Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • πρίν από 37 λεπτά , Vxatz είπε:

      @Kiddoμεσα στο μυαλό μου είσαι. Προς το παρόν περιμένω τις απαντήσεις από τον έλεγχο του εμβρύου και σε δεύτερο χρόνο θα μιλήσω και με άλλον γιατρό. Μου έχουν πει πολυ καλα λόγια για τον κ. Τσιλιβακο (στην Αθήνα) δεν είναι γυναικολόγος, είναι ερευνητής σε καθεξιν αποβολές και τον έχουν παινέψει. Τον έχεις ακουστά; Στο διαδίκτυο που έψαξα έχει καλό βιογραφικό. 
      Η γνωστή αιματολόγος είναι της Θεσσαλονίκης γιατί είμαι από βόρεια Ελλάδα και δεν έχω την πολυτέλεια δυστυχως να κατεβαίνω Αθήνα. 

      Ναι οκ ξέρω την αιματολόγο.. θα έπαιρνα και άλλη γνώμη σίγουρα! Αλλά δεν μπορώ να βοηθήσω με γιατρούς στη βόρεια Ελλάδα..

      Στο συγκεκριμένο "ερευνητή" δεν είχα την "τύχη" να πάω και ούτε θα πήγαινα προσωπικά!! Παρόλα αυτά τον ξέρω από φίλες μου εδώ μέσα.. Κάνε την έρευνα σου πολύ καλά πριν απευθυνθείς στον όποιο γιατρό.. ακόμα και στα φόρουμ μπορείς να ψάξεις με το όνομα του εκάστοτε γιατρού για τυχόν αναφορές στα ονόματα τους.. όλο και κάτι θα βρεις..!

να κανει δευτερο ή οχι?


Recommended Posts

Καλησπερα. Ενα πολυ κοντινο μου προσωπο χρησιμοποιει προφυλαξη αν και η γυναικα του θελει δευτερο παιδακι. Προσπαθει με πολλους-γυναικειους-τροπους να τον πεισει να μη φορεσει  σκουφο. Με ρωτανε  ομως(!).Εγω θελω να τους πω να μη προχωρησουν τωρα. Η γυναικα λεει οτι το παιδι της χρειαζεται αδερφακι. Ο αντρας λεει οτι ειναι νωρις για δευτερο. Εγω θελω να βγω απο τη μεση αλλα επειδη ειναι πολυ κοντινο μου προσωπο επιρρεαζομαι συναισθηματικα. Αν γεννηθει του χρονου θαχουν περι τα 4χρ διαφορα τα αδερφια (καλη). Αλλα ο αντρας λεει και 10χρονια ναχουν διαφορα καλυτερα ειναι!

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Καλημερα. εντελως ξεχασα οτι εγραψα γιαυτο το θεμα στο φορουμ! λοιπον πηγα να το  γραψω για 2η φορα καταλαθος αλλα ευτυχως το ειδα :oops:. επειδη εχει γινει μεγαλο θεμα τελευταια στην οικογενεια και υπαρχει μεγαλη καταπιεση-μαλλον τεραστια-δ ξερωτι να κανω. Δε με ενδιαφερει τι θα κανει ο καθενας αλλα αν και τοχω ξεκαθαρισει ,εντουτοις γιατι πρεπει ναναι απαραιτητα   κ α ι   δικο  μου προβλημα?                                                                                                                                                                                                                                             ΕΜΑΘΑ ΠΟΛΛΑ ΣΟΒΑΡΑ και παραπλησια με το δικο μου θεμα αν και πιο σοβαρα ασυζητητη και θελω να τα πω να τα βγαλω: Ο αντρας της δε θελει ουτε να ακουσει για δευτερο. Το προβλημα ειναι οτι εχει κι αλλο παιδι, που ειναιλιγο  πιο μεγαλο απο το νομιμο. Εγω χθες το εμαθα( χωρις να ξερει αυτος που μου τοπε οτι συνδεομαι με αυτη την οικογενεια). Λοιπον το ατομο που τοπε , ειπε οτι ενας [....η δουλεια του...] που μενει "εκει" και εχει τη δουλεια του "εκει" στο μπατσελορ παρτυ του πριν χρονια συνδεθηκε με μια και απο τοτε κολλησε μαζι της. Στην αρχη καταλαβα λαθος οτι εννοουσε τη γυναικα του και οτι του εκανε εκπληξη στο μπατσελορ(οτι ναναι καταλαβα). Τεχνικως λοιπον εχει το παιδι του αδερφακι και δεν ειναι μονο του στο κοσμο(η γυναικα του λεει αυτο το τελευταιο πραγμα). Ειναι καπως ειρωνικο ολο αυτο. Το θεμα ειναι πως μεσα μου ξερω τι παιζει αλλα οταν θα ειμαι σε οικογενειακη συγκεντρωση και θα εχω θειαδεςκλπ να λενε και να λενε και να λενε..εγω θα σκεφτομαι το εξωγαμο και θα νιωθω τον αντρα που τον καταπιεζουν ηδη γιαυτο το θεμα. Σκεφτομαι να του πω οτι το ξερω,ναχει καποιον να μιλαει,αλλα σκεφτομαι πως εχω πολλα στο κεφαλι μου και δε μπορω ψυχολογικα να στηριξω σωστα αλλον οσο και να θελω πολυ. Ειναι περιεργο αλλα δε νιωθω οση συμπονια της αξιζει της γυναικας του αν και λογικα θαπρεπε,δε ξερω γιατι αναφερομαι αυτην τοσο ανετα αν και ειναι κριμα και κατα καποιον τροπο το δικο μου θεμα μοιαζει στο γενικο κομματι της απιστιας. Τα λεω λιγο μπερδεμανα και στο μυαλομου το ιδιο ειμαι.

Παρεπιπτοντως το δικο μου θεμα δεν εχει εξελιξεις περα του οτι της κανει λαικ παντου και αυτη του μοιραζει καρδουλες στο ιντερνετ :confused:.Σιγουρα  δε τον γουσταρει με τιποτα. Το ξερω γιατι ο τυπος της ειναι τα κακα παιδια και πολυ αγρια - φουσκωτα αν κρινω απο τη φατσα του αντρα της. Σορρυ για τη τελευται σφηνα...

Link to comment
Share on other sites

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...