• Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  289
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. @Dream85 κορίτσι μου εύχομαι όλα να πάνε καλά.... Αφού το προλάβες σίγουρα θα πάρεις εβδομάδες, όλα θα είναι καλά. Να μας ενημερώνεις. Η Παναγία κοντά σου.
 2. Δεν το έχω πάθει εγώ, αλλά το έχει πάθει η συννιφαδα μου με την μικρή της.. όλα ήταν καλα. Ίσως στρεσαριστηκε η μπέμπα τώρα..φάε και κάτι γλυκό και θα την ακούσεις..
 3. Εγώ μόλις σου έστειλα, περιμένω με ανυπομονησία.αχαχα
 4. Και εμενα 9 εβδομάδων...
 5. Ξέρω είμαστε πολλές. Γερές να είναι, γερά να είναι όλα τους και δεν θέλω τίποτα άλλο. Όλα θα πάνε καλά για όλες.
 6. Και για μένα σημερα είναιι λίγο περίεργη η ημέρα..σαν πέρυσι τέτοια μέρα είχα μάθει ότι είναι έγκυος στο πρώτο μωράκι που παλινδρομήσε..με έχει πιάσει μια φοβία άλλο πράγμα..όλα καλά όμως, προσπαθώ τα το εκλογίκευσω στο μυαλό μου, προσεύχομαι στην Χάρη της και όλα καλά...
 7. Δυστυχώς δεν πάμε... δουλεύω.. αχαχαχαχαχαχαχα Καλημέρα!!!! Και εγώ πεινάω ρε συ, όλη μέρα κάθε μέρα...αλλά κάνω λίγο υπομονή γιατί η νέα καμπύλη βγήκε λίγο τσιμπημενη πάλι και έχω μπει σε μια μικρή διατροφή, ευτυχώς προς το παρόν τίποτα το σπουδαίο αλλά νιώθω λίγο περιορισμένη... Καλή θα είναι!!! Καλημέρα σε όλες!!! ( Ξύπνια πια και με καφέ..)
 8. Και εγώ όταν τρώω κάτι τέτοιο με πιάνουν καούρες τα βράδια...
 9. Με το καλό!!! Όλα θα πάνε τέλεια!! Όπως βλέπεις κρατάμε πολλές σκοπια..εγώ κάθε μέρα ξυπναω 5 ξανά κοιμάμαι κατά τις 7..δεν μπορώ με τίποτα πιο πριν..
 10. Αααααα, και στην ομάδα πως θα μιλάμε πιο άμεσα;; Εννοείς σαν ποστ ε; Νόμιζα την συνομιλία γιατί είναι μπαμ μπαμ..έτσι το σκέφτηκα.. Εγώ σε όλα μέσα.
 11. Μπράβο ρε κορίτσι μου!!! Μπραβοοοο!!!! Όλα τελειαααα!!!!
 12. Νομίζω συνομιλία, ομαδική εάν έχεις δει. Εγώ έτσι και με φίλες αλλά και με άτομα από την δουλειά.
 13. Και να συνεχίσουμε να μιλάμε.. Είστε πολύ καλή παρέα βρε κορίτσια...
 14. Εγώ έχω φβ, οπότε θες σας λέω και όνομα για να με κάνετε και να σας κάνω φίλες