Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • πρίν από 8 λεπτά , linaa είπε:

      Νομίζω ο προεμφυτικος θα σου δώσει αρκετές απαντήσεις. Κρυφή ενδομητριωση Κ να μένεις έγκυος εύκολα δεν έχω ακούσει να σου πω την αλήθεια . Ίσως εάν επαναλαβεις τις εξετάσεις για καθεξιν αποβολές υπάρχει τμήμα στο Έλενας μπορείς να κάνεις δωρεαν. Εγώ ανεξήγητες καθεξιν αποβολές Κ υπογονιμότητα έχω ακούσει για κρυφό διαβήτη . Δηλαδή το ζάχαρο φαινόταν φυσιολογικό ή ότι ρυθμίζετε φυσιολογικα Κ τελικά δεν ήταν χρειάστηκαν κορυφαίοι ενδοκρινολόγοι για να το λύσουν . 

      @Melusa54 συμφωνώ με την Λινά στο Ελενας να πας! 

Μια πάνα μα ποιά πάνα;;;


mantarini

Recommended Posts

Χαιρετώ όλη την παρέα!! Βρε παιδιά, η μικρή μου Ελένη, τώρα 7 μηνών΄, έχει σουπερ ευαίσθητο δερματάκι και ερεθίζεται πολύ εύκολα. Ο δερματολόγος μας είπε οτι δεν πρέπει να μένει κα΄θόλου με ούρα ή κακα στον ποπο. Δεν έχω βρει ακόμα σουπερ απορροφητικές πάνες στο εμπόριο...έχετε να μου προτείνετε κάποια καλή;;

Μέχρι στιγμής σηκώνομαι και τα βράδια άνα δυο ώρες για να την αλλάζω....

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

  • Απαντήσεις 57
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τις pambers και τις libero εγω εχω χρησιμοποιησει και ειμαι ευχαριστημενη αλλα μηπως πρεπει να τις παρεις ολες και να δεις ποια ειναι η καταλληλη για το μωρακι σου?


aFygp3.png

4Jekp3.png

s2Asp3.png

Link to comment
Share on other sites

το ιδιο προβλημα εχω κι εγω με το μαρκελλακι μου!!!οι μονες πανες που θεωρω πληρως απορροφητικες και χωρις να της δημιουργουν κανεναν ερεθισμο ειναι οι libero...και πιστεψε με τις εχω δοκιμασει ολες!!!!


BDPcp3.pngUvJVp3.pngEBX2p3.png
Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

moltex: http://www.panes.gr/index.php?target=categories&category_id=86

και οικολογικες και οι απορροφητικοτερες που δοκιμασαμε και οι υγειινοτερες για το ντελικατο δερμα της κοντεσσας μας! πιο ακριβες, αλλα δεν το σκεφτεσαι!

Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα σε όλους τους γονείς,

Για τα μωρά που έχουν δυσανεξία στην περιοχή της πάνας και εμφανίζουν έκζεμα ή άλλες ατοπικές δερματίτιδες καλό είναι να χρησιμοποιούν οι γονείς βαμβακερές πάνες.

Οι προαναφερθείσες πάνες (pampers, libero κτλ) έχουν την ίδια ακριβώς σύσταση και δομή. Είναι κατασκευασμένες από Pvc πλαστικό, το οποίο δεν επιτρέπει το δέρμα να αναπνέει και να αερίζεται. Το πλαστικό είναι παράγωγο του πετρελαίου και πολλώ άλλων τοξικών υλικών. Επίσης ο συνδυασμός της υγρασίας και της έλλειψης φωτός στην περιοχή της πάνας συμβάλλει στη δημιουργία βακτηριδίων. Μην ξεχνάτε πως το πλαστικό δεν είναι το πιο ευγενές υλικό για τα μωράκια. Ειδικά όταν έρχονται σε επαφή μαζί του για μακρό χρονικό διάστημα επί αρκετά έτη.

Από την πρωτή στιγμή γέννησης της κόρης μου, Αφροδίτης, χρησιμοποίησα βαμβακερές πάνες από βαμβάκι βιολογικής καλλιέργειας. Δεν έχουμε εμφανίσει καμία ευαισθησία. Δε χρησιμοποιούμε καν κρέμες ή λαδάκια και η επιδερμίδα μας στην περιοχή της πάνας είναι άψογη. Διαρροές δεν υπάρχουν διότι πάνω από την πάνα χρησιμοποιούμε μάλλινο βρακάκι που εμποδίζει την υγρασία αλλά και παράλληλα βοηθά το δέρμα να αναπνέει ελεύθερα. Το βαμβάκι και το μαλλί είναι υλικά απολύτως ασφαλή και φιλικά με την επιδερμίδα του παιδιού σας. Οι πάνες αυτές όμως προυποθέτουν μεράκι και υπομονή από την πλευρά της μαμάς. Πλύσιμο, σιδέρωμα, συχνότερες αλλαγές. Εγώ πάντως επί 11 μήνες τώρα τα φέρνω βόλτα επιτυχώς.

Εναλλακτική λύση είναι οι πάνες μίας χρήσεως της moltex (οι οποίες προαναφέρθηκαν από άλλο μέλος του parents) και οι wiona. Είναι κατασκευασμένες από καλαμπόκι και δεν έχουν λευκανθεί με χλώριο. Επιτρέπουν την είσοδο του αέρα, όχι όπως οι βαμβακερές, αλλά σαφώς σε μεγαλύτερο βαθμό από τις συμβατικές πάνες. Το κόστος των πανών αυτών στην Ελλάδα είναι αρκετά υψηλό, όμως μπορείτε να τις παραγγείλετε από τη Γερμανία στη μισή τιμή.

Καλή επιλογή!

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


δεν της εχω βρει πουθενα σε γερμανικο σαιτ τις moltex, για να τις παραγγειλω, το ξερω αυτο για τη μιση τιμη...ξερεις κατι εσυ;

το αλλο που βρηκα ηταν πραγματι ενα σαιτ με παραγγελιες, νομιζω απο γερμανια ή αγγλια,αλλα 4 συσκευασιες με τα μεταφορικα εβγαινε οπως πληρωνω εδω τις 3!!!

Link to comment
Share on other sites

Βεβαίως και ξέρω site. Για τις wiona όμως, που είναι ίδιας ποιότητας με τις moltex. www.zwerge.de. Τα έξοδα αποστολής για αγορές μέχρι 100 ευρώ είναι 8 ευρώ. Εγώ παραγγέλνω διάφορα για το παιδί μου, διότι έχει και καλλυντικά lavera και weleda που χρησιμοποιώ. Ρίξε μία ματιά. Είναι στο υπομενού (πάνες μιας χρήσης). Αν δε γνωρίζεις γερμανικά, υπάρχει και το σύστημα αυτόματης μετάφρασης από το google.

Είμαι στη διάθεσή σου για ό,τι άλλο χρειαστείς.

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


×
×
  • Δημιουργία νέου...