Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Περιοδος και εγκυμοσυνη


Myrtw18

Recommended Posts


Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , Myrtw18 είπε:

Καλησπερα σε ποια κοπελα ετυχε αχνο τεστ περιοδος και τελικα εγκυμοσυνη 

οταν λες περιοδος εννοεις αιμα πολλες μερες. η αδερφη μου ειχε για μια μερα αιμα την μερα που περιμενε περιοδο. κ ηταν εγκυος

Link to comment
Share on other sites

Δεν υπάρχει περίοδος και εγκυμοσύνη. Το αίμα που βλέπουμε τις μέρες που περιμένουμε περίοδο είναι η αίμα εμφύτευσης που σε ποσότητα διαφέρει από μια κανονική περίοδο η είναι περίοδος και βιοχημική εγκυμοσύνη. Δηλαδή ενώ έχουμε θετικό τεστ η κύηση δεν προχωράει και η περίοδος έρχεται κανονικά. Από την έκτη  εβδομάδα και μετά θεωρείται αιμοραγια κύησης και πρέπει να αντιμετωπιστεί και να ελεγχθεί από γυναικολόγο. 

Αν είσαι εσύ με το θετικό τεστ πρέπει να κάνεις χοριακή και ξανά μετά από δύο μέρες και αν είναι θετικές να ενημερώσεις τον γυναικολόγο σου να σε κατευθύνει ανάλογα τις τιμές. 

  • Μου αρέσει 2

 Κράτα το

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Κανονικά έπρεπε να πας να ζητήσεις να σου κάνουν χοριακη...από την στιγμή που κάνουν αιματολογικές δεν μπορούν να σου αρνηθούν την χοριακη...! Εφόσον είδες θετικό τεστ και μετά περίοδος μπορεί να ήταν βιοχημική κύηση και εγώ είχα βιοχημική κύηση τον προηγούμενο μήνα και το επιβεβαιώνεις μόνο με χοριακη .. ! Εάν υποψιαζεσαι ότι μπορεί να έχεις κι εσύ το ίδιο καλύτερα να πας να ζητήσεις και να απαιτήσεις στην τελική χοριακη παρά να κάθεσαι σε αναμμένα κάρβουνα,, όλες οι περιπτώσεις εγκυμοσύνης με αίμα χρειάζονται από την αρχή και την σχετική παρακολούθηση και φαρμακευτική αγωγή!

Link to comment
Share on other sites

πρίν από 4 λεπτά , Myrtw18 είπε:

Kai omws to epathe h mana mou kai h kouniada mou sto trito mhnan phran xampari

Μυρτώ έχω περίοδο σημαίνει ότι ορμονικά η προγεστερόνη μου φτάνει στο μηδέν σχεδόν και το ενδομήτριο που δημιουργήθηκε τις ημέρες του κύκλου για να εμφυτευτει το έμβρυο δεν χρειάζεται άλλο και αποβάλλεται.  Η προγεστερόνη είναι η ορμόνη που συγκρατεί την κύηση. Που τρέφει το ενδομήτριο που τρέφει το έμβρυο μέχρι να γίνει ο πλακούντας καθώς και συγκρατεί τον πλακούντα. Με μηδέν προγεστερόνη και ενδομήτριο που αποβάλλεται (δλδ έχουμε περίοδο) δεν υπάρχει μέρος να συγκρατηθεί το έμβρυο και "τροφή" για να μεγαλώσει. 

Αντιλαμβάνεσαι λοιπόν ότι αυτό που η κουνιάδα σου και η μητέρα σου θεώρησαν περίοδο και το αποκαλούν έτσι συντηρώντας έναν μύθο δεν ισχύει ορμονικά και βιολογικά σε καμία γυναίκα παγκόσμια και από πάντα. Είχαν αιμοραγια που ήταν επιπλοκή της εγκυμοσύνης. Το ότι δεν έχασαν το μωρό δεν κάνει την αιμοραγια περίοδο. 

Θα στο πω και αλλιώς. 

Έχεις ακούσει ποτέ κοπέλα με επιβεβαιωμένη εγκυμοσύνη να έχει αιμοραγια πχ την 12η εβδομάδα (που χρονικά θα συνεπεφτε με περιοδο αν δεν ήταν έγκυος) και να λέει στο γιατρό, γιατρέ είμαι 12η εβδομάδα έχω αίμα και ο γιατρός να απαντάει μην ανησυχείς συνέχισε τη ζωή σου είναι περίοδος; Δεν θα το ακούσεις ποτέ αυτό. Ο γιατρός θα σε καλέσει να ελέγξει από πού είναι η αιμοραγια και να συστήσει συνήθως κατάκλιση για λίγο καιρό και ορμονικό συμπλήρωμα ανάλογα την αιτιολογία. Ποτέ μα ποτέ δεν θα σου πει γιατρός ότι το αίμα που έχεις είναι από περίοδο όταν εγκυμονείς. 

 

  • Μου αρέσει 3

 Κράτα το

Link to comment
Share on other sites

  • 4 εβδομάδες μετά...

Γειά σας έχω θέμα με την περίοδο μου έχω ένα κοριτσάκι 29 μηνών και θέλω να ξανά κάνω παιδάκι αλλά έχω ασταθές κύκλο και δεν ξέρω κάποια γυναικολόγο στην Αθήνα σε δημόσιο νοσοκομείο!!!Το 2013 είχα βγάλει χειρουργικά κύστη και φοβάμαι πάλι μην τυχόν έχω!!! Ξέρετε κάποια γυναικολόγο είμαι άνεργη μητέρα!!!

Επεξεργάστηκαν by Σοφία 89
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Δημιουργία νέου...