Skoros

Μέλη
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  39
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Κάλε σιγά, τώρα ξέρω από εδώ και πέρα όμως! Κάτι είναι και αυτό!!
 2. Ρε συ τι να πω, μου λένε πως δεν μπορούν να το δουν πριν το ανοίξουν.. μετά πλήρωσα 180- 150 τη διαδικασία και 30 για καρδιογράφημα. Όποτε ουσιαστικά τα μισά από ότι κατάλαβα. Άσε που ρώτησα να μου εξηγήσουν το ποσο και λίγο με νευρίασε η στάση τους στο λογιστήριο, Ε ναι θέλω να ρωτήσω τι πληρώνω κακό είναι; Τεσπα είμαι λίγο κάπως μετά το σημερινό ελπίζω να μου περάσει..
 3. Κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ, πήγα με φυσικό, ναι ήταν άδειο δυστυχώς, μα καλά τυχαίνει συχνά αυτό το πράγμα; Οκ θα τα πετάξω τα καφέ.. τι να πω στεναχωρήθηκα λίγο να σας πω την αλήθεια.. και δυστυχώς πέθανα στον πόνο Κι ολας .. αριελ μια χαρά πήρες το ένα!
 4. Κορίτσια τι κάνετε; Εγώ σήμερα έκανα ωοληψια αλλά ήταν άδειο το ωοθηλακιο γαμωτο.. να ρωτήσω κάτι; Μου είπαν να αρχίσω σικλακουρ τα άσπρα μόνο. Άνοιξα το κουτί και έχει άσπρα και καφέ. Παίρνω όντως μόνο τα άσπρα και τα καφέ τα πετάω; Ή υπάρχει άλλη συσκευασία σικλακουρ που έχει μόνο άσπρα;
 5. Καντι μπορείς να κανεις και σε ήδη κατεψυγμένα προεμφυτετικο;
 6. Γεια σας κοριτσάκια μου τι κάνετε; Ερώτηση: Συμφέρει να μαζεύει μια κοπέλα ωάρια με διέγερση εφόσον έχει υψηλή ΑΜΗ και της το προτείνει και ο γιατρός ή καλύτερα να πάει με φυσικό 1. Για να μην επιβαρύνει τον οργανισμό με φάρμακα και 2. Για να έχει καλύτερης ποιότητας ωάρια από φυσικό; Ή να πηγαίνει για διεγέρσεις; Τι θα κάνατε; Η ηλικία της φίλης μου είναι κοντά στα 40 με ΑΜΗ γύρω στα 30 και πολυκυστικες και προσπαθούμε να δούμε τι μπορεί να κάνει. Εγώ της λέω να κάνει διεγέρσεις αλλά φοβάται. Από την άλλη σκεφτόμαστε πως με φυσικό θα πάρει καλύτερης ποιότητας ωάρια όποτε μήπως είναι τελικά μια η άλλη; Συμφωνώ για προεμφυτετικο κι εγω
 7. Αυτό θα κάνω. ευχαριστω!
 8. Κορίτσια να ρωτήσω κάτι έκτακτο: μου είπαν να κάνω οβιτρελ στις 10 απόψε το βράδυ αλλά εγώ την έκανα μόλις τώρα στις 9 ( έκλεινε το φαρμακείο ενώ μου είπαν πως πρέπει να την κάνω Μια ώρα πριν, και δεν υπήρχε εφημερεύον κοντά -, φοβήθηκα να την κάνω μόνη μου στις 10). Ωοληψια Πέμπτη πρωί, λέτε να γίνει Τίποτα και να μην το προλάβω που την έκανα μια ώρα νωρίτερα;
 9. Καλεεεε συγχαρητήρια!!!!
 10. Ε τότε αν γίνει τώρα να το προσπαθήσω! Έχουμε και το κοβιντ από πάνω δε μας φτάναν όλα τα αλλα.. αν το κάνω αυτό το μήνα θα στείλω να σας πω! ευχαριστω!
 11. Αν είναι ένα τσίμπημα Να το κάνω έτσι απλά είμαι και φοβιτσιαρα με τον πόνο αλλά εδώ που φτάσαμε και με τόσα λεφτά που δίνουμε να το προσπαθήσω Και έτσι!
 12. Τώρα θα προσπαθήσω φυσικό και αν κάτσει εκατσε, αύριο είμαι πάλι για αίματα και υπέρηχο! Αυτό που λες να μαζεύουμε λεφτά για εξετάσεις! Πάνε διακοπές, αποταμίευση κλπ! Δυστυχώς όλα μας φεύγουν εδώ!& όχι πως δεν αξίζει, αξίζει και παρά αξίζει!
 13. Τέλεια άρα μένει να βρω έναν ιδιώτη και ένα κέντρο υγείας κοντά μου! Ευχαριστώ πολύ! Τουλ ότι γλιτώσουμε καλό είναι. Πληρώνουμε μέχρι και το κοβιντ τεστ 90 ευρώ, τι να πεις πια! Και πάλι ευχαριστώ κορίτσια πάω να το ψάξω!
 14. Ναι! Ευχαριστώ παρά πολύ, κι εγώ το χρόνο σκέφτομαι έχει τύχει να μου ζητήσει εξετάσεις πχ δευτ μέρα περιόδου και να έχει έρθει σε άσχετη μέρα και να τρέχω και να μην φτάνω!και πάλι ευχαριστω!