Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • 8 ώρες πρίν, Nels είπε:

      Αυτές που δεν γράφονται είναι το γονιδιακό πακέτο ελέγχου. Μόνο ενα (το MHTFR) από τα περίπου 20 γονίδια γράφεται και σε κάποια κέντρα αφορούν το ποσό αυτό από το πακέτο. Εκεί που τις έκανα πχ εγώ κόστιζε 180 ο πλήρης γονιδιακός έλεγχος και μου αφαίρεσαν τα 50 ευρώ από το MHTFR που γραφόταν μέσω ΕΟΠΠΥ. Όλες οι υπόλοιπες εξετάσεις θρομβοφιλιας που δικαιολογουνται μέσω ΕΟΠΠΥ και μπορείς να τις κάνεις και στο Ελενα τελείως δωρεάν (χρόνος προθρομβινης, αντιφωσφολιπιδικο κλπ) ήταν μια χαρά αλλά από τον γεννετικο βγήκε ότι είχα το γονίδιο της προθρομβινης που ευθύνεται για θρομβωσεις στην εγκυμοσύνη οπότε και έκανα αντιπηκτικες και με παρακολουθουσε και αιματολογος ανά 2-3 μήνες στην εγκυμοσύνη για να βλεπουμε αν έχει αλλάξει κάτι οπότε  να χρειάζομαι μεγαλύτερη δόση. Η αδερφή μου είχε το γονίδιο Leiden που και αυτό προκαλεί θέματα σε εγκυμοσύνη οπότε πήρε και αυτή αντιπηκτικη αγωγή σε εγκυμοσύνη με φυσική σύλληψη. Να τις κάνεις όλες τις απαραίτητες εξετασεις πριν την ετ γιατί είναι πολύτιμες οι υγιεις βλαστοκυστες, μην αφήσεις τίποτα στην τύχη.

      Μακάρι να έχουμε ευχάριστα νέα από τον προεμφυτευρικο κ δεν αφήνω τίποτα στην τύχη! Με μια εξέταση αίματος γίνονται όλες οι εξετάσεις για θρομβοφιλια? Τα αποτελέσματα αργούν να βγουν? 

ΔΩΡΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΒΑΦΤΙΣΗ


bikiav

Recommended Posts

καλησπέρα!! θα ήθελα τα φώτα σας όσες μανούλες έχετε βαφτίσει τα παιδάκια σας!! μετά το Πάσχα θα βαφτιστεί το μωράκι μου, και άρχισα λοιπόν απο τώρα να ψάχνω και να κοιτάω στολισμούς κυρίως από το ίντερνετ, γιατί χρόνος για ΄τα μαγαζιά δεν υπάρχει!! μου δημιουργήθηκέ ο εξής προβληματισμός τι θα μπορούσα να κάνω σαν δωράκι για τα παιδιά που θα έρθουν στην βάφτιση!! ρώτησα για χωνάκι με σαπουνόφουσκα ανεμόμυλο και καραμέλες και κάτι άλλο που δεν θυμάμαι τώρα τι άλλο ήταν και μου είπαν 3,5 ευρώ θα έχω γύρω στα 39 παιδάκια και λέω 39*3,5 ευρώ μου βγαίνει 136,5 ευρώ :shock::shock::shock: πολλά πάρα πολλά!! τί έχετε να μου προτείνετε που να είναι οικονομικό σχετικά, ή εσείς τι κάνατε? ευχαριστώ εκ των προτέρων!!

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Καλησπερα.με το καλο η βαπτιση σας.εγω ρωτησα για σαπουνοφουσκες ειχαν 1€, χωνακια 1-1,5.αν εισαι αθηνα ισως ειναι πιο ακριβα.αυτα τα δυο τα κανεις κ μονη.παιρνεις φουσκες απο γνωστο μαγαζι πολυ φθηνες,τυπωνεις σε χαρτι κατι σχετικο με τη βαπτιση κ το κολλας.η τυλιγεις χαρτια με σχεδιο που μπορεις να τυπωσεις σε χωνακια.παιρνεις σακουλακια,κορδελες κ ζαχαρωτα κ τα κανεις.

Link to comment
Share on other sites

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ. ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΕΣ, ΧΑΡΤΙΝΕΣ ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΑΠΟ JUMBO, ΕΒΑΛΑ ΜΕΣΑ ΓΛΥΦΙΤΖΟΥΡΙΑ, ΖΑΧΑΡΩΤΑ ΣΕ ΣΑΚΟΥΛΑΚΙΑ ΜΕ ΚΟΡΔΕΛΙΤΣΑ, ΚΑΡΑΜΕΛΕΣ, ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΗΡΑ ΣΕ ΜΕΓΑΛΑ ΣΑΚΟΥΛΑΚΙΑ ΟΠΟΤΕ ΒΓΗΚΑΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΑΚΟΥΛΙΤΣΑ ΕΙΧΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΠΑΛΟΝΑΚΙ ΦΟΥΣΚΩΜΕΝΟ ΜΙΚΡΟ ΣΤΕΡΕΩΜΕΝΟ ΣΕ ΡΑΒΔΑΚΙ (ΕΤΟΙΜΑ ΑΠΟ JUMBO,ΜΟΝΟ ΤΑ ΦΟΥΣΚΩΣΑΜΕ). ΗΤΑΝ ΩΡΑΙΑ. ΕΙΧΑ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΑΚΟΥΛΑ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΒΑΦΤΙΣΗΣ (ΜΕΛΙΣΣΟΥΛΑ). ΗΤΑΝ ΠΟΛΥΧΡΩΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΑ ΑΝΟΙΓΑΝ ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΝΤΟΥΣΑΝ, ΣΑΝ ΤΥΧΕΡΗ ΣΑΚΟΥΛΑ. :D ( ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΩ, ΤΑ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΜΟΝΗ, ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ ΣΑΠΟΥΝΑΚΙΑ)

Link to comment
Share on other sites

Κι εγω το ψάχνω...σκέφτηκα να πάρω κουκλάκια απο το ebay..αν καταφέρω με τα καπιταλ.. Μικρά, χνουδωτα, μάλλον Μάριο,Λουίτζι, τέτοια..έρχονται γύρω στο 1?..

Δυστυχως είναι δύσκολο με το ebay, οτι πηγα να παραγγείλω δεν γινόταν δεκτη η πληρωμή! Μόνο κάτι κουπ πατ μπορεσα κ πήρα, μετά απο πολλές πολλές προσπάθειες σε διάφορους πωλητές!

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ. ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΕΣ, ΧΑΡΤΙΝΕΣ ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΑΠΟ JUMBO, ΕΒΑΛΑ ΜΕΣΑ ΓΛΥΦΙΤΖΟΥΡΙΑ, ΖΑΧΑΡΩΤΑ ΣΕ ΣΑΚΟΥΛΑΚΙΑ ΜΕ ΚΟΡΔΕΛΙΤΣΑ, ΚΑΡΑΜΕΛΕΣ, ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΗΡΑ ΣΕ ΜΕΓΑΛΑ ΣΑΚΟΥΛΑΚΙΑ ΟΠΟΤΕ ΒΓΗΚΑΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΑΚΟΥΛΙΤΣΑ ΕΙΧΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΠΑΛΟΝΑΚΙ ΦΟΥΣΚΩΜΕΝΟ ΜΙΚΡΟ ΣΤΕΡΕΩΜΕΝΟ ΣΕ ΡΑΒΔΑΚΙ (ΕΤΟΙΜΑ ΑΠΟ JUMBO,ΜΟΝΟ ΤΑ ΦΟΥΣΚΩΣΑΜΕ). ΗΤΑΝ ΩΡΑΙΑ. ΕΙΧΑ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΑΚΟΥΛΑ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΒΑΦΤΙΣΗΣ (ΜΕΛΙΣΣΟΥΛΑ). ΗΤΑΝ ΠΟΛΥΧΡΩΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΑ ΑΝΟΙΓΑΝ ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΝΤΟΥΣΑΝ, ΣΑΝ ΤΥΧΕΡΗ ΣΑΚΟΥΛΑ. :D ( ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΩ, ΤΑ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΜΟΝΗ, ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ ΣΑΠΟΥΝΑΚΙΑ)[/QUOTΕ]

Μήπως υπάρχει φωτογραφία απο τις τυχερές σακούλες για να πάρουμε κάποια ιδέα? Γιατι δυσκολά προς το παρον να πάωjumbo! Μου αρέσει σαν ιδέα το σακουλάκι..γιατι ξεφευγει απο τα κλασικά χωνάκια!

Link to comment
Share on other sites

Μια άλλη ερώτηση? Μεχρι ποια ηλικία να θεωρήσω οτι μπορώ να δώσω τυχερη σακούλα ή χωνάκια? Πχ κ ενα 18χρονο παιδι ειναι! Εχω ανγχωθεί πολύ, γιατι τα περισσότερα θα τα κάνω μονη μου,μπομπονιερες-στολισμο κ μαλλον κ τα γλυκα..

Link to comment
Share on other sites

Μια άλλη ερώτηση? Μεχρι ποια ηλικία να θεωρήσω οτι μπορώ να δώσω τυχερη σακούλα ή χωνάκια? Πχ κ ενα 18χρονο παιδι ειναι! Εχω ανγχωθεί πολύ, γιατι τα περισσότερα θα τα κάνω μονη μου,μπομπονιερες-στολισμο κ μαλλον κ τα γλυκα..

Καλημέρα. Αν έχεις mail στειλτο μου σε π.μ. να σου στειλω εκεί φώτο από όλα. Όλα μόνη μου τα έκανα. Για το τραπέζι πήρα λευκή και κίτρινη γάζα, μου δάνεισε η θεία μου βάζα μεγάλα, έβαλα μέσα κουφετάκια πολύχρωμα, μπεζέδες και είχα και μια γλαστρούλα με κίτρινο λουλούδι και μια μελισσούλα στικάκι διακοσμητικό επάνω. Είχα κάνει μόνη το βιβλίο ευχών με χαρτόνια σε σχήμα κυψέλης και το είχα βάλει στο τραπέζι και αυτό. Στη μια μεριά είχα τις μπομπονιέρες που ήταν κουτάκια άσπρα με κίτρινη κορδέλα και αυτοκόλλητο μελισσούλα επάνω και μέσα ένα σαπουνάκι και κουφετάκια. Επίσης, όσον αφορά τις ηλικίες των παιδιών, δεν νομίζω τώρα ένα παιδί γύρω στα 15 να πάρει από τις παιδικές. Για να είσαι σίγουρη κάνε μερικές παραπάνω αλλά να ξέρεις δεν θα έρθουν όλοι σίγουρα. Αν θέλεις βοήθεια σε κάτι, στείλε μου και αν θες πες μου αν θα κάνεις κάποιο θέμα να σε βοηθήσω όσο μπορώ. :) Μπορώ να σου δείξω και για το βιβλίο ευχών και αν έχεις χρόνο να το κάνεις εσύ.

Link to comment
Share on other sites

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...