Zwzoulia

Μέλη
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  12
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

1 ακόλουθος

About Zwzoulia

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

489 εμφανίσεις προφίλ
 1. Τι καταπληκτικά νέα!!!!!!!!!!!!!!!! Μόνο μπεμπεδόσκονη; Όλες οι ευχές πάνω σου!! Θα πάνε όλα καταπληκτικά! Μ Α Γ Ι Κ Α Α Α Α Α Α!!!!
 2. Συγχαρητήρια!!!! Να σου πάνε όλα βολικά @SONIA79 !!! Πολλές ωραίες σκέψεις από εδώ και πέρα!!!
 3. Σε ευχαριστoύμε τόσο πολύ! Μακάρι ο κόσμος μας να είναι τόσο φωτεινός όπως εσύ!
 4. Έχω μιλήσει με το @Τουτουνι και με εχει βοηθήσει πολύ όπως και εσυ αυτή όπως ξέρω ! Είμαι ευγνώμων κορίτσια! Ευχαριστώ πολύ !!!
 5. Και εγώ τρελαίνομαι με τα διδυμάκια - ας πάνε όλα κατ' ευχήν! Εδώ είμαστε και θα μοιραζόμαστε τις εμπειρίες μας με φουσκωμένες κοιλίτσες! Θετική σκέψη για όλες μας!
 6. Δεν μπορούν οπότε καλό ειναι σου δίνουν τη δυνατότητα να έχεις παραπάνω απο 1 προσπάθεια. Ο Παπαθα μου είπε το αναμενόμενο 10-12 ωάρια με τα 5-6 να φτάνουν βλαστοκύστες . Από ότι έχω διαβάσει ξεκινάει "συντηρητικά" χωρίς να υπόσχεται κάτι που δεν μπορεί να γίνει - σου δίνει ΄όμως 2-3 προσπάθειες. Προσπαθώ να σκέφτομαι θετικά - ότι δεν θα χρειαστώ δεύτερη αλλά θα ηθελα να μεγαλώσω με 2 παιδάκια την οικογενειά μου. Άρα ακόμα κ αν πετύχει γιατί να μην έχω τη δυνατότητα για ένα δευτερο παιδάκι; Εκτός αν κάτσουν δίδυμα
 7. Έχω κλείσει ραντεβού με τον Τσιρι και έχω κάνει και ενα με Παπαθ. Επειδή πάντα κολλούσα με τον πρώτο γιατρό που έβρισκα κ αφηνόμουν είπα να πάρω την ευθύνη πάνω μου. Ναι μεν όλοι κινούνται στα ίδια αλλά είναι και τι θα σ βγάλει ο καθένας όπως και λεπτομέρειες στις οποίες παίζουν που δεν παρατηρείς αν δεν έχεις ποικιλία. Γιατί μεταξύ μας και τα 2 καλα είναι αν σου πουν ότι 100% θα πετύχεις.
 8. Μα ουσιαστικά εστιάσε σε 2... μονο ένα 25% να σου μείνουν για 2η προσπάθεια... κρίμα
 9. Καλημέρα! Έκανα το ραντεβού στο Γέννημα όπως και σας είχα αναφέρει. Μου είπε οτι απο 10-12 ωάρια που πέρνουνε από τη δότρια, τα οποία δεν μοιράζουν, συνήθως τα άριστα που φτάνουν σε βλαστοκύστες ειναι 2 - 4, το 4 μας το έδωσε με μια πιθανότητα 25%. Ποσοστό επιτυχίας έχουμε λεει στο 80% αλλά παίζει και να αποτύχουμε . Θα είναι δίπλα μου ότι και να συμβεί. Μου ζήτησαν 5000 - 5500 συν τα φαρμακα της δότριας. Η 2η εμβρυομεταφορά (αν υπάρχει) είναι στα 1000. Συγχρονίζουν τον κύκλο σου με της δότριας - δεν ειναι υπερ των κατεψυγμένων. Σιγουρα έχουν άριστα μηχανήματα αλλά κάτι δεν μου κολλάει με βάση όλα αυτά που περιγράφετε εδώ - πιο πολύ ήθελα να σας μεταφέρω την πληροφορία...
 10. Τέλεια!!! Έτσι να δίνετε ελπίδα σε όλες εμάς που είμαστε στην αρχή μας! Να φεύγει ο φόβος της αποτυχίας....
 11. @alina80 @pocm Ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις. Οπότε μου ζήτησε πολλά. Φανταστείτε οτι ήμουν έτοιμη να προχωρήσω. κάθε φορά το ίδιο λάθος κάνω....
 12. Καλησπέρα και από μένα! Παίρνω τόσο κουράγιο απο τις εμπειρίες σας! Ξεκινήσαμε τις προσπάθειες για παιδάκι όταν ημουν 36 με το που παντρευτήκαμε. Ο γυναικολόγος μου ήταν κάθετος ότι δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα και οτι θα έμενα έγκυος φυσιολογικά. Εθελοτυφλούσα προφανώς γιατί έτσι σιγά σιγά έφτασα στα 39. Στο ενδιάμεσο κάναμε 4 σπερματεγχύσεις με κλομιφαίνη. Στη μια πηρα θετική χοριακή αλλα δεν κράτησε,στις άλλες τίποτα. Και έτσι πηγα στον πρώτο εξωσωματικό. ΑΜΗ 0,2 - μην χάνουμε χρόνο μου είπε, 4 ωάρια - 3 γονιμοποιήθηκαν - άριστα έμβρυα είπε. Μου έβαλε και τα 3. Χωριακή 0. Eίχα άγνοια του πόσο πέφτει η γονιμότητα μας. Δεν θα συμβεί σε μένα έλεγα. Παρόλη την αποτυχία μ δηλώνει οτι δεν θα αλλαξει τπτ στην επόμενη προσπάθεια. Παθαίνω σοκ. Μα πως γίνετε; Με τέτοια ΑΜΗ και την ηλικία μου θα έπρεπε να με ψάξει λίγο ακόμα. Η ψυχολογία μου στα τάρταρα - μετά απο πολύ προσωπική δουλειά να μπορέσω να το αντιμετωπίσω αλλάζω εξωσωματικό. Επιλογή μου είναι να μην απευθυνθω σε μεγάλα κέντρα γιατί φήμες λένε ότι υπάρχει εκμετάλλευση. Ξεκινάμε με cyclacur μετά απο 3 μηνες μια υστεροσκόπηση όπου μου καθαριζουν έναν πολύποδα και αρκετές συμφήσεις και άμεσα κανουμε την προσπαθεια μας. 4 ωάρια τα 2 κυστικά. Γονιμοποιείται το ένα. Χωριακή 0. Φυσικά προτείνονται τα δανεικά. Και φυσικά πλέον δεν θα χάσω άλλο χρόνο. Απλά χρειάζομαι ένα σωστό κέντρο. Ο ίδιος μ είπε 5800 για όσες προσπάθειες προκύψουν. Δεν ήξερα τι άλλο να ρωτήσω οπότε απλά το άφησα εκεί. Πλέον έχω διαβάσει πολύ. Είμαι ένα μηνα πριν γινω 41. Και δεν θέλω να χάσω άλλο χρόνο από τη μητρότητα. Συν ότι ψυχολογικά δεν υπάρχουν άλλα αποθέματα. Κάτι σαν τις ωοθήκες μου Έχω κλείσει ραντεβού στο Γέννημα μετά από μεγάλη παρότρυνση γνωστών που είχαν θετικές εμπειρίες με δικό τους υλικό. Δεν διαβάζω πουθενά όμως για εμπειρίες δανεικών στο συγκεκριμένο κέντρο. Τι έχετε ακούσει; Συγγνώμη για το κατεβατό – απλά επειδή μονιμως φαίνετε να έχω άγνοια και ντρέπομαι … χρειάζομαι τη βοήθεια σας. Ευχαριστώ!