Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 31 minutes ago, isavela81 said:

οχι καλε δεν έπρεπε να ειναι παρασκευη απλά εγώ σύμφωνα με τον κύκλο μου αλλα και τις προηγούμενες διεγέρσεις έκανα 2 υπερηχους 9η και 11η ημερα και 13η πηγαινα για ωοληψια και τώρα μου έκανε εντύπωση το πόσο γρήγορα πήγε που  ελπίζω να μην ειναι κακο, την orgalutran δεν την ξερω η μόνη ένεση που εχω κάνει είναι η ovitrelle. παντώς αν κ αυτή την φορά παέι καλά νομίζω θα επιβεβαιώσω οτι το κόψιμο του τσιγάρου μου έκανε καλο , και με 1 απο τις 2 ευχαριστημενη θα είμαι, ευχαριστω πολυ!!!

Οκ τώρα κατάλαβα…κάθε κύκλος και διαφορετικός…η orgalutran εμποδίζει την ωορρηξία ουσιαστικά για να μην τα χάσεις 

εγώ την έκανα κάθε φορά πριν την Ovitrelle είτε σε φυσικό είτε σε κύκλο με διέγερση κανονική…

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

Ο

On 4/11/2025 at 6:50 ΜΜ, Stavroula80 είπε:

Καλησπέρα, είμαι σε παρόμοια φάση. Όμως δεν ηθελα καν να σκεφτω τη διαδικασια της επιλογής δότριας. Εχτες με κάλεσε ο γιατρός μου, κ μ ειπε ότι βρεθηκε η δοτρια κ αν θέλω να προχωρήσουμε. Φυσικά και δεν νιωθω σίγουρη για αυτό που πάω να κάνω αλλά η φάση είναι ή τωρα ή ποτε. Την δότρια δεν την γνωριζω, την βρηκαν από το κέντρο, μ ειπαν ότι έχει την ίδια ομάδα αίματος με εμένα, είναι καστανή ,όπως εγώ, και είναι Ελληνίδα. Δεν γνωριζω τίποτε άλλο και πραγματικά δεν ξέρω και τι ακόμα πρεπει να ρωτήσω. Προσπαθω να σκεφτω τι να ρωτησω τον γιατρό όταν βρεθούμε κ μετά το απόλυτο κενό.

Με τον σύντροφο μου έχουμε κάνει άπειρες συζητήσεις και έχουμε κ οι 2 την άποψη, ότι δεν θα θέλαμε να δούμε το πρόσωπο της. Το θεωρούμε αρκετά σκληρό όλο αυτό. Ίσως λέμε καλύτερα το άγνωστο γιατι θα αποτυπωθεί για πάντα στο μυαλό μας ,σε περιπτωση που τη δούμε. Εσάς τι σας ώθησε στο να προτιμήσετε δότρια από τράπεζα της Κύπρου;

Όσο σκεφτόμουνα την διαδικασία πάντα έλεγα ότι θέλω εγώ να έχω τον ελενχο της επιλογής...τελικά θα σου πω ότι δεν θα ήθελα να την είχα ..για εμένα όσο έτοιμη κ ένα ήμουνα ήταν σκληρο...ο άντρας μου αρνήθηκε με κάθε τρόπο να συμμετέχει στην επιλογή ...δεν ήθελε να ξέρει τίποτα ούτε να το συζητάμε ...δεν ήξερα με τι κριτήρια να διαλέξω κ έτσι κ εγώ πήγα σε ότι πιο κοντά σε εμένα ..τα κατάφερα??Δεν ξέρω... Κάθε μέρα έχω αμφιβολίες...κάθε μέρα λέω ότι δεν την ήθελα τελικα...πολλά τα συναισθήματα ...πολλά τα σκαμπανεβάσματα μέσα μου ..αλλά για ενα είμαι σίγουρη κ αυτό ειναι αδιαμφισβήτητο μέσα μου...η αγάπη που θα έχω σε αυτό το πλάσμα ...στο δικό μου πλάσμα...γιατί μπορεί να περνουμε ένα ωάριο..ένα κύτταρο.. αλλά εμείς θα το φτιάξουμε αυτό το πλασματακι ..με το αίμα μας θα γίνει.. με την αγάπη μας θα μεγαλωσει...αυτα σκέφτομαι κ καπώς ο φόβος κ η αμφιβολία φεύγει λιγο...

Στην τράπεζα Κύπρου πήγα γιατί δεν ήθελα να περιμένω 7-8 μήνες για δοτρια από εδώ γιατί κάπου τόσο μου είχαν πει κ μετά από συζήτηση με την γιατρό μου καταλήξαμε σε αυτή...συν επειδή δίνει κ κάποιες εγγύησης αν δεν γίνουν οι βλαστοκυστες που έχουν δώσει σαν εγγύηση ότι περνεις δωρεαν ωάρια σαν αντικατάσταση...

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

On 6/11/2025 at 11:12 ΜΜ, Nest είπε:

Ο

Όσο σκεφτόμουνα την διαδικασία πάντα έλεγα ότι θέλω εγώ να έχω τον ελενχο της επιλογής...τελικά θα σου πω ότι δεν θα ήθελα να την είχα ..για εμένα όσο έτοιμη κ ένα ήμουνα ήταν σκληρο...ο άντρας μου αρνήθηκε με κάθε τρόπο να συμμετέχει στην επιλογή ...δεν ήθελε να ξέρει τίποτα ούτε να το συζητάμε ...δεν ήξερα με τι κριτήρια να διαλέξω κ έτσι κ εγώ πήγα σε ότι πιο κοντά σε εμένα ..τα κατάφερα??Δεν ξέρω... Κάθε μέρα έχω αμφιβολίες...κάθε μέρα λέω ότι δεν την ήθελα τελικα...πολλά τα συναισθήματα ...πολλά τα σκαμπανεβάσματα μέσα μου ..αλλά για ενα είμαι σίγουρη κ αυτό ειναι αδιαμφισβήτητο μέσα μου...η αγάπη που θα έχω σε αυτό το πλάσμα ...στο δικό μου πλάσμα...γιατί μπορεί να περνουμε ένα ωάριο..ένα κύτταρο.. αλλά εμείς θα το φτιάξουμε αυτό το πλασματακι ..με το αίμα μας θα γίνει.. με την αγάπη μας θα μεγαλωσει...αυτα σκέφτομαι κ καπώς ο φόβος κ η αμφιβολία φεύγει λιγο...

Στην τράπεζα Κύπρου πήγα γιατί δεν ήθελα να περιμένω 7-8 μήνες για δοτρια από εδώ γιατί κάπου τόσο μου είχαν πει κ μετά από συζήτηση με την γιατρό μου καταλήξαμε σε αυτή...συν επειδή δίνει κ κάποιες εγγύησης αν δεν γίνουν οι βλαστοκυστες που έχουν δώσει σαν εγγύηση ότι περνεις δωρεαν ωάρια σαν αντικατάσταση...

Νομίζω ότι για τους αντρες μας είναι ακόμα πιο σκληρό, το να δουν τη δότρια. Οποτε καλύτερα που το εκανες έτσι. Πάντως ειτε με τον ένα είτε με τον άλλο τρόπο, δεν μπορείς να είσαι σίγουρη για αυτή την απόφαση, είναι τόσο δύσκολο. Απότι καράλαβα έχεις ξεκινησει τη διαδικασία, οπότε θετική σκέψη και όλα καλα θα πάνε. Με ποιόν γιατρό είσαι αν επιτρέπεται κ σε ποια μονάδα?

1 hour ago, Stavroula80 είπε:

Νομίζω ότι για τους αντρες μας είναι ακόμα πιο σκληρό, το να δουν τη δότρια. Οποτε καλύτερα που το εκανες έτσι. Πάντως ειτε με τον ένα είτε με τον άλλο τρόπο, δεν μπορείς να είσαι σίγουρη για αυτή την απόφαση, είναι τόσο δύσκολο. Απότι καράλαβα έχεις ξεκινησει τη διαδικασία, οπότε θετική σκέψη και όλα καλα θα πάνε. Με ποιόν γιατρό είσαι αν επιτρέπεται κ σε ποια μονάδα?

Ακόμα δεν έχω ξεκινήσει τίποτα να σου πω...είχα κανει μια υστεροσκοπηση ( για σιγουριά πριν την διαδικασία) κ ακόμα περιμένω να μου έρθει η περίοδος...η οποία έχει άργησει και πααααρααα πολύ...αλλά επειδή είχα πάρει τα cyclacur όλο το πακέτο συν την επεμβασουλα κάπως μου διατάραχτηκαν ...οπότε περιμένω να μου έρθει ακόμα...δεν θα προχωρήσω σε αυτό το κύκλο...μιας κ ταράχτηκαν τόσο οι ορμόνες μου από την επέμβαση κ τα χαπάκια, θέλω λιγάκι να μου έρθει η περίοδος πρώτα  κ με το καλό στον άλλον κύκλο αν όλα είναι καλά τότε έλεγα...ωστόσο έχω κανει κ υπέρηχο όλα μια χαρά...απλά μια καθυστέρηση λόγο διατάραξης...άρα υπομονή κ περιμένω ...

Ειμαι στο Ιασώ...( Γιατρό έγραψα κ τον εσβησα μετά γιατί νομίζω δεν κάνει δημόσια να λέμε..έτσι θυμάμαι..αν κάνω λάθος ευχαρίστως να στον γράψω...δεν είναι πάντως από τα γνωστά ονόματα..εννοώ αυτά τα 3-4 που ακούγονται συνήθως)

Εσυ σε ποιο κέντρο εισαι?

Υ.γ ..Για να πω κ τον πονο μου...έχω κάνει υστεροσκοπησης άλλες 4 ανά τα χρόνια οχι τώρα κοντά...έχω πάρει κ άλλες φορές τα cyclacur...και οι ορμονες μου μια χαρα ΠΑΝΤΑ....τώρα που ειναι όλα έτοιμα κ έλεγα άντε να δούμε τι θα δούμε τώρα βρήκαν οι άτιμες να επηρεαστούν...πρέπει λέει το σώμα να συνέλθει κ αφού όλα είναι καλά να του δώσουμε τον χρόνο να λειτουργήσει φυσικά μονο του....τώρα θέλει τον χρόνο του βλέπεις...

Καλησπέρα! Βρήκα το φόρουμ και θέλησα να συμμετάσχω, δεν ξέρω αν γράφω στο σωστό πλαίσιο ή ως απάντηση σε κάποια κοπέλα..θα το βρω πιστεύω στην πορεία. Είμαι 37 και έχω πωα. Τα τελευταία δύο χρόνια είναι πολύ δύσκολα και θέλω πολύ να μιλήσω με γυναίκες που περνούν το ίδιο με εμένα και να μου δώσουνε κουράγιο. Για εμένα ο μόνος δρόμος είναι πλέον τα δανεικά μου λένε.. και νιώθω ότι τώρα ξεκινάει ένας άλλος Γολγοθάς με νέες ορολογίες, δύσκολες έννοιες και ακόμα πιο δύσκολες αποφάσεις. Θα με βοηθούσε αν κάποια κοπέλα έχει προχωρήσει με δανεικά, να μου δώσει πληροφορίες. 

• Μου αρέσει 1

17 hours ago, Maira25 said:

Καλησπέρα! Βρήκα το φόρουμ και θέλησα να συμμετάσχω, δεν ξέρω αν γράφω στο σωστό πλαίσιο ή ως απάντηση σε κάποια κοπέλα..θα το βρω πιστεύω στην πορεία. Είμαι 37 και έχω πωα. Τα τελευταία δύο χρόνια είναι πολύ δύσκολα και θέλω πολύ να μιλήσω με γυναίκες που περνούν το ίδιο με εμένα και να μου δώσουνε κουράγιο. Για εμένα ο μόνος δρόμος είναι πλέον τα δανεικά μου λένε.. και νιώθω ότι τώρα ξεκινάει ένας άλλος Γολγοθάς με νέες ορολογίες, δύσκολες έννοιες και ακόμα πιο δύσκολες αποφάσεις. Θα με βοηθούσε αν κάποια κοπέλα έχει προχωρήσει με δανεικά, να μου δώσει πληροφορίες. 

Καλησπέρα! Εγώ σε εμμηνόπαυση από τα 30, έχω ως μονόδρομο τα δανεικά! Είχα μία αποτυχημένη εμβρυομεταφορα τον προηγούμενο μήνα και θα επαναλάβουμε μετά τις γιορτές. Θέλεις να μάθεις κάτι συγκεκριμένο;

Διαφημίσεις

• 1 month later...

Έγραψα ενα νεο thread, με το ακόλουθο. Μήπως έχετε κάποια γνώση;:

Γεια σας,

πριν λίγο καιρό έκανα εμβρυομεταφορά 2 βλαστοκύστεων με τη βοήθεια δωρεάς, καθώς παρά τις προσπάθειες με εξωσωματική δεν είχα καταφέρει να μείνω έγκυος.
Στον πρόσφατο υπέρηχο είδαμε ότι, αντί για 1 ή 2 έμβρυα, υπάρχουν τελικά τρία, καθώς το ένα διασπάστηκε.

Η ερώτησή μου είναι η εξής: έχει κάποια κοπέλα εμπειρία με αφαίρεση/μείωση εμβρύου σε πολύδυμη κύηση; Θα ήθελα πραγματικά να μάθω κάποιες πληροφορίες ή να ακούσω εμπειρίες, καθώς μας απασχολούν τόσο οι ιατρικοί όσο και οι ψυχολογικοί παράγοντες μιας τέτοιας απόφασης. Από την ημέρα του υπερήχου είμαστε σε πολλές σκέψεις και μεγάλο δίλημμα.

Όποια κοπέλα θέλει και μπορεί να μου απαντήσει, είτε εδώ είτε με προσωπικό μήνυμα, θα το εκτιμούσα πολύ.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...