Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • Καλημέρα σε όλες! Θα χρειαστώ την βοήθεια από κοπέλες που έχουν προχωρήσει με δωρεά ωαριων στην Θεσσαλονίκη. Χρειάζομαι πληροφορίες (σε προσωπικο μήνυμα αν είναι εύκολο καθώς δεν ξέρω αν επιτρεπεται η δημόσια αναφορά)για γιατρούς και κέντρα καθώς δεν γνωρίζω καθόλου.Επίσης ο γιατρός είναι προτιμότερο να είναι του κέντρου η εξωτερικός συνεργάτης;ευχαριστώ πολύ και ευχομαι σε όλες ότι καλυτερο! 

Κοσμηματοπωλείο Χαριτίδης [ο διαγωνισμός έληξε]


admin

Recommended Posts

Κοσμηματοπωλείο Χαριτίδης – Κοσμήματα και ρολόγια

Διαγωνισμός με ημ/λήξης 15 Μαΐου 2015:

Κερδίστε ένα δώρο-κόσμημα μεγάλης αξίας!

Δηλώνοντας το email σας στην ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ :

http://www.haritidis.gr/competition

συμμετέχετε στον διαγωνισμό, όπου ο νικητής θα κερδίσει

είτε ένα ρολόι

είτε ένα σταυρό κόσμημα (με αλυσίδα),

αξίας 250? !

Πατήστε επάνω στις εικόνες για να δείτε close-up / λεπτομέρεια:

haritidis_cross.jpg haritidis_roloi_kors.jpg

Περισσότερες πληροφορίες για το Κοσμηματοπωλείο Χαριτίδης:

haritidis1a.png

Το κατάστημά μας λειτουργεί από το 1986 - από τότε εκατοντάδες άνθρωποι το επισκέφθηκαν και μας εμπιστεύτηκαν για τις αγορές τους.

Τον τελευταίο 1,5 χρόνο λειτουργεί και η ιστοσελίδα του καταστήματος , που εξυπηρετεί καθημερινά καταναλωτές σε Ελλάδα, Κύπρο και εξωτερικό.

haritidis_rologia_new.gif

Στην ιστοσελίδα μας εκτός από πλήθος προϊόντων, θα βρείτε και το blog μας στο οποίο υπάρχουν κείμενα με νέες κυκλοφορίες, προτάσεις και οδηγούς για πιο εύκολες και σωστές αγορές.

haritidis_blog.png

Η ποιότητα και η εξυπηρέτηση μας παραμένει το ίδιο υψηλή είτε πρόκειται για την αγορά ενός ματόχανδρου είτε για την αγορά ενός διαμαντένιου μονοπέτρου. Η τεχνογνωσία, το ευχάριστο περιβάλλον, η άψογη εξυπηρέτηση, η ποιότητα και η ποικιλία των προϊόντων είναι μερικά από τα στοιχεία που προσπαθούμε καθημερινά να προσφέρουμε σε κάθε πελάτη που επισκέπτεται το κατάστημα ή την ιστοσελίδα μας.

Τα προϊόντα μας φτάνουν σε Ελλάδα και Κύπρο με δωρεάν μεταφορικά σε συσκευασία δώρου και με τις σχετικές εγγυήσεις.

Τι θα βρείτε στο κατάστημά μας;

Πολλές από τις ομορφότερες στιγμές στην ζωή ενός ανθρώπου συνδέονται με κάποιο κόσμημα. Από την γέννηση και την βάφτιση έως και τον γάμο, η επίσκεψη σε ένα κοσμηματοπωλείο είναι κομμάτι της προετοιμασίας.

Στο

κοσμηματοπωλείο Χαριτίδης μπορείτε να βρείτε ματόχανδρα και παιχνιδιάρικες παιδικές παραμάνες, κωνσταντινάτα, ταυτότητες, βραχιολάκια και σκουλαρίκια για τα μικρά πλασματάκια σας καθώς και εκατοντάδες γυναικεία και ανδρικά κοσμήματα και ρολόγια.

haritidis_par_konstantinata_new_S.gif haritidis_vraxiol_tautoti_new_S.gif

Ιδιαίτερες κατηγορίες αποτελούν για μας η

βάφτιση και ο γάμος .

Ο βαπτιστικός σταυρός είναι ένα κόσμημα που αποτελεί σύμβολο της ένταξης του παιδιού στην χριστιανική πίστη καθώς και του δεσμού που δημιουργείται με τον ανάδοχο.

Γιʼ αυτόν τον λόγο έχουμε φροντίσει να δημιουργήσουμε μια μεγάλη συλλογή βαπτιστικών σταυρών ώστε να καλύπτουν το γούστο κάθε γονιού, νονάς ή νονού.

haritidis_gunaik_stavroi_slow_S.gif haritidis_andrik_stavroi_small_S.gif

Το κεφάλαιο γάμος αποτελεί επίσης μια κατηγορία που φροντίζουμε να καλύπτουμε πλήρως τις απαιτήσεις των νεόνυμφων. Μονόπετρα και βέρες σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων και τιμών καθώς και στέφανα γάμου, καράφες και ποτήρια.

haritidis_veres_new_S.gif haritidis_monopetra_slow_S.gif

Τα τελευταία χρόνια τα ζευγάρια συνηθίζουν να συνδυάζουν γάμο και βάφτιση. Στην περίπτωση αυτή αγοράζοντας βέρες και βαφτιστικό σταυρό από το κατάστημα Χαριτίδης, σας κάνουμε δώρο ασημένια στέφανα.

haritidis_stefana.jpg

Κοσμηματοπωλείο Χαριτίδης

http://www.haritidis.gr

Κ. Καραμανλή 41, 56334 Ελευθέριο - Εύοσμος Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνο: 2310 770 780 Email: info(at)haritidis.gr

haritidis_koutakia_new.gif

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Διαφημίσεις

×
×
  • Δημιουργία νέου...