Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • 1 ώρα πρίν, Blue Velvet είπε:

      Καλημέρα κορίτσια,

      Έκανα τεστ από το φαρμακείο και βγήκε αρνητικό..ξέρω ότι είναι πολύ νωρίς,την Τετάρτη έκανα εμβρυομεταφορά,όμως περίμενα έστω και λίγο αχνή γραμμουλα.Υπαρχει περίπτωση λέτε να βγει θετικό τη Δευτέρα που θα ξανακάνω?

      @Angot Έπρεπε να σε ακούσω και να μην κάνω σήμερα,αλλά δεν κρατήθηκα η τρελή ☹️

      Τέσσερις ημέρες μετά τεστ?? πολλή βιασύνη μάνα μου! Τρίτη κι αν..

Πωλείται CITROEN SAXO, εκτυπωτης, φωτογραφική OLYMBUS


Recommended Posts

σε αψογη κατασταση με πολλες ρυθμισεις για πολυ καλες φωτογραφιες,δουλευει εξαιρετικα με ασπρομαυρο φιλμ και παιρνει μπροστα και εξτρα φακους για ιδιαιτερες ληψεις,σε ασημενιο χρωμα και δωρακι η κρεμαστη της τσαντα,εννοειται οτι παιρνει φιλμ,το λεω για να μην γινει παρεξηγηση,αγορασμενη πριν αρεκτα χρονια σε αρκετα υψηλη τιμουλα,βρισκομαι θεσσαλονικη και θα προτιμουσα να δωθει χερι με χερι κοριτσια,την δινω στην τιμη των 70ε μονο!!!!!!!

P110413_0819_zpsd86d6ec8.jpg

P110413_0818_zpsda9d75ed.jpg

P110413_081801_zps5d28c999.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Διαφημίσεις

  • 5 months later...
  • 1 χρόνο μετά...

πωλειται εκτυπωτης μαρκας EPSON χρησιμοποιημενος ελαχιστα,δεν ξερω εαν εχει μεσα μελανια,επειδη ειναι μιας φιλης και δεν γνωριζει απο αυτα,της τον εκαναν δωρο τον χρησιμοποιησε λιγο καιρο και μετα τον εβαλε στην ντουλαπα λογω ελειψης χωρου τον δινει στα 25ε με τα μεταφορικα η χερι με χερι στην ανατολικη θεσσαλονικη 20ε συγκεκριμενα στην επανωμη,οποιος ενδιαφερεται μπορω να στειλω φωτο στο μεειλ του,ευχαριστω

Link to comment
Share on other sites

  • 2 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

  • 1 month later...
  • 2 months later...

η μηχανη ειναι αγορασμενη αρκετα χρονια πριν και ειναι απο αυτες τις ηλεκτρικες που πατας το ποδαρακι το μικρο για να δουλεψει,επειδη ομως εχει ενα μικρο προβλημα σε ενα εξαρτημα που θελει αλλαγμα την δινω μονο 50ε,ειναι απο τις καλες τις singer τις ακριβες και επειδη αγορασα αλλη μικροτερη ειπα να την δωσω αυτην λογω ελειψης χωρου,μενω ανατολικη θεσσαλονικη.οποιος ενδιαφερεται σε πμ παρακαλω,ευχαριστω:D

Link to comment
Share on other sites

εαν καποια ενδιαφερεται και θα την ηθελε μπορω να την ανταλλαξω κιολλας,ας μου προτεινει κατι,ειναι κριμα να μενει,πχ ενδιαφερομαι για μποτες γυναικειες ισιες μαυρες 38-39

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


  • 2 εβδομάδες μετά...

Ενδιαφέρομαι για ανταλλαγή με παρασκευαστή ζυμαρικών (ολοκαίνουριο, στο κουτί του), τον αγόρασα τον προηγούμενο μήνα τιμή 40 ευρώ.

Θα σου δώσω και ένα πλεκτό χειροποίητο πορτοφολάκι για κέρματα, ολοκαίνουριο, τελείως αχρησιμοποίητο, χρώματος ροζ (το αγόρασα από φίλη μου που πλέκει και πουλάει πανέμορφα πράγματα).

Μένω Αθήνα. Είμαι διατεθειμένη να πληρώσω τα μεταφορικά για τη ραπτομηχανή και φυσικά τα μεταφορικά για τον παρασκευαστή ζυμαρικών και το πλεκτό πορτοφολάκι.

Σε παρακαλώ (α) πες μου ποιο μοντέλο ραπτομηχανής singer έχεις στη διάθεσή σου (απλά για να το δω στο Internet) και (β) ποιο εξάρτημα πρέπει να αλλάξω (για να ρωτήσω πόσο στοιχίζει σε Singer Service που έχω κοντά στη δουλειά μου).

Link to comment
Share on other sites

καλησπερα κοριτσια,ειναι το μοντελο 708G απλα δεν ενδιαφερομαι για μηχανη ζυμαρικων,επισης η μηχανη ειναι αρκετα βαρια και φοβαμαι οτι θα την κακομεταχειρσιτουνε στο ταχυδρομειο,εχει τυχει να μου στειλουνε κατι εφθραυστο και ενω το εγραφε επανω και ειχε πληρωθει ετσι σωτε να το προσεξουνε,το αντικειμενο μου ηρθε σπασμενο στα δυο,γιαυτον τον λογο θα προτιμουσα να δωθει χερι με χερι,λυπαμαι πολυ...

Ξεχασα να πω οτι το εξαρτημα που εσπασε ειναι αυτο το οποιο παταει επανω η βελονα για να ραψει,μου ειπανε γυρω στα 20-25ε αλλα επειδη την εχω ηδη διορθωσει μια φορα στην singer της θεσσαλονικης στην περιοχη Βοτση και μου κοστισε 100ε,ετσι ειπα να παρω μια απλη καινουρια,φυσικα καμια σχεση η singer με την καινουρια...........να εξηγουμαστε!!!!!!!

Μποτες βρηκα οποτε δεν ενδιαφερομαι πια για μποτουλες οκ;ια σκεφτω τι αλλο χρειαζομαι και θα ενημερωσω εαν ειναι,βρισκομαι ανατολικη θεσσαλονικη,ευχαριστω.

Link to comment
Share on other sites

Είδα το μοντέλο 708G της Singer στο ίντερνετ και μου αρέσει.

Αφού δεν ενδιαφέρεσαι για τον παρασκευαστή ζυμαρικών και το πλεκτό πορτοφολάκι, μπορώ να σου δώσω μια τελείως αχρησιμοποίητη και στο κουτί της (την αγόρασα το καλοκαίρι του 2015) μέθοδο εκμάθησης γερμανικών της Linguaphone. Δες την τιμή (119 ευρώ) και την περιγραφή της στο παρακάτω link:

http://shopday.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=901#.Vtb7_X2LRkg

Όσο για το πώς θα έρθει η μηχανή στα χέρια μου, αφού δεν εμπιστεύεσαι το ταχυδρομείο, έχω δύο λύσεις:

1) Να τη βάλεις στο ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης κι εγώ θα την πάρω από το ΚΤΕΛ Αθήνας, στη λεωφόρο Αλεξάνδρας στο Πεδίο του Άρεως, ή

2) Να τη δώσεις στους φίλους μου στην Ανάληψη Θεσσαλονίκης (ανταλλαγή χέρι με χέρι, θα στείλω εγώ σε αυτούς τη μέθοδο εκμάθησης γερμανικών) και να μου τη στείλουν αυτοί με το ΚΤΕΛ (απλά πρώτα πρέπει να μιλήσω τηλεφωνικά μαζί τους για να το επιβεβαιώσω).

Θα τα ξαναπούμε αύριο το πρωί όταν ανοίξει το σέρβις της Σίνγκερ (γιατί σήμερα το απόγευμα είναι κλειστά) και επιβεβαιώσω ότι το εξάρτημα συν ένα πλήρες σέρβις της μηχανής δεν θα μου στοιχίσουν πάνω από 50 ευρώ. Αν μου πουν τιμή από 60 ευρώ και άνω, θα αποσύρω το ενδιαφέρον μου. Όπως και να'χει όμως, θα σε ενημερώσω.

Να είσαι καλά. Χαιρετισμούς από την Αθήνα, Μαρία.

Link to comment
Share on other sites

καλησπερα mariali μου,δεν θα με ενδιεφερε η μεθοδος φερμανικων δυστυχως κοριτσι μου,δουλευω και εχω τρια παιδακια,δεν εχω χρονο για τιποτε και μαλιστα απο αυτην την εβδομαδα ξεκινησα και γυμναστηριο στον δημο μας καθημερινα για να χασω και κανενα κιλακι,ετσι δεν προλαβαινω οπως καταλαβαινεις.

Τα κτελ επισης βρισκονται πανω απο μια ωρα απο εμενα,εγω μενω ανατολικη θεσσαλονικη,στην νεα μηχανιωνα,οι φιλοι σου απο την περιοχη αναληψη θα γνωριζουνε να σου πουνε,εαν βρεις κατι αλλο για ανταλλαγουλα και σε συμφερει και το ποσον για το εξαρτημα που μου ειπες τοτε ξαναμιλαμε κοριτσι μου,συγνωμη εαν σε κουραζω αλλα δεν μπορω να παρω κατι που δεν χρειαζομαι..:(

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...