Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • πρίν από 5 λεπτά , Marlina είπε:

      Το έχω κ εγώ αυτό το βάρος εδώ και πολύ καιρό.. και εγώ αυτό νιώθω ότι θα φύγουν 😄 Εχω την εντύπωση πως επιδεινώνεται με το πολύ ξαπλα. Επίσης και εγω το νιώθω πολύ πιο έντονα όταν θέλω τουαλέτα. Προσπαθώ να πηγαίνω αρκετά συχνά τουαλέτα γιατί πέρα από το βάρος μου δημιουργούν και συσπάσεις!

      Επίσης με το μπάνιο και εγώ το ίδιο προτιμώ το πρωί που είμαι καλύτερα!!! 

      ωραία περναμε όλες !αχαχαχχαχα 🤣 μωρέ ας πάνε όλα καλα και θα κάνω 5 φορε σ μπάνιο μετά !

      • Χαχα 2

Πρόβλημα σε συναλλαγή με μέλος - Μια γνώμη παρακαλώ!


Recommended Posts

Καλησπέρα στα μέλη του parents,

επειδή δεν κατάφερα να βγάλω άκρη από την προσωπική μας επικοινωνία με το μέλος titika82,  περιμένω ακόμη απάντηση από μήνυμα που τις έστειλα στις 10/12/16, αναγκάζομαι να θέσω το θέμα μου και δημόσια μήπως και τα τρίτα μέλη με μια αντικειμενικότητα παραπάνω μπορούν να βοηθήσουν την κατάσταση..

Πήρα την πρώτη τσάντα από την αγγελία του μέλους titika82 "Τσάντες επώνυμες και αξεσουάρ" μετά από πολύ σκέψη γιατί τα 50 ευρώ ήταν πολλά, όχι για την συγκεκριμένη τσάντα, αλλά για την τσέπη μου.. Αλλά επειδή η περσινή μου τσάντα δεν φοριέται άλλο και έπρεπε να αγοράσω επειγόντως μία, σκέφτηκα να τα δώσω για την guess που σκέφτηκα ότι θα την απόσβενα εύκολα, αφού και θα ταίριαζε με όλα μου τα ρούχα, λόγω χρώματος,και θα την κράταγα κάποια κάνα δύο χρόνια τουλάχιστον λόγω καλής ποιότητας..  Μετά από πολύ ευγενική εξυπηρέτηση παρέλαβα από το μέλος μια πραγματικά πολύ όμορφη τσάντα, σε πολύ καλή κατάσταση, φαινόταν ότι το μέλος την είχε κρατήσει ελάχιστα..Δυστυχώς ο αρχικός μου ενθουσιασμός έσβησε γρήγορα, αφού από τις πρώτες μια δυο φορές που την κράτησα η τσάντα άρχισε να αποκτά φθορές.. Τριβόταν και ξαφλούδιζε στην αρχή στα λουριά που την στερεώνεις στον ώμο.. Στην αρχή σκέφτηκα τυχαίο.. Αλλά κάθε μέρα που περνούσε η τσάντα σιγά σιγά διαλυόταν.. με το απλό κράτημα.. Δυστυχώς δεν μπορούσα να την κρατήσω παραπάνω,  ντρεπόμουν.. Μετά από 2 βδομάδες ακριβώς από την ημέρα που την παρέλαβα από τα ΕΛΤΑ (βάση του αριθμού αποστολής) έγραψα στο μέλος..όταν μπόρεσα έστειλα και φωτό.. Τις βάζω και εδώ, στο τέλος.. Θεώρησα ότι για να έχει πάθει η τσάντα τέτοια ζημιά ή δεν ήταν γνήσια ή είχε αποθηκευτεί λάθος.. Μου αρνήθηκε και τα δύο και δεν έχω λόγο να την αμφισβητήσω.. Και αυτή με τη σειρά της θεώρησε ότι την έπλυνα ή την άφησα στον ήλιο.. αλλά και εγώ δεν έκανα τίποτα από τα δύο.. τί να πλύνω σε μία σχεδόν καινούρια τσάντα και για ποιον ήλιο μέσα στο καταχείμωνο.. Εγώ από την πλευρά μου αισθάνομαι πολύ άσχημα που έδωσα 50 ευρώ για μια τσάντα που την κράτησα λιγότερο από 2 βδομάδες, δεν την φόρεσα καν αμέσως μόλις την πήρα από τα ΕΛΤΑ...Νιώθω ότι τα πέταξα στα σκουπίδια, και εξακολουθώ να έχω ανάγκη τσάντας, άρα θα πρέπει να ξοδέψω και άλλα για να καλυφθώ.. Το μέλος από την πλευρά του δεν μπορεί να καταλάβει πώς μία τσάντα σε πολύ καλή κατάσταση έγινε έτσι.. Αυτό στο οποίο κατέληξα είναι ότι ασχέτως μάρκας,η τσάντα ποιοτικά είναι χάλια, η δερματίνη πολύ κακής ποιότητας, πολύ λεπτή και ξεφλουδίζει με το πρώτο σχεδόν δίπλωμα.. Και το μέλος να την κράταγε παραπάνω και όχι εγώ, το ίδιο ακριβώς θα είχε συμβεί.. Και με τον ίδιο τρόπο που αν αγόραζα την τσάντα από μαγαζί θα την επέστρεφα και θα διαμαρτυρόμουν ευγενικά για να πάρω πίσω τα χρήματα μου, το ίδιο έκανα και εδώ.. Το μέλος δεν συμφωνεί, ανέφερε ότι έχει κάνει πολλές επιτυχημένες συναλλαγές χωρίς ποτέ κάποιος να δυσαρεστηθεί, κάτι το οποίο δεν έχω λόγο να αμφισβητώ, αλλά και εγώ από την πλευρά μου έχω αγοράσει χίλια δυο πράγματα από μέλη χωρίς ποτέ να έχω δημιουργήσει κάποιο θέμα.. Η μόνη λύση που πρότεινε είναι να μου κάνει κάτι καλύτερο στις αγγελίες που έχει ήδη, αλλά αυτό ειλικρινά δε με βοηθά μια στιγμή που είμαι πολύ ταλαιπωρημένη οικονομικά και το μόνο που ήθελα ήταν μια τσάντα για να βολευτώ..

 

image.jpg   

2_1.jpg

2_2.jpg

2_3.jpg

2_4.jpg

2_5.jpg

2_6.jpg

2_7.jpg


dUzyp2.png
Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Πριν απο 3 χρονια χαλασαν μεσα σε ενα χειμωνα σχεδον ολες οι τσαντες μου και τα παπουτσια που ητανε απο δερματίνη.Ακριβως οπως η τσαντα που βλεπω,ξεφτιζαν.Το χρεωσα ή σε κρυφη υγρασια της ντουλαπας ή στο κλιματιστικο.Και παλι μια τσαντα που πηρα disigual με καλη ποιοτητα δερματινη αρχισε να ξεφταει.Για εμενα ειναι καινουργιο φαινομενο δεν ξερω τι  συμβαινει.Η λυση ειναι αγορες μονο δερμάτινα!!!

Link to comment
Share on other sites

Αγαπητη gia75,

Kαταρχην Καλη Χρονια σου ευχομαι και επετρεψε μου να σ ευχαριστησω για την ευκαιρια που μου δινεις να κλεισουμε το θεμα αυτο μια και καλη δημοσιως.

Επισης, σε ευχαριστω για την παραδοχη σου οτι οντως ελαβες την τσαντα που ηθελες, σε αψογη, αφορετη κατασταση και μαλιστα θυμαμαι συγκεκριμενα οτι ενθουσιαστηκες οταν την ελαβες και απο την κατασταση και απο το σχεδιο, διοτι ειχαν προηγηθει αρκετα μηνυματα στα οποια σου ειχα αναλυσει οτι ακριβως ζητησες να μαθεις σχετικα με την χωρητικοτητα.......το μεγεθος ...την κατασταση....και σου εστειλα παρα πολλες φωτογραφιες τοσο αναλυτικες στις οποιες ουδεμια φθορα δεν φαινοταν πουθενα...και να εισαι σιγουρη πως εαν ειχα την παραμικρη ενδειξη πως θα γινει ετσι η τσαντα σε καμια μα καμια περιπτωση δεν θα την εβγαζα προς πωληση και ποσο μαλλον στα 50€!!!!!!

Φυσικα και σου εξεφρασα καποιες αποριες μου οταν ειδα τις φωτο διοτι οχι μονο απορρησα οταν ειδα την φθορα της τσαντας........αλλα στενοχωρηθηκα και παρα πολυ διοτι σε καμια αλλη τσαντα δεν μου εχει ξανατυχει αυτο.....και ποσο μαλλον αφορετη σχεδον....!!!!Επισης οπως λες, ελαβες την τσαντα αμπαλαρισμενη προσεκτικα, τοποθετημενη σε κουτι, προσεκτικα, σου αρεσε παρα πολυ......με ευχαριστησες σε ευχαριστησα και ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!

 

Πραγματικα, συμφωνουμε εως εδω οτι ημουν ενταξει στην συναλλαγη μου.

Σε διαστημα δυομιση εβδoμαδων λαμβανω μηνυμα σου λοιπον στο οποιο αναφερεις οτι ΕΓΙΝΑΝ φθορες......και μαλιστα οτι εγιναν κρατωντας την εσυ η ιδια.......ειδα τις φωτο και οπως γραφω και πιο πανω πραγματικα στενοχωρηθηκα και γιατι δεν καταλαβα ΠΟΤΕ πως μεσα σε διαστημα τοσων ημερων υπηρξε τετοια μεγαλη φθορα.......αλλα και για το οτι δυσαρεστηθηκες.....διοτι κι εγω εχω δυσαρεστηθει ουκ ολιγες φορες με αγοραπωλησιες μεσω φορουμ ......παιρνοντας ομως την ευθυνη....ρισκαροντας και ξεροντας οτι δεν εχω να κανω με καποιον επιχειρηματια στον οποιο μπορω να ζητησω επιστροφες ανταλλαγες κτλ......Επειδη τα 50€ οντως στις μερες μας ειναι δυσευρετα......καταλαβαινω απολυτα την δυσαρεσκεια σου και πραγματικα θα την δεχομουν πισω και θα ειχες και τα χρηματα σου εφοσον μου ελεγες την δευτερη εστω μερα .....οτι.....ξερεις κατι......η τσαντα ξεφλουδισε.......οχι μετα απο ενα σχεδον μηνα χρησης.

Συνεπως, απο τη στιγμη που η τσαντα εφυγε απο μενα σε αψογη κατασταση, εφτασε σε σενα στην ιδια αψογη κατασταση, δεν βλεπω τον λογο να συνεχιστει αυτη η ατερμονη αντιπαραθεση μεσω πμ.ή μεσω δημοσιου διαλογου. Και εκτιμω οτι ο σκοπος του δημοσιου μηνυματος σου, οπου ζητας "βοηθεια" απο τα αλλα μελη, εκπληρωθηκε, μιας και βλεπω οτι σου εχει ηδη δωσει μια λογικη εξηγηση το μελος activememper.

Εγω απο την πλευρα μου ηδη εχω αισθανθει δυσαρεστα σχετικα με την εκβαση της συγκεκριμενης συναλλαγης και ουδεμια προθεση ειχα να εξαπατησω κανεναν!!

Φιλικα titika82

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

tItika, αλοίμονο, στο είπα και στα τόσα μηνύματα μου, δεν θεωρώ ότι με εξαπάτησες, ειλικρινά... Από την άλλη, ποιες δυόμιση βδομάδες και μήνας.. σου είπα και μπορείς να το δεις και από τον αριθμό αποστολής σου ότι ακριβώς 14 μέρες πέρασαν από τότε που την παρέλαβα από τα ΕΛΤΑ μέχρι το μήνυμα που σου έστειλα.. οπότε μιλάμε για 2 μόλις βδομάδες.. και για την ακρίβεια, κάτι βέβαια που δεν μπορώ να αποδείξω, για μία μόλις βδομάδα,γιατί δεν την φόρεσα παρά μόνο όταν κατέβασα το καμηλό μου παλτό για να την ταιριάξω ακριβώς.. αλλά έστω 2 βδομάδες, όπως δείχνουν τα ΕΛΤΑ,έστω ότι την φόρεσα στο καπάκι, τι είναι 2 βδομάδες χρήσης? Για μια τσάντα φίρμας.. τίποτα.. της λαϊκής θα κράταγε περισσότερο...Και δεν σκέφτηκα να σε ειδοποιήσω τις πρώτες μέρες γιατί η αρχική μικρή φθορά στα λουριά σκέφτηκα ότι μπορεί να έτυχε απλά.. αν έμενε εκεί η φθορά δεν θα είχα παράπονο.. αλλά τελικά ή τσάντα είχε θέμα, δεν μπορεί με την κάθε τσάκιση που κάνει να ξεφλουδίζει..

όσον αφορά τη γνώμη του μέλους για υγρασία στην ντουλάπα που μόλις χαρακτήρισες λογική, αν θυμάσαι καλά στο είχα αναφέρει η ίδια μήπως η φθορά οφειλόταν σε λάθος αποθήκευση σου.. γιατί το είχα ακούσει και εγώ αυτό με την υγρασία και τις δερματίνες.. Αλλά το αν πχ είχε η ντουλάπα σου υγρασία με αποτέλεσμα η δερματίνη να αλλοιώθηκε και να βγαίνει με την πρώτη ευκαιρία δεν οφειλόταν σε σένα? Γιατί να την πληρώσω εγώ? Μου πούλησες για 50 πολύτιμα για μένα ευρώ, άθελα σου, το δέχομαι, δεν είμαι κακόπιστη, μία τσάντα με κρυφό ελάττωμα, όποιο και αν ήταν αυτό, υγρασία, κάκιστης ποιότητας δερματίνη, ή ότι άλλο που περιόρισε τη διάρκεια ζωής της στις 2 βδομάδες και φυσικό είναι να είμαι δυσαρεστημένη.

Πράγματι, εδώ μιλάμε για ένα forum και όχι για επαγγελματίες, αυτό όμως δεν θεωρώ ότι μας απαλλάσσει από την ηθική υποχρέωση μας να διεξάγουμε τις συναλλαγές μας με δικαιοσύνη, τιμιότητα και ανθρωπιά.. Στην προκειμένη περίπτωση που εγώ από τη μεριά μου γνωρίζω ότι δεν έκανα κάποιο λάθος θα ήθελα και ζήτησα τα χρήματα μου πίσω, εσύ πάλι μπορεί να θεωρείς ότι δεν έκανες κάποιο λάθος και θες να τα κρατήσεις, σαν δείγμα καλής θέλησης θα μπορούσες να μου προτείνεις έστω να μοιραστούμε το κόστος, δλδ να μου επιστρέψεις έστω τα 25 ευρώ, αλλά δεν μπορώ να κατανοήσω με τίποτα το λεκτικό "στην έστειλα οκ, την παρέλαβες οκ, ότι και αν συνέβη μετά κόψε το λαιμό σου". Δηλαδή τι είναι το forum, ότι αρπάξουμε? Ποτέ από όσο θυμάμαι δεν έχω πουλήσει κάτι, μόνο αγορές κάνω, και αυτές σπάνια πλέον λόγω οικονομικής στενότητας, αλλά ποτέ μα ποτέ δεν το συνάντησα αυτό... Και συνάντησα και εξυπηρέτηση καλύτερη από επαγγελματία.. Εκτός και τι να πω, αν θεωρείς ότι την έβαλα κάτω από ένα τρακτέρ και την πάταγα.. 

Φυσικά είναι στο χέρι σου να μου επιστρέψεις ή όχι τα χρήματα που σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην κακής ποιότητας τσάντα που παρέλαβα. Προσωπικά θα τα επέστρεφα, πόσο μάλλον αν πίστευα ότι άρπαξε η τσαντούλα κάτι από την ντουλάπα μου..Εκτός και αν πράγματι θεωρούσα πιθανό η κοπέλα που την αγόρασε να την έβαλε κάτω από ένα τρακτέρ ή να την έριξε στα σκυλιά..  Αλλά πραγματικά δεν θα μπορούσα να κοιμηθώ γνωρίζοντας ότι έχω εισπράξει από κάποια κοπέλα 50 ευρώ για αέρα κοπανιστό.

Καλό βράδυ!


dUzyp2.png
Link to comment
Share on other sites

Ξαναδιαβάζω το χθεσινό μου μήνυμα, εκεί που λέω "το λεκτικό" έκανε λάθος το autocomplete, το σκεπτικό ήθελα να πω, δεν μου είπε η titika κάτι τέτοιο, απλά ήθελα να πω ότι κάπως έτσι εκλαμβάνω εγώ τα λεγόμενα της, συγνώμη για το λάθος..


dUzyp2.png
Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Καλημέρα dora123, το θέμα της γνησιότητας το σκέφτηκα αλλά είναι πολύ καλοραμμένη και με προσεγμένες λεπτομέρειες για να είναι μαϊμού.. Δεν είμαι και ειδικός βέβαια, αλλά και γνήσια να μην είναι δεν θα με ενδιέφερε καθόλου, αρκεί να ήταν ανθεκτική και να κάνω τη δουλειά μου, ας είχε αντέξει και ας ήταν μαϊμού, το μέγεθος και το στυλ της με εντυπωσίασε, όχι η φίρμα.. 


dUzyp2.png
Link to comment
Share on other sites

  • 2 εβδομάδες μετά...
  • 2 εβδομάδες μετά...

Τιτίκα, πρότεινες τελικά να μου στείλεις φωτό από μια άλλη τσάντα σου μήπως με βόλευε γιατί σου ήταν δύσκολο για μετρητά.. Συμφώνησα γιατί εξάλλου εγώ μια τσάντα να βολευτώ ήθελα εξαρχής.. να μην πάνε χαμένα τα 50 ευρώ.. και εκεί που είπα ότι βρήκαμε τελικά μια λύση πάλι άφαντη από τις 16/1 να περιμένω τις φωτογραφίες. Ελπίζω φυσικά να είσαι καλά και να μην έχετε μπλέξει με αρρώστιες κλπ.. Θα ήθελες τελικά να το κλείσουμε το θέμα? Σε παρακαλώ απάντησε μου έστω και αρνητικά για να ξέρω..μην περιμένω άδικα.. Σε ευχαριστώ!


dUzyp2.png
Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...