Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • πρίν από 8 λεπτά , linaa είπε:

      Νομίζω ο προεμφυτικος θα σου δώσει αρκετές απαντήσεις. Κρυφή ενδομητριωση Κ να μένεις έγκυος εύκολα δεν έχω ακούσει να σου πω την αλήθεια . Ίσως εάν επαναλαβεις τις εξετάσεις για καθεξιν αποβολές υπάρχει τμήμα στο Έλενας μπορείς να κάνεις δωρεαν. Εγώ ανεξήγητες καθεξιν αποβολές Κ υπογονιμότητα έχω ακούσει για κρυφό διαβήτη . Δηλαδή το ζάχαρο φαινόταν φυσιολογικό ή ότι ρυθμίζετε φυσιολογικα Κ τελικά δεν ήταν χρειάστηκαν κορυφαίοι ενδοκρινολόγοι για να το λύσουν . 

      @Melusa54 συμφωνώ με την Λινά στο Ελενας να πας! 

Ανέμη: Anemishop.gr - Τα πρώτα Ξύλινα Παιχνίδια για το παιδί!


CoffeeMaker

Recommended Posts

anemi_small.jpg (www.Anemishop.gr)

Ανέμη: Τα πρώτα Ξύλινα Παιχνίδια για το παιδί!

Το πρώτο κατάστημα Ανέμη δημιουργήθηκε το 1999 στην Θεσσαλονίκη.

Μετά το μεγάλο ενδιαφέρον των γονιών για τα ξύλινα παιχνίδια, υπάρχουν σήμερα 6 καταστήματα Ανέμη σε όλη την Ελλάδα!

Όλοι οι γονείς έχουμε αναρωτηθεί αν θα πρέπει τα παιδιά μας να παίζουν με πλαστικά ή ξύλινα παιχνίδια. Συνήθως δεν σκεφτόμαστε τη χρήση τους, πόσο ασφαλή είναι ή αν είναι κατασκευασμένα με μη τοξικά χρώματα.

Τα παιχνίδια αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι στη ζωή των παιδιών, είναι συνδεδεμένα με τη χαρά, την ξεγνοιασιά και αργότερα αποτελούν μέρος των πιο γλυκών τους αναμνήσεων. Γιʼ αυτό ένα παιχνίδι θα πρέπει να είναι ασφαλές, μη-τοξικό αλλά και παράλληλα ελκυστικό και ενδιαφέρον για το παιδί.

Τα ξύλινα παιχνίδια, τα τελευταία χρόνια αποκτούν όλο και περισσότερο την προτίμηση τόσο των γονέων αλλά πρωτίστως των λιλιπούτειων παιχνιδόφιλων.

Γιατί όμως τα παιδιά ξετρελένονται με τα ξύλινα παιχνίδια; Τι είναι αυτό που τα ενθουσιάζει τόσο πολύ; Γιατί δεν μπορούν να αντισταθούν στον πειρασμό να συναρμολογήσουν ένα ξύλινο τρενάκι ή να παίξουν μʼ ένα κουκλόσπιτο;

Με τα ξύλινα παιχνίδια, τα παιδιά κάθε ηλικίας μπορούν έχοντας στα χέρια τους φυσικά υλικά, να αφήσουν τη φαντασία τους ελεύθερη, να διασκεδάσουν, να δημιουργήσουν και να φτιάξουν δικές τους ιστορίες. Ενώ παράλληλα όπως γνωρίζουμε κι εμείς οι μεγαλύτεροι, τα ξύλινα παιχνίδια μένοντας αναλλοίωτα στον χρόνο, θα παραμείνουν στο σπίτι ακόμη και μέχρι να περάσουν στην επόμενη γενιά.

Τα παιδιά μπορούν να ανακαλύψουν τα ξύλινα παιχνίδια μέσα από αμέτρητα ξύλινα παζλ, επιτραπέζια, φιγούρες, οχήματα, κουκλόσπιτα, αλογάκια, τουβλάκια, θεατρικά παιχνίδια κ.α. Είναι αυτά που κάνουν τα παιδιά να τρελαίνονται στη θέα τους, και εμάς τους μεγάλους να ζηλεύουμε που δεν είμαστε πλέον παιδιά.

Στα καταστήματα Ανέμη μπορείτε να ανακαλύψετε το μαγικό κόσμο των ξύλινων παιχνιδιών για βρέφη και παιδιά. Θα βρείτε υπέροχες--ξύλινες κουδουνίστρες--και--βρεφικές περπατούρες, μεγάλη ποικιλία από ποιοτικά ξύλινα τουβλάκια, πολύχρωμα εκπαιδευτικά παζλ και επιτραπέζια.

Για τα πρώτα βήματα των παιδιών που είναι περίεργα να εξερευνήσουν τον κόσμο γύρω τους, οι περπατούρες με πολύχρωμα τουβλάκια είναι ένα χρήσιμο παιχνίδι ανακάλυψης.

anemi3.gif

Τα πρώτα εκπαιδευτικά παιχνίδια και επιτραπέζια, θα βοηθήσουν τα παιδιά να αναπτύξουν περισσότερες δεξιότητες και να περάσουν υπέροχες οικογενειακές στιγμές παίζοντας.

anemi5.gif

Όσα χρόνια κι αν περάσουν, τα παιδιά πάντα θα καθηλώνονται μπροστά από τις ράγες, τα μικροσκοπικά τούνελ και τα σταθμαρχεία.

anemi_trenaki.gif

Με τα τουβλάκια το παιδί θα φτιάξει σπιτάκια, κάστρα, ή κάποια ακατανόητη κατασκευή, εξασκώντας ταυτόχρονα τη φαντασία και τις λεπτές κινητικές του δεξιότητες.

anemi4.gif

Με τα κουκλόσπιτα και τα κάστρα, δίνεται στο παιδί η δυνατότητα να αφήσει ελεύθερη τη φαντασία του φτιάχνοντας μια ιστορία που παίρνει ζωή μέσα από το παιχνίδι, ενώ, αν το παρατηρήσετε την ώρα που παίζει, μπορεί να μάθετε και πολλά πράγματα για την ψυχοσύνθεσή του.

anemi1.gif

Τα παιδιά που έχουν αρχίσει και μιμούνται τους μεγαλύτερους, λατρεύουν τις κουζίνες, τα εργαλεία και τα μουσικά όργανα που δημιουργούν δικούς τους ήχους.

anemi2.gif

Τα ξύλινα παιχνίδια θα αποτελούν για πάντα κάποια από τα ποιο ενδιαφέροντα αντικείμενα σε όλα τα παιδικά δωμάτια! Μήπως ήρθε η στιγμή να γνωρίσουν και τα δικά σας παιδιά τα ξύλινα παιχνίδια;

Ελάτε στα καταστήματα Ανέμη για να σας ξεναγήσουμε στο μαγικό κόσμο του ξύλινου παιχνιδιού και των ονείρων!

Αποστολή σε όλη την Ελλάδα δωρεάν πάνω από 48 ευρώ.

Δωρεάν Παραλαβή από το κατάστημα.

Τρόποι πληρωμής: Κατάθεση & Αντικαταβολή

anemi_small.jpg

http://www.anemishop.gr/

https://www.facebook.com/anemitoys/

Καταστήματα Ανέμη:

Αθήνα:

- Λεφ. Κηφισίας 129, Αμπελόκηποι τηλ. 210-6981310 email: anemioiko(ατ)toys.gr

- Αγ. Παρασκευής 29, Χαλάνδρι τηλ.210-6857390 email:chalandriath(ατ)anemishop.gr

Βέροια: - Αντ. Καμάρα 2 τηλ. 23311-21119 email: anemiveria(ατ)toys.gr

Θεσσαλονίκη:

- Παύλου Μελά 35, Κέντρο τηλ 2310-237399 email: anemi1(ατ)yahoo.gr

- Περιοχή Florida, έναντι ΙΚΕΑ τηλ.2310-474007 email: anemiflorida(ατ)toys.gr

Καλαμάτα: - Βαλαωρίτου 9 τηλ. 2721022949 email:anemikalamata(ατ)anemishop.gr

katastimat_anemi.jpg

keywords: paixnidi doro dvrakia xylina xilina πλαν τους τοις paixnidakia ternaria oximata oxhmata paidagogika paidagwgika paidagvgika kouzines koyzines magazaki kouklospita koyklospita figoures touvlakia kataskeyes epitrapezia ekpaideytika


Ακολουθήστε μας και στο Instagram!

follow_cafe.jpgfollow_insta.png

 💗LIFE, needs to be full of FUN. Η ζωή πρέπει να είναι γεμάτη από χαρά.💗

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

×
×
  • Δημιουργία νέου...