Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Γιατρός στο Έλενα για Αύγουστο!!!


Leda Leda

Recommended Posts

Καλημέρα!!! Μετά από 2 αρνητικά τεστ έκανα χορικη κ είμαι έγκυος!! Δυστυχώς όμως γεννάω καλώς εχόντων των πραγμάτων τέλη Αυγούστου.. Το 1ο μου παιδάκι το γέννησα στο Έλενα με τον κύριο Παπαδη και έμεινα πολύ ευχαριστημένη όμως για Αύγουστο δεν μπορεί να με αναλάβει.. έχει καμία κοπέλα να μου προτείνει κάποιον καλό γιατρό στο Έλενα που να αναλαμβάνει για Αύγουστο;!

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

ΑΑΑ!Μαζι θα ειμαστε ,οχι ακριβως!!εγω ειμαι 13/8 με τον Γιαλελη ειναι Διευθυντης εξωσωματικης στο Ελενα,(αναλαμβανει και φυσιολογικη συλληψη οπως και γω) και ειναι υπερ του φυσιολογικου!  Καλη εγκυμοσυνη !!! Τι πιθανη εχεις?


Lilypie - (NKYE)Lilypie - (4Ura)Lilypie - (oz5q)

Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα!! Ευχαριστω για την απάντηση!!! 1η Σεπτεμβρίου μάλλον όπως το έχω υπολογίσει από το Ίντερνετ!!  Το κακό είμαι ότι στα πρωινά ιατρεία μου έκλεισαν ραντεβού 13 Φεβρουαρίου κ έχω αρκετό άγχος να περιμένω ως τότε.. δηλ ο γιατρός σου αναλαμβάνει κ Αύγουστο;! Γτ από ότι κατάλαβα με μια γρήγορη μάτια είναι να μη σου τύχει να γεννήσεις Αύγουστο!! Όλοι σε άδεια!!! Μήπως θα μπορούσες να μου στείλεις τα στοιχεία του μήπως με αναλάβει; γτ είμαι στον αέρα εντελώς!!

Link to comment
Share on other sites

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...