Quantcast
Jump to content
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Μακάρι κορίτσι μου αυτήν την φορά να πάνε όλα καλά μέχρι τέλους , περισσότερο άγχος από κάθε φορά έχω !!! Από το στόμα σου και στου Θεού το αυτί !!! 

ΣτήριξεΚοινωνικές Δράσεις

Ολα καλά θα πάνε κορίτσι μου !!! Στο εύχομαι από την καρδιά μου 🙏🏼 να έχεις πίστη🙏🏼🙏🏼

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

2 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα. Λυπάμαι για την περιπέτειά σου.. κι εγώ έχω δίδυμα από δωρεά, στο Υγεία ήμουν. Εγώ τον είχα ρωτήσει το γιατρό από πριν τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας και μου είχε πει ότι επαναλαμβάνεται η διαδικασία... Το αν θα σου κάνει κάποια έκπτωση ή όχι είναι μάλλον στη διακριτική του ευχέρεια και θα αφορά την αμοιβή του, όχι ο,τι παίρνει το κέντρο ή στην αμοιβή της δότριας που έτσι κι αλλιώς είναι άλλη, οπότε πρέπει να πληρωθεί.. επίσης, φίλη μου στο υγεία, που της έδωσαν και 1 γονιμοποιημένο μάλιστα, 3 ημερών και δεν πέτυχε, της είπαν το ίδιο..πολύ χοντρικά, και όπως και αν ακούγεται, στο κέντρο ή συνεννόηση γίνεται για βλαστοκυστες όχι για μωρά...

Ναι πάντα για έμβρυα μιλάμε δεν αντιλέγω. Αλλά να έχω την ευκαιρία μιας εμβρυομεταφορας. Είχα δύο βλαστοκυστες αν δεν είχα τον προεμφυτευτικο θα έκανα εμβρυομεταφορα αλλά δεν θα εμφυτευοταν τίποτα.αρα να θεωρήσω ότι έτσι δουλεύουν όλοι. 

tvXOp2.png

7 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Ναι πάντα για έμβρυα μιλάμε δεν αντιλέγω. Αλλά να έχω την ευκαιρία μιας εμβρυομεταφορας. Είχα δύο βλαστοκυστες αν δεν είχα τον προεμφυτευτικο θα έκανα εμβρυομεταφορα αλλά δεν θα εμφυτευοταν τίποτα.αρα να θεωρήσω ότι έτσι δουλεύουν όλοι. 

Πολύ φοβάμαι πως έτσι είναι... Βέβαια εννοείται ότι πρέπει να κάνεις μια κουβέντα με το γιατρό σου. Μπορεί να δεχτεί να κάνει μια έκπτωση. Πάντως, από ότι θυμάμαι, στα χαρτιά που υπογράφουμε δεν γίνεται αναφορά σε αυτή την περίπτωση.

8 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

καλημέρα! τι μετάθεση έχει ο σύζυγος; γενετιστη είδατε; έχουμε κάποιο παρόμοιο θέμα και μας είπαν 3 γενετιστές οτι είναι φυσιολογική παραλλαγή δεν έχουμε φόβο και έτσι προχωρήσαμε. δεν ξερω ακομα αν θα πάει καλά θα σου πω αργότερα αλλά στην αρχη οι γιατροί μας έλεγαν για σπερμα δοτη. εσείς το έχετε ακούσει αυτο;

1 ώρα πρίν, cant_wait είπε:

καλημέρα! τι μετάθεση έχει ο σύζυγος; γενετιστη είδατε; έχουμε κάποιο παρόμοιο θέμα και μας είπαν 3 γενετιστές οτι είναι φυσιολογική παραλλαγή δεν έχουμε φόβο και έτσι προχωρήσαμε. δεν ξερω ακομα αν θα πάει καλά θα σου πω αργότερα αλλά στην αρχη οι γιατροί μας έλεγαν για σπερμα δοτη. εσείς το έχετε ακούσει αυτο;

Καλημέρα! Ναι, έχουμε μιλήσει με αρκετούς γενετιστές. Τι εννοείς φυσιολογική παραλλαγή; Έχει ισοζυγισμενη μετάθεση. Για διπλή δωρεά ξεκινήσαμε εμείς, αλλά οι γιατροί λένε όχι σε δότη. Εγώ δεν τους καταλαβαίνω...

tvXOp2.png

Διαφημίσεις

On 27/8/2025 at 10:36 ΠΜ, Malntalia είπε:

Δε θα υπογράψεις ποτε κάτι τετοιο..και από τη στιγμή που υπάρχει ζήτημα στον σύζυγο θα το ριξουν εκεί.. 

Ρώτα και επέμενε να μάθεις τα άλλα μισά της δοτριας πως πήγαν..γτ αφού σου δώσανε 11. Λογικά σε άλλη κοπέλα δώσανε τα άλλα μισά. Έτσι μπορείς να κρίνεις αν ήταν καλή.. ότι θέλεις στείλε μου προσωπικό 

Στην ωοληψια ενημερώθηκαμε ότι πήραν 11 και ότι όλα είναι δικά μας. Την επόμενη από το εργαστήριο μας ενημέρωσαν ότι κατάλληλα για γονιμοποίηση ήταν τα 7.

tvXOp2.png

3 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Στην ωοληψια ενημερώθηκαμε ότι πήραν 11 και ότι όλα είναι δικά μας. Την επόμενη από το εργαστήριο μας ενημέρωσαν ότι κατάλληλα για γονιμοποίηση ήταν τα 7.

11 μόνο σε νέα κοπέλα? Σε διέγερση δοτριας? Δυστυχώς όλα αυτά είναι επιχείρηση δεν έχουν μεγάλο κέρδος με 11 μόνο..  δυσκολο να το πιστέψω..

• Μου αρέσει 1

9 ώρες πρίν, Malntalia είπε:

11 μόνο σε νέα κοπέλα? Σε διέγερση δοτριας? Δυστυχώς όλα αυτά είναι επιχείρηση δεν έχουν μεγάλο κέρδος με 11 μόνο..  δυσκολο να το πιστέψω..

Υποτίθεται ότι λόγω ηλικίας την πήγαν με ήπιο πρωτόκολλο για να μην ζοριστει ο οργανισμός της. Καλά κι εγώ πιστεύω ότι μοιράστηκαν. Το θέμα είναι ότι εγώ έμεινα χωρίς έμβρυα.

tvXOp2.png

14 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Υποτίθεται ότι λόγω ηλικίας την πήγαν με ήπιο πρωτόκολλο για να μην ζοριστει ο οργανισμός της. Καλά κι εγώ πιστεύω ότι μοιράστηκαν. Το θέμα είναι ότι εγώ έμεινα χωρίς έμβρυα.

Εγώ μετά από μεγάλη μου επιμονή μου είπαν ότι τα μοιράστηκα και δεν είχε πάει καλά ούτε η άλλη μισή.. τουλάχιστον ήξερα ότι το θέμα ήταν εκεί. .

On 29/8/2025 at 3:46 ΜΜ, Malntalia είπε:

Εγώ μετά από μεγάλη μου επιμονή μου είπαν ότι τα μοιράστηκα και δεν είχε πάει καλά ούτε η άλλη μισή.. τουλάχιστον ήξερα ότι το θέμα ήταν εκεί. .

Καθόλου ειλικρινές το παιχνίδι τους σε βάρος μας. Εμένα τελικά μου προτάθηκε δότης και αλλαγή δοτριας... Ούτε καν έκπτωση στην επομενη προσπάθεια...αλλά κατά τον ειδικό, φταίει το σπέρμα... δηλαδή και στην εμβρυομεταφορα,αν δεν πετύχει, φταίει το ενδομήτριο μου;πριν μερικά χρόνια δεν ήταν έτσι τα πράγματα και δεν λειτουργούσαν έτσι οι γιατροί

tvXOp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 34 λεπτά , Ele@n είπε:

Καθόλου ειλικρινές το παιχνίδι τους σε βάρος μας. Εμένα τελικά μου προτάθηκε δότης και αλλαγή δοτριας... Ούτε καν έκπτωση στην επομενη προσπάθεια...αλλά κατά τον ειδικό, φταίει το σπέρμα... δηλαδή και στην εμβρυομεταφορα,αν δεν πετύχει, φταίει το ενδομήτριο μου;πριν μερικά χρόνια δεν ήταν έτσι τα πράγματα και δεν λειτουργούσαν έτσι οι γιατροί

Αν δε σου κάναν έκπτωση ρώτα και αλλού.. εγώ είχα ρωτήσει..Αλλά μου κανανε τλκ.. επισης Μπορείς να γλυτώσεις 800 αν πας φάρμακα..

• Μου αρέσει 1

On 28/8/2025 at 11:05 ΠΜ, Ele@n είπε:

Καλημέρα! Ναι, έχουμε μιλήσει με αρκετούς γενετιστές. Τι εννοείς φυσιολογική παραλλαγή; Έχει ισοζυγισμενη μετάθεση. Για διπλή δωρεά ξεκινήσαμε εμείς, αλλά οι γιατροί λένε όχι σε δότη. Εγώ δεν τους καταλαβαίνω...

καλησπέρα δεν εχω ιδεα τι εννοούσαν με το φυσιολογική παραλλαγή αλλα το συμπέρασμα τους ήταν ότι δεν χρειαζόμαστε δοτη και οτι η αρχή δεν θα μας έδινε αδεια για αυτή τη μετάθεση να κάνουμε προεμφυτευτικο. προχωρήσαμε έτσι και αναμένουμε να δούμε το αποτέλεσμα.... αλλα κάναμε 7 βλαστοκυστεις 5 άριστες και 2 έκτης μερας καλές. 

• Καλή τύχη! 1

1 hour ago, cant_wait είπε:

καλησπέρα δεν εχω ιδεα τι εννοούσαν με το φυσιολογική παραλλαγή αλλα το συμπέρασμα τους ήταν ότι δεν χρειαζόμαστε δοτη και οτι η αρχή δεν θα μας έδινε αδεια για αυτή τη μετάθεση να κάνουμε προεμφυτευτικο. προχωρήσαμε έτσι και αναμένουμε να δούμε το αποτέλεσμα.... αλλα κάναμε 7 βλαστοκυστεις 5 άριστες και 2 έκτης μερας καλές. 

Αν θυμάμαι έχεις κάνει εμβρυομεταφορα. Με το καλό!!!!

• Μου αρέσει 1

tvXOp2.png

• 1 month later...

Καλησπέρα σε όλα τα κορίτσια...

Μετά από χρόνια αναμονής...πολλών πολλων προσπαθειών ,πολλών αποτυχιων,2 αποβολές στο πρώτο 3μηνο κ 4 προσπάθειες εξωσωματικής με δικά μου ωάρια αλλά άκαρπες ήρθε η ώρα για τα δανεικά..κ έτσι και κάναμε... μιλήσαμε με το κέντρο,κάναμε όλες τις εξετάσεις μας (ξανά),εγώ εκανα κ μια υστεροσκοπηση συν μία εξέταση πιο εξειδικευμένη που πήραν ιστό από την μήτρα κ τον έστειλαν για ελεγχο για να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο ( έκανε 1 μήνα να βγει αλλά όλα καλα)...αφού υπογράψαμε πολλά πολλά χαρτιά για άλλη μια φορά κι ύστερα από πολύ συζήτηση κ με την γιατρό μου αλλά κ με εμβρυολογους από το κέντρο μας καταληξαμε σε τράπεζα του εξωτερικού...πήγαμε με της Κύπρου δίνει κάποιες εγγύησης όσο αφορά τα ωάρια κ έτσι με αυτό κάπως ένιωσα λίγο πιο σίγουρη...μόνο το μέλλον θα δείξει βέβαια..

Με αυτά κ με εκείνα ήρθε η ώρα να διαλέξω δοτρια...έπρεπε  να νοιωθω χαρά για όλο αυτό αλλά πιο πολύ άβολα ένιωθα..έλεγα ότι θα ήθελα εγώ να επιλέξω αλλά τελικά δεν είναι όλα εύκολα όταν τα ζεις από μέσα...

Όταν επέλεξα δοτρια μίλησα κ με την τράπεζα κ με το κέντρο και σήμερα ήρθε το mail για την πληρωμή των ωαρίων... 

Οταν πάτησα τον κλικ από τον λογαριασμό μου για να φύγει το χρηματικό ποσο για την αγορά εννοιωθα την καρδιά μου να χτυπά δυνατά από αχγος...δεν είχα κάποιο συγκεκριμένο συναισθήμα όμως ..ένιωθα μονο παράξενα  .. ακόμα νοιωθω..σήμερα λοιπόν έγινε αυτό το βήμα...πήραμε το πακέτο τον 8 ωαρίων εμείς με εγγύηση αν δεν γίνουν  2 βλαστοκυστες να μας δώσουν αλλά 8 ωάρια χωρίς χρέωση...

Έχει άραγε άλλη κοπέλα εμπειρία με την τράπεζα της Κύπρου?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...