλά! Θα το δεις!!
 15. 10η βδομάδα. Όχι οχι μην το σκέφτεσαι. Κάτι άλλο ίσως να συμβαινει σε εμάς που δεν το ανακαλύψαμε