Kiddo

Μέλη
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  245
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Όλα όσα δημοσίευσε η/ο Kiddo

 1. Όλα καλά να σας πάνε κοπέλα μου! Μακάρι ειλικρινά να γίνεται τσάμπα η κουβέντα! Αν θέλεις στείλε μου και π.μ ότι χρειαστείς (με το σπέρμα τουλάχιστον!) όπου μπορώ να βοηθήσω!
 2. Όχι γλυκιά μου..! Μη μπερδεύεσαι! Γράφει η κοπέλα πιο πάνω αν δείς ότι γυναικολόγος τους έδωσε serpafar για τον άντρα της με υψηλό κατακερματισμό, όπου το συγκεκριμένο φάρμακο δεν έχει καμία σχέση! Εσείς φυσικά και να πάτε στο ραντεβού σας! Δεν έχει καμία σχέση ο άνθρωπος αυτός! Η δική μου απορία πάνω στον Α. ήταν γιατί δεν τους το σχολίασε όταν τον είδαν από κοντά..
 3. Ρε συ!! Σούπερ είναι οι τιμές του! Με ποιο σκεπτικό έδωσε στον άντρα σου serpafar;! Εγκληματικό το λιγότερο.. Και του έδωσε μάλιστα και μεγάλη ποσότητα! Εμάς με αζωοσπερμία τονίζω και τραγικές ορμονικές, μισό χάπι ημερησίως! Τι να πω.. Να φανταστώ ούτε σας είπε να κάνετε εξετάσεις ορμονικές μετά το χάπι να δείτε τι έγινε ε; Εύχομαι ειλικρινά να μην έχει προκαλέσει το οτιδήποτε αρνητικό στον άντρα σου αυτό το χάπι.. από τα λίγα που ξέρω λογικά σε τέτοιο χρονικό διάστημα θα έχει παρέλθει το όποιο αρνητικό του προκάλεσε.. και σε παρακαλώ αν δεν έχετε επαναλάβει ορμονικές εξετάσεις από τότε κάντε να είστε σίγουροι! Απορώ πως και δεν σας είπε τίποτα σχετικά πάντως ήδη ο Α. ... Ρώτησε τον να είσαι σίγουρη κοπέλα μου! Κορίτσια μου σας το λέω με πολύ αγάπη ώστε να προσέχουμε για να έχουμε όλες, ακόμα και όσες απλώς διαβάζουν το post χωρίς να είναι στη παρέα μας, ΔΕΝ παίρνουμε ποτέ γνωμάτευση γυναικολόγου (όποιος και αν είναι!) για ανδρολογικα θέματα! Ποτέ! Όπως εμείς δεν θα πηγαίναμε σε ανδρολόγο για γυναικολογικά θέματα έτσι ακριβώς ισχύει και για τους άντρες μας! Προσέχετε πολύ! Και όπου συναντάμε τέτοιες περιπτώσεις από μακριά!!
 4. Όχι δεν θα έπρεπε να πάρει κάτι τέτοιο! Αλήθεια τι ποσότητα σας έδωσε να παίρνει και πόσο χρονικό διάστημα έχει περάσει από τότε που σταμάτησε να το παίρνει; Σε ρωτάω γιατί αν έχει πάνω από χρόνο πχ που έχει περάσει από όταν το έπαιρνε το πιθανότερο είναι ότι δεν υπάρχουν παρενέργειες του φαρμάκου ακόμα.. Μπορείς λίγο να μου γράψεις και τις τιμές των ορμονών του; Ειδικά FSH & Testo; Για να καταλάβεις, το serpafar λειτουργεί στην υπόφυση όπου παράγονται οι ορμόνες αναπαραγωγής, αυξάνει την FSH LH και κατ'επέκταση τη παραγωγή της τεστοστερόνης στους όρχεις όπου πιέζουμε για παραγωγή σπερματοζωαρίων! Δεν ξέρω αν επιρρεάζει αυτό τώρα το κατακερματισμό όπου έχετε εσείς το θέμα γιατί εμείς με αζωοσπερμία δεν έχουμε στο νου μας κατακερματισμό.. Ειλικρινά όμως αυτός που σας έδωσε serpafar... Δεν ξέρω πως να το χαρακτηρίσω κόσμια! Επεστησε σε παρακαλώ στον ουρολόγο σας το θέμα και ζήτα του διευκρινίσεις αν και κατά πόσο σας έχει επιρρεασει αρνητικά αυτή η αγωγή..
 5. Καλησπέρα! Καταρχήν δεν θέλω να σχολιάσω το ότι γυναικολόγος που το παίζει θεράποντας ιατρός σε ανδρολογικα θέματα τι είναι.. δεν ξέρω κιόλας το συγκεκριμένο άνθρωπο..! Αλλά το serpafar είναι φάρμακο! Δεν είναι βιταμίνες! Serpafar αλήθεια γιατί σας έδωσε; Πως το δικαιολόγησε; Οι ορμόνες του διάβασα γράφεις φυσιολογικές.. είχατε κάνει εξετάσεις πριν το λάβει και μετά αφού το έλαβε; Τι TESTO/FSH/LH/PRL έχει; Επίσης είχατε ποτέ πρόβλημα με τη ποσότητα του σπέρματος; Τι αριθμό σπερματοζωαρίων είχε; Γιατί γράφεις για κατακερματισμό ότι έχετε θέμα.. Συγνώμη για τις ερωτήσεις αλλά προσπαθώ να καταλάβω γιατί έδωσε στον άντρα σου serpafar...
 6. Καλημέρα! Από αυτά που έχω καταλάβει εγώ, ο απλός καρυότυπος ζεύγους χρειάζεται ακόμα και όταν δεν υπάρχει πρόβλημα με κανέναν από τους δύο και μας δείχνει τυχόν χρωμοσωμικές ανωμαλίες που υπάρχουν ώστε να εξηγήσουν το λόγο υπογονιμότητας, αν δεν βρεθεί κάτι απλά αφαιρούμε το γονιδιακό από την εξίσωση αυτή. Αν τώρα υπάρχει πρόβλημα στη γυναίκα ο καρυότυπος ζεύγους γίνεται με έλεγχο στο χρωμόσωμα Χ και αν υπάρχει στον άντρα με έλεγχο του χρωμοσώματος Υ. Δεν τα λέω πολύ επιστημονικά οπότε ελπίζω να μην λέω κάτι λάθος..
 7. Ευχαριστώ πολύ πολύ!! Όχι ακόμα, θέλει να επαναλάβουμε σπερμοδιάγραμμα τώρα που κλείσαμε 75νθήμερο με serpafar και θα πάμε να τον δούμε από κοντά μέσα στις επόμενες μέρες! Μας είπε και για ovitrelle την οποία από ότι κατάλαβα τηλεφωνικά θα ξεκινήσουμε για το επόμενο 75νθήμερο μαζί με serpafar, ανάλογα βέβαια των εξετάσεων μας, για αυτό ακριβώς θέλω να μάθω σχετικά με το συμπλήρωμα DHEA όσο γίνεται ώστε να το προτείνω και να δω τι θα μου πει μήπως και βοηθήσει.. Ότι βρεις στείλε μου π.μ.! Σας καληνυχτώ εγώ! Υ.Γ. @Arriel_83 μου τελείωσαν τα reactions..
 8. Όχι όχι!! Για τον άντρα λέω! Έχουμε αζωοσπερμία, ξεκινήσαμε με τραγικά χαμηλή τεστοστερόνη και σχετικά καλή FSH, με βιταμίνες αυξήθηκε αυτή και με serpafar ένα τρίμηνο τώρα μαζί με τις βιταμίνες αυξήθηκε ακόμα περισσότερο η FSH και κατ'επέκταση η τεστοστερόνη όπου ο ουρολόγος μας είπε αυτό ακριβώς, με το serpafar πιέζοντας την υπόφυση ουσιαστικά αυξάνεται η FSH και άρα η τεστοστερόνη οπότε πιέζουμε τους όρχεις να κάνουν σπερματογένεση... Και σκέφτομαι αν το συμπλήρωμα της DHEA θα βοηθούσε ή θα τα έκανε χειρότερα ουσιαστικά; Απλά δεν μπορώ να βρω τίποτα σχετικά με αυτή την ορμόνη και τους άντρες! Ενώ διαβάζω ότι υπάρχει και λειτουργεί και στα δύο φύλα και στις γυναίκες βοηθάει.. για τους άντρες τίποτα! Είπα μήπως ήξερες κάτι σχετικά.. τεσπα! Ελπίζω να μην σε μπερδεψα περισσότερο τώρα.. P.S. Κλείνει τα 41 σε λίγες μέρες..
 9. Έχεις δίκιο και τα λες πολύ καλά! Όμως οτιδήποτε και αν ψάχνω για την DHEA και για συμπλήρωμα αυτής μόνο για γυναίκες και γύρω από ωοθηλακια βρίσκω, για αυτό είπα να ρωτήσω μήπως έχεις πετύχει, κατά τη δική σου έρευνα, κάτι σχετικό.. Φυσικά και δεν θα αλλάξει κάποια κατάσταση απλά σκέφτομαι, αν με το serpafar ανέβηκε η FSH και κατ'επέκταση η Τεστοστερόνη, αν πάρουμε χάπι DHEA δεν θα μείωνε την FSH και άρα περισσότερες πιθανότητες σπερματογένεσης; Ή θα πάει αντιστρόφως πάλι, παίρνοντας χάπι DHEA μειώνει την FSH και κατ'επέκταση τη τεστοστερόνη και άρα μηδενική σπερματογένεση; Αντιστρέφει τη λειτουργία του serpafar δηλαδή ή θα μπορούσε να την ενισχύσει; Αυτό ψάχνω να καταλάβω αλλά δεν βρίσκω τίποτα για τους άντρες.. Τεσπα φυσικά αυτές είναι ερωτήσεις προς το γιατρό και αυτός θα μας πει ακριβώς απλά αναλύω τι και πως το σκέφτομαι.. Ευχαριστώ πολύ πάντως που μου απάντησες!
 10. Ξέρεις μου προκαλεί εντύπωση που την έχουν ελέγξει σε εμένα και όχι στο σύζυγο.. διάβαζα λοιπόν ότι μπορεί να μειώσει την FSH αν θυμάμαι καλά ανάμεσα σε άλλα.. εμείς που με το serpafar ανέβηκε η FSH λες να μην βοηθούσε να τη ρυθμίσουμε..; Έχεις έρευνες να μου στείλεις να διαβάσω έστω και με π.μ. αν δεν γίνεται δημόσια;
 11. @Arriel_83 ήθελα να σε ρωτήσω επειδή φαίνεται ότι το έχεις ψάξει, τι ξέρεις για DHEA στον άντρα; Έψαχνα σχετικά γιατί θέλω να ρωτήσω τον ουρολόγο όμως θα ήθελα να πάω "διαβασμένη" όσο γίνεται αλλά δυστυχώς δεν μπόρεσα να βρω κάτι σχετικό.. έχεις σχετικές έρευνες υπόψιν σου μήπως να με κατατοπίσεις;
 12. Αηδιάζω με αυτούς τους γιατρούς που τα φορτώνουν όλα στη γυναίκα! Δε ξέρω το ορμονικό σου προφίλ ούτε λέω πως οφείλονται στο σπέρμα, αλλά ειδικά όταν γνωρίζεις πως δεν έχεις και την καλύτερη ποιότητα ωαρίων γιατί να μην προσπαθήσετε να πετύχετε το ιδανικότερο στο σπέρμα ώστε αν όχι να βοηθήσει τουλάχιστον να μην επιβαρύνει τη τελική ποιότητα εμβρύου; Προσωπικά πιστεύω ότι είναι 50%-50% κανένας από τους δύο δεν έχει την κατά αποκλειστικότητα ευθύνη! Εμείς τώρα με αζωοσπερμία, όπου ξέρουμε ότι και να βρούμε σπερματοζωάρια δεν θα είναι ότι καλύτερο ήτε μορφολογικά ήτε από κατακερματισμό DNA, να γίνει το Φ Χ Ψ στραβό και να μου πουν ότι ευθύνονται τα ωάρια κατά 90%; Θα τους πάρει και θα τους σηκώσει! Συγνώμη αν ακούγεται κάπως αυτό που λέω αλλά δεν αντέχω καθόλου όταν ακούω να τα φορτώνουν όλα στη γυναίκα! Στη δική σου περίπτωση πάντως αν μου επιτρέπεται, συμφωνώ με τη @νικηαντωνια81 όσο αντέχετε οικονομικά και ψυχολογικά πάντα, να συνεχίσετε με δικό σας υλικό αφού βγαίνουν καλές βλαστοκυστες κάποιο θα είναι το τυχερό που θα οδηγήσει σε τελειόμηνη εγκυμοσύνη.. ένα θέλουμε! Στο εύχομαι!
 13. Ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Να 'σε καλά κοπέλα μου! Ότι καλύτερο και σε εσένα, με φουσκωμένη κοιλίτσα σύντομα εύχομαι!!
 14. Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον! Αν και μίλησα με το γιατρό μου σχετικά όταν έκλεισα το ραντεβού, κατάφερα να το λύσω μόνη μου, λίγη ώρα αργότερα, σε συνεννόηση με την επιτροπή στο τηλέφωνο και μου το άλλαξαν για Φεβρουάριο! Στάθηκα τρομερά τυχερή!
 15. Μακάρι!!! Και σε εσένα κοπέλα μου τα εμβρυακια σου να σε εκπλήξουν ευχάριστα και να σου δώσουν μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη!!
 16. Τσάμπα δεν λες τίποτα!! Τέτοια εναλλαγή συναισθημάτων ούτε στην εφηβεία!! Ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Ειλικρινά δεν μπορώ να το πιστέψω ακόμα.. μα τέτοια τύχη εγώ..; Απίστευτο!! Μόλις τελείωσα τώρα και τη συνεννόηση με τους γιατρούς (ουρολόγο-γυναικολόγο) για να δούμε τι θα γίνει πως και πότε, θα τους δούμε όλους και από κοντά και ελπίζουμε να πάνε όλα καλά!
 17. Κορίτσια μου!!! Με συγκινείται όλες τόσο μα τόσο πολύ!!! Μου έχουν κοπεί τα γόνατα από την αγαλλίαση!! Δεν πιστεύω στη τύχη μου, σας ευχαριστώ όλες τόσο πολύ και τη κυρία στην επιτροπή, να είστε πάντα καλά! Μου άλλαξαν το ραντεβού για Φεβρουάριο!!!!!!! Δεν μπορώ ακόμα να το πιστέψω! Προσπαθώ να ηρεμήσω μιας και τρέμω ακόμα, έκλαψα κιόλας από χαρά...! Το σκοτσέζικο ντους που έκανα τις τελευταίες ώρες δεν περιγράφεται... Σας ευχαριστώ όλες τόσο μα τόσο πολύ που τρέξατε να με σκεφτείτε και να βοηθήσετε με τον όποιο τρόπο.. δεν έχω άλλα λόγια...
 18. Τα νεύρα μου, κορίτσια αυτή τη στιγμή δεν μπορείτε να φανταστείτε... Όλο το αρχικό σόκ έχει μετατραπεί σε καθαρά νεύρα.. είχα ήδη στο νου μου δύο-τρείς μήνες καθυστέρησης και για αυτό ακριβώς το λόγο έψαχνα από τώρα! Λέγαμε Μάρτιο να κάνουμε τη βιοψία ταυτόχρονα με ωοληψία.. οπότε ξεκίνησα να μιλήσω μαζί τους από τέλη Δεκεμβρίου!! Τι τηλέφωνα τι email! Εντέλει δεν ξέρω πως έγινε το θαύμα σήμερα το σήκωσαν (μάλλον κατά λάθος!) και μου λέει μέσα Ιουνίου... παίζει να ασπρισα εκείνη τη στιγμή.. πήρα ήδη το γιατρό, μου είπε ότι κάτι θα κάνουμε, δεν είχε και πολύ χρόνο να μιλήσουμε.. ειλικρινά δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει κιόλας αλλά το μόνο που θέλω να κάνω αυτή τη στιγμή είναι να μιλήσω με το τμήμα παραπόνων του ΕΟΠΥΥ, όχι ότι θα αλλάξει κάτι απλά για να τα βγάλω από μέσα μου και να τους βρίσω!! Αλλά δεν το σηκώνουν ούτε αυτοί!!!
 19. Καλημέρα κορίτσια! Έχω σοκαριστεί αυτή τη στιγμή για αυτό και σας γράφω.. έψαχνα να μιλήσω με την επιτροπή εξωσωματικής για να κλείσω ραντεβού.. για να μην τα πολυλογώ σήμερα κατάφερα και μίλησα επιτέλους μαζί τους κλείσαμε πρώτο διαθέσιμο ραντεβού μέσα Ιουνίου!! Έχω σοκαριστεί απλά...
 20. Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!! Έχουνε πολύ γέλιο ανάθεμα τους!! Αφού μας συγχύσουν πρώτα καλά καλά..! Εντάξει! Εσείς κρατάτε τις ευγένειες ακόμα! Εμένα με λέει "σκύλα" πλέον.. 'Είμαι' του απαντάω! 'Αν συνεχίσεις τις βλακείες θα δείς και τη Χάρυβδη σε λίγο!' τέτοιες είναι οι συζητήσεις μας πια!!
 21. Ποια μωρά!!! Χειρότερα!! Τα μωρά τα ξεγελας άμα λάχει! Αυτοί πεισμώνουν κιόλας και δεν ακούνε!! Εδώ τη περασμένη εβδομάδα.. δεν ενοιωθε καλά.. με το θερμόμετρο παραμασχαλα σχεδόν όλη την ώρα! Μια φορά πάνω από 36,5 δεν ανέβασε! Αλλά όχι! Αυτός πέθαινε και ήθελε σουπιτσα...!! Δηλαδή πόσα θα αντέξουμε ακόμα...!!! @Arriel_83!!! Θεά!!!
 22. Άσε.. ιστορία ολόκληρη! Σε ευχαριστώ! Σπουδαία και η αλληλοκατανόηση κορίτσια μου! Ευτυχώς εμείς το περάσαμε αυτό το στάδιο πλέον, τις παίρνει από μόνος του τόσο καιρό μετά.. αλλά ότι τον έπιασε ο αυχένας από τις βιταμίνες... Δεν έχω λόγια πια..!