Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • 8 ώρες πρίν, Aangelika8 είπε:

      Είναι πολύ πιθανό απλά να μη σου ταίριαξε το πρωτόκολλο. Εγω εκανα ωοληψια με arvekap γιατί έχω ιστορικό με υπερδιεγερσεις κ ενώ βλέπαμε γύρω στα 13 πήραμε 7 από τα οποία ήταν μόνο 4 καλά κανένα δεν προχωρησε. 2 μήνες μετά νέα ωοληψια με arvekap κ ovitrelle, αποφύγαμε την υπερδιέγερση, πήραμε 16 ωάρια ήταν ώριμα τα 13 κ τώρα περιμένω αποτελέσματα προεμφυτευτικου από 8 βλαστοκυστες!! Μην απογοητεύεσαι κ έχεις κ 3 που περιμένεις να δεις τι θα γίνει! 

      Καλησπέρα! Είναι ανάμεικτα τα συναισθήματα.. ισως γιατι δεν περιμενα οτι ηταν πιθανο να συμβει αυτο με τετοιο αριθμο ωαριων...περιμενα την πιθανή αποτυχία μετέπειτα αλλα οχι απο τωρα.. φαντάζομαι κ εσυ πως θα ένιωσες την πρωτη φορα! τελος παντων προχωράω οπως λες και περιμένω γιατι κανεις δεν ξερει πως θα εξελιχθει και θα προσπαθησω να ειμαι αισιοδοξη!!

      Καλή επιτυχια σου εύχομαι αυτη τη φορα!!!

ΠΩΛΗΣΗ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑΚΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ CYBEX SIRONA ISOFIX


Recommended Posts

Πωλούνται καθισματάκια αυτοκινήτου CYBEX SIRONA ISOFIX χρώμα royal blue και violet spring με όλα τα αξεσουαρ τους

(εμπρόσθιο προστατευτικό σε σάκο μεταφοράς).Το ασφαλέστερο στην κατηγορία του για παιδιά 0-4 χρόνων και 0-18kg.Στην ιστοσελίδα της εταιρείας

θα δείτε πόσο ασφαλές και άνετο είναι για το παιδί αλλά και για την μαμά (περιστρέφεται 360 μοίρες για την εύκολη μετακίνηση του παιδιού).

Τιμή 380€/το ένα ή 700€ και τα δυο.Αρχική τιμή έχουν πάνω από 530€....Τιμή συζητήσιμη για τους ενδιαφερόμενους...κυρίως για Θεσσαλονίκη  και Λάρισα.

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

On 9/5/2017 at 0:55 ΜΜ, twin2 είπε:

ΝΕΑ ΤΙΜΗ!!

Πωλούνται καθισματάκια αυτοκινήτου CYBEX SIRONA ISOFIX χρώμα royal blue και violet spring με όλα τα αξεσουαρ τους

(εμπρόσθιο προστατευτικό σε σάκο μεταφοράς) σε άριστη κατάσταση.Το ασφαλέστερο στην κατηγορία του για παιδιά 0-4 χρόνων και 0-18kg.

Στην ιστοσελίδα της εταιρείας θα δείτε πόσο ασφαλές και άνετο είναι για το παιδί αλλά και για την μαμά (περιστρέφεται 360 μοίρες για την εύκολη μετακίνηση του παιδιού ή να το γυρίσει προς το μέρος της πχ για να το ταϊσει).Ιδανικό για εκείνους που ταξιδεύουν συχνά και επιθυμούν την μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια για τα παιδιά τους.Όλα τα μαξιλαράκια πλένονται στο πλυντήριο.

Τιμή 320€/το ένα ή 600€ και τα δυο.Αρχική τιμή έχουν πάνω από 530€/το ένα....Τιμή συζητήσιμη για τους ενδιαφερόμενους...κυρίως για Θεσσαλονίκη  και Λάρισα (για να μπορεί ο ενδιαφερόμενος να το δει...)

 

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...