Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 26/6/2025 at 4:43 ΜΜ, Pagor είπε:

Καλησπέρα σας...Είμαι αρκετά παλιά στο forum,μετά από αρκετά πράγματα που έχουμε παθει κ για αρκετούς λόγους αποφάσισα να προχωρήσω σε εξωσωματική με δωρεά ωαρίων ..έχω ραντεβού στην γυναικολόγο μου στα μέσα του αλλου μήνα για να συζητήσουμε κ αυτό το θέμα...μέσα μου το έχω πάρει απόφαση αλλά δεν γνωρίζω πράγματικα τίποτα...Είμαι 40 έχω 2 αποβολές από φυσική σύλληψη κ 3 μηδενικές χοριακες από εξωσωματική με δικά μου ωαρια...η ποιότητα των εμβρύων πάντα ήταν άριστη αλλά καμία δεν κατάφερε να μας δώσει αυτό που θέλαμε ..πια κ αφού εκλεισα τα 40 για διάφορους κ πολλούς λογους σκέφτηκα κ την δωρεά...δεν ξέρω τίποτα σχετικά με την διαδικασία...ούτε πόσο χρόνο κάνει να ολοκληρωθει...γενικά είμαι στα σκοτάδια...είπα να μπω εδώ θεωρώντας ότι κοριτσια που ήδη το έχουν προσπαθήσει θα μπορέσουν να με βοηθήσουν λιγάκι...έστω να τα βάλω σε μια σειρά στο μυαλό μου μέχρι το ραντεβού στην γιατρό μου...

Δεκτή κάθε συμβουλή...❤️

Καλημέρα! καλή αρχή καλή επιτυχία.

θα σου πω περιληπτικά την δική μου πορεία σχετικά με την δωρεά. καταρχήν υπάρχει η μία περίπτωση να απευθυνθείς σε κέντρο εξωσωμάτικής και να αναλάβουν εκεί τα πάντα ή να πας σε ένα κέντρο με τον  γιατρό σου . εμείς κάνουμε το δεύτερο.

στη δική μας περίπτωση ο γιατρός μου ασχολείτε αποκλειστικά με εμένα , δηλαδή κάνει τις εξετάσεις που θέλει , κάποιες "επεμβάσεις" που ήθελε - υστεροσκόπηση και δεν έχει ανάμειξη με την δότρια, μόνο την ενημέρωση από το κέντρο για το πως προχωράει. το κέντρο ασχολήθηκε με την δότρια. την βρήκε , έκαναν τις εξετάσεις που πρέπει να γίνουν, προγραμμάτισαν την διέγερση και προχώρησαν στην ωοληψία. στην περίπτωση μας η δότρια βρέθηκε μετά από 8 μήνες περίπου μετά το πρώτο μας ραντεβού με το κέντρο. είχε γίνει μία συνάντηση με εμβρυολόγο του κέντρου που μας ενημέρωνε για κάποια πράγματα και μας έλυσε πολλές από τις απορίες μας. 2 μέρες πριν την ωοληψία μας ειδοποίησαν και την ημέρα της ωοληψίας πήγαμε για να δώσει ο "υποψήφιος πατέρας" 🤣  σπέρμα.  έγινε η γονιμοποίήση , μας ενημέρωσαν την επόμενη μέρα και το αποτέλεσμα και την 5η μέρα ότι έχουμε 3 βλαστοκύστες ,  μπήκαν στην κρυοσυντήρηση.

από εκεί και πέρα, μετά από την υστεροσκόπηση , στον κατάλληλο χρόνο περίμενα να αδιαθετήσω και ξεκίνησα την προετοιμασία με αιματολογικές, χαπάκια και κάποιες ενέσεις για υποστήριξη. προγραμματίστηκε η εμβρυομεταφορά και πήγαμε. θετική χοριακή αλλά δυστυχώς βιοχημική. Συνεχίζουμε δεν τα παρατάμε.

Υπάρχουν , στο ενδιάμεσο διάφορα που συμβαίνουν. πχ σχετικά με το σπέρμα , ζητήσανε κάποιες εξετάσεις για μία καλή εικόνα, αν δεν υπήρχε θα ακολουθούσε φαντάζομαι κάποια θεραπεία, αγωγή ... κάτι. σε εμάς ήταν όλα καλά και  κρυοσυντηρήσανε  σπέρμα για παν ενδεχόμενο για την ημέρα της ωοληψίας .

σχετικά με τα χρήματα, περίπου στα 5000 και δόθηκαν σταδιακά , ένα μικρό ποσό στην αρχή  και στη συνέχεια σε διάφορες ημερομηνίες για τις οποίες ξέραμε από την ραντεβού μας ακόμα . η αμοιβή του γιατρού μας εννοείται ότι είναι εκτός όπως και η ετήσια συνδρομή για τις κρυοσυντηρημένες βλαστοκύστες.

δεν έχω καταλήξει αν μοιραστήκαμε τα ωάρια. μας είχαν ενημερώσει πως όχι, κάθε κοπέλα κάνει ήπια διέγερση για να έχουν 10-15 ωάρια  και δεν τα μοιράζουν. όμως διαβάζω και ακούω διάφορα και δεν έχω καταλήξει. από όσο έχω καταλάβει βρίσκεσαι στο τέλος με 3-4 βλαστοκύστες συνήθως. ο γιατρός μου λέει ότι είναι ένας συνηθισμένος και καλός αριθμός.

να σου πω την αλήθεια δεν ρωτάω και πολλά πολλά. λεπτομέρειες και πολλες ερωτήσεις δεν κάνω. τα βασικά. προσωπικά δεν με βοηθάει να χάνομαι σε έναν λαβύρινθο πληροφοριών , πιστεύω ότι δεν έχει λόγο κανένας να μας κοροιδεψει και κάνουν ότι καλύτερο μπορούν. αυτό που θα άλλαζα από την αρχή της περιπέτειας μας θα ήταν η ψυχραιμία μου και τα κλειστά μυαλά που είχα. εκεί ναι, έκανα λάθος επιλογές , λάθος γιατροί λάθος προσέγγιση...

καλή επιτυχία.

• Μου αρέσει 1

πουλαω ενδοεπικοινωνια avent phillips υπερπροσφορα

Recommended Posts

πουλαω ενδοεπικοινωνια avent ολοκαινουρια στο κουττι αγορασμενη απο ηρα

http://www.irabebe.gr/product/005256000/siskevi-parakolouthisis-morou-dect-me-thermokrasia

απο 109 ευρω μονο 70 με εξοδα αποστολης κ αντικαταβολη εντελως δωρεαν.αποστολη σ ολη την ελλαδα.

ξανα λεω δεν εχει χρισιμοποιηθει ποτε ειναι απο δωρο ολοκαινουρια

PdTZp3.png

gOBTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...