Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • πρίν από 40 λεπτά , Nima21 είπε:

      Καλησπέρα! Με πήραν σήμερα απο το εμβρυολογικό.. προς το παρόν προχωράνε και τα 3 και περιμένουμε την Πέμπτη να δουμε αν και ποσα θα γινουν βλαστοκυστες.. δεν μου είπαν κατι αλλο..μολις εχουν λεει τελικό αποτελεσμα θα μας πουν αναλυτικα λεπτομερειες..

      Το σπερμα εμας ειχε σκαμπανεβασματα, και καλο και μετριο και κακο.. με προβλημα μονο στον αριθμο και κινητικοτητα.. βεβαια ταλαιπωρηθηκαμε με λαθος διαγνώσεις μικροβιολογικου κεντρου, ενω εκανε επεμβαση κηρσοκηλης και εδειχνε να φτιαχνει στην πορεια.. τωρα ειναι μετρια τα πραγματα και παίρνει βιταμινες...ίσως τελικα δεν μου εκατσε καλα το πρωτοκολλο εμενα..θα μαθω ελπιζω! Προς το παρον περιμενουμε τωρα την Πεμπτη με αγωνια!! 

      Και εγω πιστευω οτι αν ειναι το βασικο θεμα σας το σπερμα θα τα καταφέρετε!!! Αυτη η αποψη επικρατει αλλωστε!!

       

      Καλη επιτυχια ευχομαι!!!

       

Προβλήματα με οικογένεια του Αντρα μου


Cleok

Recommended Posts

Θα ηθελα γνώμες για το αν αυτο που με πειράζει ειναι λογικό... ειμαι με τον άντρα  μου αρκετά χρόνια και πρόσφατα μου ρίχνει ευθύνες που δεν ειναι κοντα με την οικογένεια του...γενικά ειναι μια πολυ πονεμένη ιστορία και προσωπικά θεωρο πως εχω υπάρξει πολυ υπομονετική και ανεκτική, απλα οταν οι οικογένεια του ειναι αγενής και με έχουν στο περιθώριο απο τοτε που με γνώρισαν δεν μου βγαίνει και εμένα πλέον να ειμαι κοντα τους; Για την πεθερα μου οτι και να πω ειναι λίγο, πριν καν με γνωρίσει έδειξε οτι ενοχλήθηκε που εχει σχέση ο γιος της, οποτε θα ερχόταν σπιτι μου ο δικός μου τον επερνε τηλέφωνο που ειναι κατι χρειαζετε απο αυτόν κτλ, να μας κρατάει μακριά,  κάθε φορα που πηγαινα επίσκεψη στο σπιτι της δημιουργούσε καβγάδες απο το πουθενά, πχ ήθελε να της αφιερώνει 2 Σαββατοκύριακα το μήνα σε αυτήν και 2 σε εμένα! Δηλαδή να τον μοιραζόμαστε . Πριν το γαμο μας απειλούσε να μην ερθει στο γαμο αν ο άνδρας μου δεν έκανε αυτο που του έλεγε αυτη... γενικά πολλα πολλα αλλα τρέλα που δεν χωράνε να τα γράψω εδώ...με την μάνα του κάπως συμφωνεί ο άνδρας μου πως ειναι ανυπόφορη η κατάσταση, αλλα αυτο που μου πέταξε πρόσφατα ειναι πως ειμαι αρνητική με τον αδελφό του και την γυναίκα του... που απο την αρχη που τους γνώρισα ήταν κρύοι απέναντι μου. Θα ξεκινήσω με το πρώτο περιστατικό ( γιατι έχουν υπάρξει πολλα!) με είχε συστήσει σε όλη την οικογένεια σαν κοπέλα του  στις αρχεσ Της σχέσης μας και ειμουν καλεσμένη σπιτι του με τους γονείς του  μαζι σε καπιεσ γιορτές και γνώρισα όλη την οικογένεια του, είχαμε μείνει μέρες στο πατρικό του,  μετα απο λίγους μηνεσ αρραβωνιαστικε ο αδελφός του με την κοπέλα του και εμένα δεν με κάλεσαν στο άρραβωνα, κατι που εγω εξέλαβα  σαν αγένεια απέναντι μου, θα ηθελα γνώμες για το αν άλλες θα στεναχωριοντουσαν να μην σε καλούν; Ο αντρασ μου λεει πως επειδή δεν είμασταν αρραβωνιασμένοι  η παντρεμένοι τοτε δεν ήθελαν να με καλέσουν επειδή δεν ειμουν μέλος της οικογένειας, εμένα αυτη η συμπεριφορα δεν μου φενετε σωστή, ουτε μπορω τωρα να τους νιώθω κοντα μου. 

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Λες πως είσαι πολλά χρόνια με τον άντρα σου, όμως δεν λες πόσα...αν πχ είστε 5-10 χρόνια μαζί και κρατάς μούτρα στον αδερφό του για κάτι που έγινε 5-10 χρόνια είναι λίγο αστείο.. συγγνώμη που το λέω αυτό αλλά εφόσον επηρεάζει την οικογένεια σου καλό είναι το αφήσεις πίσω σου. Όλες οι ανθρώπινες σχέσεις έχουν τα σκαμπανεβάσματα τους, δεν μπορούμε να είμαστε αρεστοί σε όλους και δεν μπορούν όλοι να είναι αρεστοί σε εμάς.  Δεν σου λέω να γίνεις κολλητή, αφού δεν νιώθεις καλά με αυτούς τους ανθρώπους κράτα τους σε απόσταση, τόσο ώστε να μην σου δημιουργούν πρόβλημα. Το να κάθεσαι όμως και να αναλύεις το τι έγινε πριν χρόνια μόνο κακό σου κάνει όχι καλό, δούλεψε το και άφησε το πίσω. (που εδώ που τα λέμε δεν είναι και ιδιαίτερα σοβαρός ο λόγος)

 


 
Link to comment
Share on other sites

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...