Rina_87

Μέλη
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  45
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Το ίδιο και μένα αλλά με τη διαφορά όταν τον βάζω στο λίκνο το βράδυ. Το πρωί που τον βάζω στη φωλιά δεν ξυπνάει. Αυτό π κάνω εγώ. Τον βάζω προσεχτικά στο λίκνο. Αφήνω το χέρι μου πάνω στη κοιλιά του του τραγουδάω και τον κουνάω πολύ ελαφρά. Και κοιμάται. Βέβαια ξυπνάει και μπορεί να το κάνω πολλές φορές αυτό.
 2. Μπορείς να κανείς μασάζ στη κοιλιτσα με φορά τους δείκτες του ρολογιού και τα ποδαράκια σαν να κάνει ποδήλατο. Εμένα όταν έχει αέρια τον βοηθάει πολύ να τον βάζω στο χέρι μου ανάποδα με τη κοιλιτσα του. Ή όταν τον ρεύω που τον βάζω πάνω στο στηθος μου και βάζει τα πόδια του κ αυτά στη κοιλιά μου. Με πατάει λίγο στη κοιλιά κ σφίγγεται και μετά κάνει κακά.
 3. Να σου ζησει η μπεμπα σου!!! Πάντα γερή και ευτυχισμένη να είναι και γρήγορα να πατε σπίτι σας!!!!
 4. Με το καλό να υποδεχτείς το μωράκι σου! Στείλε μας για νεωτέρα.
 5. Την έχω δει τη λίστα και δεν έχει κάπου κοντά μου. Μένω επαρχία. Δεν ξέρω αν αναλαμβάνουν τηλεφωνικά. @Laky ναι κάθε φορά του δίνω. Αν τύχει να μη του δώσω είναι γιατί το παίρνει ο ύπνος.
 6. Εγώ του δίνω πρώτα από το στήθος και μετά του δίνω μπουκάλι. Κάνω 60ml και συνήθως δεν τα πίνει όλα. 40-50 πίνει. Αλλά μερικές φορές μπορεί να πιει και τα 60. Δεν θέλω να τον μπουκώνω πολύ γιατί μετά περνάνε οι 4 ώρες και δεν ξυπνάει με τπτ.
 7. Με έκανες και αναπτέρωσα λιγάκι γιατί με dr Brown δίνω το γαλα. Αλλά ο κακομοίρης προσπαθεί να το πιπιλίσει και μετά από λίγο καταλαβαίνει ότι δεν είναι το στήθος μου και το ρουφάει. κορίτσια ευχαριστώ παρά πολύ για τις συμβουλές μου έχετε δώσει πολύ θάρρος.
 8. Καλά τραγικό που δεν έκαναν σωστά τις μετρήσεις. Ξένο με τι τρόπο δίνεις; Γιατί εγώ δίνω με μπιμπερό και φοβάμαι για σύγχυση θηκών. Πήρα της medela το μπιμπερό αλλά δεν το καταφέρνει να πιει γάλα από αυτό.
 9. Όχι δεν είναι. Λες να βρω πιστοποιημένη; Πιπίλα δεν βάζω. Και κάτι μου λέει θα τις πετάξω μην μπει κανείς σε πειρασμό. Εμείς τον πήραμε τηλ να του πούμε πως πάει το παιδί και τον ρωτήσαμε πως θα γίνει σταδιακά να κοπεί το ξένο. Και μας είπε αυτό που τον ενδιαφέρει είναι να πάρει βάρος το παιδί.
 10. Έχασε τις 2 πρώτες μέρες το 8% του βάρους του και γιαυτο αγχωθηκαμε. Τώρα όμως ξανά πήρε και θέλω να το παλέψω.
 11. Δεν το θεωρώ κακό να δώσω ξένο. Απλά δεν θέλω να μπω σε αυτή τη διαδικασία από τη στιγμή που το παιδί έπιασε αμέσως στήθος και ήταν κάτι τόσο εύκολο σε σχέση με όλες τις φίλες μου που είχαν θέματα και δεν τα κατάφεραν τελικά. Γιατί να κάθομαι να αποστειρώνω μπιμπερό και να πλένω κάθε φορά ενώ μπορώ να καταφέρω να τρώει από μένα. Και τα θετικά του θηλασμού να πάρει αλλά και θέμα ευκολίας. Αν υπήρχε κάποιο πρόβλημα να έλεγα να δώσω ξένο. Τώρα έδωσα γιατί δεν είχα σωστή υποστήριξη. Μου έλεγαν ότι το ταλαιπωρω το παιδί με τον θηλασμό και ότι το αφήνω και πεινάει.
 12. Εγώ έπεσα στη παγίδα ότι δεν έχω αρκετό γάλα. Και όταν είδε ο άντρας και η μητέρα μου ότι το παιδί ήπιε το ξένο σαν νερό μετά από τόσους θηλασμούς μου είπαν να δίνουμε και ξένο για να μη χάσει άλλο βάρος κ κάνει ικτερο. @ΕλλάκιΠως το έκοψες σταδιακά; Πήρα τηλ μια μαία και μου είπε να δίνω στο ένα γεύμα μόνο το αριστερό στήθος και μετά με σύριγγα 20cc και στο επόμενο γεύμα μόνο στήθος. Αλλα τώρα με όλο αυτό φοβάμαι ποιον να εμπιστευθώ.
 13. Ναι αυτό πρέπει να κάνω. Δυστυχώς με αγχώσε και το περιβάλλον που δεν ξέρει από θηλασμό. Ενώ έχω παρακολουθήσει άπειρα σεμινάρια κ τα ήξερα αυτά που λετε. Θεωρώ όμως ότι δεν είναι αργά. Είμαστε 7 ημερών σήμερα. Και θέλω να το παλέψω για αποκλειστικό. Πήρα ένα μπουκάλι της μεντελα με ειδική θηλή για να το κόψω σταδιακά. Ελπίζω να τα καταφέρω. Με έχει πάρει λίγο από κάτω όμως γιατί αντί να εμπιστευτώ το ένστικτο μου ακούω τους άλλους π δεν έχουν ιδέα.
 14. Κορίτσια εγώ έχω στεναχωρηθεί πολύ. Μας πήρε η μπάλα με το ξένο που δωσαμε. Και βλέπω ότι σταματημό δεν έχει. Πήγαμε παιδίατρο χθες και είχε πάρει βάρος. Πάνες βρέχει αρκετές. Και μας έβγαλε ένα προγραμμα πως θα τον ταΐζω. Να δίνω κάθε φορά στήθος και μετά ξένο. Και να τον ταΐζω στις 3 ώρες περίπου όταν κλάψει. Και όχι όταν ψάχνει για στήθος. Θεωρώ ότι έτσι θα μου κοπεί το γαλα. Αυτός ισχυρίζεται ότι έτσι θα μου αυξηθεί κ σιγά σιγά θα μειωθεί το ξένο. Δεν ξέρω τι να κάνω.
 15. Να σου ζησει η μπεμπα σου! Πάντα γερή και ευτυχισμένη. Και γρήγορα σπίτι σας!!! κοριτσια εμείς βγήκαμε από το νοσοκομείο χθες. Με τον θηλασμό πάμε αρκετά καλά αλλά έχω κανα 2 θέματα. Έπιασε αμέσως κ ήπιε γαλα ο μπέμπης. Αλλά τη τριτη και τεταρτη μέρα στο μαιευτήριο τα βραδια θηλάζαμε αρκετές ώρες και αυτός έδειχνε ότι πεινάει ξανά και ξανά. Κ είπαμε να δώσουμε ξένο. Ήπιε 20 ml και κοιμήθηκε. Και τώρα που ήρθαμε σπίτι μου έκανε το ίδιο και αυτή τη φορά ήπιε 60ml. Δεν με πειράζει που είναι στο στήθος μου αλλά νιώθω ότι τον ταλαιπωρώ. Επίσης δεν μπορώ να τον ξυπνήσω με τπτ. Ενώ πρέπει να ξυπνάει στις 3 άντε 3 μισή ώρες ο δικός μου δεν θέλει με τπτ να ξυπνησει και έτσι δεν μπαίνει στο στήθος. Σήμερα μιλήσαμε με τον παιδίατρο κ μας ειπε μετά από θηλασμό να δώσουμε ξένο. Κ έτσι κάναμε. Αλλά μετά τον θηλασμό δεν ξύπναγε και δωσαμε ξένο ενώ κοιμόταν κ ήπιε τα 60. Πως γίνετε να πεινάει και να μην ξυπνάει. Γιατί για να πιει ξένο 60 ml μετά από στήθος σημαίνει ότι πεινάει.