Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, ek3001 είπε:

Μην πτοείσαι...καταλαβαίνω κι εγω απο 01/2025 ξεκίνησα και ακόμη...είναι λάθοσ μας ότι πιστευουμε ότι θα συμβεί με την πρωτη γιατί έτσι το περνάνε οι γιατροί...υπομονη και πολυ καλή τυχη μας ευχομαι!

Καλέ δεν πιστεύω ότι θα συμβεί με την πρώτη.. Θα πάω ήδη για την πέμπτη μου εμβρυομεταφορά. Στην τρίτη έμεινα έγκυος και έκανα τον γιο μου. Ακολούθησε μια αποτυχημένη εμβρυομεταφορά τον Μάρτιο, μια φυσιολογική σύλληψη τον Μάιο που παλινδρόμησε και έκανα απόξεση, και τώρα ετοιμαζόμασταν ξανά αλλά πήραμε αναβολή. Απλώς στεναχωριέμαι γιατί πέρασε ένας χρόνος πια και ακόμα τίποτα. Ήλπιζα να τα έχουμε καταφέρει μέχρι τώρα...

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

19 ώρες πρίν, Nest είπε:

Καλησπέρα σε όλα τα κορίτσια...

Μετά από χρόνια αναμονής...πολλών πολλων προσπαθειών ,πολλών αποτυχιων,2 αποβολές στο πρώτο 3μηνο κ 4 προσπάθειες εξωσωματικής με δικά μου ωάρια αλλά άκαρπες ήρθε η ώρα για τα δανεικά..κ έτσι και κάναμε... μιλήσαμε με το κέντρο,κάναμε όλες τις εξετάσεις μας (ξανά),εγώ εκανα κ μια υστεροσκοπηση συν μία εξέταση πιο εξειδικευμένη που πήραν ιστό από την μήτρα κ τον έστειλαν για ελεγχο για να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο ( έκανε 1 μήνα να βγει αλλά όλα καλα)...αφού υπογράψαμε πολλά πολλά χαρτιά για άλλη μια φορά κι ύστερα από πολύ συζήτηση κ με την γιατρό μου αλλά κ με εμβρυολογους από το κέντρο μας καταληξαμε σε τράπεζα του εξωτερικού...πήγαμε με της Κύπρου δίνει κάποιες εγγύησης όσο αφορά τα ωάρια κ έτσι με αυτό κάπως ένιωσα λίγο πιο σίγουρη...μόνο το μέλλον θα δείξει βέβαια..

Με αυτά κ με εκείνα ήρθε η ώρα να διαλέξω δοτρια...έπρεπε  να νοιωθω χαρά για όλο αυτό αλλά πιο πολύ άβολα ένιωθα..έλεγα ότι θα ήθελα εγώ να επιλέξω αλλά τελικά δεν είναι όλα εύκολα όταν τα ζεις από μέσα...

Όταν επέλεξα δοτρια μίλησα κ με την τράπεζα κ με το κέντρο και σήμερα ήρθε το mail για την πληρωμή των ωαρίων... 

Οταν πάτησα τον κλικ από τον λογαριασμό μου για να φύγει το χρηματικό ποσο για την αγορά εννοιωθα την καρδιά μου να χτυπά δυνατά από αχγος...δεν είχα κάποιο συγκεκριμένο συναισθήμα όμως ..ένιωθα μονο παράξενα  .. ακόμα νοιωθω..σήμερα λοιπόν έγινε αυτό το βήμα...πήραμε το πακέτο τον 8 ωαρίων εμείς με εγγύηση αν δεν γίνουν  2 βλαστοκυστες να μας δώσουν αλλά 8 ωάρια χωρίς χρέωση...

Έχει άραγε άλλη κοπέλα εμπειρία με την τράπεζα της Κύπρου?

Αα!! Πολύ χρήσιμη πληροφορία αυτή!! Ευχαριστούμε που την μοιραστηκες!! Πως λέγεται η τράπεζα;

Με το καλό όλα να πάνε κατ'ευχην!! 

Καταλαβαίνω την ψυχολογία σου.. είναι σα να διαλέγεις ρούχο ή γκόμενο στο ίντερνετ.. όχι αυτό είναι πολύ κοντό, όχι εκείνο είναι πολύ ψηλό κτλ κτλ κτλ.. αν και άβολο, παρόλα αυτά εγώ ενοιωθα μεγαλύτερη ασφάλεια που επέλεγα μόνη μου από το να επιλέξουν άλλοι για εμένα.. anyway.. θα δεις όμως με το που θα κρατήσεις το παιδάκι σου στην αγκαλιά σου, θα τα ξεχάσεις όλα!!! Πραγματικά όμως όλα!! Και ούτε θα το σκεφτείς ποτέ ξανά.. άντε να πεις το πολύ πολύ "τι μλκας ήμουν έπρεπε να το είχα κάνει πολύ νωρίτερα"..!! Αυτό είναι το παιδί σου, το δικό σου παιδί και θα είναι ένα κουκλάκι ζωγραφιστο!! Με το καλό λοιπόν!! 

• Μου αρέσει 1

OiAXp2.pngbfhkp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

2 ώρες πρίν, Kiddo είπε:

Αα!! Πολύ χρήσιμη πληροφορία αυτή!! Ευχαριστούμε που την μοιραστηκες!! Πως λέγεται η τράπεζα;

Με το καλό όλα να πάνε κατ'ευχην!! 

Καταλαβαίνω την ψυχολογία σου.. είναι σα να διαλέγεις ρούχο ή γκόμενο στο ίντερνετ.. όχι αυτό είναι πολύ κοντό, όχι εκείνο είναι πολύ ψηλό κτλ κτλ κτλ.. αν και άβολο, παρόλα αυτά εγώ ενοιωθα μεγαλύτερη ασφάλεια που επέλεγα μόνη μου από το να επιλέξουν άλλοι για εμένα.. anyway.. θα δεις όμως με το που θα κρατήσεις το παιδάκι σου στην αγκαλιά σου, θα τα ξεχάσεις όλα!!! Πραγματικά όμως όλα!! Και ούτε θα το σκεφτείς ποτέ ξανά.. άντε να πεις το πολύ πολύ "τι μλκας ήμουν έπρεπε να το είχα κάνει πολύ νωρίτερα"..!! Αυτό είναι το παιδί σου, το δικό σου παιδί και θα είναι ένα κουκλάκι ζωγραφιστο!! Με το καλό λοιπόν!! 

Από εχθες η ψυχούλα μου είναι κάπως κ να ξερεις είχα ανάγκη αυτό το σχόλιο σε ευχαριστώ από τα βαθύ της ψυχής μου....αμήν να πάνε όλα καλά κ τίποτα άλλο δεν θα με νοιάζει...

Οντως έτσι ήταν η επιλογή κ το συναίσθημα...σαν να διαλέγεις κάτι από το ίντερνετ... σκληρό μου φάνηκε εμένα...δεν ξέρω τι περίμενα αλλά εμένα με μαγκωσε πολύ...

Η τράπεζα είναι afrodite της Κύπρου...κ εγώ την επέλεξα για αυτό ακριβώς τον λόγο...για τις εγγυήσεις που δίνουν...έχει πακέτα με ωάρια...από 1 κ φτάνει μέχρι 12...ότι πάρεις από τα πακέτα σου δίνει κ τις ανάλογες εγγύησης..νομίζω για τα 12 ήταν 4 βλαστοκυστες αν δεν γίνουν σου δίνουν αλλά 12 δωρεάν...κ αυτο μπορεί να γίνει μέχρι 2 φορές... δηλαδή να πάρεις 3 φορές από εκεί..η αντικατάσταση έχει σχέση με τις βλαστοκυστες όχι με την επιτυχία κύησης βέβαια...και αυτό φυσικά είναι για όλα τα πακέτα ανάλογα τα ωάρια σου δίνουν την εγγύηση με τις βλαστοκυστες..

Εγώ πήρα το πακέτο των 8 ωαρίων με εγγύηση τις 2 ( με αντικατάσταση αλλά 8 ωάρια αν δεν έχουμε βλαστοκυστες) ...μου είπαν θα γίνουν σίγουρα 4 βέβαια...έτσι πιστεύει ο εμβρυολογος από το κέντρο μου βάση της εμπειρίας του...για να δούμε λοιπόν...εγώ είμαι στην αναμονή τώρα να με πάρουν να μου πουν ότι ήρθαν Ελλάδα από Κύπρο...

Σε ευχαριστώ ξανά για τα όμορφα λόγια σου..τα είχα ανάγκη για την καρδούλα μου...

• Λουλούδια 1

• 2 εβδομάδες μετά...

Καλησπέρα.. υπάρχει κάποια που έχει πετύχει εξωσωματική ενώ είναι σε εμμηνόπαυση; Τι φάρμακα χρειάστηκε να πάρετε για την εξωσωματική; Είμαι σε φάση που μαζεύω τα κομμάτια μου μετά την πρώτη αποτυχημένη εμβρυομεταφορα και σηκώνω τα μανίκια για την επόμενη!

On 1/11/2025 at 8:04 ΜΜ, cris88 είπε:

Καλησπέρα.. υπάρχει κάποια που έχει πετύχει εξωσωματική ενώ είναι σε εμμηνόπαυση; Τι φάρμακα χρειάστηκε να πάρετε για την εξωσωματική; Είμαι σε φάση που μαζεύω τα κομμάτια μου μετά την πρώτη αποτυχημένη εμβρυομεταφορα και σηκώνω τα μανίκια για την επόμενη!

Με δωρεά ωαρίων, όλες θα πετύχουν αργά ή γρήγορα παρά την εμμηνόπαυση, αυτό ακριβώς παρακαμπτεις με την δωρεά ωαρίων άλλωστε! Με δικά σας ωάρια και ανάλογα την ηλικία.. πιο δύσκολα.. παρόλα αυτά έχουμε ακούσει αρκετές ελπιδοφόρες ιστορίες με επιμονή και τύχη! 

Μια αποτυχημένη ετ δεν είναι καθοριστικός παράγοντας.. δυστυχώς συμβαίνει σε όλες, μικρές-μεγάλες με εμμηνόπαυση ή χωρίς.. είναι και θέμα τύχης.. καλώς ή κακώς. Με το καλό η επόμενη και τυχερή εύχομαι!

• Μου αρέσει 2

OiAXp2.pngbfhkp3.png

14 hours ago, Kiddo said:

Με δωρεά ωαρίων, όλες θα πετύχουν αργά ή γρήγορα παρά την εμμηνόπαυση, αυτό ακριβώς παρακαμπτεις με την δωρεά ωαρίων άλλωστε! Με δικά σας ωάρια και ανάλογα την ηλικία.. πιο δύσκολα.. παρόλα αυτά έχουμε ακούσει αρκετές ελπιδοφόρες ιστορίες με επιμονή και τύχη! 

Μια αποτυχημένη ετ δεν είναι καθοριστικός παράγοντας.. δυστυχώς συμβαίνει σε όλες, μικρές-μεγάλες με εμμηνόπαυση ή χωρίς.. είναι και θέμα τύχης.. καλώς ή κακώς. Με το καλό η επόμενη και τυχερή εύχομαι!

Ευχαριστώ πολύ για την ενθάρρυνση και τα όμορφα λόγια! Είμαι με δωρεά, τα έμβρυα και το ενδομήτριο είναι μια χαρά, όμως λόγω εμμηνόπαυσης δεν ήταν επαρκής η προγεστερόνη και την επόμενη φορά θα ενισχύσουμε περισσότερο! Έπαιρνα ήδη πρωί μεσημέρι βράδυ από ένα ουτροτζεσταν κολπικά, και μετά την εμβρυομεταφορα λόγω χαμηλής τιμής έπαιρνα δύο το βράδυ.. και πάλι όμως δεν ανέβηκε όσο θα ήθελε ο γιατρός. Για αυτό αναρωτιέμαι, πόση προγεστερόνη πρέπει δηλαδή να πάρουμε για να φτάσουμε το επιθυμητό επίπεδο;

Διαφημίσεις

πρίν από 37 λεπτά , cris88 είπε:

Ευχαριστώ πολύ για την ενθάρρυνση και τα όμορφα λόγια! Είμαι με δωρεά, τα έμβρυα και το ενδομήτριο είναι μια χαρά, όμως λόγω εμμηνόπαυσης δεν ήταν επαρκής η προγεστερόνη και την επόμενη φορά θα ενισχύσουμε περισσότερο! Έπαιρνα ήδη πρωί μεσημέρι βράδυ από ένα ουτροτζεσταν κολπικά, και μετά την εμβρυομεταφορα λόγω χαμηλής τιμής έπαιρνα δύο το βράδυ.. και πάλι όμως δεν ανέβηκε όσο θα ήθελε ο γιατρός. Για αυτό αναρωτιέμαι, πόση προγεστερόνη πρέπει δηλαδή να πάρουμε για να φτάσουμε το επιθυμητό επίπεδο;

Ίσως δεν κάνεις καλή απορρόφηση μπορεί να σου δώσει ενέσεις ίσως είναι πιο αποτελεσματικές 

26 minutes ago, linaa said:

Ίσως δεν κάνεις καλή απορρόφηση μπορεί να σου δώσει ενέσεις ίσως είναι πιο αποτελεσματικές 

Ακούγεται ενθαρρυντικό ότι ίσως υπάρχει κι άλλος τρόπος να αυξηθεί.. μακάρι!

7 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Δεν ευθύνεται η εμμηνόπαυση για την προγεστερόνη.. εφόσον όλα ρυθμίζονται εξωγενώς είτε είστε σε εμμηνόπαυση είτε όχι η τιμή της είχε να κάνει με την ρύθμιση που σας έκανε ο γιατρός σας.. οπότε το λάθος ήταν καθαρά δικό του.. δεν σας έδωσε επαρκή ποσότητα! 

Εγώ έπαιρνα 2 χάπια από το στόμα πρωί μεσημέρι βράδυ (ultragestan), κολπικά υπόθετα 1 πρωί μεσημέρι βράδυ (cyclogest) καθώς και μια ενέσιμη προγεστερόνη 1 φορά την ημέρα (prolutex).. και δεν ελέγξαμε ποτέ τιμή προγεστερόνης! Και όταν είχα αιμορραγίες, μου έδινε έξτρα από όλα αυτά μια ακόμα μια ένεση (lentogest).. 

Και δεν είμαι σε εμμηνόπαυση.. θέλω να πω ότι δεν σχετίζεται η εμμηνόπαυση με τη μορφή ή την ποσότητα προγεστερόνης που θα σας χορηγήσει ο γιατρός σας αλλά το πρωτόκολλο του.. κάτι που ξεκάθαρα δεν σας ταίριαξε και όχι ότι ευθυνεστε εσείς ως προς αυτό!

• Μου αρέσει 1

OiAXp2.pngbfhkp3.png

1 hour ago, Kiddo said:

Δεν ευθύνεται η εμμηνόπαυση για την προγεστερόνη.. εφόσον όλα ρυθμίζονται εξωγενώς είτε είστε σε εμμηνόπαυση είτε όχι η τιμή της είχε να κάνει με την ρύθμιση που σας έκανε ο γιατρός σας.. οπότε το λάθος ήταν καθαρά δικό του.. δεν σας έδωσε επαρκή ποσότητα! 

Εγώ έπαιρνα 2 χάπια από το στόμα πρωί μεσημέρι βράδυ (ultragestan), κολπικά υπόθετα 1 πρωί μεσημέρι βράδυ (cyclogest) καθώς και μια ενέσιμη προγεστερόνη 1 φορά την ημέρα (prolutex).. και δεν ελέγξαμε ποτέ τιμή προγεστερόνης! Και όταν είχα αιμορραγίες, μου έδινε έξτρα από όλα αυτά μια ακόμα μια ένεση (lentogest).. 

Και δεν είμαι σε εμμηνόπαυση.. θέλω να πω ότι δεν σχετίζεται η εμμηνόπαυση με τη μορφή ή την ποσότητα προγεστερόνης που θα σας χορηγήσει ο γιατρός σας αλλά το πρωτόκολλο του.. κάτι που ξεκάθαρα δεν σας ταίριαξε και όχι ότι ευθυνεστε εσείς ως προς αυτό!

Πραγματικά, νιώθω σαν να πήγα ξυπόλητη στα αγκάθια και πιο πολύ λυπάμαι το καημένο το εμβρυακι που ήταν άριστο και πήγε ακλαφτο με τέτοια χαμηλή υποστήριξη προγεστερόνης 🙄

πρίν από 8 λεπτά , cris88 είπε:

Πραγματικά, νιώθω σαν να πήγα ξυπόλητη στα άχυρα και πιο πολύ λυπάμαι το καημένο το εμβρυακι που ήταν άριστο και πήγε ακλαφτο με τέτοια χαμηλή υποστήριξη προγεστερόνης 🙄

Για εμένα το "άριστο" οπτικά που δίνουν τα εμβρυολογικα δεν λέει απολύτως τίποτα! Έχουμε δει άπειρες φορές άριστα έμβρυα χωρίς εμφύτευση και μέτρια έμβρυα που δίνουν τελειόμηνη εγκυμοσύνη! Εκτός αν μιλάμε για έμβρυα από προεμφυτευτικο..

Από εκεί και πέρα, μια συζήτηση με το γιατρό για τους χειρισμούς του, επιβάλλεται νομίζω.. δυστυχώς βέβαια τις περισσότερες φορές, η πρώτη προσπάθεια είναι και διερευνητική.. πάνε λίγο πολύ όλοι στάνταρ με τα πρωτόκολλα τους για να δουν και πως αντιδράει ο κάθε οργανισμός ή τι διαφορετικό μπορεί να χρειάζεται σε επόμενη φορά.. εφόσον δεν πιάσει η πρώτη φυσικά..

• Μου αρέσει 1

OiAXp2.pngbfhkp3.png

Διαφημίσεις

11 minutes ago, Kiddo said:

Για εμένα το "άριστο" οπτικά που δίνουν τα εμβρυολογικα δεν λέει απολύτως τίποτα! Έχουμε δει άπειρες φορές άριστα έμβρυα χωρίς εμφύτευση και μέτρια έμβρυα που δίνουν τελειόμηνη εγκυμοσύνη! Εκτός αν μιλάμε για έμβρυα από προεμφυτευτικο..

Από εκεί και πέρα, μια συζήτηση με το γιατρό για τους χειρισμούς του, επιβάλλεται νομίζω.. δυστυχώς βέβαια τις περισσότερες φορές, η πρώτη προσπάθεια είναι και διερευνητική.. πάνε λίγο πολύ όλοι στάνταρ με τα πρωτόκολλα τους για να δουν και πως αντιδράει ο κάθε οργανισμός ή τι διαφορετικό μπορεί να χρειάζεται σε επόμενη φορά.. εφόσον δεν πιάσει η πρώτη φυσικά..

Κάναμε και προεμφυτευτικο στα έμβρυα, ναι.. θα αφήσουμε δυο κύκλους και θα προσπαθήσουμε ξανά μετά τις γιορτές! Φυσικά και θα γίνει συζήτηση με τον γιατρό και ας ελπίσουμε ότι θα πάμε πιο στοχευμένα και όχι πειραματικά αυτή τη φορά.. 

2 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Κάναμε και προεμφυτευτικο στα έμβρυα, ναι.. θα αφήσουμε δυο κύκλους και θα προσπαθήσουμε ξανά μετά τις γιορτές! Φυσικά και θα γίνει συζήτηση με τον γιατρό και ας ελπίσουμε ότι θα πάμε πιο στοχευμένα και όχι πειραματικά αυτή τη φορά.. 

Κρίμα...

Μακάρι η επόμενη να είναι και η τυχερή σας!! 

• Μου αρέσει 1

OiAXp2.pngbfhkp3.png

On 22/10/2025 at 10:50 ΜΜ, Nest είπε:

Καλησπέρα σε όλα τα κορίτσια...

Μετά από χρόνια αναμονής...πολλών πολλων προσπαθειών ,πολλών αποτυχιων,2 αποβολές στο πρώτο 3μηνο κ 4 προσπάθειες εξωσωματικής με δικά μου ωάρια αλλά άκαρπες ήρθε η ώρα για τα δανεικά..κ έτσι και κάναμε... μιλήσαμε με το κέντρο,κάναμε όλες τις εξετάσεις μας (ξανά),εγώ εκανα κ μια υστεροσκοπηση συν μία εξέταση πιο εξειδικευμένη που πήραν ιστό από την μήτρα κ τον έστειλαν για ελεγχο για να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο ( έκανε 1 μήνα να βγει αλλά όλα καλα)...αφού υπογράψαμε πολλά πολλά χαρτιά για άλλη μια φορά κι ύστερα από πολύ συζήτηση κ με την γιατρό μου αλλά κ με εμβρυολογους από το κέντρο μας καταληξαμε σε τράπεζα του εξωτερικού...πήγαμε με της Κύπρου δίνει κάποιες εγγύησης όσο αφορά τα ωάρια κ έτσι με αυτό κάπως ένιωσα λίγο πιο σίγουρη...μόνο το μέλλον θα δείξει βέβαια..

Με αυτά κ με εκείνα ήρθε η ώρα να διαλέξω δοτρια...έπρεπε  να νοιωθω χαρά για όλο αυτό αλλά πιο πολύ άβολα ένιωθα..έλεγα ότι θα ήθελα εγώ να επιλέξω αλλά τελικά δεν είναι όλα εύκολα όταν τα ζεις από μέσα...

Όταν επέλεξα δοτρια μίλησα κ με την τράπεζα κ με το κέντρο και σήμερα ήρθε το mail για την πληρωμή των ωαρίων... 

Οταν πάτησα τον κλικ από τον λογαριασμό μου για να φύγει το χρηματικό ποσο για την αγορά εννοιωθα την καρδιά μου να χτυπά δυνατά από αχγος...δεν είχα κάποιο συγκεκριμένο συναισθήμα όμως ..ένιωθα μονο παράξενα  .. ακόμα νοιωθω..σήμερα λοιπόν έγινε αυτό το βήμα...πήραμε το πακέτο τον 8 ωαρίων εμείς με εγγύηση αν δεν γίνουν  2 βλαστοκυστες να μας δώσουν αλλά 8 ωάρια χωρίς χρέωση...

Έχει άραγε άλλη κοπέλα εμπειρία με την τράπεζα της Κύπρου?

Καλησπέρα, είμαι σε παρόμοια φάση. Όμως δεν ηθελα καν να σκεφτω τη διαδικασια της επιλογής δότριας. Εχτες με κάλεσε ο γιατρός μου, κ μ ειπε ότι βρεθηκε η δοτρια κ αν θέλω να προχωρήσουμε. Φυσικά και δεν νιωθω σίγουρη για αυτό που πάω να κάνω αλλά η φάση είναι ή τωρα ή ποτε. Την δότρια δεν την γνωριζω, την βρηκαν από το κέντρο, μ ειπαν ότι έχει την ίδια ομάδα αίματος με εμένα, είναι καστανή ,όπως εγώ, και είναι Ελληνίδα. Δεν γνωριζω τίποτε άλλο και πραγματικά δεν ξέρω και τι ακόμα πρεπει να ρωτήσω. Προσπαθω να σκεφτω τι να ρωτησω τον γιατρό όταν βρεθούμε κ μετά το απόλυτο κενό.

Με τον σύντροφο μου έχουμε κάνει άπειρες συζητήσεις και έχουμε κ οι 2 την άποψη, ότι δεν θα θέλαμε να δούμε το πρόσωπο της. Το θεωρούμε αρκετά σκληρό όλο αυτό. Ίσως λέμε καλύτερα το άγνωστο γιατι θα αποτυπωθεί για πάντα στο μυαλό μας ,σε περιπτωση που τη δούμε. Εσάς τι σας ώθησε στο να προτιμήσετε δότρια από τράπεζα της Κύπρου;

On 4/11/2025 at 8:03 ΠΜ, cris88 είπε:

@Kiddo Ευχαριστώ πολύ!! Μακάρι!

Μήπως θυμάσαι και τι έπαιρνες από cyclacur - οιστραδιόλη; 

Ξεκίνησα με 1 χάπι πρωί βράδυ, μετά αυξήσαμε σε 2 χάπια πρωί βράδυ, μετά σε 2 χάπια πρωί μεσημέρι βράδυ, και φτάσαμε στην ετ με 3 χάπια πρωί μεσημέρι βράδυ. Κάναμε και εξετάσεις Ε2 ενδιάμεσα ενώ μετραγε και πάχος ενδομητρίου. Πριν την έναρξη της προγεστερόνης στη τελευταία μέτρηση είχα 7,9 πάχος ενδομητρίου.

• Μου αρέσει 1

OiAXp2.pngbfhkp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...