Neverstop

Μέλη
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  20
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Το 4% είναι με τα αυστηρά κριτήρια. Τα άλλα τύπου 40,50,60% είναι σίγουρα με άλλα κριτήρια, δεν υπάρχει σύγκριση. Βασικός ο αριθμός του σπέρματος στην εξωσωματικη, γιατί ξεπερνά το "εμπόδιο" του 1% φυσιολογικές μορφές.
 2. Γίνεται Προεμφυτευτικος σε όσα έχουν ήδη καταψυχθεί? Νόμιζα πως γίνεται η λήψη πριν καταψυχθουν... Είσαι μικρή και με ευκολία σύλληψης οπότε δεν θα το έβλεπα για δανεικό υλικό στη θέση σου, αλλά με τόσα που έχεις περάσει έχεις όλα τα δικια του κόσμου να πράξεις έτσι. Σου εύχομαι ολόψυχα να γίνεις σύντομα μανούλα ❤️
 3. Έχω πάθει σοκ μ όσα έχεις περάσει.. Έχεις συλλάβει πάρα πολλές φορές κι έχεις ζήσει σχεδόν όλα τα σενάρια μετά. Προεμφυτευτικο δεν έκανες ποτέ? Επίσης τι ηλικία έχεις?
 4. Καλή επιτυχία!!! Η δική μου η μεταφορά ήταν μεσημέρι. Οι οδηγίες ήταν κανονικά καφεδάκι και πρωινό, αλλά το utrogestan από το στόμα εκείνο το πρωινό, όχι κολπικά (δεν ρώτησα γιατί). Νερό δύο ποτήρια ήπια κι ήμουν οκ!
 5. Neverstop

  Pergoveris

  Σ ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Έχω ξεκινήσει ήδη, έχω γύρω στις 600 και θα χρειαστώ σίγουρα 300 ακόμη. Αν δεν βρω άμεσα θα αναγκαστώ να αγοράσω γιατί σκ θα χρειαστώ. Παίρνω 150 δόση αλλά ίσως αυξηθεί.
 6. Neverstop

  Pergoveris

  Καλησπέρα κορίτσια και καλή επιτυχία στις προσπάθειες όλων μας ❤️❤️❤️ Χρειάζομαι άμεσα pergoveris.... Περιοχή Θεσσαλονίκη. Επιτροπή δεν δικαιούμαι δυστυχώς, ούτε δίνουν το συγκεκριμένο φάρμακο εκτός συγκεκριμένων περιπτώσεων. Υπάρχει κάποια κοπέλα που να της περισσεύει? Ή να την πουλά σε καλή τιμή???
 7. Υπάρχουν πολλοί που υποστηρίζουν πως έμβρυα που δεν προχώρησαν έως πεμπτη ημέρα στο εργαστήριο, προχωράνε κανονικά στο περιβάλλον της μήτρας. Καλώς εμπιστευεσαι τον γιατρό σου και εύχομαι θετική έκβαση!
 8. Για το εμβρυογενεσις δεν γνωρίζω, αλλά σε όσες ωοληψιες έκανα η αναισθησία ήταν ένας πολύ ωραίος ύπνος και δεν καταλαβαίνεις τίποτα απολύτως!
 9. Κορίτσι μου, χωρίς να έχω εμπειρία από το συγκεκριμένο νοσοκομείο, έρχομαι να επιβεβαιώσω τα εξής σε σχέση με την εξωσωματικη σε δημόσιο νοσοκομείο (Παπαγεωργίου) : *Ο χρόνος που χάνεις στην αναμονή είναι πολύ πιο ακριβός από το κόστος σε ιδιωτικό, ειδικά αν είσαι γυναίκα που δεν έχει ηλικιακο περιθώριο. *Δεν πρόλαβα να κάνω ωοληψια στο δημόσιο γιατί δεν άντεξα την αναμονή, αλλά ήμουν μάρτυρας σε περιστατικό που είπαν σε κοπέλα πως δεν πρόλαβαν να πάρουν τα ωοθυλακια γιατί είχαν σπάσει. *η αντιμετώπιση των εκεί ιατρών ήταν ειρωνική κι υπήρχε ελλιπής ενημέρωση (ο υπεύθυνος ιατρός δυσανασχετουσε στις ερωτήσεις μου, που ήταν εύλογες καθώς αφορούσαν την υγεία και το σώμα μου). *το άγχος της αναμονής κι η προχειρότητα και τα σοβαρά λάθη οργάνωσης δημιουργούν καταστάσεις που δεν τις χρειάζεται το ζευγάρι. Αρκεί το άγχος της εξωσωματικης! Εν κατακλείδι, αν είσαι μικρή και με περιθώρια χρόνου, ναι, αξίζει να προσπαθήσεις. Αν όχι, μακριά... P. S. Η όλη διαδικασία μικρογονιμοποιησης κοστίζει πάνω από 1300 στο Παπαγεωργίου. Γνώμη μου, δοκίμασε κάποιους φυσικούς και φυσικούς τροποποιημενους να μαζέψεις έμβρυα. Κι ο σύζυγος να συνεχίσει την αγωγή του. Σου εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία!
 10. Καλημέρα! Σαν απλός παρατηρητής θα πω πως δεν εξέφρασε κακία, αλλά την αντίθεσή της σε κάτι που, κακά τα ψέματα, όλες έχουμε πει πάνω στα νεύρα μας ή την αδικία που νιώσαμε. Κακία όμως δεν ήταν.
 11. Ovitrelle έκανα σ αυτά τα μεγέθη οπότε στην ωοληψια θα ταν 20αρια σίγουρα
 12. Καλημέρα! Σ εμένα έτυχε είτε 17,είτε 18 είτε 19.. Την πρώτη φορά που έκανα ovitrelle έφτασα στην κλινική την ώρα της ωοληψιας με πολύ έντονους πόνους.. Ήμουν σίγουρη πως είχαν σκάσει αλλά δεν..
 13. Ο γιατρός θα σου πει.. Γιατί υπάρχουν ως συμπλήρωμα κι υπάρχουν και σε μεγαλύτερη δόση, ως φάρμακο πλέον να το πω μπακαλιστικα. Εγώ παίρνω την εβδομαδιαία δόση lecalcif. Εγώ έπαιρνα τρία utrogestan την ημέρα κολπικου και μία prolutex
 14. Σίγουρα το καλύτερο είναι η παρακολούθηση από ειδικό. Και κυρίως η.. θέληση από μέρους μας! Wow! 51 κιλά??? Συγχαρητήρια! Δυνατός χαρακτήρας είσαι, μπράβο! Θεσσαλονίκη είμαι εγώ! @[email protected] καλή αρχή έκανες, μπράβο και σε εσένα! Το Πάσχα που έκανα για δύο μήνες δίαιτα τόσο είχα χάσει, κάπου τρία κιλά το μήνα. Προσπαθώ για αρχή να κόψω γλυκά κι επεξεργασμενα.. Η υγρή στέβια πιστεύετε κάνει κακό? Όπως πχ έχω ακούσει να λένε για ζαχαρίνη?
 15. Κορίτσια, έχετε να προτείνετε καμιά δίαιτα για τα περιττά κιλά, που να ναι κάπως υγιεινή για τα ωαρια μας? Έκοψα το τσιγάρο, έκανα ήδη μια αποτυχημένη εξωσωματικη κι είμαι δέκα κιλά πάνω από τα νορμάλ. Αυτό σε συνδυασμό με την αποτυχία μού προκαλεί μεγάλο στρες και στεναχώρια. Οδευω στα σαράντα....