Irenesirene

Μέλη
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  20
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Περαστικά και γρήγορα να είστε καλά!
 2. Βρε, με αυτά που είχες γράψει, άλλα είχα καταλάβει! Μια χαρά είσαι! Εμπιστεύεσαι τη γιατρό σου? Αν ναι, μην το συζητάς καθόλου!!! Η nipt δεν είναι τίποτα σαν διαδικασία! Καλά αποτελέσματα!!!
 3. Πάω κατευθείαν για αμνιοπαρακεντηση. Δεν βρίσκω κανένα λόγο να κάνω δυο εξετάσεις.. Άσε που υπάρχει μεγάλη διαφοροποίηση στην ποιότητα των εργαστηρίων που γίνεται η ανάλυση των αποτελεσμάτων.. Αν έκανα κάτι άλλο, θα ήταν μάλλον CVS, αλλά επειδή πάλι αφήνει 1% πιθανότητα λάθους, δεν το ρισκάρω. Εφόσον ξεπέρασα το φόβο της αμνιοπαρακεντησης, πάω για το πιο κατατοπιστικο. Αλλά ο καθένας έχει τη δική του οπτική. Ναι ναι.. Για τα ποσοστά μου έλεγα.. Μετά τα σαράντα είναι ταχύτατη η πτώση. Το ήξερα, αλλά δεν περίμενα να είναι τόσο μεγάλη η διαφορά. @[email protected] δεν παραπονιέμαι.. Αυτή τη φορά έχω μια εύκολη εγκυμοσύνη ευτυχώς, γιατί δεν έχω καμία βοήθεια και η πρώτη είναι πολύ μικρή. Η πρώτη εγκυμοσύνη ήταν πολύ δύσκολη και καταλαβαίνω όλες τις κοπέλες που αγχώνονται. Αλλά είπαμε..
 4. Καλή να μη στεναχωριέσαι.. Όλα μέσα στο πρόγραμμα είναι.. Ευτυχώς, υπάρχει η επιστήμη και η γνώμη για να δώσουν λύσεις. Και εγώ φοβόμουν πάρα πολύ για την αμνιοπαρακεντηση, στην πρώτη μου εγκυμοσύνη και προσπάθησα να την αποφύγω.. Αλλά η nipt, αν υπάρχει κάτι, θα σε παραπέμψει πάλι για αμνιο, οπότε είναι λίγο κοροϊδία. Η αμνιοπαρακεντηση, έχει τον κίνδυνο της αποβολής. Αλλά είναι πάρα πολύ χαμηλό το ποσοστό. Με λίγη προσοχή, όλα θα πάνε καλά. Εγώ είχα 1/1350. Τώρα έχω 1/770 και ήμουν σχεδόν σίγουρη από την αρχή ότι δεν τη γλυτώνω. Απλά, δεν σας έγραψα όλες αυτές τις μέρες, γιατί με είχε πάρει από κάτω που μέσα σε ένα χρόνο έχω πέσει στα μισά. Αλλά θα τα καταφέρουμε. ΟΛΕΣ!!!
 5. Καλησπέρα! Καλύτερα να το συζητήσεις με το γιατρό σου. Δεν είναι να φοβάσαι, αλλά θέλει λίγο προσοχή. Αν δεν κάνω λάθος, θέλει λίγο προσοχή και με τη διατροφή σου και πιθανά πας για καισαρική, για να γίνει ελεγχόμενα η όλη διαδικασία του τοκετού. Για σιγουριά, θα σου πει ο γιατρός σου.. Επίσης δεν ξέρω καθόλου τι ποσοστά πρέπει να έχει γενικά. Αναφέρει κάτι άλλο ή εξέταση? Όλα θ πάνε καλά! Περαστικά σου..!!! Σου έδωσε αντιβίωση? Υπάρχει κάποιος τρόπος να κάνεις καταγγελία?
 6. Καλησπέρα σε όλες! Σήμερα κάναμε και εμείς την αυχενική μας και πήγαν όλα πάρα πολύ καλά! Ακόμη και ο τράχηλος, που φοβόμουν, είναι 3.5, όχι πολύ, αλλά δεν θα χρειαστεί να πέσω κρεβάτι από τώρα! ΠΗΤ έχουμε 25/12 στο Έλενα (δώρο Χριστουγέννων) και 70% είναι κορίτσι!!!
 7. Περαστικά και γρήγορα σπίτι! Αυτό που έλεγες για άδεια, ρώτα τον γιατρό.. Ίσως είναι καλύτερα για την ασφάλεια σας.
 8. Μαζί έχουμε αυχενική, την Τρίτη? Κι εγώ ελπίζω ξανά σε κορίτσι.. Αλλιώς ετοιμαστείτε να σας προικισω, που όλα τα έχουμε ροζ..!
 9. Σοβαρά?! Εγώ επειδή είμαι σε δημόσιο νοσοκομείο, εκτός από τον πεσσό που δεν χορηγουνταν από το νοσοκομείο, δεν πλήρωσα τίποτα. Από την άλλη, δεν ξέρω σε ποια περίπτωση ενδείκνυται το καθένα.. Εμένα μου έβαλαν πεσσό, για σε τόσο προχωρημένη εγκυμοσύνη (21η βδομάδα), δεν γίνεται περιδεση, είναι αργά. Τώρα ρώτησα αν θα χρειαστεί να κάνω περιδεση και μου είπε ότι θα το δούμε στην πορεία.. Περιμένω την αυχενική, να δω τι γίνεται.. Είναι το μόνο που με αγχώνει τόσο..
 10. Ευχαριστώ πολύ! Ο πεσσός είναι σαν μια τάπα, γύρω στα πενήντα ευρώ, που είναι από σιλικόνη ή κάτι τέτοιο μαλακό και σου το τοποθετούν έτσι ώστε να πιάνει το μέρος που ετοιμάζεται ή έχει ανοίξει στον τράχηλο. Είναι υπόθεση ενός τέταρτου και γίνεται πολύ εύκολα, με το χέρι. Έχει υψηλά ποσοστά επιτυχίας και σπάνια είναι ενοχλητικό. Ο τράχηλος είναι φυσικό να μικραίνει και αυτό είναι το επιθυμητό, όσο πλησιάζουμε στον τοκετό. Αλλά αν συμβαίνει γρήγορα ή πριν την περίοδο που πρέπει, πρέπει να προφυλαξουμε το έμβρυο. Γι αυτό γίνονται αυτές οι παρεμβάσεις. Αλλά με 4,2 είσαι σούπερ!
 11. Καλό μου, μην αγχώνεσαι.. Εφόσον ξέρεις θα το παρακολουθείτε.. Και εγώ στην μικρή μου είχα από πολύ νωρίς 1,6 και βάλαμε πεσσό.. Και τώρα πλησιάζει το χρόνο. Πολύ ξάπλα, καθόλου βάρος και κίνηση μόνο για τα βασικά, αν μπορείς. Και όλα αυτά, μόνο αν προκύψει πρόβλημα.. Μια χαρά είσαι! Ειδικά από τη στιγμή που το μετράτε πάντα. Κι εγώ φοβάμαι πάρα πολύ αυτή τη φορά, γιατί έχω το προηγούμενο και πλέον έχω και τη μικρή, που θέλει συνέχεια αγκαλιά. Αλλά θα τα καταφέρουμε!
 12. Καλησπέρα και καλώς ήρθες! Παίρνεις προγεστερονη? Είχα πολύ υψηλά επίπεδα στην προηγούμενη εγκυμοσύνη μου, με αποτέλεσμα να νοσηλευτώ ένα διήμερο, για παρακολούθηση. Η προγεστερονη ανεβάζει πολύ τα ποσοστά, αλλά πολλές φορές μπορεί να σχετίζεται με κάποια ίωση που μπορεί να περνάμε και να μην το γνωρίζουμε. Το ανέφερες στο γιατρό σου?
 13. Σόρι, επειδή και εγώ είμαι 43 και δεν κατάλαβα ακριβώς τι γίνεται, θα κάνεις και nipt και CVS και αμνιο?! Εμένα η μικρή μου, η πρώτη, γεννήθηκε πριν ένα χρόνο και η εξέταση ήταν οριακή 1/1350 και μου είπε κατευθείαν για αμνιο, λόγω ηλικίας και επειδή η nipt, σε περίπτωση που δείξει κάτι, θα πρέπει να κάνουμε αμνιο.. Ο/η γιατρός σου τι σου είπαν?
 14. Ναι ναι.. Τυφλά να έχει ο χειρότερος νταλικέρης στο 20ο χιλιόμετρο Αθηνών Λαμίας!!! Και πολύ καουρα..
 15. Γενικά ναι.. Καλό είναι να μην έχουμε πολλά τρανταγματα. Καλό είναι ό,τι απορίες έχεις να τις ρωτάς στο γιατρό σου, για να είσαι απολύτως σίγουρη. Αλλά έχε κατά νου ότι τα πλασματακια μας, ευτυχώς είναι πολύ ανθεκτικά. Το αίμα είναι συνήθως κάποιο προβληματάκι. Πονακια, ειδικά χαμηλά, αναγούλες, εμετοι, δυσανεξία στο φως, υπνηλία, ζαλάδες είναι στο παιχνίδι. Εμένα στην πρώτη εγκυμοσύνη μου είχαν απαγορέψει ακόμα και να χαϊδεύω και την κοιλιά μου, για να μην προκαλώ σπασμούς και αποβάλλω. Ο γιατρός σου θα σε καθοδηγήσει και όλα θα πάνε τέλεια!