Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • πρίν από 8 λεπτά , linaa είπε:

      Νομίζω ο προεμφυτικος θα σου δώσει αρκετές απαντήσεις. Κρυφή ενδομητριωση Κ να μένεις έγκυος εύκολα δεν έχω ακούσει να σου πω την αλήθεια . Ίσως εάν επαναλαβεις τις εξετάσεις για καθεξιν αποβολές υπάρχει τμήμα στο Έλενας μπορείς να κάνεις δωρεαν. Εγώ ανεξήγητες καθεξιν αποβολές Κ υπογονιμότητα έχω ακούσει για κρυφό διαβήτη . Δηλαδή το ζάχαρο φαινόταν φυσιολογικό ή ότι ρυθμίζετε φυσιολογικα Κ τελικά δεν ήταν χρειάστηκαν κορυφαίοι ενδοκρινολόγοι για να το λύσουν . 

      @Melusa54 συμφωνώ με την Λινά στο Ελενας να πας! 

ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑ


Korina12

Recommended Posts

Όταν ημουν εγκυος επειδη δεν ειχα γνωστους στην Αθηνα εκανα ιντερνετικη ερευνα για παιδιατρο στην Καλλιθεα.  Κατεληξα μετα απο πολλα θετικα σχολια που ειδα  στην Ελενη Αστρα. Οφείλω στο παιδι μου και σε αλλα παιδια να γραψω τα παρακατω.

  Σε καθε δυσκολια με τον υπνο του παιδιου  (ενω της ειχα τονισει οτι θελω να θηλασω ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ) μας προτεινε να δωσουμε ξενο γαλα γιανα κοιμηθει ποιο πολυ. (Θα βαρυνει και θα κοιμηθει ειπε)

 Για προσωπικους λογους ζητησα να ξεκινησω στους 4.5 μηνες στερεες και αμεσως δεχτηκε χωρις να μου εξηγησει ΤΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ μπορει να εχει αυτο στο παιδι ή χωρις να μου πει οτι δεν κανει και γιατι δεν κανει. (Δημιουργησα προβλημα στον υπνο και την διαθεση του παιδιου γιατι το πεπτικο του δεν ηταν ακομα ετοιμο)

Μου ειπε οτι πρεπει να δωσω ετοιματζιδικη βλακεια του σουπερ μαρκετ.  Ποιο συγκεκριμενα  το δευτερο γευμα του παιδιου να ειναι η κρεμα βανιλια. Δεν στοχευει στην υγιεινη διατροφη.

Οταν το παιδι ηταν 4 μηνων μετα απο δικη μας ερωτηση στο πως μπορουμε να βοηθηθουμε με τον υπνο του επειδη ξυπναει συχνα  μας προτεινε εκτος απτο ξενο γαλα να το αφησουμε τη νυχτα να κλαιει χωρις καν το σηκωνουμε απτην κουνια  απλα να το ακουμπαμε παρηγορητικα στην πλατη και να του τραγουδαμε ενω εκεινο ουρλιαζει..  για καμια 15αρια μερες. (Και επειδη ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΙΔΕΑ την ακουσα) και αφησα το παιδι μου 15 νυχτες να ουρλιαζει μονο του στην κουνια και γω τραγουδουσα.  Το αποτελεσα ηταν το παιδι να παθει συναισθηματικο σοκ και μετα απο εκεινο το δεκαπενθημερο εως τωρα που ειναι ενος ετους περιπου ξυπναει οχι 4ης φορες που ξυπναγε τοτε αλλα περισσοτερες απο 15.

Την πρωτη φορα σαν νεα πελατης που την πηρα να ερθει ανταποκριθηκε ΑΜΕΣΑ. Γενικα απαντουσε στα τηλ.  Μια φορα που την χρειαστηκα νυχτα με  πηρε μετα απο 9 ωρες τηλεφωνο, και αλλες 3 φορες που την χρειαστηκα μερα δεν με πηρε πισω ποτε. 

 

  • Λυπημένη/-ος 1
Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...