Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

πρίν από 17 λεπτά , Sofiiii είπε:

@LioPh79 καλημέρα κορίτσι μου ,πως είσαι; Έχουμε καμία πρόοδο στο θέμα με την αντιβίωση κτλ;

Καλημέρα, καμία πρόοδος δυστυχώς. έχω αρχίσει να χαλιέμαι πραγματικά και δεν τον βρίσκω τον γιατρό εδώ και μία εβδομάδα. όπως σου είπα με έχει φοβίσει με αυτό  το μικρόβιο και η λογική φυσικά λέει ότι αυτό υπάρχει και σε γυναίκες που τα κατάφεραν φυσικά ή όχι. επίσης αδιαθέτησα εχθές ... πάει και αυτός ο κύκλος.

• Λυπημένη/-ος 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

πρίν από 1 λεπτό , LioPh79 είπε:

Καλημέρα, καμία πρόοδος δυστυχώς. έχω αρχίσει να χαλιέμαι πραγματικά και δεν τον βρίσκω τον γιατρό εδώ και μία εβδομάδα. όπως σου είπα με έχει φοβίσει με αυτό  το μικρόβιο και η λογική φυσικά λέει ότι αυτό υπάρχει και σε γυναίκες που τα κατάφεραν φυσικά ή όχι. επίσης αδιαθέτησα εχθές ... πάει και αυτός ο κύκλος.

Κατάλαβα κορίτσι μου πφφφ εννοείται ότι μπορεί να υπάρχει σε άπειρες γυναίκες απλά επειδή εμείς είμαστε σε διαδικασία που τα ψαχνουμε τα βρίσκουμε ενώ σε κάποιες μπορεί να υποβόσκει απλά και μην γίνει ποτέ αντιληπτό καθώς και να συλλάβει κανονικά... τελοσπαντων άστο προς το παρόν μην το σκέφτεσαι κάνε ότι καλύτερο μπορείς μόνη σου μέχρι να τον βρεις και να μιλήσετε τουλάχιστον ή να έπαιρνες μια δεύτερη γνώμη ξέρω γω,τι να πω...

πρίν από 4 λεπτά , Sofiiii είπε:

Κατάλαβα κορίτσι μου πφφφ εννοείται ότι μπορεί να υπάρχει σε άπειρες γυναίκες απλά επειδή εμείς είμαστε σε διαδικασία που τα ψαχνουμε τα βρίσκουμε ενώ σε κάποιες μπορεί να υποβόσκει απλά και μην γίνει ποτέ αντιληπτό καθώς και να συλλάβει κανονικά... τελοσπαντων άστο προς το παρόν μην το σκέφτεσαι κάνε ότι καλύτερο μπορείς μόνη σου μέχρι να τον βρεις και να μιλήσετε τουλάχιστον ή να έπαιρνες μια δεύτερη γνώμη ξέρω γω,τι να πω...

όλα τα σκέφτομαι. ακόμα και να πάρω τις δύο που μας έμειναν και να πάμε σε άλλο κέντρο . φαντάσου ότι θέλω να πάω για ΠΑΠ και σκέφτηκα να πάω στον γυναικολόγο που είχα πριν μπλέξω με αυτούς. στο καλό τους, μας τρομάζουν συνέχεια και αποτέλεσμα 0. μου αρέσει που μου είπε ότι αυτό το βρίσκουν στις περισσότερες όταν κάνουν ngs μήτρας, είναι το πιο συνηθισμένο εύρημα. ε ; τι κάνουν όλες αυτές; περιμένουν;

• Μπερδεμένη/-ος 1

πρίν από 19 λεπτά , LioPh79 είπε:

όλα τα σκέφτομαι. ακόμα και να πάρω τις δύο που μας έμειναν και να πάμε σε άλλο κέντρο . φαντάσου ότι θέλω να πάω για ΠΑΠ και σκέφτηκα να πάω στον γυναικολόγο που είχα πριν μπλέξω με αυτούς. στο καλό τους, μας τρομάζουν συνέχεια και αποτέλεσμα 0. μου αρέσει που μου είπε ότι αυτό το βρίσκουν στις περισσότερες όταν κάνουν ngs μήτρας, είναι το πιο συνηθισμένο εύρημα. ε ; τι κάνουν όλες αυτές; περιμένουν;

Κοίταξε από εμπειρία θα σου πω ότι η γυναίκα που θα κάνει ngs είναι κατά πλειοψηφία αυτή που το ψάχνει γιατί έχει θέμα και όχι για πιάνει με τον αέρα και κάνει τελειομηνες κυήσεις.Οποτε ναι λογικά περιμένουν...γιατί δεν τις παίρνει να ρισκάρουν.

Αυτο το να μην βρίσκεις τον γιατρό δηλαδή δεν μπορώ να το καταλάβω ,πως θα νιώσεις ασφαλής;πως θα προχωρήσεις σε κάτι τόσο σημαντικό μετά όπως η ετ...εσύ έχεις εναποθέσει όλο σου το είναι σε αυτό δεν θα έπρεπε να σε στηρίζουν αδιάλειπτα;δεν ξέρω σκέφτομαι πως θα αισθανομουν εγώ.

Εάν θα σε ηρεμήσει να κάνεις τεστ Παπ πάνε κάνε έστω στον γυναικολόγο σου η οπουδήποτε σε κάποιο κέντρο ας μην τους ξέρεις κιόλας λίγη σημασία έχει ...εγώ το έχω κάνει και μετά ησύχασα ...έστω αυτό ...

• 2 εβδομάδες μετά...

Καλησπέρα σε όλες. Στις 15/05 έκανα τη δεύτερη έμβρυομεταφορα με 2 βλαστοκυστες 5 ημερών 4ΑΑ από δοτρια. Σήμερα, 10 μέρες από την εμβρυομεταφορα έκανα χοριακη και είναι 25, ναι μεν θετική αλλά πολύ χαμηλή. Πολύ φοβάμαι ότι πάει για βιοχημικη... έχει καμία από εσάς εμπειρία με χαμηλή χοριακη και να εξελίχθηκε καλα η κύηση? Ευχαριστώ πολύ! 

• Ευχή 2

Διαφημίσεις

5 ώρες πρίν, vaso88 είπε:

Καλησπέρα σε όλες. Στις 15/05 έκανα τη δεύτερη έμβρυομεταφορα με 2 βλαστοκυστες 5 ημερών 4ΑΑ από δοτρια. Σήμερα, 10 μέρες από την εμβρυομεταφορα έκανα χοριακη και είναι 25, ναι μεν θετική αλλά πολύ χαμηλή. Πολύ φοβάμαι ότι πάει για βιοχημικη... έχει καμία από εσάς εμπειρία με χαμηλή χοριακη και να εξελίχθηκε καλα η κύηση? Ευχαριστώ πολύ! 

Πάνω από 5 θεωρείται θετικό.. το ξέρεις..25 δεν είναι τόσο μικρό όσο το 10..ηρεμία και πίστη!! Εγώ γνώστη που ξεκίνησε  με 10 και έχει μωράκι..

12 hours ago, Malntalia said:

Πάνω από 5 θεωρείται θετικό.. το ξέρεις..25 δεν είναι τόσο μικρό όσο το 10..ηρεμία και πίστη!! Εγώ γνώστη που ξεκίνησε  με 10 και έχει μωράκι..

Ναι το ξέρω, αλλά φοβάμαι... ο γιατρός μου είπε ότι είναι χαμηλή μεν αλλά αν διπλασιάζεται σωστά έχουμε ελπίδες... τι να πω, αν δεν πετύχει και αυτη η φορά με τη δοτρια δε ξέρω τι άλλο να ψάξω 

• Δύναμη! 1

2 ώρες πρίν, vaso88 είπε:

Ναι το ξέρω, αλλά φοβάμαι... ο γιατρός μου είπε ότι είναι χαμηλή μεν αλλά αν διπλασιάζεται σωστά έχουμε ελπίδες... τι να πω, αν δεν πετύχει και αυτη η φορά με τη δοτρια δε ξέρω τι άλλο να ψάξω 

Να μη σκέφτεσαι έτσι! Ακριβώς όπως στο είπε.μτους διπλασιασμός θέλεις 

• Ευχή 1

1 hour ago, Malntalia είπε:

Να μη σκέφτεσαι έτσι! Ακριβώς όπως στο είπε.μτους διπλασιασμός θέλεις 

@vaso88 λογικά αύριο έχεις χωριακη ,λίγο έμεινε ηρέμησε πάρε κανονικά την αγωγή σου και σου ευχόμαστε καλούς διπλασιασμους... Μην προτρεχεις 

• Ευχή 1

Καλησπερα σε όλες κορίτσια!Διαβάζω καιρό τις ιστορίες σας κ αποφάσισα σήμερα πρώτη φορά να γράψω κ γω !

Είμαι 33 ετών,  πριν 3 έτη έμεινα εγκυος φυσιολογικά κ στο τρίτο μήνα ανακάλυψα ότι είχα λέμφωμα υψηλής κακοήθειας. Η κύηση έπρεπε να διακοπεί άμεσα γιατί θα έχανα τη ζωή μου...Ακολούθησαν χημιοθεραπειες για 3 μήνες....Τώρα μετα απο 3 έτη (κ μετα φυσικα την αδεια του γιατρου)τον Νοέμβριο έμεινα εγκυος πάλι φυσιολογικά....Αποβολη στην 5η εβδομάδα....Ακολούθησαν 3 μήνες ξεκούρασης του σώματος ..Από τον Μάρτιο μπήκαμε σε διαδικασία εξωσωματικής με ημιφυσικο.3 προσπάθειες,  3 γονιμοποιημενα αλλά όχι καλά έμβρυα...Κοντεύω να λάλησω...Είναι φανερό ότι τα ωαρια μου δεν είναι πλέον ποιοτικά λόγω φαρμάκων....όμως τι να κανω??δε θέλω να παίρνω αλλά φάρμακα,  ναρκωσεις κτλ αλλά η εξωσωματικη είναι μονόδρομος πλέον αν θέλω να έχω κάποιο έλεγχο στα έμβρυα.. Περιμένω τα φώτα σας ...

• Δύναμη! 2

Διαφημίσεις

πρίν από 10 λεπτά , Butterfly34 είπε:

Καλησπερα σε όλες κορίτσια!Διαβάζω καιρό τις ιστορίες σας κ αποφάσισα σήμερα πρώτη φορά να γράψω κ γω !

Είμαι 33 ετών,  πριν 3 έτη έμεινα εγκυος φυσιολογικά κ στο τρίτο μήνα ανακάλυψα ότι είχα λέμφωμα υψηλής κακοήθειας. Η κύηση έπρεπε να διακοπεί άμεσα γιατί θα έχανα τη ζωή μου...Ακολούθησαν χημιοθεραπειες για 3 μήνες....Τώρα μετα απο 3 έτη (κ μετα φυσικα την αδεια του γιατρου)τον Νοέμβριο έμεινα εγκυος πάλι φυσιολογικά....Αποβολη στην 5η εβδομάδα....Ακολούθησαν 3 μήνες ξεκούρασης του σώματος ..Από τον Μάρτιο μπήκαμε σε διαδικασία εξωσωματικής με ημιφυσικο.3 προσπάθειες,  3 γονιμοποιημενα αλλά όχι καλά έμβρυα...Κοντεύω να λάλησω...Είναι φανερό ότι τα ωαρια μου δεν είναι πλέον ποιοτικά λόγω φαρμάκων....όμως τι να κανω??δε θέλω να παίρνω αλλά φάρμακα,  ναρκωσεις κτλ αλλά η εξωσωματικη είναι μονόδρομος πλέον αν θέλω να έχω κάποιο έλεγχο στα έμβρυα.. Περιμένω τα φώτα σας ...

βασικα μην απαγοητευεσε το ότι είχες 3 προσπαθείες με όχι τόσο καλά έμβρυα δεν είναι Κ απόλυτα ενδεικτικό ότι δεν μπορείς να τα καταφέρεις. Είναι πολύ λίγες οι προσπαθείες . Καλό είναι αφού έχεις τέτοιο ιστορικό να πας σε φυσικό κύκλο σε όλες τις προσπάθειες χωρίς καθόλου φάρμακα. Απλά θα κανείς λίγο περισσότερο υπομονή. 

το ότι έχεις φυσικές συλλήψεις είναι ενθαριντικο αν ήταν τόσο χάλια τα πράγματα δεν θα είχες καθόλου φυσική γονιμοποίηση. Νομίζω πως απλώς πρέπει να κανείς ακόμα υπομονή 

• Μου αρέσει 2

• 4 εβδομάδες μετά...

Κορίτσια καλησπέρα, τα φώτα σας παρακαλώ. Έκανε ωοληψια η δοτρια και πήραν 11 ωαρια, ώριμα ήταν 9. Στο εργαστήριο δούλεψαν τελικά με τα εφτά και γονιμοποιηθηκαν 4. Από αυτά έχω δύο τελικά βλαστοκυστες. Είναι νορμάλ; Ή εμένα μου φαίνονται λίγα;

tvXOp2.png

1 hour ago, Ele@n είπε:

Κορίτσια καλησπέρα, τα φώτα σας παρακαλώ. Έκανε ωοληψια η δοτρια και πήραν 11 ωαρια, ώριμα ήταν 9. Στο εργαστήριο δούλεψαν τελικά με τα εφτά και γονιμοποιηθηκαν 4. Από αυτά έχω δύο τελικά βλαστοκυστες. Είναι νορμάλ; Ή εμένα μου φαίνονται λίγα;

Για νέα κοπέλα δοτρια είναι λίγα.  Εκτός αν υπαρχει τεράστιο θέμα  με το σπέρμα.  

πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Για νέα κοπέλα δοτρια είναι λίγα.  Εκτός αν υπαρχει τεράστιο θέμα  με το σπέρμα.  

Όταν έδωσε δείγμα ο σύζυγος του είπαν ότι είναι πολύ καλό. Τι κάνω σε αυτή την περίπτωση;

tvXOp2.png

πρίν από 1 λεπτό , Ele@n είπε:

Όταν έδωσε δείγμα ο σύζυγος του είπαν ότι είναι πολύ καλό. Τι κάνω σε αυτή την περίπτωση;

Δεν νομίζω ότι μπορείς να κανείς κατι. Ότι Κ να πεις θα σου πουν ήταν τυχαίο. Μπορείς απλά αν έχεις την άνεση να το συζητήσεις με το γιατρό ότι εντάξει για νέα κοπέλα δεν ήταν Κ τόσο αυτό που περίμενες ώστε να ξέρουν ότι δεν είσαι Κ άσχετη καταλαβαίνεις κάποια πράγματα 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...