• Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  56
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

247 εμφανίσεις προφίλ
 1. Καλημέρα! Το καλύτερο είναι να μειώσεις το αλάτι Και τους υδατάνθρακες και να καταναλώνεις πολλή πρωτεΐνη. Εγώ πήρα τρεις μέρες αντιβίωση... κι εγώ είχα πόνο αριστερά στην κοιλιά λίγες μέρες μετά την ωοληψια και προερχόταν από το έντερο... Αν πάθεις υπερδιεγερση πιστεύω θα το καταλάβεις. Μην αγχώνεσαι!
 2. Εμένα μου έδωσαν ανάλυση για το σπέρμα την ημέρα της εμβρυομεταφορας. Μπορεί να σου τη δώσουν τότε. Τη μέρα της ωοληψιας μας είπαν μόνο πως ήταν κατάλληλο το δείγμα
 3. Ναι μου αύξησε κι εμένα τη δόση. Κι εγώ είχα πάρει αμέσως τηλ με την πρώτη χοριακη αλλα ζήτησε να με δει την έβδομη εβδομάδα.
 4. Καλησπερα! Γραψε καλύτερα ακριβώς τις τιμές μήπως και μπορέσουν να σου πουν κάτι τα κορίτσια εδώ που έχουν εμπειρία. Μετά από δύο μέρες έκανες τη δεύτερη; Στο ίδιο εργαστήριο; Πάντως από όσα έχω διαβάσει στα φόρουμ υπήρχαν περιπτώσεις που δεν διπλασιάστηκε στις δύο μέρες άλλα δεν υπήρχε πρόβλημα. Και αν δεν κάνω λάθος εχει περιθώριο να διπλασιαστεί ως τις 72 ώρες και όχι στις 48.. αν και δεν είμαι πολύ σίγουρη για αυτό . Καταλαβαινω τον πανικό σου... κι εγώ μετά από την εμβρυομεταφορα σε έναν μόνιμο πανικό είμαι... Εύχομαι να πάνε όλα καλά!!
 5. Ναι κορίτσι μου έχεις δίκιο. Μίλησα και με τον γυναικολόγο και με τον ενδοκρινολογο όλα οκ μου είπαν θα αυξήσουμε λίγο τη δόση του τ4. Πολύ άγχος κορίτσια! Ειδικά τώρα που περιμένω να ακουσουμε καρδούλα είναι πιο δύσκολα από την αναμονή μέχρι τη χοριακη... Σας θαυμάζω όλες έχετε μπει σε αυτή τη διαδικασία τόσες φορές. Πολύ ψυχοφθόρο.
 6. Όχι δεν παίρνω κορτιζόνη. Αμέσως μόλις είδα θετική χοριακη πήρα τον ενδοκρινολογο γιατί από όσα είχα διαβάσει εδώ ήξερα πως οι ορμόνες που παίρνουμε απορρυθμιζουν τον θυρεοειδή. Ωστόσο μου είπε να επικοινωνήσω την έβδομη εβδομάδα. Αν δεν μου έγραφε ο γυναικολόγος tsh δεν θα είχα ιδέα ότι ανέβηκε τοσο. Τι να πω... εγώ θεωρητικά σήμερα μπήκα στην έβδομη εβδομάδα Το όριο στην εγκυμοσυνη και πριν τη σύλληψη υποτίθεται πως πρέπει να είναι κάτω από 2,5 για να αποφευχθούν αποβολές και νοητικά προβλήματα στο εμβρυο
 7. Κορίτσια γεια σας! Σας έγραφα τις προάλλες τις τιμές της χοριακης και αναρωτιόμουν αν έχω ένα ή δύο έμβρυα... Τελικά όπως προβλεψατε οι περισσότερες έχω ένα. Έκανα υπέρηχο στις 5w1d, δηλαδή πριν μια εβδομαδα και την επόμενη εβδομαδα έχω ραντεβού για καρδούλα. Όσες έχετε εμπειρία με θυρεοειδή πείτε μου μια γνώμη γιατί έχω πάθει σοκ με την αύξηση της tsh. Έχω χασιμοτο και παίρνω τ4. Τέλος Ιουλίου τελευταία μέτρηση ήταν 1,6 η tsh και σήμερα είναι 3,84!!!! Αύριο θα μιλήσω με τον ενδοκρινολογο. Πιστεύετε πως μπορεί ήδη να έχει προκληθεί ζημιά λόγω αυξημένης tsh ή είναι νωρίς ακόμα; Έχω διαβάσει όλο το Google που γράφουν όχι πάνω από 2,5.
 8. Ευχαριστώ για την απάντηση. Αλλού ήθελα να το γράψω είναι η αλήθεια στο καφέ εξωσωματικής τα χω χαμένα
 9. Κορίτσια γεια σας! Σας έγραφα τις προάλλες τις τιμές της χοριακης και αναρωτιόμουν αν έχω ένα ή δύο έμβρυα... Τελικά όπως προβλεψατε οι περισσότερες έχω ένα. Έκανα υπέρηχο στις 5w1d, δηλαδή πριν μια εβδομαδα και την επόμενη εβδομαδα έχω ραντεβού για καρδούλα. Όσες έχετε εμπειρία με θυρεοειδή πείτε μου μια γνώμη γιατί έχω πάθει σοκ με την αύξηση της tsh. Έχω χασιμοτο και παίρνω τ4. Τέλος Ιουλίου τελευταία μέτρηση ήταν 1,6 η tsh και σήμερα είναι 3,84!!!! Αύριο θα μιλήσω με τον ενδοκρινολογο. Πιστεύετε πως μπορεί ήδη να έχει προκληθεί ζημιά λόγω αυξημένης tsh ή είναι νωρίς ακόμα; Έχω διαβάσει όλο το Google που γράφουν όχι πάνω από 2,5.
 10. Ναι κι εγώ έκανα εξετάσεις δεύτερη μέρα περιοδου για να δούμε αν μπορούμε να ξεκινήσουμε διέγερση. Πιο πολυ θέλουν να δουν αν υπάρχει περίπτωση για κυστικο ωοθυλακιο αν δεν κάνω λάθος
 11. Ναι αυτό εννοεί. Δεν έπαιρνα gonal. Έπαιρνα meriofert στις 9 το βράδυ. Απόγευμα προς βράδυ μου είχαν πει γενικά. Μην αγχώνεσαι θα σας κατευθύνουν
 12. Καλημέρα. Εμάς μας είχαν πει ένα μήνα πριν την ωοληψια να ανανεώνεται το σπέρμα μέρα παρά μέρα. Ο γιατρός μας επέτρεπε τις επαφές αν και τις τελευταίες μέρες της διέγερσης μπορεί να αισθάνεσαι κάπως άβολα. Οι ενέσεις δεν πονάνε καθόλου!
 13. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου όλες! Κανεις δεν μπορεί να καταλάβει αυτο το αναμεικτο συναίσθημα χαράς και άγχους όσο εσείς! Είτε ένα είτε δύο το ίδιο ευτυχισμένη θα είμαι! Το μόνο που με νοιάζει είναι να εξελιχθούν όλα ομαλά! Και το ίδιο εύχομαι για όλες μας! Ελπίζω και μέσα από τον αγώνα μας με την υπογονιμότητα να γίνουμε πιο δυνατές και να γίνει αυτό το κομμάτι της ζωής μας μια μακρινή και θολή ανάμνηση.
 14. Κορίτσια καλησπέρα! Θέλω να σας ρωτήσω κάτι να μου πείτε βάσει της εμπειρίας σας. Με χοριακη 142 την 9η μέρα από εμβρυομεταφορα βλαστοκυστεων και 785 την 13η μέρα υπάρχει περίπτωση να είναι δίδυμα; Πρώτο υπέρηχο έχω την Παρασκευή...