Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • πρίν από 5 λεπτά , Marlina είπε:

      Το έχω κ εγώ αυτό το βάρος εδώ και πολύ καιρό.. και εγώ αυτό νιώθω ότι θα φύγουν 😄 Εχω την εντύπωση πως επιδεινώνεται με το πολύ ξαπλα. Επίσης και εγω το νιώθω πολύ πιο έντονα όταν θέλω τουαλέτα. Προσπαθώ να πηγαίνω αρκετά συχνά τουαλέτα γιατί πέρα από το βάρος μου δημιουργούν και συσπάσεις!

      Επίσης με το μπάνιο και εγώ το ίδιο προτιμώ το πρωί που είμαι καλύτερα!!! 

      ωραία περναμε όλες !αχαχαχχαχα 🤣 μωρέ ας πάνε όλα καλα και θα κάνω 5 φορε σ μπάνιο μετά !

Η γλυκιά μας baby sitter ψάχνει εργασία!


Recommended Posts

Καλημέρα μαμάδες και μπαμπάδες,

Πέρασε ο καιρός μεγαλώσαμε και ήρθε η ώρα να πάμε νηπιαγωγείο. Δυστυχώς θα πρέπει να αποχωριστούμε την καλή μας baby sitter, που μας μεγάλωσε και τόσο μας στάθηκε.

Επειδή πρόκειται για έναν εξαιρετικό άνθρωπο και χαρισματικό στην δουλειά της, θεώρησα ανάγκη να ενημερώσω για την διαθεσιμότητα της για να βρει μια άλλη δουλειά που να της αξίζει και για να βοηθήσω μια άλλη μανούλα που χρειάζεται άνθρωπο για το παιδί του.

Η Κυρία είναι Ελληνίδα, καθαρή, μη καπνίστρια, πάρα πολύ έμπειρη με τα παιδιά όλων των ηλικιών ( εγώ την είχα από 40 ημερών έως και 4 χρονών) και σε όλα τα επίπεδα από θέματα υγείας ( περάσαμε μαζί όλες τις αρρώστιες μας και μας έβαζε, φάρμακα, κολλύρια, ορό στις μύτες, αντιβίωση κ.ο.κ.), έως θέματα παιδοψυχολογίας και νηπιακής αγωγής (μάθαμε να μετράμε, να τραγουδάμε, να ζωγραφίζουμε, να κάνουμε χειροτεχνίες και άλλα πολλά). Επίσης μας βοήθησε πολύ σε θέματα αυτοεξυπηρέτησης και τα παιδιά πολύ εύκολα έβγαλαν την πάνα και έτρωγαν μόνα τους.

Είναι αεικίνητη και μας πήγαινε κάθε μέρα βόλτα, στις κούνιες, έπαιζε μαζί μας μπάλα, κρυφτό, κυνηγητό αλλά και πιο στατικά παιχνίδια όπως παραμύθια, τουβλάκια κ.α.

Ενώ στην αρχή είχα μια ανησυχία για την ηλικία της (είναι 65 ετών), αποδείχθηκε άρτια επιλογή σε σύγκριση με άλλες νεότερες κοπέλες που είχα δοκιμάσει στον μεγαλύτερο γιο μου που είχαν το νου τους μόνο στο fb και στην tv και πάρκαραν το παιδί να δει tv ή να παίξει μόνο του και αυτές ασχολούνταν με το κινητό τους. Επίσης το γεγονός ότι δεν έχει υποχρεώσεις με εξυπηρέτησε πάρα πολύ διότι ποτέ δεν είχε πρόβλημα αν έπρεπε να καθυστερήσω κάποια φορά ούτε ποτέ τύχαινε να πρέπει να λείψει γιατί κάτι συνέβη στο παιδί της, στον άντρα της κλπ. Επίσης αυτή ήταν η δουλειά της όλη της την ζωή και δεν το κάνει μόνο τώρα από ανάγκη οπότε δεν υπάρχει φόβος να κρεμάσει κάποιον επειδή της έκατσε κάποια καλύτερη δουλειά σε κάποιον άλλον τομέα που σπούδασε κλπ όπως συμβαίνει με τις νεότερες ή με αυτές που αναγκάστηκαν λόγω κρίσης να γίνουν baby sitter.

Για την ακρίβεια είναι άνθρωπος που δεν θα σε κρεμάσει ποτέ! (ποτέ δεν έλειψε από την εργασία, ούτε ακόμα και αν δεν είχε τρένα απλά έπαιρνε ταξί και ερχότανε και ποτέ δεν έφερε καμία δικαιολογία για να μην έρθει παρά μόνο όταν σπανιότατα ήτανε αρκετά άρρωστη για να έρθει!)

Δεν θα σε ξεγελάσει, θα ακολουθήσει τις οδηγίες σου ως το προς τι θέλεις για το παιδί σου.

Είναι διακριτική, εχέμυθη, με πολύ καλούς τρόπους, ευγενική, γελαστή και τα παιδιά μου την έχουν αγαπήσει πιο πολύ και από τις γιαγιάδες τους! (για την ακρίβεια τα παιδιά την επέλεξαν και πήγαν από μόνα τους κοντά της).

Είναι φιλότιμη και παρόλο που η συμφωνία μας ήταν να μην κάνει δουλειές για να με βοηθήσει από μονή της έκανε ότι μπορούσε (εφόσον με είχε ρωτήσει αν θέλω), όπως καθημερινό πλύσιμο πιάτων, συμμάζεμα, στρώσιμο κρεβατιών, στέγνωμα ρούχων, δίπλωμα πλυμένων ρούχων.

Συνδυάζει άψογη συμπεριφορά, επαγγελματισμό και απέραντη πηγαία αγάπη για τα παιδιά.

Και όλα αυτά τα παρείχε μόνο με 450 ? που της έδινα για 2 παιδιά για 9 ώρες (8-5) και μερικές φορές και 9,5 ώρες.

Μένει στα Κ. Πατήσια και μπορεί να εξυπηρετήσει όλες τις περιοχές κοντά σε τρένο κυρίως και μετρό.

Δεν έχει αυτοκίνητο αλλά μπορεί να παραλαμβάνει τα παιδιά και από τον παιδικό σταθμό εφόσον τα φέρνει σχολικό ή εφόσον αυτός είναι κοντά στο σπίτι.

Εύχομαι από καρδιάς να βρει μια νέα οικογένεια να την αγαπήσει και μια μανούλα να βρει μια τόσο γλυκιά παρουσία για το παιδάκι της. Παρόλο που κι εμένα την κυρία μου την είχε συστήσει η κουμπάρα μου και πάλι ξεπέρασε κατά πολύ τις προσδοκίες μου. Ελπίζω αν κάποιος συνεργαστεί μαζί της να αισθανθεί το ίδιο με μένα.

Λυπάμαι πραγματικά που δεν θα την βλέπουμε πλέον καθημερινά.:cry::cry::cry:

Αν χρειαστείτε οποιασδήποτε άλλες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε είτε στο παρόν θέμα, είτε μέσω πμ, είτε ακόμα και απευθείας μαζί της στο τηλ 6942642827. (Κα Μάγδα)

Θα είναι διαθέσιμη από εμάς από τον Σεπτέμβριο. (Θα μπορούσα να την αποδεσμευσω και για όλον Αύγουστο, προκειμένου να μην χάσει κάποια ευκαιρία νέας συνεργασίας).

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Kρίμα που δεν είμαι κοντά σε μετρό ειλικρινά γιατί αυτά που ακούω είναι θαυμάσια. Εγώ εξαιτίας πολλών από όσων αναφέρεις θα αναγκαστώ να στείλω το παιδί μου βρεφονηπιακό αν μας δεχτούνε βέβαια. Την δική μας μπειμπι σίττερ την έχουμε μόνο 3 μήνες αλλά κάνει όσα δεν θα έπρεπε. Ακυρώνει το διατροφικό πλάνο που έχω για το παιδί, ότι και να πω εγώ για το παιδί αυτή κάνει το δικό της γιατί ξέρει καλύτερα αφου έχει μεγαλώσει δύο παιδιά, θέλει να το κρατάει σπίτι της γιατί μένει κοντά και την βολεύει, αποκαλεί την μάνα της γιαγιά για το παιδί, θέλει να πάει της διακοπές της γιατί βρίσκει φθηνά εισιτήρια και τώρα ο άντρας της έχει ένα πρόβλημα υγείας και με αφήνει ξεκρέμαστη. Πληρώνω 300 ευρώ για ωράριο 7,50-2,30, δεν μου κάνει τιποτα στο σπίτι, το φαγητό του παιδιού της το πάω έτοιμο μαγειρεμένο και οποιοδήποτε εξοδο του παιδιού το έχω πληρωμένο. Το μόνο που έχει να κάνει είναι να τον κρατάει, και να τον πάει βόλτα,στην οποία της έχω απόλυτη ελευθερία και πάει μέχρι και για καφέ με τις φιλενάδες της. Και τελικά βρίσκω και τον μπελά μου γιατί μου δίνει και μαθήματα ανατροφής (μέχρι που μου είπε να κόψω τον θηλασμό γιατί μεγάλωσε) και με αφήνει και ξεκρέμαστη όποτε έχει τις δικές της υποχρεώσεις! Και αν τολμήσω να πω και κάτι παρεξηγιούνται οικογενειακώς γιατί έχει εμπλέξει όλη της την οικογένεια στο μπειμπισιτινγκ! ΑΥτά από μένα. Ειλικρινα σε ζηλευω!


T6HZp2.png

ifiLp3.png

Link to comment
Share on other sites

Rania 2810 δεν χάνεις κάτι να την πάρεις ένα τηλέφωνο. Το γεγονός ότι την βολέυει περισότερο να είναι κοντά σε σταθμό δεν σημαίνει ότι δεν πηγαίνει και αλλού να υπάρχει συγκοινωνία. Στην προηγούμενη μανούλα έπαιρνε τρένο και 2 λεωφορεία για να πάει. Δεστο ;)

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

  • 9 months later...

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...