Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • 2 ώρες πρίν, kate82 είπε:

      Κοριτσιαααα καμία δεν γνωρίζει για τον βελονισμό?

      Αν έχεις βρει κέντρο για να κάνεις βελονισμό ίσως να σε βοηθούσε λίγο με την αιμάτωση και άρα και την ανάπτυξη του ενδομητρίου, αλλά θα πρέπει να κάνεις συγκεκριμένες ημέρες και συνεδρίες πριν την ετ. Πόσες και ποιες δεν ξέρω ακόμα γιατί δεν έφτασα εκεί αλλά που το συζήτησα με την γιατρό που θα κάνω εγώ βελονισμό τώρα στην διέγερση, μου είπε πως ιδανικά θα ήταν να κάνεις από τον προηγούμενο κύκλο της ετ και σίγουρα με το που καθαρίσεις από περίοδο ξεκινάς. Επίσης μου είπε πως επειδή σε κάποιες έχει αποτέλεσμα δεν σημαίνει πως θα έχει και σε εμένα (δεν σου φουσκώνει τα μυαλά η συγκεκριμένη κ αυτό μου άρεσε μαζί της). Γενικά είναι λίγο 50-50 αν θα σε βοηθήσει ή όχι. Εγώ αν δω πως με βοηθάει στην διέγερση θα κάνω και στην ετ. Άλλωστε θα φανεί η ανάπτυξη του ενδομητρίου μου γιατί μου το μετράει και στην διέγερση πάντα. 

Πίνακας Ανακοινώσεων (Δελτία Τύπου)


CoffeeTime

Recommended Posts

Ημερίδα με θέμα "Παιδί-Έφηβος-Νέος" στα πλαίσια του Παγκόσμιου Έτους Νεολαίας, διοργανώνει ο Λαογραφικός-Πολιτιστικός Σύλλογος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου.

Ο Λαογραφικός - Πολιτιστικός Σύλλογος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου και οι συμμετέχοντες Φορείς-Σύλλογοι: Ιερά Μητρόπολη Αιτωλίας και Ακαρνανίας, οι Διευθύνσεις Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας, το Α.Τ.Ε.Ι. Μεσολογγίου, η Αστυνομική Διεύθυνση Αιτωλίας και ο Σύλλογος Νεολαίας Μεσολογγίου, σας προσκαλούν να τιμήσετε με την παρουσία σας την ημερίδα με θέμα "Παιδί-Έφηβος-Νέος" που θα γίνει στο Συνεδριακό Κέντρο της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Αιτωλοακαρνανίας, στο Μεσολόγγι, το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010, στις 5.00 μ.μ., στα πλαίσια του Παγκόσμιου Έτους Νεολαίας.

Επεξεργάστηκαν by Συντονιστής Org
Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Διαφημίσεις

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΔΙΑΛΕΞΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΠΡΟΣΟΧΗΣ

Η αντιμετώπιση της Διάσπασης Προσοχής – Απροσεξίας από τους εκπαιδευτικούς στη σχολική τάξη.

Dr. Ιωσήφ Κουράκης, Παιδοψυχολόγος, Ψυχολόγος, Παιδαγωγός, Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής,

Στην παρούσα παιδαγωγική ενημέρωση μέσα από δεκάδες εικόνες παιδαγωγικών βιβλίων της αγγλικής γλώσσας, παρουσιάζεται λεπτομερής ανάλυση των λειτουργιών του παιδικού εγκεφάλου (εργαζόμενη μνήμη, αντίληψη, νοημοσύνη, συντηρούμενη προσοχή). Αναλύονται τεχνικές αφομοίωσης και εφαρμογής μέσα στο σχολείο.

ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΕΙΟ ΜΕΓΑΡΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

ΚΥΡΙΑΚΗ 13 ΜΑΡΤΙΟΥ 2011, 10:30 – 13:00

Οι συμμετέχοντες θα λάβουν βεβαίωση παρακολούθησης και δείγματα παιδαγωγικού υλικού

Link to comment
Share on other sites

  • 4 εβδομάδες μετά...

Ο Δήμος Ναυπακτίας σε συνεργασία με το Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης Αξιολόγησης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Αιτωλοακαρνανίας και το Κέντρο Συμβουλευτικής και Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης Παιδιού & Οικογένειας (ΚΕ.ΣΥ.Ψ.Υ.Π.Ο.), διοργανώνουν Ημερίδα, την Τετάρτη 13 Απριλίου 2011, ώρα 7μ.μ., στην Αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεως Ναυπάκτου & Αγίου Βλασίου,

με Θέμα:

«Ασφαλές Διαδίκτυο: Αγωγή και Προστασία παιδιών και εφήβων»

Περισσότερα εδώ

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Η Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Ναυπακτίας, σε συνεργασία με το Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Αιτωλοακαρνανίας, σας προσκαλεί στην επιστημονική εκδήλωση με θέμα "Σχολική ετοιμότητα των νηπίων", που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 20 Μαϊου 2011, στο Αμφιθέατρο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ναυπάκτου.

Ομιλητές:

Τσαούση Δέσποινα: Νηπιαγωγός, ΚΕ.Δ.Δ.Υ. Νομού Αιτωλοακαρνανίας

" Σχολική ετοιμότητα νηπίων"

Σταμάτης Βασίλειος: Ψυχολόγος M.Sc. - Νοσηλευτής, ΚΕ.Δ.Δ.Υ. Αιτωλοακαρνανίας, Επιστημονικός Υπεύθυνος ΚΕ.ΣΥ.Ψ.Υ.Π.Ο.

"Στάδια ανάπτυξης παιδιού ηλικίας 2-6 χρονών"

Περισσότερα εδώ

Link to comment
Share on other sites

Ο Σύλλογος Δασκάλων και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 6ου Δημοτικού Σχολείου Μεσολογγίου σας προσκαλούν στην επιστημονική εκδήλωση με θέμα "Σχέσεις Σχολείου και Οικογένειας ", σε συνεργασία με το Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Αιτωλοακαρνανίας και με το Κέντρο Συμβουλευτικής και Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης Παιδιού και Οικογένειας (ΚΕ.ΣΥ.Ψ.Υ.Π.Ο.), που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 25 Μαϊου 2011, ώρα 6.00 μ.μ., στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Σχολείου.

Ομιλητής:

Βασίλειος Κ. Σταμάτης

Ψυχολόγος M.Sc. -Νοσηλευτής,

ΚΕ.Δ.Δ.Υ. Αιτωλοακαρνανίας

Επιστημονικός Υπεύθυνος ΚΕ.ΣΥ.Ψ.Υ.Π.Ο.

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
×
×
  • Δημιουργία νέου...