Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • 1 hour ago, Lila ki είπε:

      Κορίτσια κάποια στιγμή με τράβηξαν οι ωοθήκες μ και επι τόπου ξεπρηστηκε το στήθος μ το βάρος που ένιωθα χαμηλά έφυγε ο πόνος στην ουρα σταματησε  … μακάρι να ήταν ιδέα μου αλλά δεν έχω πολλές ελπίδες .

      Εγώ πάντως τα πονακια στην κοιλιά τα εχω για καλό,ίσως είναι πόνος εμφύτευσης και τραβιουνται οι σύνδεσμοι της μήτρας 

Ηλεκτρονικο τσιγαρο FEROBOX V2 45TC (Black)


Recommended Posts

ειναι δυο ηλεκτρονικες συσκευες λειτουργικες, σε αριστη κατασταση, παρα πολυ καλες μαρκες, δινονται ολα μαζι η και χωρια!!

 

μολις βαγαλω φωτο θα την προσθεσω!!!
FEROBOX V2 45TC (Black)
Το  καινούργιο πανέμορφο και λεπτοκαμωμένο Ferobox V2 45TC ήρθε αναβαθμισμένο και με πολλά χρώματα Κληρονομεί το παραδοσιακό στυλ του σχεδιασμού της σειράς Ferobox από την Fumytech, η οποία διατηρεί το βολικό σύστημα λειτουργίας, αλλά και προσθέτει τη λειτουργία ελέγχου θερμοκρασίας και αυξάνει την ισχύ του. Γεγονός που καθιστά την άτμιση απλούστερη και ευχάριστη. Το Ferobox V2 45TC είναι διαφορετικό από τα άλλα mods με έλεγχο της θερμοκρασίας , είναι πιο ευανάγνωστη η οθόνη λειτουργίας  και απλούστερη στο χειρισμό.

Fumytank Fumytech 3,8ml
To μεγάλο αδερφάκι  του Mini fumytank 2 & 3  έρχεται να μας ενθουσιάσει  ξανά με τσιγαρίσια τζούρα και  με μεγαλύτερο tank (3.8ml). Συνοδεύεται επιπλέον με 2 αντιστάσεις Fumytech 1,0 ohm , 1 driptip teflon και 2 VaporBands .Υπάρχουν και sleeves σε διάφορα σχέδια.

http://www.osmoshop.gr/product/ferobox-v2-45tc-black/

η καφε συσκευη
NOBACCO MAS 30W

Το  MAS 30 διατηρεί το φιλικό minimal design του αρχικού MAS . Διαθέτει ακόμη μεγαλύτερη ισχύ που φτάνει τα 30 Watt, υποστηρίζει Sub-Ohm ατμοποιητές, είναι απόλυτα εναρμονισμένο με τις απαιτήσεις των καταναλωτών και ενσωματώνει αναβαθμισμένα χαρακτηριστικά.

NOBACCO OSTRIA GLASSOMIZER

Εξαιρετικού σχεδιασμού και υλικών κατασκευής ατμποποιητής με χωρητικόητα δεξαμενής 3ml. Ακόμα πιο βελτιωμένο σύστημα ελέγχου ροής αέρα. Βελτιωμένος σχεδιασμός εσωτερικών αντιστάσεων 1.2Ohm BVC με 100% οργανικό βαμβάκι.

 

https://www.nobacco.gr/el/nobacco-mas-30w-5054.html

θα προσθεω φωτογραφια μεχρι το απογευμα!!


Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...