Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • πρίν από 5 λεπτά , Marlina είπε:

      Το έχω κ εγώ αυτό το βάρος εδώ και πολύ καιρό.. και εγώ αυτό νιώθω ότι θα φύγουν 😄 Εχω την εντύπωση πως επιδεινώνεται με το πολύ ξαπλα. Επίσης και εγω το νιώθω πολύ πιο έντονα όταν θέλω τουαλέτα. Προσπαθώ να πηγαίνω αρκετά συχνά τουαλέτα γιατί πέρα από το βάρος μου δημιουργούν και συσπάσεις!

      Επίσης με το μπάνιο και εγώ το ίδιο προτιμώ το πρωί που είμαι καλύτερα!!! 

      ωραία περναμε όλες !αχαχαχχαχα 🤣 μωρέ ας πάνε όλα καλα και θα κάνω 5 φορε σ μπάνιο μετά !

ΠΟΥΛΑΩ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑΚΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ BeSafe izi Go ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΚΑΙ ΒΑΣΗ ISOFIX


Recommended Posts

Είναι και τα δύο ολοκαίνουρια.

1) BeSafe iZi Go Modular i-Size καθισματάκι αυτοκινήτου Ivory Melange. Το είχα παραγγείλει από το trikiklo τον Σεπτέμβριο του 2015, αλλά άργησε πολύ να έρθει (όχι από υπαιτιότητα του καταστήματος, το έφεραν από την εταιρεία στη Νορβηγία), ήρθε δηλαδή τον Ιανουάριο του 2016 και η μπέμπα μου είχε ήδη ψηλώσει πολύ, οπότε δεν μας κάνει. Το δοκιμάσαμε μόνο μία φορά, είναι ολοκαίνουριο. Αγοράστηκε στην τιμή των 269 ευρώ και το δίνω 150 ευρώ.

2) BeSafe βάση i-Size για Modular. Το αγόρασα μαζί με το παραπάνω καθισματάκι. Είναι ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΟ, δεν το έβγαλα καν από το νάϋλον της συσκευασίας. Αγοράστηκε στην τιμή των 249 ευρώ και το δίνω και αυτό 150 ευρώ.

Για όποια θέλει φωτογραφίες, μπορώ να στείλω σε e-mail. Μπορείτε όμως να τα δείτε και εδώ : https://www.trikiklo.com/On_the_road/Car_seats/izi_go_modular_isize.html?colour=2

https://www.trikiklo.com/On_the_road/Car_accessories/besafe_isize_base_modular.html

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Τις γράφω τις τιμές. 150 ευρώ το καθένα. Φωτογραφίες φαίνονται αν πατήσεις στα link, δεν έχουν καμία διαφορά με τα δικά μου, είναι ολοκαίνουρια. Αν θες πάλι, γράψε μου το e-mail σου, να σου στείλω.

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Εγώ μένω Πτολεμαιδα. Μου έκανε εντύπωση πως κ δεν τα χρησιμοποιείς , δεν έμεινες ευχαριστημένη; Είναι δηλαδή αχρησιμοποίητα τελείως; Σε τι κατάσταση είναι;

Link to comment
Share on other sites

Η βάση isofix είναι τελείως αχρησιμοποίητη.Έκανα βλακεία, την αγόρασα χωρίς να δω αν κάνει για το αυτοκίνητό μας και τελικά δεν κάνει...Το αυτοκίνητό μας δεν έχει προδιαγραφές isofix.Το καθισματάκι είναι για νεογέννητα μέχρι ενός έτους.Δεν ήταν όμως ετοιμοπαράδοτο και μέχρι να το φέρουν από Νορβηγία , η μπέμπα μου ψήλωσε πολύ και πάχυνε και καταπιέζεται πολύ.Θέλω να πάρω το επόμενο μέγεθος, πάλι της besafe.Την έβαλα μέσα μόλις 1 φορά και δεν την ξαναέβαλα γιατί γκρίνιαζε πολύ.Είναι κι αυτό ολοκαίνουριο.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις


  • 2 months later...

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...