Aurora S

Μέλη
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  79
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

119 εμφανίσεις προφίλ
 1. @Vivi8 συγχαρητήρια!! Να σας ζήσει Καλή ανατροφή!! Τί ωραία που είχες καλή εμπειρία!! Όποτε μπορείς πες μας πού γεννησες και τί σας ζήτησαν με covid test. Και οποια άλλη λεπτομέρεια θέλεις
 2. @Irinoula86 στο Μητέρα δε θα γεννήσεις κι εσύ; ρώτησα τη μαία κ μου είπε ότι μπορώ να κάνω κι έξω το τεστ. Λέει από 38η κ έπειτα το δέχονται. Ωστόσο δεν εξακριβωσα ποιο ακριβώς τεστ θέλουν. Υπάρχουν διάφορα! Έχω σκοπό να ξαναρωτήσω όταν ξαναπαω την άλλη βδομάδα.
 3. @Renez εγώ αρκετά καλύτερα από εσένα.. ξυπνάω μες στη νύχτα λόγω έντονου πόνου στα πόδια, για να γυρίσω πλευρό αλλά καταφέρνω κ ξανακοιμαμαι. Κ το πρωί συνήθως ξυπνάω για αρκετή ώρα αλλά μένω στο κρεβάτι κ με ξαναπαίρνει ο ύπνος. Από όνειρα... Όχι κάτι διαφορετικό από ότι εκτός εγκυμοσύνης!
 4. @ada32 καλή ανάρρωση στη μπεμπουλα σου και σε εσένα! Ωραίος ο τοκετός σου Και χαίρομαι που τελικά δεν κατεληξες στη γιατρό που σε πίεζε για πρόκληση.
 5. @elenioz σε ευχαριστώ πολύ!! Εύχομαι και σε εσένα να πάνε όλα όπως επιθυμείς!!
 6. Γενικά από ότι έχω καταλάβει οι περισσότεροι γιατροί το κάνουν αλλά όχι όλοι. Εξαρτάται κ από την περίπτωση. Άλλοι θέλουν να δουν τον τράχηλο κ αν έχει αρχίσει διαστολή κ άλλοι προσπαθούν κ να παρέμβουν για να βοηθήσουν την έναρξη τοκετού. Άρα ίσως κάποιοι το κάνουν κ καταχρηστικά ειδικά αν δε γίνεται τη σωστή χρονική στιγμή. Σήμερα είχα NST, είχε πολλή κίνηση κ είδα κ 3-4 γυναίκες που είχαν έρθει να γεννήσουν... Τί ωραίο κλίμα ανυπομονώ να ξαναπάω την άλλη βδομάδα!! Α! Και το μωρό είναι με το κεφαλάκι κάτω! Ούτε κατάλαβα πότε γύρισε, χάρηκα πάρα πολύ!
 7. @ada32 Συγχαρητήρια!!!! Να σας ζήσει! Τί ωραία που έγιναν τα πράγματα όπως ήθελες!!! Καλή ανατροφή
 8. @Eva137 μήπως αυτό που νοιώθεις πολύ χαμηλά στην κοιλιά είναι χεράκια; Και από την άλλη αν έχει γυρίσει κ είναι ισχιακό δε θα έπρεπε να έχεις καταλάβει το κεφαλάκι του ψηλά στην κοιλιά σου που είναι μεγάλο κ θα φαινόταν σαν εξόγκωμα; Πάντως είναι σπάνιο να αλλάξει τη σωστή του θέση στο τέλος της κύησης κ να γυρίσει με τα πόδια κάτω ή ξαπλωτο στην κοιλιά.
 9. Συγχαρητήρια!!!! Να σας ζήσει! Καλή ανατροφή!! Καλή ανάρρωση και να πάτε γρήγορα σπίτι σας @Renez το πινακακι!!!!
 10. @Irinoula86 δεν έχουμε όλοι οι άνθρωποι την ίδια προσωπικότητα με τους γονείς μας! Σίγουρα θα πάρει ερεθίσματα από εσένα αλλά θα έχει τον δικο του χαρακτήρα! Οπότε χαλάρωσε Κι εγώ ζεσταίνομαι κυρίως όταν ξαπλώσω τη νύχτα... Με πιάνει δυσφορία κ συνήθως δεν αντέχω χωρίς κλιματισμό αν κ στην Αθήνα έχει δροσίσει
 11. @Renez Αύριο έχω NST.. ανυπομονώ! Λοιπόν, εσείς θα βάλετε μια μαντινάδα στην πόρτα στο μαγαζί, να καταλάβουν όλοι γιατί δε θα ανοίξετε για μια βδομάδα!! @elenioz τις κάνω όσο αντέχω.. όταν τον νοιώθω να κουνιέται πολύ κάθομαι στα γόνατα και τους αγκώνες.. αλλά όχι για πολύ γιατί κουράζομαι, άσε που νοιώθω ότι θα φύγει η κοιλιά από τη θέση της!! Δεν έχει κ πολύ χώρο ο μπέμπης... Είναι μεγάλος και εγώ είμαι μικρόσωμη.. τώρα βέβαια έχω ένα εξόγκωμα ψηλά στην κοιλιά.. Πισινός; Κεφάλι; Περιμένω να δούμε αύριο με τη μαία..
 12. Καλημέρα κορίτσια! Τί ωραία που έβρεξε εχτές νύχτα - για όσες είμαστε κέντρο Αθήνας - και δρόσισε.. Είχα πάλι καταφύγει στο a/c αλλά ευτυχώς μετά τη βροχή το έσβησα. @elenioz κουράγιο, σε λίγο καιρό θα ελευθερωθείς!! @Renez Πέμπτη σήμερα! Στο NST η μαία μπορεί να καταλάβει αν το μωρό έχει γυρίσει; Εννοώ χωρίς να έχει υπερηχογράφο
 13. @Renez 36η εβδομάδα! Ουφ κι εγώ κοντεύω έχω ετοιμάσει όλα τα πράγματα για τη βαλίτσα, αλλά είναι ακόμα στο συρτάρι... Μάλλον αύριο πρέπει να τα βάλω μέσα στη βαλίτσα!